Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća na plaži Northern Lights Apartman 5

Sjeverna Frizija Schleswig-Holstein Sjevernofrizijski otok Sylt

maks.  2   Gosta/Gostiju
36m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
36m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

"Haus Nordlicht" je cjelina od tri građevinske cjeline, u središnjoj i desnoj strani od kojih su naši apartmani 2-5, s lijeve krajnji dio kuće koji se može iznajmiti kao cijela kuća. Apartman 5 nalazi se u prizemlju u desnom dijelu krajnje kuće i nudi 2 osobe na 36m2 (DIN dimenzije). Svi apartmani u "Nordlichtu" razvijeni su prema visokim standardima i zaštićeni su od djece i pasa. Čistoća nam je vrlo važna, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći temeljito očišćen apartman. Ako želite, možemo organizirati i privremenu skrb za vaš odmor (35,- €). Pogledajte i naše mjere zaštite od Corone pod "dodatne informacije".



Detalji: Apartman nudi spavaću sobu, kupaonicu s tušem i WC-om u razini poda, sušilo za kosu i ogledalo za šminkanje, perilicu posuđa i naravno besplatni WiFi. Perilica i sušilica rublja su našim gostima na raspolaganju u garaži, glačalo i daska za glačanje nalaze se u spremištu u apartmanu. Tu je i kontaktni roštilj, jastuci za sjedenje za vrtnu garnituru, usisavač itd., a ima mjesta i za vaše kofere. Možemo vam osigurati visoku stolicu i krevetić ako je potrebno bez dodatne naknade. Nekoliko društvenih igara za odrasle i djecu možete pronaći u komodi u dnevnoj sobi.

Ako želite povesti psa, osigurat ćemo vam ležaj za psa i dvije zdjelice s podlošcima.



Imajte na umu da ne dopuštamo boravak dvije odrasle osobe i djeteta sa psom jer imamo loša iskustva zbog čestih oštećenja. Apartman je pogodan za dvije osobe. Može i s malim djetetom do dvije godine u krevetiću, ali nažalost premali i nema više mjesta za spavanje.



Stan je raspoređen bijelim nauljenim hrastovim daskama, a kupaonica je popločana. U spavaćoj sobi nalazi se ugradbeni namještaj izrađen od visokokvalitetne stolarije: udoban krevet u niši (140x200 cm) s lampom za čitanje i prostrani ormar. Prozor možete zamračiti naborima. Iz spavaće sobe imate "en suite" pristup kupaonici.

Kupaonica ima walk-in tuš, WC, osvijetljeno povećalo i sušilo za kosu. Kao i ostatak stana, kupaonica je opremljena prema visokim standardima.

Dnevni boravak nudi prekrasan kutni kamin uokviren prirodnim kamenom sa staklenim vratima (nažalost trenutno nije u funkciji zbog zagađenja finom prašinom), TV ravnog ekrana i udobnu baršunastu sofu s ležaljkom i lampom za čitanje. U ovom prostranom dnevnom boravku nalazi se i dobro opremljena čajna kuhinja s filter kavom i aparatom za kavu u kapsulama, kombiniranim uređajem za mikro pećnicu, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, 2 staklokeramičke ploče za kuhanje, kuhalom za vodu, kuhalom za jaja, tosterom, električnom pjenilicom za mlijeko i stvarno svime što vam je potrebno za kućanske potrepštine potrebno je posuđe i čaše.

Iz dnevnog boravka izlazi se na južnu terasu od drvenog poda. Ovdje možete udobno završiti dan u ležaljci za plažu za dvoje ili sjesti za stol na udobnim vrtnim stolicama. Terasa je omeđena živicom i s donje strane omeđena niskom balustradom, tako da psi ovdje ne mogu pobjeći.



Opcionalno možete rezervirati pakete posteljine i ručnika: posteljina košta 11 €, a paket ručnika košta 11 € po osobi.

Sa zadovoljstvom ćemo vam besplatno osigurati dječji krevetić s punim madracem i dječju stolicu.

Ako želite povesti svog psa, to nije problem. Plaćate samo jednokratnu naknadu od 15 € za dodatni napor čišćenja. Područje je izvrsno za duge šetnje pasa od ulaznih vrata. Ispred kuće nalazi se velika livada, a pješačkim stazama odavde možete doći do pješačke i biciklističke staze za Wenningstedt/Kampen. Vrlo blizu je mostić koji vodi do suprotne vrištine - puno dugih šetnji, idealni uvjeti za vlasnike pasa!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2.3 km

2.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 2.5 km GWT

2.5 km

Kolodvor 2.3 km AWLA Westerland

2.3 km

Izlaz s autoceste 70 km Handewitt

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj ove nekretnine karakterizira mir i direktan pogled na livade. Nalazi se u mirnoj rezidencijalnoj ulici na periferiji Westerlanda u smjeru Wenningstedta, okružena velikim livadama i poljima. Na karti ćete vidjeti prometnu obilaznicu, ali je gotovo nećete primijetiti, a ovisno o uvjetima vjetra nećete je ni primijetiti jer je puno niže od kuće. Na lokaciju kuće ne utječe posebno ni zračna luka jer letovi postoje samo danju i nema značajnijeg zračnog prometa, malo više vikendom. Red letenja također se pridržava civilnog vremena.

Stoga uživajte u vožnji biciklom izravno u prirodu ili vodite svog psa u duge, prekrasne šetnje iz kuće. Najbliži ulaz na plažu udaljen je manje od kilometra kod North Sea Clinic, gdje također možete povesti svog psa na plažu. Tu je i iznajmljivanje ležaljki za plažu, a ako se držite lijeve strane i popnete se sljedećim stepenicama, nalazi se lijepi kafić na plaži za užinu između obroka (slučajno se naziva i "kuća na plaži").

Westerland, kao glavni grad otoka, naravno, nudi najrazličitiju zabavu. Kao ljubitelj prirode, ovdje možete provesti svoj odmor, ali i iskusiti stil života, kulturu, kulinarske užitke, noćni život i odličan šoping.



Do sljedećeg prijelaza plaže u Westerlandu ima 1 km, a do centra Friedrichstrasse 2,5 km. Pekara i sljedeći mali supermarket nalaze se u blizini klinike North Sea na oko 500 m, inače se vozite do Wenningstedta do Spar delikatese Meyer 2 km ili do Tinnuma do Aldi, Lidl and Co. 3 km.

U Westerlandu ste središnje mjesto na otoku, jer odavde nije daleko u svim smjerovima.

Bicikle možete iznajmiti na mnogim mjestima, a najbliže je možda u Wenningstedtu na glavnoj ulici. Mnogi iznajmljivači bicikala također isporučuju bicikle, popis možete dobiti od nas. Istraživanje otoka biciklom je prekrasno iskustvo iz kuće na plaži "Nordlicht", biciklističke staze su vrlo dobro razvijene. Vožnja preko Wenningstedt-Braderup i Munkmarsch do Keitum - najstarijeg frizijskog sela na otoku. Od tamo natrag preko Tinnuma i Westerlanda, ovo je prekrasna tura koju možete produžiti do livada Tinnuma ili se rashladiti putem Keitumer Landstraße
Na Syltu se dobro brinu o kulinarskim užicima. To je ono što ovaj praznik čini tako posebnim. Stavili smo neke preporuke u našu kućnu mapu u stanu. Uz poznata imena kao što su Goschov "Alte Bootshalle" u Listu i "Sansibar" u Rantumu, pronaći ćete i čitavu šačicu "insajdera". Ažurira se svake godine :)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

obavezna dodatna usluga je boravišna pristojba:

3,50 € po odrasloj osobi i noćenju u glavnoj sezoni (od svibnja do kraja listopada) od 2023. 3,70 €

1,75 € po odrasloj osobi i noćenje izvan sezone (od studenog do kraja travnja) od 2023. 1,85 €



Vaš pas je također dobrodošao kod nas (1 pas). Naplaćujemo samo paušalnu cijenu od 20 € zbog povećanog truda oko održavanja namještaja. Nudimo vam krevet za pse, dvije zdjelice i podlogu.



Opciono Vam nudimo:

Posteljina s plahtom: 12€ po osobi

Paket ručnika (2 ručnika za ruke, 1 ručnik za kupanje, 1 podloga za tuširanje): 12 € po osobi

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Gemäß §651i BGB kann der Mieter jederzeit gegen Zahlung einer angemessenen Entschädigung vom Vertrag zurücktreten. Dies sind gestaffelte Rücktrittsgebühren, die Sie bitte unseren AGB (Geschäftsbedingungen) auf unserer Website unter `Rücktritt des Mieters` entnehmen.

ostale informacije:

U kupaonici se nalazi osvijetljeno ogledalo za šminkanje, a dostupno je i sušilo za kosu.

Zaporku za WiFi možete pronaći u našoj mapi s informacijama o gostima.



Nažalost, dimnjak trenutno nije u funkciji zbog zagađenja finom prašinom.



Obratite pažnju na naše informacije o mjerama zaštite od korone:

Odmor u Corona vrijeme je drugačiji - izazov je i vama i nama. Molimo vas da se pridržavate uobičajenih mjera udaljenosti i higijenske zaštite. Molimo ponesite zaštitu za usta i nos te, ako je potrebno, sredstvo za dezinfekciju i gumene rukavice. Ključevi se predaju bez kontakta: imamo pretinac s ključevima na ulaznim vratima, za koji od našeg osoblja domaćina trebate zatražiti broj kod neposredno prije dolaska. Prije vašeg dolaska dezinficirana je kutija za ključeve, kvake na vratima, prozorima, rukohvati, daljinski upravljači i svi uređaji. U stanu se koristi sredstvo za dezinfekciju površina, au vodu za pranje podova dodaje se i dodatak za dezinfekciju. Rublje koje rezervirate kod nas uvijek je očišćeno na 90°C u praonici. Posuđe je prano na najmanje 60°C. Koristite samo programe za pranje posuđa s najmanje 60°C.

Često pranje ruku – najmanje 20 sekundi – vrlo je učinkovita zaštita. Nudimo vam sapun za pranje ruku.

Kako ne biste nepotrebno ugrozili naše zaposlenike, molimo vas da prije odlaska bacite svo smeće i ponesete hranu koju ste otvorili sa sobom.

Hvala vam na pomoći i razumijevanju!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2022

Birgit & Thomas S. iz/od Mannheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

individualno opremljen i sa svime što vam je potrebno

Rezervacija, preuzimanje, boravak, odlazak...sve jednostavno i brzo - hvala.
Apartman se ističe svojom više nego kompletnom opremljenošću te je vrlo čist i njegovan, tako da se odmah osjećate "kao kod kuće".

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

siječanj 2022

Chiara K. iz/od Hannover

4,6
5 5 5 4 4
Prikaži njemački

Vrlo udoban apartman za kratki odmor u dvoje

Ostali smo u objektu četiri dana i sve što nam je bilo potrebno bilo je tamo. Mali, ali vrlo ugodan stan u mirnijem dijelu Westerlanda. Također odlična usluga kada imate pitanja. Toplo ga možemo preporučiti :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2021

Anke F. iz/od Lüdinghausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Samo za preporučiti

Super opremljen stan..Mirina idealna za odmor...

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Frank H. iz/od Gallneukirchen

4,8
5 4.5 5 4.5 5
Prikaži njemački

Opušteno obiteljsko okupljanje na Syltu

Vrlo dobar i preporučljiv smještaj za odmor za 2 osobe. Oprema, usluga, čistoća i lokacija bili su vrlo dobri. Za dolazak do centra Westerlanda pješice treba uzeti vremena, ali jako je lijep i vrijedi ga vidjeti, naši četveronožni prijatelji su jako uživali. Bilo je lijepo vrijeme.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2021

Anita K. iz/od Rheinberg

5,0
5 5 5 5 5

Alles wunderbar

Hallo.
Was wir für ein Glück mit dieser Wohnung hatten.Haben uns wohlgefühlt.Wir sind mit zwei kleinen hunden angereist .Alles hat sehr gut geklappt.vielen Dank nochmal. Gerne wieder

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Peter M. iz/od 33829 Borgholzhausen

5,0
5 5 5 5 5

Nördlicht/Sylt

Immer wieder schön...
Netter Vermieter, mit liebe eingerichtetes Appartement.

Waren das 2. mal da und kommen gerne wieder

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

rujan 2018

Grote U. iz/od 79100 Freiburg

4,5
5 4 4 5
Prikaži njemački

Posjeta kongresu

Osjećao sam se jako dobro, iako sam bio sam i nije bilo planirano biti s nekim. Moj

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce


kontakt

Tvrtka Strandhaus B.V.
gospođa M. Plätke

gospođa M. Plätke

Strandhaus-Vermietung nudi vlastite kuće za odmor i apartmane, koji također zadovoljavaju visoke zahtjeve. Konstantno nastojimo proširiti ponudu ekskluzivnih objekata. U tom pogledu uvijek vrijedi pogledati našu web stranicu. Budući da nekretninama upravljamo mi kao vlasnici, možete biti sigurni da je nekretnina u dobrom stanju. Naš cilj je da se u našem smještaju osjećate potpuno ugodno. Želja nam je da Vas uvijek iznova ugostimo kao gosta. Naša motivacija je da nas vi preporučite.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 117864

Posljednje ažuriranje: 04.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/117864.htm


«Kuća na plaži Northern Lights Apartman 5» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina