Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienunterkünfte auf Usedom

Otok Usedom, ljetovalište Ückeritz na Baltičkom moru, luka Stagniess

maks.  6   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
85m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Insajderski savjet za sve ljude koji žele uživati u miru i prirodi. Živite na jedinstveno mirnoj i idiličnoj lokaciji tik uz vodu. Doživite slobodu kuće za odmor i osjećajte se kao kod kuće.



Dvojna kuća tik do vode - najbolja lokacija u luci Stagniess. Idealno za ljubitelje vodenih sportova, jedriličare i ribiče. Kupalište je udaljeno samo oko 150 m. Tamo možete jednostavno staviti dasku za surfanje u vodu i naučiti surfati, jer je voda na velikim površinama vrlo plitka.



Živite u novoj dvojnoj kući u idiličnoj luci Stagniess u ljetovalištu Ückeritz. Iz svih prostorija i s velike terase imate izravan pogled na more. U kući se nalaze 2 spavaće sobe na gornjem katu i preuređeno potkrovlje kao 3. spavaća soba (nije zatvorena, pristupa se stepeništem koje štedi prostor) s bračnim krevetom širine 1,40 m i krevetom za jednu osobu.



- Nova kuća za odmor tik uz more u idiličnoj luci Stagneß za 2 do 6 osoba.

- Dvojna kuća s 2 spavaće sobe s potkrovljem i 2 kupaonice.

- Najnoviji standard gradnje - novogradnja, moderna i vrlo ukusna oprema, podno grijanje.

- Otvoreni dnevni boravak i blagovaonica s elegantnom, visokokvalitetnom kuhinjom.

- Dvije moderne kupaonice s tuš kabinama u razini poda, perilicom rublja.

- Namještena terasa s ležaljkom za plažu i neometanim pogledom na more.

- Položaj odmah do vode.

- Besplatno korištenje UBB autobusa, uključujući obilazak Ückeritza, autobusno stajalište izravno u luci Stagniess.

- Nadstrešnica i parkirna mjesta na posjedu.

- Uživajte u jedinstvenom šarmu idilične luke Stagneß.

- Živite na samoj vodi, potpuno neometani kampom i snack barovima u blizini - san za opuštanje.



WLAN Internet veza u kući je dostupna besplatno.



Svijetao dnevni boravak i blagovaona s visokokvalitetnom kuhinjom. Otvorena kuhinja je moderno opremljena s perilicom posuđa, hladnjakom s posebnim odjeljkom za zamrzavanje, pećnicom, ugradbenom mikrovalnom pećnicom i kuhalnim otokom sa staklokeramičkom pločom (indukcija). Široka, bež kožna sofa modernog dizajna osigurava najbolju udobnost sjedenja. Dnevni dio zaokružuje moderan 55'' televizor s Ambilightom (smart TV) i hi-fi sustavom na TV niskoj ploči s atmosferskom LED rasvjetom (podešavanje boja). Namještena terasa s ležaljkom i pogledom na more nudi posebno atraktivno mjesto. Vrt je vrlo lijep i s ljubavlju uređen s mnogo biljaka - idealan za opuštanje.



Na katu su dvije spavaće sobe i kupaonica. Spavaća soba s bračnim krevetom od punog drva (širina 1,80 m). Druga spavaća soba ima još jedan ležaj (širina 1,40 m). U preuređenom potkrovlju nalaze se još 2 mogućnosti spavanja: krevet za jednu osobu (širina 1 m) i krevet (širina 1,40 m). Potkrovlje je idealno i kao dječja igraonica. Pristup potkrovlju je preko prostorno štedljivog stubišta (nije zatvorena prostorija). Još jedna potpuna mogućnost spavanja je u dnevnoj sobi s kvalitetnim krevetom za jednu osobu.



Kuća za odmor ima 2 moderne kupaonice, svaka s tuš kabinom. Osim kupaonice u prizemlju, na katu se nalazi još jedna kupaonica. Na raspolaganju vam je i perilica rublja.

Podno grijanje osigurava ugodnu toplinu čak iu neugodnim danima. U svim sobama su podne pločice u prijateljskom i domaćem drvenom dizajnu, u kupaonicama su velike podne pločice u antracit boji.



Nadstrešnica je dostupna za parkiranje na ograđenom posjedu. Zbog izdašnog prostora ispred nadstrešnice, na posjedu postoji parking za još 2 automobila. Svoje bicikle možete parkirati pod krovom u otvorenom nadstrešku za automobil. Kuća je idealna i za biciklistički odmor.



Sa svojom Ückeritz spa karticom možete besplatno koristiti sve autobusne linije UBB-a na Usedomu i između Wolgasta i Lubmina. To također uključuje obilazak jantara (autobusne linije 283 i 285) s autobusnim stajalištem u luci Stagniess. Linija vozi između Ückeritza (11 stanica u gradu), Schmollenseea i centra Bansina svakih sat vremena od ponedjeljka do nedjelje (manje putovanja zimi). Linija omogućuje putovanje od luke Stagniess do plaže za 12 minuta. Posebno je zanimljivo 6 turističkih linija UBB-a.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1.7 km

1.7 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 1.7 km

1.7 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 22 km Heringsdorf

22 km

Kolodvor 1.4 km Neu Pudagla

1.4 km

Izlaz s autoceste 55 km A20 Gützkow

55 km


Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u lokaciji izravno na vodi u luci Stagniess - insajderski savjet za ljubitelje Usedoma. Na ovom mjestu ćete pronaći apsolutni mir. Doživite fantastične zalaske sunca na rukavcima. Stagniess karakterizira morski štih. Ostale naglaske su ture koje se nude po rukavcima i ukusni zalogaj s pogledom na vodu. Škola jedrenja s iznajmljivanjem brodova također se nalazi u Ückeritzu u marini. Tamo se mogu naučiti mnoge vodene sportske aktivnosti ili je vodeno tijelo idealno za vodene sportove.



Dvojna kuća je na samoj vodi. Tako možete uživati u neometanom pogledu na idiličnu marinu i imati nesmetan pogled na prekrasnu Peene iz svih soba i terase. Ückeritz se nalazi u sredini otoka i stoga je idealno polazište za sve aktivnosti. Carske kupke su u blizini i udaljene su 7 km. U blizini se nalazi šuma za penjanje, udaljena samo 1 km - doživljaj za mlade i velike.Tu su i biciklističke staze koje vode kroz prirodni krajolik. Bicikle možete iznajmiti u UsedomRadu na ulazu u kamp.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Prikazana cijena je minimalna cijena po noćenju. Cijena ovisi o željenom smještaju, vremenu putovanja i broju osoba. Dodatni ležaj za više od 2 osobe: 15 €-20 € po osobi i noćenju. Kratke doplate za rezervaciju. Na upit: posteljina po osobi 10 €, ručnik za kupanje i ruke po osobi 5 € (paket za pranje rublja po osobi 15 €). Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta po dolasku.



Detaljan prikaz našeg smještaja s puno slika kao i online booking s planom popunjenosti na našoj web stranici. Rado ćemo vam izraditi individualnu ponudu na zahtjev.

Uvjeti poništenja:

  • Eine Stornierung der Buchung muss schriftlich vor Mietbeginn erfolgen. Es gilt das Mietrecht nach dem BGB. Der Vermieter hat Anspruch auf eine Entschädigung: Bei Stornierung, Buchungsänderung oder Nichtanreise zahlen Sie eine pauschale Gebühr in Höhe von 90 % des Gesamtpreises sofern durch eine anderweitige Vermietung kein geringerer Mietausfall entsteht. In jedem Falle zahlt der Mieter jedoch mindestens eine Bearbeitungsgebühr von 50 €. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Böhle

gospodin J. Böhle

Rezervirate izravno iz privatnog. Kao obitelj već nekoliko godina iznajmljujemo razne kuće za odmor i apartmane za odmor na mirnim vrhunskim lokacijama, neke direktno na vodi i samo nekoliko koraka od plaže u odmaralištima Karlshagen, Koserow i Ückeritz na Baltičkom moru te u grad Wolgast. Naš smještaj karakterizira visoka kvaliteta i moderna opremljenost, a naši stalni gosti uvijek nas rado ponovno posjećuju.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 9796

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 17 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/9796.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina