Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

oaza na plaži

Sjeverno more - okrug Aurich - Nessmersiel

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

84 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

84 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Raspored kuće:

Prizemlje: Prostrani, otvoreni dnevni boravak/blagovaonica s TV-om ravnog ekrana (48 inča/122 cm - 3D, nogometni način rada, četverostruki procesor, pogodan za igraće konzole), zvučnom trakom i subwooferom s 300 W Dolby Surround, DVD playerom i kaminom. Blagovaonski stol je na razvlačenje i ima 4 stolice. U dijelu dnevnog boravka nalazi se udobna kožna garnitura za sjedenje s dodatnim naslonom za noge.



Kuhinja je odvojena od dnevno-blagovaonice i može se zatvoriti vratima. Tu je i moderna, dobro opremljena kuhinja s keramičkom pločom za kuhanje uključujući pećnicu, hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, glačalo za vafle, toster, mikser, kuhalo za jaja, aparat za kavu, kompletan blok noževa i potpuno automatski aparat za kavu ( priprema espresso, espresso macchiato, vrhnje za kavu, kavu, cappuccino, kavu s mlijekom, latte macchiato pritiskom na gumb). Dostupno je, naravno, dovoljno posuđa i pribora za jelo.



U prizemlju je kupaonica s kutnom tuš kabinom 90 x 90 cm s velikim kutnim ulazom i WC-om. Tuš kada je skinuta u studenom 2015., tuš je postavljen u prizemlju i obložen protukliznim pločicama. Dostupni su sušilo za kosu, radio i perilica rublja (perilicom rublja upravlja se preko stroja na kovanice).



Prostor hodnika je opremljen ormarićem za cipele, 2 ogledala (1 ogledalo u veličini tijela), zidnom pločom i ormarom.



Jedna spavaća soba je u prizemlju. Opremljen je krevetom dimenzija 1,40m sa 2m, ormarom s kliznim vratima, 2 noćna ormarića s pripadajućim noćnim lampicama na dodir. Kao i svi drugi kreveti u kući, krevet je opremljen indirektnom rasvjetom i daljinskim upravljačem. Kao i u ostalim spavaćim sobama, i ova soba ima TV ravnog ekrana (24 inča/60 cm) s integriranim DVD playerom i satelitskim prijemom.



U spremištu se nalazi usisavač, sef (30 x 20 x 20 cm) s kombinacijom brojeva, stolica za hranjenje, rezervni aparat za kavu, rezervni kuhalo za vodu, metla, posuda za prašinu, kanta za čišćenje, krpa, podnožje, kutija za šivanje, prva pomoć kutija, kutija za čišćenje cipela, termofor, četka za vlakna, kut za pranje rublja i glačalo i daska za glačanje.



Prvi kat:

1 spavaća soba s velikim bračnim krevetom 2 x 2 metra (madraci H4 novi kraj 2019.) i TV-om ravnog ekrana (32 inča/81 cm) uključujući DVD player sa satelitskim prijemom.

1 spavaća soba sa 2 odvojena kreveta svaki 1 sa 2 metra. Putni krevetić i visoka stolica su naravno dostupni. Tu je i TV ravnog ekrana (32 inča/81 cm) s DVD playerom i satelitskim prijemom. Kao dodatna značajka, u ovoj sobi je dostupna zvučna stolica za djecu. Osim subwoofera, ima sučelja za spajanje aux kabela za spajanje mobitela i iPoda, kabel za slušalice te sučelje za USB stick. Molimo ponesite svoje kablove i uređaje kada stignete.



Sve spavaće sobe opremljene su radio satovima. Radio satovi imaju USB sučelje.



Na katu se nalazi gostinjski wc s malim umivaonikom.



Svi prozori na kući imaju grilje. Ispod svih kreveta postavljena je indirektna rasvjeta s daljinskim upravljanjem, kako bi veliki i mali gosti navečer mogli mirno zaspati uz ugodno prigušivu rasvjetu. Prozori u spavaćim sobama na katu također imaju komarnike.



Na noćnim ormarićima u spavaćim sobama nalaze se višestupanjsko podesive noćne svjetiljke na dodir. Svi madraci i zaštitne navlake kupljeni su novi krajem 2019.

Za naše 4-nožne goste osiguravamo XL jastuk za ležanje i dovoljno pokrivača za pse, kako bi i oni mogli pronaći udobno mjesto za vrijeme svog boravka. Stoga je razumljivo da su kreveti i sofe tabu za naše četveronožne goste!

Molimo Vas da uvažite naše savjete u pogledu gostiju koji sa sobom ne vode pse! Osim toga, želimo istaknuti da ne primamo rezervacije s više od jednog (1) psa!



Kuća ima vanjsku terasu od 24m2 koja nije vidljiva s ulice i okrenuta je prema jugu. Zabati i stranice kuće opremljene su LED rasvjetom i osiguravaju ugodnu atmosferu i sigurno hodanje na otvorenom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (200x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (100x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Jezero 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 120 km Bremen

120 km

Kolodvor 18 km Norden

18 km

Izlaz s autoceste 60 km Neermoor

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Parcela od cca 300 m2 nalazi se na kraju slijepe ulice na uglu parcele na vrlo povoljnoj lokaciji i orijentaciji. Lokalni supermarket je u neposrednoj blizini (oko 100 metara) od kuće i vidljiv je iz kuće. Na pola puta je dječje igralište s penjalicom. U zimskoj sezoni (kada supermarket ne radi) na udaljenosti od 50-ak metara od 12:00 sati nalazi se kombi sa kiflicama, kolačima, dnevnim novinama i ostalim sitnicama za svakodnevnu upotrebu.

Vrt sa terasom na njemu je potpuno južne orijentacije i ne vidi se s ulice. Imanje je ograđeno vrtnom ogradom visine 1,25 metara, tako da djeca i eventualno 1 pas mogu slobodno šetati vrtom dok se ostatak obitelji može bezbrižno opuštati. Ograda ima 2 vrtna vrata koja se zaključavaju tako da se na imanje može ulaziti i izlaziti s obje strane. Kuća je opsežno i vrijedno adaptirana krajem 2014. godine.

Sve prostorije u kući su popločane. Sanitarije su zamijenjene, a dnevne/blagovaonice i spavaće sobe pažljivo su opremljene novim namještajem.



U vrtu je dostupno dovoljno sjedećih mjesta. To uključuje 6 sklopivih stolica s visokim naslonom i 2 stolice za opuštanje, svaka podesiva u 5 različitih položaja, s odgovarajućim presvlakama. Za sunčane sate na raspolaganju su 2 ležaljke s jastucima i veliki suncobran.



Roštilj je naravno dio osnovne opreme na otvorenom. U sklopu kuće nalazi se spremište za alat, u kojem također možete pohraniti i zaključati vlastite bicikle i krovne nosače itd. tijekom vašeg boravka. Vrtna kućica ima struju/rasvjetu unutra i utičnicu za punjenje e-bicikala.



Nekretnina uključuje 2 parkirna mjesta.



Neßmersiel je malo primorsko odmaralište prilagođeno psima s vlastitom plažom na kojoj su i psi dobrodošli.

U mjestu postoje 2 rent-a-cikla i čamac. Tu su i igrališta za djecu, a dostupno je i nogometno igralište.

U Neßmersielu postoji unutarnje igralište za male goste na odmoru, uz koje se nalazi i sauna.

U ljetnoj sezoni postoji supermarket sa pekarom u centru sela. Izvan sezone izletnike opskrbljuje pokretna pekara koja osim kiflica i kolača prodaje i sitnice za svakodnevnu upotrebu te dnevne novine.

Razni restorani razmazuju turiste kulinarskim užicima. Mjesni klubovi organiziraju razna svečana događanja, osobito u sezoni. To posebno uključuje večeri roštiljanja uz veselu glazbu.



Iz Neßmersiela postoje brojni načini da svoju dnevnu rutinu učinite zanimljivom. Posljednje, ali ne i najmanje važno, tu su pješačenja po blatnoj ravnici do Baltruma i Norderneya.

Na plaži Neßmersiel nalazi se i luka iz koje svakodnevno polazi trajekt za otok Baltrum.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naknada od 60 € za završno čišćenje kuće (uključeno u cijenu najma za 1. tjedan) i sezonska boravišna pristojba plaćaju se upravitelju prilikom dolaska.

Maksimalna popunjenost kuće je 4 osobe.

Uz nadoplatu od 12 € po osobi, paket posteljine i paket ručnika od 8 € po osobi možete rezervirati kod našeg upravitelja. Paket uključuje posteljinu (postavlja se po dolasku), 1 ručnik za ruke, 1 kupaonski ručnik i 2 kuhinjske krpe po osobi.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Paket pranja rublja možete rezervirati kod našeg upravitelja uz nadoplatu.

Paket posteljine 12 € po osobi; Paket ručnika (1 ručnik za kupanje i 1 ručnik za ruke) €8.



Kuća ima 50 MBit WLAN vezu.



Po dolasku, naše goste dočekujemo direktno u kući za odmor i kratko ih informiramo u kući. Po odlasku na licu mjesta je i administrator.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2020

Peter C. iz/od Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor izvanredne klase

Kuća za odmor izuzetno dobro opremljena. Prostrana s mnogo dodatnih pogodnosti i pažnjom prema detaljima. Održavana okućnica, potpuno ograđena. Komunikacija s vlasnikom je vrlo dobra. Osjećali smo se ugodno i rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2018

Kathrin W. iz/od 40629 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Super tolles Ferienhaus

Haben das Haus schon zum zweiten Mal gemietet. Hochwertige und sehr geschmackvolle Einrichtung. Sehr sauber, gute und feste Matratzen....wichtig ! Tolle Einzellag; Grosse Terasse und schön gestalteter Garten. Nette Hausvermieter und die Kommunikation mit der Verwalterin Frau Klaassen klappt bestens. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj M. Filzen:

Vielen Dank für die nette Bewertung. Es freut uns, dass auch der zweite Eindruck so positiv ausgefallen ist. Wir werden uns bemühen stetig einen guten Standard zu halten und freuen uns auf Ihren nächsten Besuch.

listopad 2017

Claudia S. iz/od 40468 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Ließ keine Wünsche offen

Ein Ferienhaus, wie man es sich wünscht. Die Eigentümer haben an alle Details gedacht - sehr schön, modern und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus mit viel Platz und vielen Annehmlichkeiten. Dazu gehören u.a. die Entertainment-Ausstattung, Kaminofen, Nespresso-Maschine, Spülmaschine, Waschmaschine, um nur ein paar Sachen zu nennen, die man wohl nicht standardmäßig erwartet. Mit drei separaten Schlafzimmern findet jeder seine Ruhezone.

Auch die Außenanlagen sind sehr gepflegt. Wir haben eine sehr entspannte Woche in der Strandoase verbracht und freuen uns auf unseren bereits gebuchten Wiederholungsurlaub in der wärmeren Jahreszeit und hoffen, dann auch Terasse und Grill nutzen zu können.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2017

Patrick iz/od Greimerath

4,8
5 5 5 4

Schönes Ferienhaus

Schönes Ferienhaus. War alles ok. Kann man nur weiter empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2017

S und A iz/od Freisen

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Ein sehr schönes und modern eingerichtetes Ferienhaus.
Der gepflegte Garten ist komplett eingezäunt und durch die verschiedenen Sitzgelegenheiten kann man den ganzen Tag über die Sonne genießen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen auf jeden Fall wieder.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2017

Frank H. iz/od 50259

5,0
5 5 5 5

einfach nur genial :)

Das perfekte Haus um einen unbeschwerten und erholsamen Urlaub zu verbringen. Hier stimmte einfach alles.

Die Vermieter sehr nett und freundlich, die Buchung kein Problem.

Das Haus liegt in einer Sackgasse, in einer ruhigen Lage aber denoch zentral.

Morgens, keine 100m entfernt gab es frische Brötchen und einen Lebensmittelladen.

Das Haus war sehr sauber, komplett und geschmackvoll eingericht, der Garten sehr gepflegt und eingezäunt. Es wäre auch für unseren Hund optimal gewesen.

Im Wohnbereich ein Kaminofen und in jedem Schlafzimmer ein TV-Gerät.

Es fehlte uns an nichts in unserer Urlaubswoche.

Wir kommen gerne wieder und können dieses Haus einfach nur weiter empfehlen

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2017

Oliver K. iz/od 46244 Bottrop

5,0
5 5 5 5

Urlaub nach Maß

Das Haus Strandoase in Neßmersiel ist das Beste Beispiel dafür, wie ein Ferienhaus sein sollte ! Das Haus sowie die Außenanlage sind sind TOP gepflegt. Die Eigentümer haben sich größte Mühe gegeben das Haus Modern und zugleich sehr gmütlich zu gestalten. Das wir nicht unser letzter Aufenthalt in der Strandoase, Lage, Ausstattung, alles 1a !!! Wir sind rund um begeistert !!!
Der kontakt zum Vermieter war erstklassig, Danke für diesen tollen Urlaub in Ihrem Hause

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2016

Sandra iz/od 59174 Kamen

5,0
5 5 5 5

Immer wieder sehr gerne!

Das Haus entsprach genau unseren Vorstellungen. Es ist sehr gemütlich eingerichtet, mit viel Liebe zum Detail. Der komplett eingezäunte und gepflegte Garten rundet den Urlaub perfekt ab. Die Immobilie ist sehr sauber, sowie das Mobiliar. Wir haben uns in der Strandoase sehr wohlgefühlt und würden es jederzeit wieder mieten.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

travanj 2016

Peter T. iz/od Michelfeld, LK Schwäbisch Hall

4,0
4 4 4 4

Ein Ferienhaus den jeder Mögen wird

Nettes Ambiente, geschmackvolle Einrichtung, ideale Lage für lange Spaziergänge.
Unser Hund hat sich auch sehr wohlgeführt.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

ožujak 2016

Volker H. iz/od Rheinberg

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Ein sehr schön gelegenes Haus mit super Ausstattung. Sehr gepflegt. Unkomplizierter Check in .

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2015

D. iz/od Grafschaft-Lantershofen

5,0
5 5 5 5

Top Feriendomizil

Kurz&knapp, ich denke die Sterne sagen alles!
-sehr schönes, sauberes, geschmackvoll eingerichtetes Haus
-alles vorhanden was man im Urlaub so braucht
-schöner, gepflegter, eingezäunter Garten
-top Lage
-Vermieter und Verwalter sehr freundlich
Wir waren rundum zufrieden und kommen gerne wieder! Kleines Manko: der Belegungsplan ist zu voll ;-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2015

Werner K. iz/od hessen

5,0
5 5 5 5

alles voll in ordnung

wir habeb einen tollen urlaub verbracht ( 2 familien + 1 hund) und waren vollauf zufrieden.
alles im und am haus fanden wir toll und das das ferienhaus eingezäunt war für bella ganz klasse.
die kommiukation mit familie fielzen war sehr gut.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2015

M. S. iz/od Anröchte

5,0
5 5 5 5

Erholsame Tage!

Ich habe mich bestens erholt, nicht zuletzt durch das schön eingerichtete Haus und den kleinen Garten, in dem mein Hund frei laufen durfte. Das Haus lässt keine Wünsche offen und ist so schön eingerichtet, dass man sich sofort sehr wohl fühlt. Die Lage dieser Unterkunft ist gut, da man den kleinen Park direkt vor der Tür hat und ein Lebensmittelgeschäft ist nur wenige Meter entfernt.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

ožujak 2015

Melanie H. iz/od Oer-Erkenschwick

5,0
5 5 5 5

Top Urlaub trotz steifer Brise :)

Wir haben den Aufenthalt in der Strandoase sehr genossen. Die Haus ist sehr geschmackvoll und auch so war alles zu unserer vollsten Zufriedenheit. Die Nespressomaschine war natürlich Top und der Kamin brannt jeden Abend. Dadurch das der Garten komplett eingezäunt war konnte unser Hund sich draußen frei bewegen. Es war ein großes Hundekissen vorhanden und mehrere Hundedecken, absolut perfekt

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2015

K. K. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Ein Paradies für Mensch und Hund!

Wir haben die Woche Auszeit sehr genossen. Eine Unterkunft, die keine Wünsche offen lässt, ein gemütliches kleines Häuschen, in dem man sich wohl fühlt. Im eingezäunten Garten kann sich der Hund austoben, während der Mensch auf der Terrasse einen Espresso genießt. Ein Lob an die Familie Filzen für die geschmackvolle Einrichtung und den netten Kontakt, wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

obitelj M. Filzen

obitelj M. Filzen

Posjetili smo Nessmersiel kao turisti tijekom niza godina i vidjeli brojne mogućnosti smještaja. Sada kada više nismo gosti na ljetovanju, već smo postali iznajmljivači, postavili smo si cilj opremiti svoju kuću onako kako bismo je željeli naći kao gosti. Za ostvarenje ovog cilja uložili smo puno vremena i truda u renoviranje i opremanje kuće te ćemo tako i nastaviti.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 66858

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66858.htm


«oaza na plaži» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina