Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Olive grove

Duće, Omiška rivijera, Dalmacija

maks.  10   Gosta/Gostiju
340m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
340m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 04.05 do 17.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

19 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 04.05 do 17.05.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

19 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Moderno uređena, potpuno klimatizirana vila sa 4 spavaće sobe, pogledom na more i velike staklene zidove, 5 kupaonica, saunu, masažnu kadu, opremu za fitness, prostrani dnevni boravak s stolom za biljar s pristupom bazenu. Okružen starim maslinicima, 120 metara od prekrasnih pješčanih plaža Duće, pješačka udaljenost od restorana, barova, mini marketa, lokalne autobusne stanice, 2,5 km od Omiša.
5 kupaonica, sauna, masaža, fitness oprema, prostrani dnevni boravak s stolom za biljar s pristupom bazenu. Okružen starim maslinicima, 120 metara od prekrasnih pješčanih plaža Duće, pješačka udaljenost od restorana, barova, mini marketa, lokalne autobusne stanice, 2,5 km od Omiša.

Vila nudi u prizemlju: Prostrani dnevni boravak s blagovaonicom sa stolom za bide, konzola za igru ​​(PS4), potpuno opremljenom kuhinjom i izlazom na bazen; Spavaća soba NO1 s bračnim krevetom 180 x 200 + krevet za 1 osobu 90 x 200, TV, kupaonica s vlastitom kupaonicom s kadom, izlaz na natkrivenu terasu pored bazena; soba s TV-om, masažnom kadom za 2 osobe, saunom, fitnesom orbitrek, kupaonicom s tušem, sve s izlazom na bazen; perilicom rublja i sušilicom.

Na prvom katu se nalazi: spavaća soba NO2 s bračnim krevetom 160 x 200, kauč na rasklapanje 80 x 200, TV, kupaonica s kadom, veliki stakleni zid s pogledom na more i bazen, izlaz na terasu; Spavaća soba NO3 s dva odvojena kreveta 90 x 200 (može se spojiti u dvokrevetnoj sobi) + kauč na rasklapanje 90 x 200, TV, stakleni zid, izlaz na terasu s pogledom na more; Spavaća soba NO4 s bračnim krevetom 180 x 200, kauč na razvlačenje 80 x 200, TV, kupaonica s tušem, veliki stakleni zid s pogledom na more i bazen, izlaz na terasu; Obiteljska kupaonica u hodniku; Garaža za jedan automobil također opremljena stolnim tenisom i pikselima. Izvan privatnog parking mjesta za 3 automobila.

Vanjski sadržaji: Natkrivena terasa s udobnim dnevnim boravkom pored bazena ispred spavaće sobe NO1; sunčalište ispred dnevnog boravka s 6 ležaljki za sunčanje; privatni bazen 9m x 3,5m s vanjskim tušem; otvoreni blagovaonu s roštiljem na otvorenom i 10 stolica na nižoj razini bazena okruženoj maslinama.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.12 km

0.12 km

Autobus 0.12 km

0.12 km

Zračna luka 40 km Split Airport

40 km

Kolodvor 20 km Central Train Station

20 km

Izlaz s autoceste 35 km A1 Highway

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten 2 km od Omiša i 20 km od povijesnog centra Splita


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Harald B. iz/od Duce

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Najbolji smještaj u vrlo mirnoj lokaciji

Izuzetno udobna i visokokvalitetna kuća, s trgovinom u blizini i mjestom Omiš udaljenim oko 4 km (35 minuta hoda), pruža nevjerojatno puno prostora za najmanje 8 osoba. Ogromna kuhinja s blagovaonicom od otprilike 80 četvornih metara, sve vrlo moderno i visokokvalitetno namješteno, kao i sve sobe, kupaonice i WC-ovi. Povišena brdovita pozicija s prekrasnim pogledom na more, jako velika terasa s hladovinom tijekom cijelog dana i modernim, gotovo novim ležaljkama uz veliki bazen. Ispod se nalazi vrlo ugodno dvorište za roštiljanje pod maslinama s velikim blagovaonskim stolom, tekućom vodom, tanjurima, priborom za jelo, čak su bile tu i drveni ugljen i sredstva za paljenje. I ovdje je sve gotovo novo, moderno, promišljeno, kvalitetno, vrlo udobno.

Ivan, dobar duh kuće, bio nam je od pomoći i podrške, HVALA, Ivane. Domaćica smještaja bila je vrlo ljubazna, uvijek spremna pomoći i vrlo brza u odgovorima. I ovdje HVALA za to. Sve u svemu, bili smo jako zadovoljni i oduševljeni. Hvala na lijepom boravku, rado ćemo se vratiti!

rujan 2021

Karin P. iz/od Wien

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća

Bilo nam je super u Villi Olive Grove. Kuća je lijepa, dobro opremljena i pruža prekrasan pogled na more. Domaćini su nam po dolasku osigurali šunku, sir i sok. Hvala puno na ovome! Bazen s velikom terasom nudi udobne ležaljke, sunce, ali i dovoljno hlada te veliki, lijepi bazen. Prostor za roštilj pod maslinama je također dobro opremljen, tamo su bili dostupni ugljen, pribor za jelo i sl.
Mali supermarket je udaljen nekoliko minuta hoda, restorani su udaljeni oko 5 minuta hoda. Do Omiša ima oko 35 minuta hoda.
Sve u svemu stvarno lijep i opuštajući odmor. Veliko hvala Ivanu i Mariji na njihovim brzim odgovorima i pomoći na licu mjesta. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Odmor na plaži

svibanj 2021

Mario S. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor s pogledom na maslinike

Vila i kuhinja su potpuno opremljene svime što vam je potrebno za odmor. Prva pošiljka kruha, voća i bezalkoholnih napitaka čekala nas je kao dobrodošlica - hvala vam na tome! Osim toga, dostupna su posteljina i dovoljno ručnika za sjedeće površine i bazen, koji se po potrebi mogu oprati izravno u perionici vile. Sve je doista dobro promišljeno - od audio sustava u sobama koji se može upravljati putem Bluetooth-a, vanjske rasvjete za sjedeće površine i mogućnosti zabave poput biljar, stolnog tenisa ili pikada. Ili wellness područja s hidromasažnom kadom i saunom ako je vrijeme loše. Vila je također vrlo čista (za vikend je ponuđeno čak i kratko čišćenje!). Vrt i bazen također su se gotovo svakodnevno čistili (bili smo tamo upravo u vrijeme kad su maslinovi cvjetali). Glavni dio je veliki, otvoreni hrvatski roštilj u vrtu, izravno pod maslinama. Prikladni pribor za roštiljanje bio bi dobrodošao ovdje.
Lokacija vile također je savršena. Samo nekoliko minuta hoda do plaže i samo oko 25 minuta do Splita. Manji trgovine za dnevne potrebe mogu se dostići pješice ili za 5 minuta vožnje automobilom. I ljubitelji akcije će ovdje u potpunosti uživati. U klettermekki Omisu, postoje odgovarajuće stijene za početnike i profesionalce, kao i staza za penjanje. Za osvježenje se preporučuje rafting ili kanjoning na rijeci Cetini.
Svi smo bili apsolutno oduševljeni i voljeli bismo provesti još jedan tjedan u ovom prekrasnom smještaju. Posebno hvala Ivanu, koji nam je tijekom čitavog boravka stajao na raspolaganju za sva pitanja i svojim opuštenim i ugodnim stavom od početka nas uvodi u atmosferu odmora.
Hvala vam na ovom divnom vremenu!
Pozdrav iz Münchena u Dalmaciju!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Andriy iz/od Lviv

5,0
5 5 5 5

Wonderful vacations

Hospitable owners! Beautiful location close to the beach. Very modern house with all the facilities you need. Great time among olive trees. Highly recommended.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa M. Zaalberg

gospođa M. Zaalberg

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 113060

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113060.htm


«Villa Olive grove» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 04.05 do 17.05.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina