Dostupni smo od ponedjeljka do petka 9:00 - 17:00 sati: +49 30 609 891 44 (mjesna tarifa)

Postanite najmodavac

Naš stručni priručnik

Sve savjete za uspješno poslovanje najmodavca
naći ćete u našem stručnom priručniku koji ovdje možete naručiti besplatno putem E-mail pošte.

  • Pravne i porezne informacije u odnosu na prihode iz iznajmljivanja smještaja za odmor
  • Uzorni ugovor na njemačkom, engleskom jeziku
  • Dokumentacija važna za buking
  • Stručni priručnik "Kako upite pretvoriti u bukinge"
  • Kontrolna lista opreme, čišćenja itd.

Savjeti za uspješan marketing

Kako upite možete pretvoriti u bukinge? Koje su najomiljenije karakteristike opreme? Što s porezom koji se odnosi na apartman ili kuću za odmor? Naši stručnjaci će Vam rado pomoći u vezi sa ovim ili sličnim pitanjima.

Magda,
Menadžerica digitalnog marketinga

Fotografije

Prvi dojam je važan - osobito za turiste koji traže prikladan smještaj za odmor!

Vodite računa o optimalnoj rezoluciji i pogodnoj perspektivi i sačinite fotografije svih prostorija. Također, spoljne fotografije objekta i okoline su omiljene kod turista. Lijepe fotografije uvjećavaju šanse Vašeg uspjeha u iznajmljivanju kao i Vaš ranking u rezultatima traženja.

Daniel,
SEO-stručnjak

Potpunost

Uvjećajte broj Vaših bukinga putem što detaljnijeg opisa Vašeg smještaja za odmor!

U to spadaju, pored opisa opreme, položaj objekta kao i informacije o mogućim aktivnostima i znamenitostima u okolini. Precizan i dobro formuliran opis unapređuje uspjeh Vašeg oglasa na tražilicama, a na taj način istovremeno unaprijed maksimalno umanjujete broj povratnih pitanja Vaših gostiju.

Ewa,
Servis za korisnike

Kalendar zauzeća

Dnevno aktuelan kalendar rezervacija kamen je temeljac uspješnog iznajmljivanja!

Za gosta je vrlo razočaravajuće kada pošalje upit za period koji je prikazan kao slobodan, a potom dobije odgovor da je objekat zauzet. Putem našeg sustava vrlo lako možete stalno aktualizirati Vaš kalendar rezervacija, uz automatsku sinhronizaciju.

Tanja,
Vodeća menadžerica marketinga

Evaluacije

Nije važno da li se radi o kupovini električnih strojeva, potrazi za dobrim liječnikom ili bukingu smještaja za odmor - evaluacije uvijek igraju važnu ulogu!

Već tri evaluacije Vašeg smještaja za odmor uvjećavaju broj upita do 28 %. Razlog je činjenica da pozitivne evaluacije uvjećavaju vjerojatnost da će Vaš apartman za odmor biti pronađen na tražilicama i da će isti imati viši ranking kod Ferienhausmiete.de.

Časopis za najmodavce

Dodatne savjete za uspješno iznajmljivanje naći ćete u našem blogu.

Česta pitanja

Zašto Vam je resido.hr pravi partner?
Ferienhausmiete.de pripada najvećim turističkim portalima na njemačkom jeziku. Sa godišnje više od 14 milijuna posetioca i više od 1 milijuna upita za bukiranje smještaja, mi smo Vam pravi partner ako želite uspješno i bez problema iznajmiti Vašu turističku nakretninu. Naš odličan plasman na tražilicama Vam olakšava taj dio posla.
Koliko košta jedan oglas?
Jedan oglas kod resido.hr košta 99,- EUR godišnje plus PDV. Svaki sljedeći oglas košta 79,- EUR godišnje. Počevši od 10 oglasa, molimo Vas da nas direktno oslovite kako bi smo Vam dali posebnu ponudu. Nemate obavezu plaćanja provizije, niti pristojbe za servis ili buking.
Ako bukirate top oglas, već imate mogućnost prezentacije Vašeg objekta na prvoj stranici Vaše regije. Jedan top oglas košta 25,- EUR mjesečno. Ako bukirate jedan top oglas na 12 mjeseci, plaćate samo za 10 mjeseci.
Da li moram plaćati proviziju?
Ne. Kod nas plaćate samo jednu povoljnu godišnju pristojbu po oglasu. Nema ni provizije ni pristojbe za servis, te Vam ostaje 100% prihoda iz iznajmljivanja, što predstavlja Vašu dobit!
Koji je rok trajanja ugovora?
Trajanje ugovora po oglasu iznosi godinu dana i automatski prestaje nakon tog perioda. Samo Vi odlučujete da li želite produljiti Vaš oglas. Ako bukirate objavljivanje oglasa na 24 mjeseca, daćemo Vam popust od 5%.
Da li se moj oglas pojavljuje na tražilicama?
Da. Mi vodimo računa o tome da se Vaš oglas pojavljuje na tražilicama i da ga turisti mogu naći. Ferienhausmiete.de pripada najvećim turističkim portalima na njemačkom jeziku. Naš odličan plasman na tražilicama i Vama donosi upite i bukinge!
Kako mogu poboljšati ranking mog oglasa?
Kriterji aktualnost i potpunost imaju utjecaj na ranking Vašeg oglasa. Kako bi ste dostigli dobar ranking, molimo Vas vodite računa o sljedećem:
  • Naznačite sezonske cijene unaprijed za godinu dana
  • Održavajte stalnu aktualnost Vašeg kalendara zauzetosti
  • Unesite maksimalni broj slika sa dobrom rezolucijom
  • Ispunite sva polja relevantnim tekstom
  • Prikupljajte veliki broj evaluacija

Sve ove točke su važne, ne samo za interni ranking, već i za posetioce Vašeg oglasa, a rezultat je ne samo veći broj upita, već prije svega veći broj bukinga.
Ako želite dobiti bolji ranking Vašeg oglasa, preporučujemo Vam da bukirate top oglas. Bukiranjem top oglasa, Vaš objekat se već prezentuje na prvoj stranici Vaše regije. Jedan top oglas košta 25,- EUR mjesečno. Ako bukirate top oglas za 12 mjeseci, plaćate samo za 10 mjeseci.
Koliko brzo će moj oglas biti objavljen?
Nakon što ste sačinili Vaš oglas i unijeli sve opise i slike objekta, molimo Vas pritisnite „oglas sada staviti online". Nakon što ste unijeli Vašu adresu za račun, imat mogućnost da naručite Vaš oglas, te ćete automatski dobiti nalog putem mejla. Odmah nakon prijema uplate, naš servis za klijente će provjeriti Vaš oglas i objaviti ga.

Imate dodatnih pitanja?

Dostupni smo telefonom od ponedjeljka do petka od 9:00 - 17:00 sati:

+49 30 609 891 44 (mjesna tarifa)

obavezna polja