Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Sunce u Finkenwerder Hofu

Oblast jezera Mecklenburg

maks.  12   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
7 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
180m²
7 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Haus Sonne nudi čisto opuštanje za obitelji i prijatelje - grupe od 6 do najviše 10 gostiju ovdje se mogu osjećati potpuno ugodno i slobodno. Individualno i s ljubavlju namještena, kuća ima sve što vam je potrebno za nekoliko lijepih dana na selu: šest spavaćih soba, tri kupaonice, dvije kuhinje, dvije okolne terase - i sve oko zelenila i mira.

Finkenwerder Hof je prvobitno bio sjedište lovačke kuće. Današnji Haus Sonne ono je što je ostalo od bivšeg dvorca: blago je uzdignut i gleda na imanje nalik parku. Svi prozori imaju pogled na zelenilo. Cjelinu čine još dvije kasnije izgrađene zgrade koje se i danas koriste kao kuće za odmor i seminare. Nema ograda - kuće su zbijene jedna uz drugu, ali svaka ima svoj karakter i prostor. Na posjedu se nalaze kamini i posude za vatru, stolni tenis, bicikli itd.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 65 km Rostock-Laage

65 km

Kolodvor 25 km Malchow

25 km

Izlaz s autoceste 25 km Malchow

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Haus Sonne nalazi se na zapadnom rubu Mecklenburškog jezera i dio je idiličnog Finkenwerder Hofa. Okružen livadama, poljima, šumama i jezerima, do Finkenwerder Hofa se može doći iz Berlina i Hamburga za oko 2 sata vožnje automobilom. Ovdje je samo šest kuća, daleko od Goldberga i na prekrasnoj osami. Prošećite livadom 400 m do kućnog pristaništa. U neposrednoj blizini nalaze se prekrasna jezera za kupanje i ribolov, farma konja, staza za drezine i samostan Dobbertin koji vrijedi vidjeti. Finkenwerder Hof je četvrt Goldberga - nalazi se daleko od uobičajenih turističkih destinacija u zapadnom jezerskom okrugu Mecklenburg i na rubu Nossentiner/Schwinzer Heide.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 150 € prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Molimo kontaktirajte nas za individualnu ponudu. Ovisi o tome koliko gostiju i koliko dugo želite doći. Vrlo smo fleksibilni i uvijek nađemo dobar način za vas kao goste i za nas kao domaćine. Isto vrijedi i za vrijeme dolaska i odlaska. Vrlo smo fleksibilni, osim ako ne postoji izravna rezervacija veze. Radujem se što ću vas čitati ili čuti!

Uvjeti poništenja:

  • 8 bis 4 Monate vor Termin: 25% der reinen Unterbringungskosten 4 bis 2 Monate vor Termin: 50% der reinen Unterbringungskosten kürzer als 2 Monate vor Termin: 75% der reinen Unterbringungskosten Sollte Ihre Anreise / Ihr Aufenthalt aufgrund von offiziellen Verordnungen im Rahmen der Coronapandemie nicht möglich sein, so entstehen keine Stornokosten. Wir würden lediglich die Anzahlung als Bearbeitungsgebühr einbehalten - dies jedoch nur, wenn Sie einverstanden sind.

ostale informacije:

Odlični trgovački sadržaji (REWE, Lidl) nalaze se samo oko 2 km u Goldbergu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Alexander iz/od Leipzig

4,2
5 5 4 4 3
Prikaži njemački

Izvrstan smještaj s mnogo aktivnosti u okolici

LOKACIJA i AKTIVNOSTI:
Smještaj se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji nekoliko stotina metara od Goldberga. Bicikli na mjestu su u dobrom stanju i njima se lako može doći do pekare u Goldbergu za 10 minuta. Do 2 supermarketa (Rewe & Lidl) također možete doći za 8 minuta. Na velikom Medower Seeu postoje 2 čamca na vesla. Ovo jezero udaljeno je 2 minute vožnje biciklom. Iako je pogodno za veslanje, bilo je previše muljevito za kupanje. Do Goldberger Seea može se doći biciklom za oko 20 minuta i poziva vas na plivanje. Ipak, toplo preporučamo putovanje automobilom. Za 1 sat možete doći do prekrasnog grada Schwerina. Za 16 minuta vrlo lijepo kupalište sa skakaonicom jezera Passow. Do sjajne farme konja također se može doći za 30 minuta vožnje. Ljudi su tamo dobrodušni i toplo se preporučuje dvosatni sat jahanja. Za 20 minuta vožnje možete doći i do mjesta za iznajmljivanje vesla u Plau am Seeu. S brodom imate priliku prvo proći kroz prekrasan stari grad, a zatim doći do Plauer Seea. Tu su i prekrasna mjesta za kupanje razasuta oko jezera.

kuci:
U prizemlju se nalaze dvije dvokrevetne sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu s tušem. Kuhinja, dnevni boravak i još jedna kupaonica s tušem. Na prvom katu nalaze se dvije dvokrevetne sobe i jedna spavaća soba s dva odvojena kreveta. Nadalje, kupaonica s tušem i još jedna kuhinja. Na drugom katu/potkrovlju nalaze se još tri kreveta za jednu osobu.
Kuća nudi dobre uvjete za kuhanje i roštiljanje. Kupaonice su vrhunske i svježe renovirane. U kući ima tu i tamo malo prašine i paučine, ali nije loše za nas. Sve sobe imaju barem jedan prozor s komarnikom za provjetravanje preko noći bez mučenja komaraca. Na terenu je i stol za stolni tenis s reketima, trampolinom i dva gola za nogomet, ali bez mreže.

Sve u svemu vrlo lijepo mjesto za boravak.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Britta B. iz/od Bottrop

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opušteni odmor za veće grupe

Proveli smo opuštajući tjedan s obitelji i prijateljima u kući Sonne (7 odraslih, 3 djece, 1 pas). Kuća je dovoljno velika da se možete povući, ali također nudi mogućnost zajedničkog sjedenja. Oprema je dobra. Dvorište ima veliko i lijepo vanjsko područje. Možete se osjećati vrlo slobodno. Vlasnici su vrlo ljubazni i nenametljivi. Iz dvorišta Finkenwerder pružaju se brojne mogućnosti za lijepe biciklističke ture. Jezera za kupanje i trgovine u Goldbergu također su lako dostupni biciklom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2020

BOGENWEGE Berlin Latifa R. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mjesto obilja

Još jednom sam bio u Haus Erde sa svojom streličarskom grupom kako bi imali intenzivne međusobne susrete s lukom i strijelom 4 dana.

Osim prekrasne lokacije, dolazak ovamo je tako jednostavan jer imanjem upravlja i dizajnira ga s toliko ljubavi bračni par Rubeau.
Za mene to jest i ostat će "mjesto obilja", kojem se uvijek rado vraćam.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2020

Jonas F. iz/od Berlin

4,2
3 5 4 4 5

Alles super!

Wir haben hier zu siebt Urlaub gemacht und es sehr genossen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

siječanj 2020

Marie iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep smještaj usred prirode

Kao osmeročlana obitelj, imali smo vrlo opušteno vrijeme u kući Sunce Finkenwerder Hofs. Sve što vam treba da se osjećate ugodno je tu. Vlasnici su bili susretljivi i brinuli su se o svim našim potrebama. Sobe su udobne, a postoji mnogo mogućnosti za lijepe šetnje ili biciklističke ture u okolici. Naš se pas također osjećao dobro, za njega je slobodno trčanje u prirodi bilo sjajno. Toplo preporučujem ovo smještajno mjesto!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2019

Heike O. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Idylisch gelegenes Haus für Erholungsurlaub oder Seminar

Wir haben uns rundum wohl gefühlt. Das Haus liegt mitten im Grünen, mehrere Seen in direkter Umgebung. Wir haben dort mit einer Gruppe ein Seminar abgehalten und waren begeistert v.a. von dem Preis-Leistungs-Verhältnis - es ist alles da, was man so braucht, sauber und alles sehr entspannt. Wunderschöner weitläufiger Garten unnd sogar eine Tischtennisplatte und Boote und Fahrräder, die wir benutzen konnten. Können wir echt weiteremtpfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

gospođa A. Rubeau

gospođa A. Rubeau

Dragi gosti, u Haus Sonne ste potpuno nesmetani. Suprug i ja većinu vremena živimo u Berlinu i rijetko smo u susjednoj Haus Wiese. Imamo domara koji živi dobrih 12 minuta vožnje autom i kojeg se u svakom trenutku može kontaktirati ako nešto nedostaje ili ne radi. Važno nam je da se osjećate potpuno ugodno i slobodno i drago nam je što vam možemo ponuditi ovu prekrasnu kuću i, iznad svega, grandiozno veliko imanje uokolo.


ostale informacije

Broj objekta: 115146

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/115146.htm


«Kuća Sunce u Finkenwerder Hofu» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat