Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Belle

Plau am See, oblast jezera Mecklenburg

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor nudi ukupnu stambenu površinu od 200 četvornih metara za maksimalno 12 osoba. Ima nadstrešnicu za automobil s 2 parkirna mjesta, prednje dvorište, popločano dvorište, terasu i veliki vrt s travnjakom. Imanje je potpuno zatvoreno, tako da se mala djeca mogu bezbrižno šepuriti i igrati. Iz vrta možete doći do plaže za kupanje jezera Daschow izravno kroz mala vrata. Ovdje je uređeno igralište za odbojku i dječje igralište s ljuljačkama, klackalicama i vrtuljkom. U kući je dostupan besplatni W-LAN.



Apartman u prizemlju ima dnevni boravak s odvojenim kaučem na razvlačenje (širine 1,40 m), 2 spavaće sobe, kupaonicu s kadom i tušem, gostinjski wc, potpuno opremljenu kuhinju, hodnik s blagovaonicom za 6 osoba. U Rose spavaćoj sobi spavate u ugodnom krevetu širine 1,80 m s izravnim izlazom u vrt. Zelena soba opremljena je modernim krevetom širine 1,40 m. Kuhinja je opremljena za sladokusce s aparatom za kavu Delonghi, aparatom za kavu, tosterom, kuhalom za vodu, štednjakom sa staklokeramičkom pločom i pećnicom (uključujući konvekcijsku), mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i hladnjakom.



Do stana na katu se dolazi na poseban ulaz. Ima prostrani dnevni boravak sa 6 mjesta za blagovanje, 2 dnevne/spavaće sobe i kupaonicu s tušem. U sobi od borovine spavate na nostalgičnom krevetu širine 1,80 m, a živite u udobno namještenom dnevnom boravku s 2 sofe, stolom i televizorom. Tinejdžerska soba ima 2 kreveta za jednu osobu i moderan dnevni boravak s kaučem na razvlačenje (širine 1,40 m) i televizorom. Vrlo udobna kuhinja opremljena je aparatom za kavu, Senseo aparatom, kuhalom za vodu, tosterom, hladnjakom sa zamrzivačem, štednjakom sa staklokeramičkom pločom i pećnicom te perilicom posuđa.



Mogu se iznajmiti apartmani pojedinačno za 2 do 6 osoba ili cijela kuća za maksimalno 12 osoba. Cijena cijele kuće je 200 €/dan. U cijeloj kući nalaze se 4 odvojene spavaće sobe, 1 pomoćni ležaj u dnevnom boravku i pomoćni ležaj u tinejdžerskoj sobi na gornjem katu, kao i 2 kupaonice i 1 WC za goste, 2 potpuno opremljene kuhinje.

Terasa je opremljena garniturom za sjedenje i ležaljkom. Posebne večeri roštiljanja možete doživjeti uz postojeći smoker. U prostranom vrtu pronaći ćete još jedno sunčalište i igralište.

Ako imate psa u obitelji, javite mi se.



Sve u svemu, kuća za odmor nudi sadržaje i okruženje za sveobuhvatan opuštajući obiteljski odmor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 5 km

5 km

Kolodvor 20 km Malchow

20 km

Izlaz s autoceste 25 km Röbel

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u malom, slikovitom gradiću Daschow u općini Gallin-Kuppentin. Do Plau am Seea može se doći biciklom za 5 km i automobilom za 8 km.

Daschow vas dočekuje s pristupom preko avenije dvorca s pogledom na dvorac Daschow. Kuća za odmor nalazi se na kraju Seestraße na vrhu brda direktno na jezeru Daschow.

Plaža je povezana izravno s objektom. Plaža ima igralište za odbojku i igralište kao i mol za kupanje. Odavde možete šetati oko jezera i otkriti mnoga idilična mjesta s molovima, klupama i molovima. Šetnja završava u parku dvorca Daschow.

Jezero nudi mogućnosti kupanja za mlade i stare u čistoj vodi. Moguć je i ribolov na jezeru. Dozvolu za ribolov možete dobiti u gradu.

Daschow je povezan s mrežom biciklističkih staza Mecklenburškog jezera, tako da su odavde moguće manje i veće ture. Izleti se također mogu kombinirati s izletom brodom iz mjesta Plau am See. Također možete rezervirati individualnu turu kanuom, npr. B. iz Kuppentina na vodenim putovima Elde. Možete koristiti sve pogodnosti koje Mecklenburg Lake District nudi za turiste u tom području. Ponuda seže od obiteljskog odmora na jezeru do aktivnog odmora uz vodene sportove i igre, od ribolova do posjeta obližnjoj šumi medvjeda i parku majmuna s ljetnim sanjkalištem te posjeta tipičnim mecklenburškim crkvama, dvorcima i dvorcima. Pomorski promet nudi mogućnost dolaska u cijelu regiju Müritz izletničkim brodovima, ponekad i prijevozom bicikla. U ljetnim mjesecima regija svojim posjetiteljima nudi brojna događanja, festivale te tjedne antikvarnice i buvljake. Osim toga, velike tržnice u Plau am Seeu otvorene su i nedjeljom od 12 do 18 sati.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi ako sa sobom vodite psa: 50 € po boravku po dogovoru

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Ronkowski

gospođa S. Ronkowski

Dragi gosti, kuća za odmor je kompletno renovirana i prvi put iznajmljena od srpnja 2017. Radujem se vašem posjetu i želim vam nezaboravne večeri uz zalazak sunca na jezeru. S poštovanjem Vaš S. Ronkowski


ostale informacije

Broj objekta: 102299

Posljednje ažuriranje: 05.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/102299.htm

Gospođa Silvia Ronkowski

Max-Linke-Straße

99438 Bad Berka

0151-18352585

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina