Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

"Heimathafen 2" - Odmaralište na Baltičkom moru Olpenitz

Schleswig-Holstein, Baltičko more, Schlei, Kappeln, Olpenitz, OstseeResort Olpenitz

maks.  4   Gosta/Gostiju
128m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
128m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 5 godina online



Opis

Ovaj apartman iz snova nalazi se u prizemlju kuće za odmor, koja s jedne strane graniči izravno s obalom Baltičkog mora, a s druge strane samo je malom ulicom odvojena od privatne plaže ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Mjesto gdje se praznični snovi ostvaruju!

Ovaj apartman nije primjeren za djecu mlađu od 6 godina, između ostalog, veranda je odvojena od vode žičanim sajlama.

Veliki dnevni boravak i blagovaona opremljeni su vrlo modernom kuhinjom s kuhinjskim blokom, koja dizajnom i opremom ne ostavlja nedostatke. Kuhanje do mile volje uz pogled na more moguće je u našem Heimathafen 2.

U susjedstvu je dnevni boravak s TV-om i slikovnim prozorima. Gledajte mornare ili ribare dok plove kroz estuarij Slime do Baltičkog mora, dok uvijek držite svjetionik na oku.

Osim udobnog kreveta s oprugama (1,80 x 2,00 m) s pogledom na more, velika glavna spavaća soba nudi i pogled na plinski kamin, jer velika klizna vrata odvajaju dnevnu i spavaću sobu. Gosti u glavnoj spavaćoj sobi uživaju u puno privatnosti zahvaljujući vlastitoj kupaonici koja je opremljena tušem, perilicom rublja, sušilicom, WC-om i velikim umivaonikom. Biosauna se također nalazi u ovoj kupaonici.

Druga spavaća soba također je opremljena krevetom s oprugama (1,60 x 2,00 m) i pruža neometan pogled na privatnu plažu ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Druga kupaonica s tušem, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu dostupna je našim gostima.

Gostima su na raspolaganju dvije velike sunčane terase i krovna terasa od 80 m2. Opremljen ležaljkom za plažu, garniturom za sjedenje i udobnim sjedalima za blagovanje, naši gosti neće poželjeti ništa u ovom apartmanu za odmor.

Apartman je dio sjevernog, novoizgrađenog ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Napominjemo da bi u tom području još moglo biti građevinskih radova. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom statusu, ali nažalost nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
naslonjač za plažu

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Detektor dima
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.57 km

1.57 km

Jezero 0.09 km

0.09 km

Mogućnost kupovine 7.39 km

7.39 km

Restoran 7.5 km

7.5 km

Zračna luka 126.16 km Flughafen Hamburg

126.16 km

Kolodvor 18.91 km Bahnhof Suederbrarup

18.91 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Olpenitz na Baltičkom moru gradi se u jednoj od najljepših regija za odmor u Njemačkoj: na sjeveroistoku Schleswig-Holsteina blizu Kappelna, izravno između ušća rijeke Slime i Baltičkog mora.

Na više od 150 hektara površine bivše pomorske baze Olpenitz gradi se novo, jedinstveno turističko naselje ekstra klase koje impresionira raznolikošću kuća za odmor i imanja u blizini Baltičkog mora.

Ostseeresort Olpenitz uklopljen je u neusporedivu prirodu i opremljen je svime što vaš boravak čini ugodnim i raznolikim tijekom cijele godine.

Naše ljetovalište Olpenitz na Baltičkom moru neprestano se razvija i svi smo jako uzbuđeni zbog razvoja do planiranog završetka 2022.

Na sjevernom molu imamo vlastitu privatnu plažu za goste ljetovališta na Baltičkom moru. Za ležanje, igru i kupanje ima dovoljno mjesta za male i velike.

Novi EDEKA market nudi i pekaru te gastro zonu s pogledom na lučki bazen.

Tvrtka "Fahrrad Schmidt" podržava vas i vašu obitelj izravno na licu mjesta za opsežna putovanja biciklom. U južnom dijelu odmarališta na Baltičkom moru nalazi se avanturistički golf teren na površini od 2800 četvornih metara. Uživajte u prekrasnim šetnjama duž lučko šetalište i pogledajte Razgledajte male trgovine u zgradi Klabautermann.

Tu je i svježa riba izravno iz kutije, izleti tradicionalnim jedrenjem, iznajmljivanje kanua i čamaca, Optimist tečajevi jedrenja Globetrotter Academy i, naravno, spektakularno lučko kino.

Neposredna blizina plaže Weidefelder udaljene cca 3 km (uključujući plažu za pse, restoran, najam ležaljki, kiosk, DLRG nadzor ljeti) zaokružuje ponudu za odmor.

Najbliži grad Kappeln je priznata pivnica i klimatsko lječilište na Baltičkom moru s oko 10.000 stanovnika, koje nudi brojne turističke ponude za nautičare i one koji borave na plaži. Kappeln, sa svojim brojnim znamenitostima, restoranima, trgovinama i ugodnom ribarskom lukom, udaljen je samo oko 5 minuta vožnje automobilom.

Doživite izlet parobrodom Schleirad "Schleiprincess" od luke Kappeln do svjetionika Schleimünde ili se otisnite na vožnju biciklom po brojnim prekrasnim biciklističkim stazama duž rijeke Schlei i Baltičkog mora. Uživajte u jedinstvenom prirodnom krajoliku ili se opustite na terasi uz izlazak i zalazak sunca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Energetski paušalni kućni port 2 po noći i osobi

Paket za pranje rublja Heimathafen 2, 22,5€ po osobi

Putni krevetić bez posteljine, uključen

Dječja visoka stolica uključena

Sauna infuzija, 10€ jednokratno

Ručnik za saunu, 5€ po osobi

Cijene su izražene po objektu/noćenju za maksimalno 4 osobe.



Paket za pranje rublja koji se sastoji od namještenog kreveta, dva ručnika za kupanje, ručnika za ruke i dodatnog ručnika za svaku kupaonicu, podloge za tuširanje i kuhinjske krpe može se rezervirati za 22,50 EUR po osobi.

Zbog naglog povećanja troškova energije i potrošnje, vlasnik dodatno naplaćuje paušal od 2,00 eura po osobi i noćenju. To je zasebno prikazano u potvrdi rezervacije. Trošak struje, vode i grijanja te završno čišćenje uključeni su u dodatne troškove od 150,00 eura.

Polog od 200,00 eura dospijeva uz konačnu uplatu bankovnom doznakom na naš račun. Ako se uredno preda na dan odlaska, depozit će biti vraćen u roku od 7 radnih dana. Sve cijene uključuju zakonski PDV koji vrijedi na dan izvedbe.

Apartman je dio sjevernog, novoizgrađenog ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Imajte na umu da još uvijek može biti građevinskih radova na tom području. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom statusu, ali nažalost nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Uvjeti poništenja:

Opće napomene u vezi sa storniranjem


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Petersen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geehrtes Meerzeit-Team,

wir durften über die Weihnachtstage in Ihrer Ferienwohnung Heimathafen 2 unseren Jahreswechsel verbringen und wurden sowohl durch Ihre Betreuung und auch mit der Immobilie positiv überrascht. Rundum ein sorgloser Urlaub, der garantiert nicht der Letzte bei Ihnen war.

Schramm

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Unterkunft, die Lage direkt am Wasser unbezahlbar, wahnsinnig toller Service der Agentur, bei jedem Wetter zu empfehlen... wir würden jederzeit wieder kommen. Ganz klar 5 Sterne.

Raphael Bröse

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung lässt keine Wünsche offen und ist von der Lage her das beste Haus in der ganzen Anlage. Es gibt aus jedem Fenster einen unglaublichen Ausblick auf die Ostsee! Wir kommen wieder.

Karen Severit

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten die Wohnung jetzt schon zum zweiten Mal in der Adventszeit gemietet. Sie ist extrem geschmackvoll und gemütlich eingerichtet und war liebevoll weihnachtlich dekoriert. Die Lage der Wohnung ist eine der besten im Ostseeresort Olpenitz. Nach hinten schaut man direkt auf die Ostsee und die Schleimündung, nach vorne geht der Blick auf den Privatstrand des Resorts. Die Betreuung durch die Agentur Meerzeit für Ferien war ebenfalls klasse. Wir werden die Wohnung Heimathafen 2 mit Sicherheit wieder mieten.

Nadine Hafermalz Teltow

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung hatte alles was man sich wünschen konnte! Wir kommen sehr gern wieder!

Chomek

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung mit super schönen Ostseeblick

Armando Lizarzaburu

5,0
5 5 5 5 5

Unsere Unterkunft war hervorragend, alles mit viel Liebe und Geschmack eingerichtet.Toller Blick.Wir kommen wieder

Kibbel

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank für diese kostbare Zeit an diesem wunderschönen Platz direkt am Wasser. Das Haus ist ein Traum ! Wir kommen hoffentlich bald wieder...……..

Hans-Jürgen Held

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten wundervolle Urlaubstage und wollen auf jeden Fall wieder kommen

Roth

5,0
5 5 5 5 5

Für mich als regelmäßige Olpenitz-Besucherin ist dies die perfekte Ferienwohnung mit dem schönsten Ausblick in alle Richtungen, sowohl auf die Ostsee bzw. Schleimündung als auch auf den Privatstrand. Die Einrichtung ist sehr stilvoll und man merkt, dass alles mit viel Liebe zum Detail ausgesucht und arrangiert wurde. Ich habe mich hier sehr wohl gefüllt und extrem gut erholt. Ich komme definitiv wieder!

Die Betreuung durch die Agentur „Meerzeit für Ferien“ war wie immer sehr professionell, angenehm und freundlich.

Aufenthalt März 2020

Sandra Dirks

5,0
5 5 5 5 5

Es ist herrlich! DAS ist eine Wohnung am Meer. Ja, der Heimathafen ist nicht nur am Meer, sondern schon fast im Meer. Dabei wahnsinnig geschmackvoll eingerichtet. Der perfekte Ort für mich. Ich habe große Lust sofort wieder zu kommen.

Helmut Jaberg

5,0
5 5 5 5 5

Das Objekt ist sehr gut ausgestattet und hat eine traumhafte Lage mit zwei wunderbaren Terrassen. Gerne kommen wir wieder hier her.

Simmel

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Alles außerordentliche sauber,. Die Küche ist auch prima eingerichtet. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Marcel Koopmann

5,0
5 5 5 5 5

Ein Urlaub zum Entspannen, die Wohnung hat eine Top Lage mit einem wundervollen Ausblick :-)

Wellhausen

5,0
5 5 5 5 5

Der Blick aus allen Fenstrn ist atemberaubend...und das bei jedem Wetter! Es war alles vertreten, Sonne, Regen, Sturm...und die aufgewühlte Ostsee quasi direkt neben dem Sofa ersetzt jedes TV-Abendprogramm! Die Wohnung ist gut ausgestattet und geschmackvoll eingerichtet! Wir kommen sicher noch einmal wieder!

Göttgens

4,0
4 4 4 4 4

Das Haus ist sehr schön mit perfekter Lage. Bei der Sauna hätte man sich etwas mehr mühe geben können. Das Kamin Feuer war defekt. Dieses haben wir aber auch erst auf Nachfrage heraus gefunden.

Das Haus Punktet aber eben mit der Lage. Rückseite die Ostsee und nach vorne direkt der Strand.

Pflieger- Herbst

5,0
5 5 5 5 5

Eine der schönsten Ferienwohnungen im Resort. Man kann sofort entspannen. 2 Terrassen mit wundervollen Ausblicken. Sehr gut ausgestattet, es fehlt einem an nichts.
Vielen Dank auch an Meerzeit.
Wir kommen wieder.

Roth

5,0
5 5 5 5 5

Für mich als regelmäßige Olpenitz-Besucherin ist dies die perfekte Ferienwohnung mit dem schönsten Ausblick in alle Richtungen, sowohl auf die Ostsee bzw. Schleimündung als auch auf den Privatstrand. Die Einrichtung ist sehr stilvoll und man merkt, dass alles mit viel Liebe zum Detail ausgesucht und arrangiert wurde. Ich habe mich hier sehr wohl gefüllt und extrem gut erholt. Ich komme definitiv wieder!

Die Betreuung durch die Agentur „Meerzeit für Ferien“ war wie immer sehr professionell, angenehm und freundlich.

Aufenthalt März 2020

Karen Severit

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten die Wohnung jetzt schon zum zweiten Mal in der Adventszeit gemietet. Sie ist extrem geschmackvoll und gemütlich eingerichtet und war liebevoll weihnachtlich dekoriert. Die Lage der Wohnung ist eine der besten im Ostseeresort Olpenitz. Nach hinten schaut man direkt auf die Ostsee und die Schleimündung, nach vorne geht der Blick auf den Privatstrand des Resorts. Die Betreuung durch die Agentur Meerzeit für Ferien war ebenfalls klasse. Wir werden die Wohnung Heimathafen 2 mit Sicherheit wieder mieten.


kontakt

Tvrtka Meerzeit für Ferien
gospođa S. Hössermann

gospođa S. Hössermann

Meerzeit für Ferien je agencija za kuće za odmor u ljetovalištu Olpenitz na Baltičkom moru koja nudi odabrane nekretnine za odmor. Osobno smo pregledali sve nekretnine i smatramo ih apsolutno preporučljivima. Našim gostima na odmoru nudimo niz usluga kao i osobnu podršku na odmoru izravno na licu mjesta. Čistoća objekata za odmor jednako je važna kao i profesionalna usluga za naše goste. Učinite svoj boravak nezaboravnim - provedite odmor uz more!


Dalji smještaji od gospođa S. Hössermann

Pokazati sve smještaje od gospođa S. Hössermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 219480

Posljednje ažuriranje: 30.08.2023

Oglas je online od: 5 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/219480.htm


«"Heimathafen 2" - Odmaralište na Baltičkom moru Olpenitz» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina