Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća na plaži Northern Lights Apartman 4

Sjeverna Frizija Schleswig-Holstein Sjevernofrizijski otok Sylt

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

"Haus Nordlicht" je cjelina od tri građevinske cjeline, u središnjoj i desnoj strani od kojih su naši apartmani 2-5, s lijeve krajnji dio kuće koji se može iznajmiti kao cijela kuća. Apartman 2 nalazi se u srednjoj kući na gornjem katu iu potkrovlju - tj. prostire se na dvije etaže - i nudi 4 osobe na 55 četvornih metara (DIN veličina, čini se puno većim zbog kosog krova). Apartman je zaštićen za djecu, a također je opremljen i za pse. Posebno se ističe stubište, ali tu su i dječje WC daske, stolice, igrice, dječje posuđe i po potrebi stolica za hranjenje i dječji krevetić. Čistoća nam je vrlo važna, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći temeljito očišćen apartman. Ako želite, možemo organizirati i privremenu skrb za vaš odmor (55,- €). Pogledajte i naše mjere zaštite od Corone pod "dodatne informacije".



Detalji: Apartman Vam nudi dvije spavaće sobe (1x s TV-om), kupaonicu s WC-om i tušem, sušilo za kosu i kozmetičko ogledalo, perilicu posuđa, kombinaciju pećnica/mikrovalna, i naravno besplatni WiFi. U garaži su našim gostima na raspolaganju glačalo/daska za glačanje, perilica rublja i sušilica. Možemo vam osigurati visoku stolicu i krevetić ako je potrebno bez dodatne naknade. Dječja oprema uključuje i stolčić, malu WC dasku te kvalitetno melaminsko posuđe i šalice. Stepenice na katu možete osigurati s dvije sigurnosne kapije (rolo zavjese), tako da je kat siguran za igru.

Ukoliko želite povesti psa, besplatno ćemo vam osigurati ležaj za psa i dvije zdjelice s podlogom.



Dnevna soba je okrenuta prema jugu i svijetla je zahvaljujući punom prozorskom prednjem dijelu, a tu se nalazi čajna kuhinja s blagovaonicom, kutna garnitura s dvosjedom i trosjedom od somota te zidna televizija. U komodi ćete pronaći nekoliko društvenih igara za sve uzraste.



Jedna spavaća soba je na gornjoj etaži (kao dnevni boravak i kupaonica) s udobnim ugradbenim ležajem ispod kosog krova (140 x 200 cm). Kao što ćete vidjeti u cijelom stanu, ovaj krevet je završen kvalitetnom stolarijom. Bijelo drveno stubište vodi vas do druge spavaće sobe na gornjem katu. Ima kosine, ali je još uvijek dovoljno velik da u njega možete staviti dječji krevetić. Ovdje ćete pronaći bračni krevet (2x80x200 cm), veliki ugradbeni ormar, mali radni stol i TV ravnog ekrana.

O opremi kuhinje:

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, pećnica, mikrovalna pećnica, električna staklokeramička ploča za kuhanje, aparat za kavu, Senseo aparat za kavu u kapsulama, pjenilica za mlijeko (stojeća jedinica), kuhalo za vodu, toster, blender i mnoštvo uobičajenog kuhinjskog pribora kao što su daske za rezanje, kruh i noževi za guljenje, rezači za pizzu, preša za češnjak, otvarač za boce itd.,



Opcionalno možete rezervirati pakete posteljine i ručnika: posteljina košta 11 €, a paket ručnika košta 11 € po osobi.

Sa zadovoljstvom ćemo vam besplatno osigurati dječji krevetić s punim madracem i dječju stolicu.

Ako želite povesti svog psa, to nije problem. Plaćate samo jednokratnu naknadu od 15 € za dodatni . Područje je izvrsno za duge šetnje pasa od ulaznih vrata. Velika livada nalazi se odmah ispred kuće i pješačkim stazama možete doći odavde do pješačke i biciklističke staze do Wenningstedt/Kampen. Vrlo blizu je mostić koji vodi do suprotne vrištine - puno dugih šetnji, idealni uvjeti za vlasnike pasa!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 2.3 km

2.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 2.5 km GWT

2.5 km

Kolodvor 2.3 km AWLA Westerland

2.3 km

Izlaz s autoceste 70 km Handewitt

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj ove nekretnine karakterizira mir i direktan pogled na livade. Nalazi se u mirnoj rezidencijalnoj ulici na periferiji Westerlanda u smjeru Wenningstedta, okružena velikim livadama i poljima. Na karti ćete vidjeti prometnu obilaznicu, ali je gotovo nećete primijetiti, a ovisno o uvjetima vjetra nećete je ni primijetiti jer je puno niže od kuće. Na lokaciju kuće ne utječe posebno ni zračna luka jer letovi postoje samo danju i nema značajnijeg zračnog prometa, malo više vikendom. Red letenja također se pridržava civilnog vremena.

Stoga uživajte u vožnji biciklom izravno u prirodu ili vodite svog psa u duge, prekrasne šetnje iz kuće. Najbliži ulaz na plažu udaljen je manje od kilometra kod North Sea Clinic, gdje također možete povesti svog psa na plažu. Tu je i iznajmljivanje ležaljki za plažu, a ako se držite lijeve strane i popnete se sljedećim stepenicama, nalazi se lijepi kafić na plaži za užinu između obroka (slučajno se naziva i "kuća na plaži").

Westerland, kao glavni grad otoka, naravno, nudi najrazličitiju zabavu. Kao ljubitelj prirode, ovdje možete provesti svoj odmor, ali i iskusiti stil života, kulturu, kulinarske užitke, noćni život i odličan šoping.



Do sljedećeg prijelaza plaže u Westerlandu ima 1 km, a do centra Friedrichstrasse 2,5 km. Pekara i sljedeći mali supermarket nalaze se u blizini klinike North Sea na oko 500 m, inače se vozite do Wenningstedta do Spar delikatese Meyer 2 km ili do Tinnuma do Aldi, Lidl and Co. 3 km.

U Westerlandu ste središnje mjesto na otoku, jer odavde nije daleko u svim smjerovima.

Bicikle možete iznajmiti na mnogim mjestima, a najbliže je možda u Wenningstedtu na glavnoj ulici. Mnogi iznajmljivači bicikala također isporučuju bicikle, popis možete dobiti od nas. Istraživanje otoka biciklom je prekrasno iskustvo iz kuće na plaži "Nordlicht", biciklističke staze su vrlo dobro razvijene. Vožnja preko Wenningstedt-Braderup i Munkmarsch do Keitum - najstarijeg frizijskog sela na otoku. Od tamo natrag preko Tinnuma i Westerlanda, ovo je prekrasna tura koju možete produžiti do livada Tinnuma ili se rashladiti putem Keitumer Landstraße
Na Syltu se dobro brinu o kulinarskim užicima. To je ono što ovaj praznik čini tako posebnim. Stavili smo neke preporuke u našu kućnu mapu u stanu. Uz poznata imena kao što su Goschov "Alte Bootshalle" u Listu i "Sansibar" u Rantumu, pronaći ćete i čitavu šačicu "insajdera". Ažurira se svake godine :)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

obavezna dodatna usluga je boravišna pristojba:

3,50 € po odrasloj osobi i noćenju u glavnoj sezoni (od svibnja do kraja listopada) od 2023. 3,70 €

1,75 € po odrasloj osobi i noćenje izvan sezone (od studenog do kraja travnja) od 2023. 1,85 €



Vaš pas je također dobrodošao kod nas (1 pas). Naplaćujemo samo paušalnu cijenu od 20 € zbog povećanog truda oko održavanja namještaja. Nudimo vam krevet za pse, dvije zdjelice i podlogu.



Opciono Vam nudimo:

Posteljina s posteljinom: 11€ po osobi

Paket ručnika (2 ručnika za ruke, 1 ručnik za kupanje, 1 podloga za tuširanje): 11 € po osobi

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Gemäß §651i BGB kann der Mieter jederzeit gegen Zahlung einer angemessenen Entschädigung vom Vertrag zurücktreten. Dies sind gestaffelte Rücktrittsgebühren, die Sie bitte unseren AGB (Geschäftsbedingungen) auf unserer Website unter `Rücktritt des Mieters` entnehmen.

ostale informacije:

U kupaonici se nalazi osvijetljeno ogledalo za šminkanje, a dostupno je i sušilo za kosu.

Zaporku za WiFi možete pronaći u našoj mapi s informacijama o gostima.



Obratite pažnju na naše informacije o mjerama zaštite od korone:

Odmor u Corona vrijeme je drugačiji - izazov je i vama i nama. Molimo vas da se pridržavate uobičajenih mjera udaljenosti i higijenske zaštite. Molimo ponesite zaštitu za usta i nos te, ako je potrebno, sredstvo za dezinfekciju i gumene rukavice. Ključevi se predaju bez kontakta: imamo pretinac s ključevima na ulaznim vratima, za koji od našeg osoblja domaćina trebate zatražiti broj kod neposredno prije dolaska. Prije vašeg dolaska dezinficirana je kutija za ključeve, kvake na vratima, prozorima, rukohvati, daljinski upravljači i svi uređaji. U stanu se koristi sredstvo za dezinfekciju površina, au vodu za pranje podova dodaje se i dodatak za dezinfekciju. Rublje koje rezervirate kod nas uvijek je očišćeno na 90°C u praonici. Posuđe je prano na najmanje 60°C. Koristite samo programe za pranje posuđa s najmanje 60°C.

Često pranje ruku – najmanje 20 sekundi – vrlo je učinkovita zaštita. Nudimo vam sapun za pranje ruku.

Kako ne biste nepotrebno ugrozili naše zaposlenike, molimo vas da prije odlaska bacite svo smeće i ponesete hranu koju ste otvorili sa sobom.

Hvala vam na pomoći i razumijevanju!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.7 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Johannes K. iz/od Ketsch

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep i prostran smještaj

Bili smo jako zadovoljni smještajem. Apartman izgleda puno veći od navedenog broja kvadrata, bili smo dvoje odraslih i troje djece i imali smo dovoljno mjesta za odmor. Apartman je jako dobro opremljen i ništa nam nije nedostajalo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2022

Nina H. iz/od Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mali ali lijep!!!

Stan je nešto manji zbog kosih stropova, no to se primjećuje samo u spavaćoj sobi u prizemlju i u blagovaonici ili na sofi.
Ali tamo ima apsolutno dovoljno svega što vam treba, a uz to je i stvarno čisto!
Bilo nam je jako lijepo tamo i ponovno bismo rezervirali apartman u bilo kojem trenutku.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2020

Günter iz/od Gernsbach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Stan je jako lijep. Osoblje na licu mjesta je od velike pomoći. Proces rezervacije bio je odličan.
Ako se želimo vratiti u Sylt, prvo ćemo se raspitati na ferienhausmiete.de.

Preporučeno za: Odmor na plaži

srpanj 2020

Vanessa N. iz/od 66564 Ottweiler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Spontano smo rezervirali ovaj odmor i nismo požalili. Vrlo ljubazna komunikacija od početka. Bili smo vrlo dobrodošli sa psom i djetetom. Apartman je bio vrlo čist i lijepo uređen. Za psa je bila dostupna krevet i zdjelice. Apartman je siguran za djecu i pse opremljen zaštitnom ogradicom za stepenice. Pasja plaža je dostupna pješice i također vrlo čista. Idealno za šetanje jer nije usred centra. Definitivno vrijedi putovanja. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2020

S. F. iz/od Hornbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo čisto, odlično!

Smještaj je bio vrlo čist, oprema u kuhinji bi još mogla biti nadopunjena nekim zdjelama. Dobra polazna točka za šetnje s psima i biciklističke izlete. Imali smo lijep odmor. Komunikacija s agencijom za odmor bila je odlična!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Strandhaus B.V.
gospođa M. Plätke

gospođa M. Plätke

Strandhaus-Vermietung nudi vlastite kuće za odmor i apartmane, koji također zadovoljavaju visoke zahtjeve. Konstantno nastojimo proširiti našu ponudu ekskluzivnih nekretnina. U tom pogledu uvijek vrijedi pogledati našu web stranicu. Budući da nekretninama upravljamo mi kao vlasnici, možete biti sigurni da je nekretnina u dobrom stanju. Naš cilj je da se u našem smještaju osjećate potpuno ugodno. Želja nam je da Vas uvijek iznova ugostimo kao gosta. Naša motivacija je da nas vi preporučite.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 117859

Posljednje ažuriranje: 15.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/117859.htm


«Kuća na plaži Northern Lights Apartman 4» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina