Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman sa velikom terasom za 2-6 osoba.

Turistička regija Uckerseen - Seehausen u Oberuckerseeu, Uckermark

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

19 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

19 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Apartman od 100 m² ima 2 odvojene spavaće sobe s velikim bračnim krevetom i dva kreveta za jednu osobu, futon širine 140 cm za 1 do 2 osobe i po potrebi 2 madraca za pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kupaonicu s tušem /kada, umivaonik i WC, te prostrani dnevni boravak i blagovaonica za do 7 osoba s panoramskim prozorom s prednje strane, koji se spaja u otvorenu, potpuno opremljenu kuhinju sa zasebnom ostavom i izravnim izlazom na terasu, tako da Prostor je pogodan i za manja događanja ili seminare.



Ako je ovaj apartman za odmor već zauzet, rado nudimo "FeWo Nationalpark Uckerseen" s korištenjem vrta i paviljonom iznad njega u istoj zgradi, koji se također nudi na ovoj platformi.



Cijeli dnevni dio je opremljen podnim grijanjem. U hladnoj sezoni također možete zapaliti kamin, koji se čak može koristiti za kuhanje i pečenje.



Opremljenost dnevnog dijela: U ulaznom dijelu ormar i ogledalo u punoj veličini, u dnevnom dijelu 2 velika kožna sofa (trosjed) i fotelja sa stolićem i velikim TV-om ravnog ekrana, zidna polica, mali glazbeni uređaj, radni stol sa 2 stolice, veliki stol sa 7 stolica u blagovaoni i kamin.

Možete udobno pušiti na terasi.



W-Lan je dostupan, korištenje je po dogovoru, kao i davanje dječjeg krevetića i stolice za hranjenje. Ako ne ponesete posteljinu, posteljinu ćemo iznajmiti na licu mjesta za 10 eura po kompletu. Pružamo perilicu i sušilicu rublja na licu mjesta uz naknadu.



Do mjesta se može doći svim prijevoznim sredstvima, a još uvijek je usred prirode - čisti mir i opuštanje.

Imanje se nalazi izvan prometa između polja s pogledom na horizont. Možete prošetati izravno u prirodu dolje do kupališta u Unteruckerseeu, do željezničke stanice Seehausen (Uckermark) možete doći pješice za 30 minuta.



Molimo Vas da dođete između 16:00 i 18:00 sati po ključeve i odete do 10:00 sati. Ostala vremena dolaska i odlaska dogovaraju se pojedinačno. Zbog udaljenijih trgovačkih objekata ima smisla imati barem jedan automobil; Na posjedu se nalaze parkirna mjesta za apartman.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (100x200 cm)
jednokrevetna (100x197 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Jezero 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 86 km Berlin Tegel

86 km

Kolodvor 2 km Seehausen (Uckermark)

2 km

Izlaz s autoceste 9 km Gramzow

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman se nalazi u posljednjoj sačuvanoj zgradi gospodarskih zgrada Seehausen u Berghausenu, izgrađenoj 1811. i renoviranoj 2008.

Zgrada se nalazi na rubu zaštićenog područja FFH u blizini Schorfheidea u nizinskom području Ucker, koje pokriva područje od 150 km² uz dva velika jezera Gornje i Donje Ucker. Naš kulturni krajolik bogat vodom dio je velikog krajolika sjevernonjemačke nizine, obale i mora. Uckermark na sjeveroistoku Brandenburga jedna je od najljepših regija u Njemačkoj, brdovita regija s mnogo šuma i jezera, koja se proteže između Havela i Odre s obje strane Uckertala od sjevernog Brandenburga do Mecklenburg-Zapadnog Pomeranija i najvećim dijelom prirodni rezervat.



Uckerska nizina je od velike regionalne važnosti kao stanište za razmnožavanje i hranjenje mnogih vrsta ptica. Osim toga, Ucker sa svojim velikim slivnim područjem važan je kao stanište, a prije svega kao migracijsko područje za vidru. Unteruckersee je proglašeno područjem zaštite krajolika. Uz Unteruckersee, velika močvara trske između Ober- i Unteruckersee čini najvrjednija područja nizine. Uz njihovu važnost za vrste i zajednice, trske su središnje osi sustava biotopske mreže u regiji Prenzlau.



Poseban doživljaj je seoba ždralova u jesen. Veličanstvene velike ptice okupljaju se privremeno u blizini kuće, njihovo trubljenje se čuje u daljini. Lisice, jeleni, zečevi, lasice i fazani također nisu rijetkost. Noću se mogu vidjeti sove i šišmiši.



Udio zaštićenih područja u % ukupne krajobrazne površine, od 2003.: FFH područja 7,6%, SPA područja 17,5%, NSG područja 6,2%, ostala zaštićena područja 6,0%, efektivni udio zaštićenih područja 18,7%


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu najma. Posteljinu možete iznajmiti na licu mjesta za 10 eura, zamolite nas da ponesete vlastite ručnike.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Unter der Voraussetzung, dass eine Wiedervermietung der Ferienwohnung nicht möglich war, betragen die Rücktrittsgebühren für die Ferienwohnung a) Vom Beginn des Mietvertrages bis 60 Tage vor Mietbeginn: 0% des Mietpreises b) Von 59 bis 45 Tage vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises c) Von 44 bis 30 Tage vor Mietbeginn: 75% des Mietpreises d) Ab 29 Tage vor Mietbeginn und bei Nichterscheinen: 100% des Mietpreises

ostale informacije:

Dolazak automobilom:



Nalazite se na A 11 (autocesta Berlin - Stettin). Napustite autocestu na izlazu Gramzow, skrenite prema Prenzlau i idite B 198 za Bietikow.

U Bietikowu skrenite lijevo kod crkvenog zida u Birkenweg, prođite pored seoskog ribnjaka, ostavite selo iza sebe i nastavite ravno asfaltiranom cestom u smjeru Seehausena. Nakon što prijeđete raskrižje i prođete kroz ansambl od tri kuće Bertikow-Ausbau, ide se još malo dalje kroz prekrasan krajolik dok se u daljini ne pojave krovovi Berghausena.

Neposredno iza zelenog znaka grada Berghausen, vidjet ćete prometni znak Berghausen 7 s desne strane, skrenite na Landweg, vozite oko 200 metara i stigli ste na odredište.



Dolazak vlakom:



Regionalni vlak vozi na željezničkoj liniji Berlin - Stralsund do odredišne stanice u Seehausenu (Uckermark) u redovitim intervalima od 2 sata. Točne informacije o dolasku i odlasku za planiranje vašeg individualnog putovanja vlakom sa i bez bicikla možete dobiti osobno na bilo kojoj željezničkoj stanici ili telefonom od Verkehrsverbund Berlin Brandenburg, informacije o putovanju i tarifama na 030-25414141



Okruženje:



Uckermark je najrjeđe naseljena regija u Njemačkoj. U poljima i šumama kulturnog krajolika bogatog vodom možete otkriti mnogo toga na svojim šetnjama, biciklističkim turama i izletima: nude se povijesne kuće i crkve, rukotvorine, izložbe i lokalni muzeji kao i mnoge aktivnosti vezane uz umjetnost i kulturu vama u regiji. Izletnički/putnički brod i restoran udaljeni su 3 km. Do željezničke stanice u Seehausenu možete doći pješice za samo 2500 m, dolazak i odlazak svaka 2 sata. Najbliži veći grad je Prenzlau sa svojom poznatom Marienkirche, gotičkom katedralom od opeke, koji je udaljen 12 km. Uvijek se isplati posjetiti "Natur Therme" s termalnim slanim kupkama i saunama, kao i područjem za wellness i terapiju ili zapadnom gradu "Eldorado" u Templinu, udaljenom 32 km. Čak je i kupanje u Baltičkom moru moguće, laguna je udaljena samo oko sat i pol vožnje automobilom na 80 km i svakako je vrijedna jednodnevnog izleta. Slobodno vrijeme: kupanje i plivanje, biciklizam i jahanje, ribolov, vožnja kajakom, izletnički brodovi, planinarenje, Blumberger Mühle, vožnja trolejbusom, istraživanje fosila, vožnja splavima i vođeni kanu safari, hidrobiking, individualne ture konjskom zapregom, individualne ture Uckermarkom, šetnje do megalitskih grobnica, parka divljih životinja Schorfheide, razne kulturne ponude kao što su staklane, radionice papira, sirana sira, košara, keramika, proizvodnja čokolade i još mnogo toga. Dvorac Boitzenburg, željeznički muzej Gramzow, kremen i ledeno doba, samostan Chorin, dominikanski samostan u Prenzlauu, muzej Mahlstein, dvorac i park Lenné, muzej duhana, vodotoranj/projekt Biorama, 26 drugih muzejskih adresa u Uckermarku, posjete seoskim crkvama, Schwedt Akvarij (bazen), Reiki, biciklizam - motocross, tenis (TC Seehausen), jedrenje (priroda i vodeni sportovi prijatelji Oberuckersee eV), zapadni grad "Eldorado" u Templinu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

3,0 od 5
5.0 Oprema
3.0 Cijena/učin
1.0 Servis
3.0 Položaj
3.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

Kerstin M. iz/od Berlin

3,0
5 3 1 3 3

Landluft

Grosszügige FeWo mit überdurchschnittlicher Küchenausstattung- super für große Treffen geeignet. 
Leider funktionsloses W-LAN im Wohnbereich. Zu schwach und zeitlich fraglich limitiert- um 20Uhr wird es ausgeschaltet

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospođa K. Bitterroff

gospođa K. Bitterroff

Volim prirodu, njene krajolike i fotografiju. Sve me to odvuklo u Uckermark, gdje također nudim kuću za odmor na lijepoj lokaciji.


Dalji smještaji od gospođa K. Bitterroff


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 118351

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/118351.htm

Gospođa Kirsten Bitterroff

Berghausen 7

17291 Oberuckersee

039863 789777


«Apartman sa velikom terasom za 2-6 osoba.» je dobio ocjenu gosta 3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina