Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Les trois Sis

Landes, Nouvelle Aquitaine, Lévignacq

maks.  5   Gosta/Gostiju
93m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
93m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naš Maison "Les 3 Sis" sa svojim tipičnim i šarmantnim karakterom u Landais stilu ima životni prostor u prizemlju od približno 93 četvorna metra i može ga koristiti 5 do najviše 6 osoba. Potkrovlje je trenutno u fazi proširenja i nažalost (još) nije dostupno. Kuća se nalazi na ravnoj parceli od cca 1.200 m2 koja je ograđena dijelom živicom i penjačicama. Na njemu ima nešto starih listopadnih stabala. Na našem posjedu nalazi se još jedna zgrada - Francuzi je zovu "annex" - kamena kuća od cca 30 m2 s krovom od crijepa. Kamena kuća odmah do kuće također služi kao praonica i ostava. Tu je ugrađena perilica za rublje, bicikli, ležaljke, vrtni stol i stolice te roštilj. Ključ od kamene kuće možete pronaći na ploči s ključevima u kuhinji.



Kada stignete možete doći do glavnih ulaznih vrata iz vrta. Svoj automobil možete parkirati na parkiralištima u Rue des Erables ispred kuće za odmor. U kuću za odmor ulazi se kroz predsoblje (Entreé) s prvim ključem. Iz predsoblja nakon otvaranja masivnih drvenih vrata (2. ključ) ulazi se u predsoblje (hodnik) Iz predsoblja se ulazi u dnevni boravak i blagovaonicu. Opremljen je prekrasnim starim francuskim namještajem (stol za blagovanje, ormar). Lijevo od ulaznih vrata nalazi se dječja soba sa 3 velika kreveta i kaučem na razvlačenje. Sam ulazni hol je udobno namješten salon. Tamo se nalazi hladnjak.



U dnevnom boravku se nalazi televizor i udoban kauč na razvlačenje. Odavde možete pristupiti tušu i WC-u s umivaonikom i bideom. Iz dnevnog boravka dolazi i glavna spavaća soba s velikim bračnim krevetom. Direktno uz dnevni boravak nalazi se kuhinja u kojoj se nalazi plinski štednjak i plinski bojler za toplu vodu i plinsko grijanje. Kuhinja vodi direktno na istok u vrt. Kuća je potpuno opremljena za 5 do 6 osoba, osim posteljine i stolnjaka.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 120 km Mérignac (Bordeaux)

120 km

Kolodvor 30 km Dax (TGV-Anschluss)

30 km

Izlaz s autoceste 9 km Sortie 13 (Lesperon, Lit-et-Mixe)

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Lévignacq je šarmantno francusko selo u regiji Nouvelle-Aquitaine i departmanu Les Landes.

Naša kuća za odmor nalazi se na rubu starog središta sela Levignacq, starog, malog, mirnog sela između Bordeauxa i Biarritza. Selo s oko 400 stanovnika okruženo je borovom šumom koja se proteže do mora i spominje se u regionalnom Michelin vodiču zbog tipičnog landais karaktera i crkve koju vrijedi vidjeti. Levignacq se nalazi oko 15 kilometara u unutrašnjosti od atlantske obale.



Do pješčanih plaža CONTIS PLAGE i CAP DE L'HOMY - po našem mišljenju jedne od najljepših na 250 km dugoj "Srebrnoj obali" Akvitanije - može se doći za oko 12 minuta vožnje automobilom dobrim cestama.



U selu Levignacq pronaći ćete trgovinu i restoran nasuprot crkve iz 11. stoljeća. Svježi kruh (baguette, kroasani), svježe voće i povrće zajamčeno je svaki dan.



Levignacq je vrlo idiličan s velikim, dobro održavanim parkovima duž rijeke Vignacq na putu prema Atlantiku. Dnevni se posebno preporučuje! Tržnica u susjednom gradu Lit-et-Mixe sa svježe ulovljenim ribljim delicijama, voćem, povrćem, sirevima i tipičnim regionalnim zanatima. U Lit-et-Mixeu ili St. Julien-en-Borneu - također u neposrednoj blizini Levignacqa - pronaći ćete veće supermarkete s najboljom međunarodnom robom.

Naći ćete i tipične francuske butike i dućane koji nude sve što vam treba i ne treba.



Sve atlantske plaže MIMIZAN-PLAGE, LESPECIER, CONTIS-PLAGE, CAP DE L'HOMY i GIRONS-PLAGE lako su dostupne i, s blagom, uglavnom ne prevrućom klimom, širokim, finim pijeskom, rijetko su prenapučene, a tu su i čuvani dijelovi u sezoni.



Čiste plaže CONTIS PLAGE, CAP DE L'HOMY ili LESPECIER odlikuju se najvišom kvalitetom vode za kupanje i, prema prekograničnoj procjeni Komisije EU u Bruxellesu, među najčišćima su u Europi (vidi: Izvješća iz Opća uprava EU za okoliš o kakvoći vode za kupanje u EU).



Noćne temperature su ugodnije nego u južnoj Francuskoj, primjerice, na Azurnoj obali. Preporučamo da sa sobom ponesete anorak i čvrste cipele kako biste bili spremni za planinarenje kroz borovu šumu - ipak je to najprostranija borova šuma u Europi (Les Landes) - i planinarenje po dinama. Nešto udaljenija odredišta su Biarritz, Bayonne, St. Jean-de-Luz, San Sebastian, Lourdes, planinski lanac Pireneja, jedan od najviših u Europi, te Bordeaux sa svojim vinskim regijama (St. Émilion, Haut-Médoc, Entre -Deux -Mers).



U okolici Levignacqa možete posjetiti najveća jezera u Francuskoj (Hourtin i Cazaux), najvišu pješčanu dinu u Pilatu (Pyla) u blizini Arcachona, najpoznatiju vinsku regiju na svijetu sa svojom oznakom porijekla (ono od Bordeaux u Girondeu) i poznati vinski grad St. Emilion, bazen Archachon, Dax (borbe s bikovima) i još mnogo toga može se stići u kratkom vremenu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 12:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin A. Quadflieg

gospodin A. Quadflieg

Zahvaljujemo vam na interesu za našu kuću u Lévignacqu. Zajedno sa svojom suprugom Elenom del Carmen već 24 godine imamo kuću za odmor "Les trois Sis". Sretni smo što vam možemo iznajmiti našu udobnu kuću. Rado ćemo Vam dati dodatne informacije i objašnjenja putem telefona ili e-maila.


ostale informacije

Broj objekta: 460970

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/460970.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina