Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Olpenitz

Schleswig-Holstein, Baltičko more, Schlei, Kappeln, Olpenitz, Odmaralište na Baltičkom moru Olpenitz

maks.  4   Gosta/Gostiju
106m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
106m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 5 godina online



Opis

Ovaj novi luksuzni penthouse nalazi se direktno "na Baltičkom moru". Sa sunčane terase u obliku slova U imate fantastičan pogled na cijelo odmaralište i Baltičko more. Penthouse se nalazi na 3. katu "Residenz Bollwark", okružen Baltičkim morem i Schleijem. Do apartmana se lako dolazi liftom. Naši gosti očekuju visokokvalitetnu kuhinju, otvoreni dnevni boravak i blagovaonicu s panoramskim ostakljenjem, dvije spavaće sobe s udobnim krevetima s oprugama, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu. Vrlo kvalitetan namještaj obećava najvišu razinu udobnosti stanovanja.

Penthouse je u cijelosti opremljen panoramskim prozorima od poda do stropa i nudi jasan pogled na Baltičko more, luku ili Schlei sa svih strana. Možete pristupiti terasi iz snova u obliku slova U iz dnevnog boravka/blagovaonice, ali i iz obje spavaće sobe. Visokokvalitetna, luksuzna kuhinja s otokom za kuhanje omogućuje vam pogled na vodu dok kuhate. Obje spavaće sobe i prostrani dnevni boravak imaju LCD TV. Spavaće sobe su opremljene krevetima s oprugama (1,80m x 2,00m) i neprozirnim, zatamnjujućim plisiranim roletama. Oba tuša postavljena su u razini poda, što ih čini idealnim za osobe s poteškoćama pri hodanju ili invalidskim kolicima.

Terasa za sunčanje u obliku slova U odlično je mjesto za opuštanje; ovdje se možete uzdići iznad ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru i uživati u suncu na podstavljenoj terasi ili ležaljci za plažu u bilo koje doba dana.

Ovaj penthouse je idealan za 2 para koji su prijatelji ili imaju obiteljske veze koji bi željeli otići u mirovinu. Podzemno parkirno mjesto i zajednička praonica rublja s perilicom rublja & Gostima je na raspolaganju i sušilica (putem aparata na žetone).

Penthouse “Hochgenuss” dio je novoizgrađenog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Napominjemo da bi u tom području još moglo biti građevinskih radova. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Garaža
Roštilj
Mjesto za parkiranje
naslonjač za plažu

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica
dizalo

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.43 km

1.43 km

Jezero 0.06 km

0.06 km

Mogućnost kupovine 7.81 km

7.81 km

Restoran 7.74 km

7.74 km

Zračna luka 125.9 km Flughafen Hamburg

125.9 km

Kolodvor 19.26 km Bahnhof Suederbrarup

19.26 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Olpenitz na Baltičkom moru gradi se u jednoj od najljepših regija za odmor u Njemačkoj: na sjeveroistoku Schleswig-Holsteina blizu Kappelna izravno između ušća mulja i Baltičkog mora.

Na površini većoj od 150 hektara bivše mornaričke baze Olpenitz gradi se novo, jedinstveno turističko naselje vrhunske klase koje impresionira raznolikošću kuća za odmor i imanja u blizini Baltičkog mora.

Odmaralište Olpenitz na Baltičkom moru uklopljeno je u neusporedivu prirodu i opremljeno svime kako bi vaš boravak učinio ugodnim i raznolikim tijekom cijele godine.

Naše ljetovalište Olpenitz na Baltičkom moru neprestano se razvija i svi smo jako uzbuđeni zbog razvoja do planiranog završetka 2022.

Na sjevernom pristaništu imamo vlastitu privatnu plažu za goste ljetovališta na Baltičkom moru. Ovdje ima dovoljno mjesta za ležanje, igru i kupanje mladih i starih.

Novi EDEKA market nudi i pekaru te ugostiteljski dio s pogledom na lučki bazen.

Tvrtka „Fahrrad Schmidt" podržava vas i vašu obitelj izravno na licu mjesta za opsežna putovanja biciklom. U južnom dijelu odmarališta na Baltičkom moru nalazi se avanturistički golf teren koji pokriva površinu od 2800 četvornih metara. Uživajte u prekrasnim šetnjama duž lučko šetalište i pogledajte. Provjerite male trgovine u Haus Klabautermann.

Tu su i svježa riba izravno iz kutera, tradicionalni izletnički jedrenjaci, iznajmljivanje kanua i čamaca, optimistički tečajevi jedrenja Globetrotter Academy i naravno spektakularno lučko kino.

Neposredna blizina plaže Weidefelder, udaljene cca 3 km (uključujući plažu za pse, restoran, najam ležaljki, kiosk, DLRG nadzor ljeti) zaokružuje ponudu odmora.

Najbliži grad Kappeln je priznata pivnica i klimatsko lječilište na Baltičkom moru s oko 10.000 stanovnika i nudi mnoge turističke atrakcije za nautičare i one koji se odmaraju na plaži. Kappeln, sa svojim brojnim znamenitostima, restoranima, trgovinama i ugodnom ribarskom lukom, udaljen je samo oko 5 minuta vožnje automobilom.

Doživite izlet na Schlei pedalini "Schleiprincess" od luke Kappeln do svjetionika Schmelzünde ili se otisnite na vožnju biciklom po brojnim prekrasnim biciklističkim stazama duž rijeke Schlei i Baltičkog mora. Uživajte u jedinstvenom prirodnom krajoliku ili se opustite na terasi uz izlazak i zalazak sunca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Projekt modela doplate za Corona, 38,5 € jednokratno

Paket posteljine za pravi užitak, 20€ po osobi

Dječji putni krevetić bez posteljine, uključen

Dječja visoka stolica, uključena

Cijene su izražene po objektu/noćenju za maksimalno 4 osobe.

Paket za pranje rublja koji se sastoji od posteljine i ručnika može se rezervirati za 20,00 eura po osobi. Trošak struje, vode i grijanja te završno čišćenje uključeni su u dodatne troškove od 129,00 eura.

Polog od 200,00 eura dospijeva na naplatu, a ostatak uplate bankovnom doznakom na naš račun. Ako je uredno predan na dan odlaska, depozit će biti vraćen u roku od 7 radnih dana. Sve cijene uključuju zakonski PDV važeći na dan usluge

Penthouse “Hochgenuss” dio je novoizgrađenog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Napominjemo da bi u tom području još moglo biti građevinskih radova. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Uvjeti poništenja:

Opće napomene u vezi sa storniranjem


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Christiane

5,0
5 5 5 5 5

Super schickes, modernes und bestens ausgestattes Appartment, absolut sauber und mit phantastischem Panoramablick über Ostsee und Hafengelände!

Waller

5,0
5 5 5 5 5

Das Objekt "Hochgenuss" war für uns wunderschön. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und den Urlaub in dem luxeriösen Penthouse mit dem herrlichen Ausblick genossen.

Auch noch vielen Dank für die vorbildliche Gästebetreuung durch Meerzeit.

Viele Grüße aus Essen

Eheleute Waller

Jochen

5,0
5 5 5 5 5

Sprichwörtlich ein Hochgenuss. Es war als wären wir auf einem Schiff. Rundherum Wasser und tolle Ausflugsmöglichkeiten.


Super Wohnung, tolle Ausstattung, Super Betreuung durch Meerzeit.

Hoffmeister

5,0
5 5 5 5 5

Das Penthouse „Hochgenuss“ ist sehr liebevoll eingerichtet und verspricht Erholung von der ersten bis zur letzten Sekunde. Einfach ein Traum :)

Die Betreuung durch Meerzeit für Ferien ist jederzeit gegeben, die Mitarbeiter sind super nett und bei Bedarf immer zu erreichen. Herzlichen Dank für den wunderschönen Urlaub!

Jödicke

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren im August in dieser tollen Wohnung. Der Ausblick auf Ostsee und Schlei war atemberaubend. Die Wohnung ist hochwertig möbliert und es ist alles vorhanden, was man für einen erholsamen Urlaub benötigt. Einfach nur zu empfehlen.

Manfred Schöndube

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut, der Service ist klasse. Die Ewartungen wurden voll erfüllt. Wir wurden extra mit einem Fahrzeug begleitet und eingewiesen.

Sybille Engelke

5,0
5 5 5 5 5

Eine traumhafte Wohnung,


Hochwertig und liebevoll eingerichtet. Der Blick über die Ostsee einmalig. Wir sind ungerne abgereist aber wir kommen wieder!!! Der Service von Meerzeit ist unschlagbar.

Heinz Glaser

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Sehr gut

Eins hat uns nicht zugesagt :Billigen Balkon möbel aus Paletten,hätte etwas Modernes Möbel erwartet.

Mukdessi

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Liebevoll und hochwertig eingerichtete Wohnung

Sybille Engelke

5,0
5 5 5 5 5

Super wie schon 2019 diese Aussicht einmalig. Die Ausstattung sehr hochwertig.. Das Meerzeit Team zuvorkommend und freundlich.Wir haben jetzt das 4.mal über Meerzeit gebucht und werden es 2021 auch wieder machen.


kontakt

Tvrtka Meerzeit für Ferien
gospođa S. Hössermann

gospođa S. Hössermann

Meerzeit für Urlaub je agencija za kuće za odmor u ljetovalištu Olpenitz na Baltičkom moru koja nudi odabrane nekretnine za odmor. Osobno smo pregledali sva svojstva i ustanovili da su vrlo preporučljiva. Našim gostima na odmoru nudimo razne usluge kao i osobnu podršku na odmoru izravno na licu mjesta. Čistoća objekata za odmor jednako je važna kao i profesionalna usluga za naše goste. Učinite svoj boravak nezaboravnim - krenite na odmor uz more!


Dalji smještaji od gospođa S. Hössermann

Pokazati sve smještaje od gospođa S. Hössermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 219479

Posljednje ažuriranje: 30.08.2023

Oglas je online od: 5 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/219479.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Olpenitz» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina