Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor "Jezero na vidiku"

Mecklenburg-Sternberger Seeland

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

59 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

59 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Lijepa i ugodna kuća za odmor u frizijskoj klinker konstrukciji na jezeru Sternberg za 6 osoba u 3 spavaće sobe; 2 kupaonice; s pogledom na jezero s terase/dnevnog boravka i blagovaonice. Ima podno grijanje i pristupačan je za invalidska kolica u prizemlju. Samo 20 m do obale s kupalištem i molom s vlastitim čamcem na vesla koji se može koristiti besplatno. Kuća za nepušače, opremljena za alergičare. Posebno je lijep prekrasan pogled na veliko jezero. Kuća ima ugodan dnevni boravak-blagovaonicu s velikim prozorom na terasi. HD TV (također spojen na internet), besplatni WiFi, nova brza internetska veza), kabelska i pametna TV s Netflixom i Alexa glasovnim upravljanjem. DVD čitač. Stereo s BlueToothom. Kuhinja je vrlo dobro opremljena sa svim aparatima. U prizemlju se nalazi kupaonica i spavaća soba s dva kreveta, koja je prilagođena invalidskim kolicima. Na katu su dvije spavaće sobe i još jedna kupaonica. Na parceli (ukupno 14 različitih kuća za odmor) nalazi se malo igralište s pješčanikom nedaleko od kuće.



Veliki dnevni boravak s HD TV-om, DVD/stereo sustavom i izlazom na terasu i vrt, blagovaonom s prekrasnim pogledom na jezero i integriranom kuhinjom. Tripp-Trapp stolica za hranjenje i putni krevetić dostupni su u kući. Besplatan WiFi pristup (brza svjetlovodna mreža) . 3 spavaće sobe s po 2 kreveta (na katu 1x bračni krevet i 1x s 2 odvojena kreveta, dolje 1x s 2 odvojena kreveta, koji se mogu i spojiti u bračni krevet); Na katu ima dovoljno mjesta za dodatne krevetiće. U svakoj spavaćoj sobi nalazi se prostrani ormar. Sve sobe su antialergijske. Kuća za nepušače / bez kućnih ljubimaca. Posteljina se po potrebi može iznajmiti na licu mjesta (prijavite se). Moderna kuhinja s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, konvektomatskom pećnicom, zamrzivačem, tosterom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, mikserom. Opsežno posuđe + pribor za jelo.

Posteljinu i ručnike moguće je rezervirati.



2 kupaonice svaka s tušem/WC-om (u prizemlju s ekstra širokim vratima i perilicom rublja, dostupna je i stalak za sušenje).



2 terase i vrt/travnjak oko kuće. Vrtna garnitura: stol, 6 stolica, 2 fotelje, 2 ležaljke, vrtna klupa sa još jednim stolom i stolicama na "jutarnjoj terasi", suncobran i roštilj

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.02 km

0.02 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 140 km Hamburg

140 km

Kolodvor 15 km Blankenberg

15 km

Izlaz s autoceste 25 km Schwerin-Nord-Sternberg

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Sternberger See idealno je područje za vodene sportove: iz kompleksa kuća za odmor izravan pristup jezeru s travnjakom za sunčanje i prekrasnom uvalom za kupanje (od kuće 20 m); Plivanje, jedrenje, surfanje, vožnja kanuom, ribolov, klizanje zimi. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se mjesto za iznajmljivanje kanua i bicikala. Na udaljenosti od oko 1 km nalazi se i javni otvoreni bazen na jezeru (besplatan ulaz) i jedriličarski klub. Lokalno se mogu unajmiti jedrilice, pedaline, ribarski čamci i kanui. Od jezera Sternberger See možete ići brodom do Trenntseea i Groß-Radener Seea. Svježu ribu i ribolovne dozvole možete dobiti od lokalnih ribara. Druga velika jezera u blizini. U Groß-Radenu postoji muzej na otvorenom sa staroslavenskim hramskim kompleksom, do kojeg se može doći i brodom iz kuće. Rijeke Mildenitz i Warnow s prekrasnom prodornom dolinom pozivaju vas na vožnju kanuom. U Neuklosteru postoji staza za visoke konope. Sternberg je prekrasan stari grad s oko 5000 stanovnika, koji se nalazi neposredno na obali istoimenog jezera usred krajolika jezera Sternberger. U gradu ima dobre trgovine i restorana. Glavni grad Schwerin (35 km), gradovi na Baltičkom moru Wismar (35 km) i Rostock (52 km), kao i grad Güstrow u Barlachu (26 km) i plaže Baltičkog mora (npr. Rerik, Kuehlungsborn ; Warnemünde) su lako dostupni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se dodatno plaća 1 € po danu (samo u ljetnom polugodištu)

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Posteljina, ručnici i dodatni krevetići mogu se iznajmiti na licu mjesta na zahtjev.

Nedaleko, u centru Sternberga nalazi se turistička informacija. Postoje četiri prehrambene tržnice u Sternbergu i nekoliko dobrih restorana u gradu i okolici.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.3 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.3 Servis
5.0 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Kolbe A. iz/od Thulendorf

3,8
3 4 3 5 4

Haus am See

Das Ferienhaus ist wirklich sehr schön am See gelegen, im Haus ist alles, was man braucht.
Die "Morgenterrasse" hat uns leider nicht zum frühstücken draußen eingeladen, denn die Holzmöbel waren extrem verwittert und alt.
Sehr gerne hätten wir auch das kostenlose Ruderboot genutzt, leider war dies nicht möglich, da das Boot vom 1. Tag an voller Brackwasser stand, verschmutzt, der Steg mit Schilf zugewachsen war.
Wir haben nach 3 Tagen den Vermieter darüber informiert, aber leider keine Antwort bekommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

Odgovor iznajmljivača obitelj B. Speller:

Das Boot steht uneingeschänkt zur Verfügung. Es kann schon mal vorkommen, dass Wasser darin steht, wenn es zuvor geregnet hat: Im Haus gibt eine mehrere sog. Pütz zum Ausschöpfen und Schwämme. Brackwasser (=Wasser mit Salzgehalt) gibt es dort nicht, da es sich ja um einen Süßwassersee handelt. Die Holzmöbel wurden ersetzt bzw. neu gestrichen. Verwittert sind sie leider immer wieder nach wenigen sonnigen Monaten.

kolovoz 2021

Familie M. iz/od NRW

5,0
5 5 5 5 5

Super Ferienhaus

Wir haben in Sommer 2020 hier 1 Woche Urlaub gemacht. Das Haus ist toll eingerichtet und für einen ruhigen entspannenden Urlaub geeignet. Die gute Lage am See ist hervorragend.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2020

Detlef B. iz/od Riesa

5,0
5 5 5 5 5

Schönes ruhiges Ferienhaus

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus in ruhiger Lage direkt am See.
Meine Bewertung bezieht sich vorwiegend auf die Sauberkeit des Hauses. Die Fenstergaze ist 2017 bemängelt worden und war immer noch kaputt. Die Einrichtung ist in die Jahre gekommen. Die Sauberkeit des Hauses in der Zeit von Covid 19 geht überhaupt nicht. Das Boot konnten wir nicht nutzen, das war von Pflanzen eingebettet und hätte gesäubert werden müssen. Zum Baden hätte man das Boot gebraucht. Wenn ich mich auf meinen Urlaub freue und muss vorher erst einmal alles putzen, damit ich mich wohlfühle, dann kann ich auch zu Hause bleiben, ohne das ich Geld bezahle.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj B. Speller:

Danke für die Rückmeldung. Wir haben jetzt seit kurzem einen neuen Reinigungsdienst. Es wurde auch aus unserer Sicht ein ziemliches Problem. Es tut uns leid, dass Sie unser Haus so vorgefunden haben und hoffen, dass es künftig wieder so gut sein wird wie in den vergangenen Jahren.


kontakt

obitelj B. Speller

obitelj B. Speller

Susanne i Bernhard Speller Videbullenstrasse 9 32423 Minden Tel.0571-59674453 E-pošta: info@sternberger-ferienhaus.de Početna stranica: www.sternberger-ferienhaus.de


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 39494

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 13 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/39494.htm

Obitelj Bernhard und Susanne Speller

Videbullenstraße, 9

32423 Minden

0049(0) 05718292410


«Kuća za odmor "Jezero na vidiku"» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina