Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ventana al mar

Costa Brava

maks.  8   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
170m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 41 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

`Mar y montanya`, more i planine su prisutni u našim prostranim, svijetle kuće za odmor bilo gdje. Zelenilo na brdu između Blanes nalazi (5 km) i Tordera (5 km) naša kuća i idealno mjesto za rekreaciju i obiteljske aktivnosti, kao i centralno smješten polazište za razne aktivnosti u tom području (Pirineja, plažama Costa Brava i Maresme, Barcelona, ​​srednjovjekovni Girona i više)

Kuća je renovirana 2014. godine, sve ove usluge je obnovljena i instalirati centralno grijanje, što omogućuje ugodnu cjelogodišnje korištenje kuće.

Ona nudi na katu dvije dvokrevetne sobe, jednu spavaću sobu i kupaonicu s kadom / tušem. Velika kuhinja, kao i dnevni boravak / blagovaona također nalazi na gornjem katu je opremljen sa svim kućanskim aparatima i srodne pribor koji pospješuju opskrbu većeg broja ljudi (keramička ploča, nova perilica suđa, mikrovalna pećnica, veliki frižider, zamrzivač, američki aparat za kavu, za vodu, toster, i druge male aparate). Ona nudi dovoljno prostora za pohranu namirnica i mali doručak bar za 4 osobe. Pored kuhinje je terasa s produžnom stolom za do 8 osoba. Iz kuhinje imate izravan pristup na veliki dnevni boravak-blagovaonicu, koji je podijeljen u blagovaonici s velikim, također produžnom stolom za 10 osoba i sjedala kutkom za čitanje uz kamin. Iz ove sobe imate 180 stupnjeva panoramski pogled na more i planine i izlazom na drugu terasu s raznim sjedenje.

U suterenu se nalazi još jedan dvokrevetne sobe (2 kreveta), jednu spavaću sobu, kupaonicu s tušem, a drugi veliki dnevni boravak TV / su s velikom natkrivenom terasom. Evo i perilica za rublje, daska za peglanje i glačalo dostupni.

Jug-suočava, 1000 m², dijelom novostvorene, dijelom prirodni vrt nudi nekoliko prostor za sjedenje i igranje / otvorene prostore. Vrt i sve terase su opremljene vrtnim namještajem. Roštilj i stol za stolni tenis su na raspolaganju.
Mali dio vrta se trenutno koristi kao vrt voća i povrća.
Na zaključavanje vrata povezuje kuću sa susjednom imovine, tu je 4 po 10 metara veliki bazen, jedini od odmora gostima u kući (do 8 pers.) A možda apartmana (2 osobe). 9:00 do 20:00 i vlasnici (2 osobe.)
koristi. Oko bazena tu su opet nekoliko terasa, koji su opremljeni ležaljkama i stolicama, klupama i stolovima. Topao i hladan tuš voda također je instaliran.
Broj licence ili registracije: HUTB-010644

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 30 km Girona/Costa Brava

30 km

Kolodvor 7 km Blanes

7 km

Izlaz s autoceste 2 km Blanes

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća je tiho, ali je povoljno smješten između Tordera (nedjelja tržište) i Blanes (ribarske luke, botanički vrt, plaža ... ovdje Costa Brava počinje) .The Najbliže plaže su u roku od 10 minuta. Nakon Girona (University City, skliznuo staru gradsku jezgru), proći uz nii za oko 35 minuta, zrakoplovne luke samo 25 minuta. Nakon Barcelone, vrhunac okolnom području (Gaudi, opera, muzeji, shopping, noćni život, nogomet, itd) možete uzeti auto oko 45 minuta ili iz Blanes nešto "udoban" s vlakom prolazi mnogo, često povijesnih naselja s tipičnim modernističke secesije, čija posjeta je vrlo preporučljivo.
To je vrijedno toga, naročito u ljetnim mjesecima, izlet u planinskom zaleđu, zBin nacionalni park "Mont Negre", koji počinje odmah nakon Tordera, ili čak u Pirinejima. Sant Daniel je malo naselje u gradu Tordera, a nalazi se u selu između farme i šume na uzvisini s pogledom na more. Na pješačkoj udaljenosti su restoran i dom / restoran, koji nudi teniske terene (oko 1 km). postoje 2 štale (cca. 2,5 km) u blizini. Najbliži supermarketi su oko 5 km na ulazu u Blanes.
Popularni s mještanima je pustinja "Ermita El Vilar", koji je također unutar pješačka udaljenost.
U međuvremenu, mnogi biciklističke i pješačke staze su dobro označene oko Sant Daniel.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napomena: najam je tjedno za useljenje do 4 osobe plus obaveznih ili izbornih dodatnih troškova 7 eura za svaku dodatnu osobu po danu prema stvarnoj dostupnosti.
Plaćanje samo u eurima.
Euro depozit 200 plaća pri dolasku;

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 41 dana prije dana dolaska.
  • 42 Tage vor Anreisedatum 10% 21 Tage vor Anreisedatum 50% 14 Tage vor Anreisedatum 90% ab 13 Tage vor Anreise 100%

ostale informacije:

Kuća nije pogodan za grupe mladih.
Ako je potrebno, krevetić i visoka stolica mogu biti.
U srpnju i kolovozu dolazak subote od sati; Polazak je u subotu odlazak mora biti do 10h.
U preostalim mjesecima dolaska i odlaska odvijaju po dogovoru.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.01.2024


17 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Claudia M. iz/od Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve je divno! Vrlo zadovoljan!

Kuća za odmor u Torderi je odličan smještaj za cijelu obitelj. Pruža puno prostora, odlično je opremljena, čista i dobro smještena. Ima tri terase / balkone na kojima uvijek možete pronaći mjesto u sjeni ili suncu. Veliki bazen pruža savršeno osvježenje i brzo se dolazi do njega preko vrtnih vrata. Do plaže u Blanesu treba samo 15 minuta vožnje automobilom. Večerom možete posjetiti razne restorane i barove - za svaki ukus ima nešto. Vlasnici su izuzetno ljubazni, gostoljubivi i spremni pomoći. Odlično se poznaju u okolici i daju dobre savjete za različite aktivnosti. Osjećali smo se vrlo ugodno i uvijek bismo se vratili!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2023

Verena H. iz/od Steinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustan obiteljski odmor onakav kakav želite

Proveli smo kao obitelj dva predivna tjedna u kući za odmor na Costa Bravi, koju iznajmljuje obitelj Hilgert. Pogled s balkona bio je jednostavno predivan. Sama kuća bila je iznimno ukusno uređena i ništa nam nije nedostajalo.
Kuhinja je bila vrlo dobro opremljena, što nam je omogućilo pripremu nekoliko ukusnih obroka. Sobe su bile udobne i gostoljubive, tako da smo se osjećali kao kod kuće. Lokacija kuće za odmor bila je savršena za istraživanje ljepote Costa Brave. Obišli smo šarmantna sela duž obale, istražili uvale i posjetili povijesne znamenitosti. Obitelj Hilgert dala nam je sjajne savjete za naše izlete, koje smo vrlo cijenili.

Sve u svemu, proveli smo predivan obiteljski odmor u kući za odmor obitelji Hilgert. Srdačan gostoprimstvo, impresivan pogled i savršena lokacija učinili su naš odmor na Costa Bravi posebnim. Toplo preporučujemo ovu kuću za odmor i veselimo se ponovnom povratku.

lipanj 2023

Antje R. iz/od ODENTHAL

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Za nas je bio savršen odmor.

Našli smo vrlo lijepu, savršeno opremljenu i s puno ljubavi uređenu kuću, u mirnom položaju s prekrasnim prirodnim vrtom i vrlo lijepim i srdačnim vlasnicima. Pogled na more bio je fantastičan. Bazen, koji se može doći kroz vrt, bio je prekrasan. Plaže i trgovine bile su dostupne autom u roku od 10 minuta. Naš zaključak: Dvotjedni odmor u kući s vrhunskom opremom, vrtom i bazenom, vrlo prijateljski i spremni za pomoć vlasnici. Odmor je osjetio odmah. Šteta što vrijeme uvijek tako brzo prolazi. Srdačan pozdrav Angeliki i Berndu Hilgeru!

S ljubavlju,
Antje, Frank i Peggy

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2022

Katinka M. iz/od Sulzbach/Saar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor sa psom

Nažalost, nakon predivnih 12 dana, naš odmor je već završio. Kuća ima prekrasan pogled na more, a prvih nekoliko dana mogli smo vidjeti čak i veliki vatromet. Nas i naše pse toplo su dočekali. Obitelj Hilger bila je vrlo draga i topla. Mogli su nam dati mnogo korisnih savjeta i uvijek su nam pomogli kada smo imali pitanja. Bazen i vrt su prekrasni i uređeni s velikom pažnjom na detalje. Kuća je namještena s ljubavlju i ništa nam nije nedostajalo. Postoji mnogo načina da ostanete u kući iu kući.
Hvala vam još jednom na velikom gostoprimstvu!

Pozdrav od obitelji Müller-Kurtz, obitelji Eisel-Haag kao i Gismo, Lupo i Nala

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Familie R. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5

Geheimtipp mit Meerblick

Unsere Familie mit 3 Kindern und Hund sind begeistert, unsere Erwartungen wurden übertroffen. Das Haus, das Grundstück, der Pool, der Blick aufs Meer und die Umgebung ergeben eine Kombination, die man so schnell wohl nicht oft findet. Alles stimmte zu 100%. Zusätzlich gibt es noch jede Menge Tipps, Info´s und Hilfestellung von den wirklich herzlichen Gastgebern Angelika und Bernd, sofern man das wünscht. Wir haben das rege in Anspruch genommen, wofür wir uns nochmal ganz herzlich bedanken möchten. Was soll man mehr sagen?
**Von der Begrüßung bis zum Abschied ein toller Urlaub**
Wir sehen uns wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2021

Bilal Z. iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5 5

Hat unsere Erwartungen übertroffen

Hallo zusammen,
wir sind als 7 köpfige Familie angereist und wurden von Frau und Herr Hilger sehr herzlich empfangen, wir haben uns direkt willkommen gefühlt. In der Villa hat es an nichts gefehlt, die Küche war komplett ausgestattet sogar mehr als beschrieben wurde. Die Villa ist umgeben von Pflanzen, Bäumen und das alles sehr schön gepflegt, sodass man sich sofort wohl gefühlt hat. Direkt an der Villa ist der große Pool angelegt, der auch genug Abkühlung für mehr als 7 Personen bieten würde. Wir haben Tipps und Info Material erhalten was uns viel Zeit und vor allem Risiko erspart hat. Es hat super viel Spaß gemacht und wir werden wieder kommen. Ein Riesen Dank an die beiden liebevollen Gastgeber Frau und Herr Hilger. Danke für alles !!!
Liebe Grüße, Familie Zina

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Christiane iz/od Ratingen

5,0
5 5 5 5

Eine kulinarische Reise

Wir waren jetzt zum zweiten mal in Tordera und diesem wundervollen Haus. Es war wieder ein sehr schöner und entspannter Urlaub. Die Gegend ist einfach wunderschön und vor allen Dingen die guten Tipps von Fam. Hilger haben es uns angetan. Wir haben fast alles ausprobieren können und waren immer positiv beeindruckt. Kulinarisch gesehen ein absolutes Highlight.
5 Sterne, weil es hier an nichts fehlt.

rujan 2018

Margot und Michael N. iz/od 79211 Denzlingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

izravan pogodak

Ovogodišnje ljetovanje bilo je apsolutni hit u svakom pogledu. Kuća je iz snova, ništa ne nedostaje i s ljubavlju je namještena prema visokim standardima. Domaćini su nas toplo dočekali i dali nam dobre savjete što učiniti. Osjećali smo se potpuno ugodno i mirne savjesti možemo dati 5 zvjezdica.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2018

Christiane iz/od 40880

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Zaista opuštajući obiteljski odmor!

Za nas, dvoje odraslih i dvoje djece, to je bio jedan od najljepših, opuštajućih i najbogatijih odmora koje smo ikada imali. Sve je bilo kako treba. Kuća je savršena, s lokacijom iz snova, vrlo dobrim sadržajima i vrlo važnim za nas, vrlo udobnim krevetima.
Najbolja stvar kod kuće za odmor, međutim, je obitelj Hilger, koja nam je mogla dati toliko dobrih savjeta i naprosto je nevjerojatno ljubazna.
Jedino što mi je smetalo su komarci.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Mark K. iz/od 66640 Namborn

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor

Proveli ugodan opuštajući odmor u pomalo udaljenom, ali mirnom selu.
S četvero odraslih i troje djece, imali smo puno prostora u vrlo lijepoj, lijepoj i dobro opremljenoj kući.
Domaćini Fam.Hilger su vrlo ljubazni i uvijek nude pomoć i informacije o raznim aktivnostima.
Nekoliko malih poboljšanja kao što je bolja WiFi veza u kući ili vrata za zaštitu od muha na pripadajućim terasama, inače ne morate brinuti ni o čemu jer sve što trebate u kući je na licu mjesta.
Doduše, uvijek se morate voziti do obližnjeg mjesta (Bkanes) po hranu, ali nudi sve što se tiče shopping centara.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2017

Jan iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Schönste Aussicht

Sehr schönes Haus, sehr geschmackvoll eingerichtet, am Hang gelegen! Die Aussicht von Esszimmer und Terasse ist traumhaft. Eigenes Auto empfehlenswert!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2016

Alfred M. iz/od 41468 Neuss

5,0
5 5 5 5

Exklusiv Urlaub mit Strand und Kultur zum 70 Geburtstag

Das Feriendomizil, das weiße Haus, sehr schön individuell mit sehr viel Liebe eingerichtet, begeisterte nicht nur mich, sondern auch meine Gäste. Alle Einrichtungen des Hauses sind sehr gepflegt, sauber und technisch Sanitär und Küchentechnisch (Spülmaschine, Kühl- Gefrierschrank usw.) eingebaut auf dem neuesten Stand.
Die Gastgeber sind sehr freundlich und unterstützten uns in allen Fragen der Versorgung und der kulturellen Bedürfnisse der Gäste zu Fragen in Girona und Barcelona.
Sämtliche Tipps liegen im Haus bereit!
Ich kann dieses Ferienhaus mit 5 Sternen weiter empfehlen!
Mit freundlichen Grüßen
Fred

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2016

Dimitri, Katharina R. iz/od 66780 Rehlingen-Siersburg

5,0
5 5 5 5

Ein tolles Ferienhaus!

Wir verbrachten zwei wunderbare Wochen in diesem schönen komfortablen Haus. Wir waren 6 Erwachsene und 2 Kinder, alle hatten genug Platz, das Haus ist mit allem sehr gut ausgestattet. Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Man fühlt sich einfach rundum wohl. Das Haus liegt ruhig, jedoch kommt man mit dem Auto zügig nach Blanes mit vielen Einkaufsmöglichkeiten, Stadtstrand, Restaurants, Spielplätze ect. Es gibt viele tolle Plätze zum erkunden die mit dem Auto problemlos zu erreichen sind. Unsere Favoriten sind Tossa de Mar und natürlich Barcelona. Alles in allem können wir das Haus sehr empfehlen und würden selbst gerne wiederkommen. Herzliche Grüße aus dem Saarland
Familie Rach

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Andre R. iz/od 46284 Dorsten

4,5
4 5 5 4

Mein schönster Urlaub...

Das große, freundliche und helle Haus, welches sehr schön gelegen ist, trug einen Teil zu dieser Äußerung meines Sohnes bei.
Unsere Kinder haben den Aufenthalt sehr genossen und auch die Erwachsenen fühlten sich insbesondere durch den sehr angenehmen Kontakt zu den Vermietern hervorragend aufgehoben.
Wir bedanken uns bei der Familie Hilger für die schöne Zeit.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2016

Undine D. iz/od Radebeul

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Ferien

Uns erwartete ein helles, geräumiges, ruhiges und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus jenseits des großen Touristenrummels und doch nah genug, um in 10 Minuten den Strand oder die Einkaufsmöglichkeit zu erreichen.
Sonne und ein toller, großer Pool (Lieblingsplatz der Kinder), Stadt und Kultur oder Strand und Natur ( wertvolle Tipps von Fam. Hilger) - alles war möglich.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2015

Dac Van N. iz/od Düsseldorf Germany

5,0
5 5 5 5

Schönste Ferien , ein TRAUM....

Sehr nette Vermieter, das Haus ist gross, sehr sauber und Kinderfreundlich. Playa Santa Cristina
war für unsere Kinder ein Traum, 6 km von Haus.
Wir haben sehr genossen. Viel lieben Dank Familie Hilger

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2015

T. Duong M. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Das Haus ist wundervoll!

Was für ein schöner Urlaub? Wir mieten uns meistens immer ein Haus für unsere Familie. Es ist wie im Lotto. Entweder hat man Glück, oder auch nicht. Dieses Mal haben wir den Jackpot gewonnen. Ein tolles Haus. Wirklich schön. So hab ich mir immer unser Urlaub gewünscht. Das Haus ist gross, wirklich gross!!!! Wir waren mit 9 Personen ( 2 Familien) dort und jeder konnte sich auch mal zurückziehen, wenn er mal keine Lust auf die anderen hatte. Es waren ja genug Schlafzimmer vorhanden. Die Matratzen sind echt gut. Erholsamer Schlaf ist garantiert. Die Küche ist mit allem ausgestattet. Egal ob Toaster, Mikrowelle, Kaffemaschine, grosser Kühlschrank, alles da. Sogar für Stäbchen und Reisschalen!!! Unsere Kinder konnten sich austoben. es gab keine genervten Nachbarn die sich belästigt fühlen. Wir möchten uns herzlich für den tollen Urlaub , an unsere Vermieter bedanken. Wir haben uns wirklich toll erholt. Wir sind wirklich begeistert von dem Haus.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospođa A. Brieskorn-Hilger

gospođa A. Brieskorn-Hilger

Nakon moj muž Bernd i ja smo živjeli za vrijeme radnog vijeka više puta u inozemstvo, odabrali smo uz Njemačku drugi dom u Sant Daniel blizini Barcelone i tamo, jer smo željeli imati goste, produžen odmor za obitelji i prijateljima. Te i sada renovirana kuća iz susjedstva bismo sada nudimo i druge Spanienafictionados koji znaju mogućnosti dobro opremljen smještaj u mirnom, zelenom području u neposrednoj blizini mora i nadomak kulturne znamenitosti u Barceloni, Girona i cijeniti na drugim mjestima. Željeli bismo vas upoznati s prirodnim ljepotama, zanimljivosti, gastro delicija i kulturnim karakteristikama Katalonije, koje su sami uvijek iznenađujuće i užitak, malo bliže i dobrodošlicu. Saludos cordiales Angelika Brieskorn-Hilger Bernd Hilger


ostale informacije

Broj objekta: 65184

Posljednje ažuriranje: 03.01.2024

Oglas je online od: 9 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/65184.htm


«Ventana al mar» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 41 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina