Dostupni smo od ponedjeljka do petka 9:00 - 17:00 sati: +49 30 609 891 44 (mjesna tarifa)

Advertise your holiday home or apartment – easily and affordably, without extra fees!

The portal to successfully letting your holiday accommodation


 • Visoki stupanj iskorištenosti, kako u glavnoj sezoni, tako i u sporednim sezonama Više od 1 milijun upita za bukiranje smještaja godišnje
 • Top-ranking na tražilicama Preko 14 milijuna turista godišnje putem top-plasmana
 • Međunarodni domet Upis na 8 internetskih portala (na njemačkom, engleskom, francuskom, poljskom, talijanskom, španjolskom, nizozemskom i hrvatskom jeziku)
 • Maksimalni prihodi iz iznajmljivanja Bez pristojbi za servis - bez pristojbi za bukiranje - bez provizije
 • Partner koji ne zavisi od koncerna Već više od 17 godina uspješnog poslovanja na tržištu, tvrtka kojom upravlja vlasnik
 • Maksimalna nezavisnost Kod nas imate slobodne ruke i direktno možete komunicirati sa Vašim najmoprimcima
 • Bez rizika - bez automatskog produljenja! Samo Vi odlučujete da li želite produljiti ili ne
 • Osobni servis za klijente Telefonska podrška od ponedjeljka do petka od 9:00 - 17:00 sati

Registrirati smještaj za odmor u samo 3 koraka

1
Besplatno registriranje

Reistrirarjte se besplatno i bez obaveze

2
Opisati kuću za odmor

Jednostavan i brz način opisa objekta sa do 30 slika

3
Uspješno iznajmljivanje

Brzo objavljanje Vašeg oglasa nakon naše besplatne provjere istog i prijema Vaše uplate

Česta pitanja

Zašto Vam je resido.hr pravi partner?
Ferienhausmiete.de pripada najvećim turističkim portalima na njemačkom jeziku. Sa godišnje više od 14 milijuna posetioca i više od 1 milijuna upita za bukiranje smještaja, mi smo Vam pravi partner ako želite uspješno i bez problema iznajmiti Vašu turističku nakretninu. Naš odličan plasman na tražilicama Vam olakšava taj dio posla.
Koliko košta jedan oglas?
Jedan oglas kod resido.hr košta 99,- EUR godišnje plus PDV. Svaki sljedeći oglas košta 79,- EUR godišnje. Počevši od 10 oglasa, molimo Vas da nas direktno oslovite kako bi smo Vam dali posebnu ponudu. Nemate obavezu plaćanja provizije, niti pristojbe za servis ili buking.
Ako bukirate top oglas, već imate mogućnost prezentacije Vašeg objekta na prvoj stranici Vaše regije. Jedan top oglas košta 25,- EUR mjesečno. Ako bukirate jedan top oglas na 12 mjeseci, plaćate samo za 10 mjeseci.
Da li moram plaćati proviziju?
Ne. Kod nas plaćate samo jednu povoljnu godišnju pristojbu po oglasu. Nema ni provizije ni pristojbe za servis, te Vam ostaje 100% prihoda iz iznajmljivanja, što predstavlja Vašu dobit!
Koji je rok trajanja ugovora?
Trajanje ugovora po oglasu iznosi godinu dana i automatski prestaje nakon tog perioda. Samo Vi odlučujete da li želite produljiti Vaš oglas. Ako bukirate objavljivanje oglasa na 24 mjeseca, daćemo Vam popust od 5%.
Da li se moj oglas pojavljuje na tražilicama?
Da. Mi vodimo računa o tome da se Vaš oglas pojavljuje na tražilicama i da ga turisti mogu naći. Ferienhausmiete.de pripada najvećim turističkim portalima na njemačkom jeziku. Naš odličan plasman na tražilicama i Vama donosi upite i bukinge!
Kako mogu poboljšati ranking mog oglasa?
Kriterji aktualnost i potpunost imaju utjecaj na ranking Vašeg oglasa. Kako bi ste dostigli dobar ranking, molimo Vas vodite računa o sljedećem:
 • Naznačite sezonske cijene unaprijed za godinu dana
 • Održavajte stalnu aktualnost Vašeg kalendara zauzetosti
 • Unesite maksimalni broj slika sa dobrom rezolucijom
 • Ispunite sva polja relevantnim tekstom
 • Prikupljajte veliki broj evaluacija

Sve ove točke su važne, ne samo za interni ranking, već i za posetioce Vašeg oglasa, a rezultat je ne samo veći broj upita, već prije svega veći broj bukinga.
Ako želite dobiti bolji ranking Vašeg oglasa, preporučujemo Vam da bukirate top oglas. Bukiranjem top oglasa, Vaš objekat se već prezentuje na prvoj stranici Vaše regije. Jedan top oglas košta 25,- EUR mjesečno. Ako bukirate top oglas za 12 mjeseci, plaćate samo za 10 mjeseci.
Koliko brzo će moj oglas biti objavljen?
Nakon što ste sačinili Vaš oglas i unijeli sve opise i slike objekta, molimo Vas pritisnite „oglas sada staviti online". Nakon što ste unijeli Vašu adresu za račun, imat mogućnost da naručite Vaš oglas, te ćete automatski dobiti nalog putem mejla. Odmah nakon prijema uplate, naš servis za klijente će provjeriti Vaš oglas i objaviti ga.

Imate dodatnih pitanja?

Dostupni smo telefonom od ponedjeljka do petka od 9:00 - 17:00 sati:

+49 30 609 891 44 (mjesna tarifa)

obavezna polja
Are you looking for just the right vacationers for your holiday accommodation?

Oglasiti & iznajmiti apartmane i kuće za odmor

resido.hr je već više od 17 godina pouzdan partner koji povezuje turiste sa najmodavcima, i to direktno i bez komplikacija. Naša ponuda važi za sve najmodavce koji uspješno žele iznajmiti svoj apartman ili kuću za odmor. Mi smo jedan od najvećih portala na njemačkom jeziku sa godišnje više od 14 milijuna posetioca i više od 17.500 zadovoljnih najmodavaca. Kod nas možete vrlo jednostavno i sa samo nekoliko poteza oglasiti apartmane i kuće za odmor kao i druge smještaje. Profitirajte od iznajmljivanja Vaše nekretnine i pozdravite nove goste i najmoprimce. Uvjerite se i sami, registrirajte se odmah, besplatno. Iznajmite Vaš smještaj za odmor putem povoljnog oglasa na našem portalu koji možete plasirati već danas, primite odmah Vaše prve bukinge! Imajte i Vi povjerenje u naš servis i oglasite Vaš objekat povoljno na resido.hr. Naš osobni servis za klijente Vam stoji na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, kao i neprekidno putem support@ferienhausmiete.de.


Would you like personal guidance? Our customer service is happy to help you.

Our telephones are staffed from Monday to Friday, 9am to 5pm.
telefon +49 30 609 891 44 (mjesna tarifa)

Or send us an email under:
support@ferienhausmiete.de