Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Baltičko more + bazen + sauna + brod / Oknö

Oknö/okrug Kalmar/Smaland

maks.  9   Gosta/Gostiju
123m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
123m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

62 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

62 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Villa Saltkråkan nalazi se na parceli od gotovo četvornih metara s izravnim pogledom na Baltičko more. Obala Kalmar Sounda udaljena je minutu hoda. Villa Saltkråkan potpuno je nova zgrada. Villa Saltkråkan ima 3 odvojene spavaće sobe. Dodatno i uključeno u cijenu je gostinjska kuća. Ovdje mogu spavati 2 osobe na kauču na razvlačenje. Pod krovom se nalazi potkrovlje za spavanje za 2-3 osobe (idealno za djecu i tinejdžere). Pansion ima vlastitu kupaonicu (tuš, WC, umivaonik) i TV priključak/DVD - ovdje također možete primati švedske TV programe, u glavnoj kući sve uobičajene njemačke kanale. Kuhinja je potpuno opremljena sa električnim štednjakom, perilicom posuđa, hladnjakom/zamrzivačem, perilicom rublja (sve Bosch), mikrovalnom pećnicom. Kupaonica je u potpunosti popločana i kao i ostatak kuće ima podno grijanje. Kupaonica ima WC, tuš, umivaonik i saunu te perilicu i sušilicu rublja.

Kamin u dnevnom boravku, TV, stereo/CD, DVD, velika drvena sunčana terasa s potopljenim bazenom. U našoj priloženoj "staklenoj kući" možete uživati u pogledu na Baltičko more čak i po lošem vremenu. U jesen i zimu ovdje vas grije drugi kamin.

Ostali sadržaji uključuju, naravno, vrtnu garnituru, roštilj i sl.

Ostava za alat dostupna je za vaše bicikle.

Naravno, također iznajmljujemo našu Villu Sommartider točno preko puta. Samo dođi ponekad. Više informacija možete pronaći ovdje pod Najam kuće za odmor - Ključna riječ: "Oknö" ili jednostavno guglajte "Ferienhausmiete + sommartider".



Odmor s širom obitelji ili s prijateljima? Rezervirajte obje kuće, udaljene samo nekoliko metara: Villa Sommartider i Villa Saltkråkan. Dat ćemo vam ponudu!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Zračna luka 40 km Kalmar

40 km

Kolodvor 25 km Mönsterås/Oskarshamn

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Saltkråkan nalazi se na parceli od gotovo četvornih metara s izravnim pogledom na Baltičko more. Obala Kalmar Sounda udaljena je minutu hoda. Villa Saltkråkan potpuno je nova zgrada s 3 pojedinačne spavaće sobe. Dodatno i uključeno u cijenu je gostinjska kuća. Ovdje mogu spavati 2 osobe na kauču na razvlačenje. Pod krovom se nalazi potkrovlje za spavanje za 2 osobe (idealno za djecu i tinejdžere). Pansion ima vlastitu kupaonicu (tuš, WC, umivaonik) i TV priključak. Kuhinja je potpuno opremljena sa električnim štednjakom, perilicom posuđa, hladnjakom/zamrzivačem, perilicom rublja (sve Bosch), mikrovalnom pećnicom. Kupaonica je u potpunosti popločana i kao i ostatak kuće ima podno grijanje. Kupaonica ima WC, tuš, umivaonik i saunu te perilicu i sušilicu rublja.

Kamin u dnevnom boravku, TV, stereo/CD, DVD, velika drvena sunčana terasa s umetnutim bazenom, pokrivač za bazen. U našoj priloženoj "staklenoj kući" možete uživati u pogledu na Baltičko more čak i po lošem vremenu. U jesen i zimu ovdje vas grije drugi kamin.

Ostali sadržaji uključuju, naravno, vrtnu garnituru, roštilj i sl.

Ostava za alat dostupna je za vaše bicikle. Kuća za odmor nalazi se na vrhu otoka Oknö. Odavde imate fantastičan pogled na Baltičko more - samo minutu (cca. 100 metara) do vode. Mala stambena ulica (slijepa ulica) sa cca 11 kuća. Apsolutni mir na lokaciji iz snova! NOVOGRADNJA! Veliko dječje igralište udaljeno 3 minute hoda.

Oknö je prekrasan otok u Kalmarsundu do kojeg možete doći automobilom malim nasipom. Gotovo isključivo gradnja kuća za odmor. Oknö je okružen malim škrapama, posvuda su plaže i mjesta za kupanje i roštilj. Tenis, mini golf, jogging, nekoliko igrališta, marina.

Također idealno za nordijsko hodanje!!

Oknö je jedno od najsunčanijih područja u Švedskoj.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Minimalna cijena najma: od 700 eura po nekretnini tjedno

100 eura (Ako putujete s kućnim ljubimcem, raspitajte se o cijeni)

Cijena dnevnog najma kompletne kuće već od 100 EUR, ovisno o sezoni

Cijena najma odnosi se na maksimalno 6 odraslih + 3 djece.

Ukoliko je popunjenost drugačija, raspitajte se o cijeni najma.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

NOVI! NOVI! NOVO! Osim navedenih sadržaja, Villa Saltkråkan ima i mali čamac na vesla.

Naš savjet iz iskustva: počnite već sada razmišljati o božićnim i novogodišnjim praznicima! Vila Saltkråkan nalazi se u prizemlju, a unutrašnjost kuće također je u osnovi prikladna za korisnike invalidskih kolica, nemojte se ustručavati pitati konkretno. Ispred ulaza u kuću nalazi se mala stepenica.

Naše cijene uključuju cijene za vas. To znači da nema dodatnih troškova za struju i vodu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.05.2023


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2017

Gerd P. iz/od 06686 Wittenberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Božić u Villi Saltkrakan

Po drugi put na Oknöu sada smo se vratili s našeg prvog zimovanja. Zaključak: Čak i zimi, ili možda čak i zimi, Oknö ima nepogrešiv šarm. Apsolutna tišina, mala zimska bura i nažalost bez pravog snijega. Ipak, svakako preporučljivo. Kuća nas je čak primila predgrijanu, super kad dođeš usred noći i sve je toplo. Puno hvala obitelji iznajmljivača, koja se unaprijed pobrinula za sve (na primjer, odakle nabaviti drva za ogrjev), a također i što su omogućili dolazak i odlazak izvan uobičajenih dana za presjedanje. Villa Saltkrakan svakako možemo preporučiti, ništa nije nedostajalo. Jedva čekamo sljedeći put. Obitelj Pieske

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

studeni 2017

H. S. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila Saltkrakan

Upravo smo se vratili s našeg prvog putovanja u Švedsku. Ukratko, to nije bio posljednji put u Švedsku, iako studeni sigurno nije najbolji putni mjesec. Budući da je vrijeme bilo upravo ono što možete očekivati u studenome, proveli smo puno vremena u prekrasnoj vili Saltkrakan. Kuća za odmor kao što smo mogli samo poželjeti. Sve je jednostavno savršeno. Spavaće sobe nisu baš velike, ali za to imamo zaista veliki otvoreni kuhinjski i blagovaonski prostor s povezanim dnevnim boravkom. U dnevnom boravku je kamin, što pripada mnogim ljetnim kućicama, ali još jedan kamin u zimskom vrtu - jednostavno sjajno s izravnim pogledom na Baltičko more. Dok su u dnevnom boravku moderni namještaj, vlasnici su odabrali dvije stare švedske kuhinjske klupe za zimski vrt. Smatramo da je vrlo ukusno. Gostinjska kućica nam nije bila potrebna, ali također je ostavila sjajan dojam (s galerijom za spavanje i vlastitom kupaonicom). Sve je izuzetno čisto, bolje čak i od fotografija. Također su nam se svidjeli mnogi savjeti koje smo dobili od iznimno ljubaznih najmodavaca prije i tijekom putovanja. Također je na raspolaganju i domar. Rado bismo se vratili i preporučili bez ikakvih ograničenja.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2017

Sabine F. iz/od 19059 Schwerin

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub in Smalnd

Top Haus in toller Lage, fast direkt am Meer. Für Familien mit Kindern ein idealer Ausgangspunkt für Ausflüge. Gerade für Astrid Lindgren Freunde. Viele Orte aus den Büchern sind innerhalb einer Stunde zu erreichen. Das Haus liegt in einer ruhigen Wohnstraße mit wenigen Nachbarn. Die Villa machte bei unserer Ankunft - leider regnete es - einen absolut gepflegten Eindruck, alles sauber und aufgeräumt, genauso wie beschrieben. Anders als auf den Fotos gibt es jetzt sogar einen Flat-TV. Unser Lieblingsort war der Wintergarten mit zwei wunderschönen alten schwedischen Küchenbänken und sogar zweitem Kamin. Die Ausstattung lässt nichts zu wünschen übrig. Alles da, auch in großer Anzahl für größere Familien. Viel Platz, besonders durch das dazugehörende Gästehaus. Der Lieblingsort für die Kinder. Besonders möchten wir die Freundlichkeit der Vermieter erwähnen, die jederzeit für uns erreichbar waren und uns mit Rat und Tat auch bei der Urlaubsplanung geholfen haben. Toll auch, dass zum Haus ein Boot gehört. Wir hatten eine wunderbare Woche in der Villa Saltkrakan und können das Haus zu 100 Prozent weiterempfehlen und kommen sicherlich wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospodin C. Schewe

gospodin C. Schewe

Dalji smještaji od gospodin C. Schewe


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 41978

Posljednje ažuriranje: 11.04.2024

Oglas je online od: 12 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/41978.htm


«Baltičko more + bazen + sauna + brod / Oknö» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina