Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Moulin d'Ibure, dom Moulin

Atlantic Coast, Francuska, Aquitaine, Pays Basque, Biarritz, Pireneji podnožju

maks.  7   Gosta/Gostiju
105m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
105m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Moulin d'Ibure je bivši vodenica. Nalazi se u neposrednoj blizini obale Atlantika samo 30 km istočno od Biarritz u vrlo mirnom seoskom okružju na kraju naselja Bárdos neposredno uz potok Lihoury na 2,4 hektara imanja. Objekt je okružen velikim vrtom s stoljetnih stabala, travnjaka, cvjetnih grmova i suptropskim biljkama.

Kuća „Moulin” je pravi bivši mlin zgrade. Tamo ćete naći na jednoj razini na polukatu 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. U 35 m² veliki dnevni boravak s kuhinjom i stolom za blagovanje za 6 osoba, s jedne strane, s druge prostorom za sjedenje s kaučom i satelitskom TV. Zgrada je okružena s istočne i južne strane s drvenim trijemom. Jedna soba ima svoj mali balkon iznad bivšeg mlina utrke.
Spavaće sobe imaju udobne krevete (1x 160x200, 140x200 1x i 1x 2 kreveta 90x190), Noćni stolovi s lampe za čitanje, za malim stolom i 2 pletenim naslonjačima. U središnjoj dvorani nalazi se prostrani ormar u jednoj od soba drugom i drugog u sobi, velika komoda za svoju odjeću.
Obje kupaonice imaju prozore na vrt, kupatilo sa tuš kabinom, umivaonikom sa ogledalom, wc i bide. Sušilo za kosu je spreman.
Na trijemu, stol za jelo izrađen od tikovine sa 6 podudaranja stolica i kišobran su dostupni. U vrtu naći ćete još jednu rundu s mozaikom zauzeta stola. Tu je i ugljen roštilj i 6 ležaljke.

pored kuće „Moulin” Objekt također uključuje bivši dom na Miller, „Maison Ibure”. Oba su pretvoreni u udobnim kućama za odmor, potpuno renovirana i ljubavlju obnovljen. Svaka kuća je zaseban apartman sa posebnim ulazom, vlastitom terasom i jedni s vrlo velikodušan, dobro definirana bivšeg mlina utrke vrtu.
Samo pristup opsežnog osnove imaju zajedničko.

Treća zgrada na mjestu nekada smješteni staje. To je moderniziran i sada koristi kao ostava i radionica. Tu se nalazi u zasebnoj sobi, rublje s modernim stroj za pranje rublja, odjeće linijama i stoji-glačalo i daska za peglanje za naše goste.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x190 cm)
jednokrevetna (90x190 cm)
krevet na sklapanje (80x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 30 km

30 km

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 30 km Biarritz

30 km

Kolodvor 30 km Bayonne

30 km

Izlaz s autoceste 8 km Urt

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Ovo tipično Baskijski selo Bárdos je malo izvan utabana samo oko 30 km istočno od Biarritz i idealno je polazište za divne izlete na more, u planine, prekrasan zaleđe sa slikovitim selima i šarmantnim gradovima poput Bayonne, Biarritz, Saint Jean de Luz Bordeaux ili blizu Španjolska San Sebastian, Pamplona i Bilbao sa poznatom Guggenheim muzeja.
U nešto manje od 4 km od mlina sela ćete naći restoran, caffe bar, trgovina, supermarket, pekara, mesnica, četvrtkom tržište i pošta.
Više svestran kupovinu za lokalne proizvode dostupan je u obližnjim selima i tradicionalne tjedne tržišta u tom području.

Uvale i pješčane plaže na obali može lako doći u oko 30 minuta. Za kupanje s malom djecom daleko od oceanskih valova, zabavnih i sportskih aktivnosti mogu se naći u neposrednoj blizini brojnih drugih sportova na vodi jezera „Lac de Sames” i „Lac des Arroques” i otvoreni bazen u susjednom gradu La Bastide Clairence.
Vrlo blizu „Bois de mikseve”, zaštićena šuma za šetnje je. Planinari će pronaći prekrasne staze na okolnim brdima, obližnjem Pirinejima i uz obalu. Također, vozači imaju mnogo mogućnosti.
Za kulturu supovi tu je i puno otkriti: muzeji poput „Musée Bonnat” i, Musée Basque „u Bayonne, glazbeni i plesni festival, tradicionalne fešte po selima, drevne opatije, pretpovijesnih špilja i još mnogo toga. Akvarij u Biarritzu i Pomorski muzej su vrlo zanimljivi, djeca će ljubav muzej čokolade posebno.

Golf i surfanje imaju dugu tradiciju u regiji. Ljubitelji ovih sportova će se naći apsolutno idealne mogućnosti ovdje! Golferi će se naći u neposrednoj blizini uz obalu Ciboure Saint Jean de Luz, Bidart, Biarritz i Anglet daleko na susjednom odjelu Les Landes i zaleđe brojnim vrhunskim golf. Samo 11 od kojih se može doći automobilom brzo i jednostavno na 30 do 40 minuta preko odličan pristup autocesta na A63 i A64. Mnogi od tih predmeta su ugrađeni u prekrasnim krajolicima i nude prekrasan pogled na Atlantski ocean ili Pirineja.

Za uživanje u odmoru u Moulin d'Ibure s lijepom okruženju i mnogih izleta uokolo, auto je bitno. Zbog toga, mnogi turisti dolaze automobilom. ali vrlo zanimljiva alternativa je kombinacija letenja i najam automobila, kao što su sada mnogi jeftini letovi: ovisno o odredištu z. B. Biarritz (oko 0,5 sati. Vrijeme putovanja u mlin), Pau (cca. 1 sat), Lourdes (oko 1,5 sati)., Bordeaux ili Bilbao (pribl. 2 sata), Toulouse ( oko 2,5 sati.) i Santander (3 sata). Dakle, možete doći opušteno i dugo putovanje vrijedno čak i za kratke pauze nakon vrlo kratkog vremena putovanja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Struja, voda i boravišna pristojba su uključeni u najam. Wi-Fi besplatno.
Dječji krevetić i visoka stolica za besplatno.
Na zahtjev, posteljina € 8,00 po osobi, ručnici 6,50 € po setu (3 + 1 normalna ručnik)
Pomoćni krevet na sklapanje 35,00 € tjedno.
Five jednom 20,00 €
Ako je potrebno, ulje centralno grijanje 70,00 € tjedno.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Reisende, die mindestens 30 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% des bisher bezahlten Betrages zurück. Wenn sie zwischen 14 und 30 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.

ostale informacije:

Svi naši gosti imaju veliku savjet shopping, atraktivne destinacije i neke restorane u blizini, plus detaljne upute za vožnju prije dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Degen

gospođa S. Degen

Od 2002, mi smo jako drago pozdraviti mnoge entuzijastične Francuska turista koji žele doživjeti magičnu Baskiji. Uživajte u miru i tišini u kući i vrtu i otkrijte plaže, planine i šarmantan mjesta! Sigrid Degen Jens Krüger vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ne ustručavajte se pisati nam ili pozivom na jedan od gore navedenih brojeva!


ostale informacije

Broj objekta: 100474

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/100474.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina