Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Noella in Riumar

Costa Daurada, Riumar, Tarragona

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

OPIS: Mirna kuća "Noella" za maksimalno 4 osobe nalazi se oko 200m od čuvane pješčane plaže Riumar. Nudi obilje prostora za opuštanje i rekreaciju. Kuća Noella ima dnevni boravak/blagovaonicu. Otvorena kuhinja (ponovno dovršena 2015.) opremljena je aparatom za kavu, mikrovalnom pećnicom i staklokeramičkom pločom za kuhanje i štednjakom. Dnevni boravak i 2 spavaće sobe s bračnim krevetom i 2 odvojena kreveta imaju klima uređaj. S ukupnom stambenom površinom od oko 65 m², također imate mogućnost dodavanja dječjeg krevetića.



Kuća ima prostran i lijepo uređen mediteranski vrt. Natkrivena terasa s tendom poziva na veselo druženje. Veliki vanjski roštilj jamči druženje uz roštilj. U vrtu se nalaze udobne ležaljke za opuštanje. Ovisno o vašim željama, sunčajte se ili pronađite sjenovito mjesto ispod palmi. Prostrani bazen (9 x 4,5 m²) donosi prekrasno osvježenje. Do krovne terase se dolazi spiralnim stubištem u kući. Još jedna terasa nalazi se na izlazu iz kuhinje. Ovdje imate i ostavu s perilicom rublja i vanjski tuš. Kuća "Noella" svojim gostima nudi sve što ide uz odmor, obilje prostora, mir i tišinu, čisto opuštanje!
Broj licence ili registracije: HUTTE00343

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Reus

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Za više informacija posjetite stranicu Marisol Riumar Family Resort i našu stranicu

-------------------------------------------------- ------------

Riumar se smatra područjem pošteđenim od turizma. Ovdje nema dvoraca hotela ni palača s krevetima. Također nema mjesta za zabavu.



Sve je više investicija u gradu. Šetnica uz plažu redizajnirana je prije nekoliko godina. U 2008.-2009. dovršena je pješačka i biciklistička staza uz Ebro. Ovdje turisti mogu uživati u krajoliku Ebra od Riumara do La Cave. S vidikovca se pruža fantastičan panoramski pogled na prirodni rezervat. U tijeku je obnova kolničkih površina. Novi vjetar u leđa dobila je i ponuda aktivnosti za slobodno vrijeme, koja je posljednjih godina splasnula. Deltarium, informacijski park temeljen na Delti, proširen je prošle godine. Ovdje su stvoreni krajolik za penjanje, poligon za streličarstvo i paintball.



Turisti cijene mir i tišinu, kao i prostrane, blage plaže koje pozivaju na duge šetnje "bez prepreka". Prirodni rezervat Ebro Delta nudi impresivan krajolik, a dine koje graniče s plažom dom su raznim životinjskim i ptičjim vrstama. Zbog toga je mjesto vrlo popularno među ornitolozima tijekom sezona razmnožavanja i gniježđenja.



Vlasnici pasa rado posjećuju Riumar. Mjesto ne smeta četveronožnim prijateljima pa je moguće sa životinjama otići i direktno na more. Uz izuzetak uređenih kupališta, plaža je besplatna za pse. Oni koji se brinu da mjesto pati mogu se umiriti. Zbog prostranosti plaže i dobrog rasporeda gostiju po urbanizaciji to se ne primjećuje (čak ni u sezoni). Za više informacija posjetite stranicu Marisol Riumar Family Resort i našu stranicu

-------------------------------------------------- ------------

Riomar [kat. Riumar] koji se nalazi na španjolskoj Costa Doradi, oko 180 km južno od Barcelone. Nalazi se usred prirodnog rezervata Delta Ebro, drugog po veličini u Španjolskoj i jednog od najvećih na Mediteranu. Regija je poznata po uzgoju riže. Urbanizacija Riomar pripada gradu Deltebre, udaljenom 8 km, a sastoji se uglavnom od samostojećih kuća za odmor u privatnom vlasništvu. Tu su dva hotela, dva kampa, pekara, supermarket, razni restorani i barovi na plaži te trgovina ribičkim priborom. Tu su i prodavnice časopisa i suvenira.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba:

Od tada, katalonska vlada naplaćuje turističku pristojbu (maksimalno 3,15 €/odrasla osoba). Ovo nije dio najamnine i bit će naplaćeno na licu mjesta.



Plaćanje:

2019: Sada možete rezervirati svoju kuću iz snova za sezonu 2019 bez obveze i bez kapare. Prethodne rezervacije vas ne obvezuju. Obvezujuća potvrda rezervacije iz MARISOL-a bit će poslana od sredine listopada, najkasnije od 1. studenog. Depozit se plaća samo po primitku obvezujuće potvrde rezervacije. Po primitku obvezujuće potvrde rezervacije, imate još 10 dana za besplatno otkazivanje. Na licu mjesta može se zatražiti depozit od 100 €. : 65€

Datum valute na nekom od naših računa ili na računu agencije je odlučujući za pravovremeni primitak uplate Vaših transfera. Istekom roka plaćanja gost automatski pada u propust.

ostale informacije:

Više informacija možete pronaći na stranicama Marisol Riumar Family Resort (njemačka obiteljska tvrtka u Riumaru) i našim stranicama


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa Van Nieuvenhuyse

gospođa Van Nieuvenhuyse

Pozdrav, Ja sam Noella. Ako imate pitanja, slobodno me kontaktirajte. Srdačan pozdrav, Noella Van Nieuvenhuyse


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 48234

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 12 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/48234.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina