Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Zehdenick

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Kolodvor 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Rene Stoker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Joke Vermeulen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Izuzetno srdačno dočekani od strane novih vlasnika. Kuća je bila veća nego što smo očekivali i sve što vam treba je dostupno, samo privatna terasa je bila malo manja nego što smo očekivali. Nalazi se na istom imanju kao i kuća vlasnika i ako vam nešto treba, njih je lako pronaći. Okolina je vrlo mirna i možete odmah ući u šumu, vrata u dvorištu. Kuća je smještena u malom selu, ali brzo možete doći do Zehdenicka gdje se nalazi supermarket, mesnica itd. U Zehdenicku također postoji lijepa stara drvena pokretna mosta, a tuda prolazi i biciklistička staza od Berlina do Kopenhagena. Berlin je lako dostupan autom (polusatna vožnja, tri četvrt sata). Najviše se sjećamo srdačnosti vlasnika i vrlo dobrih kulinarskih vještina vlasnika. On kuha ukusne obroke po fer cijeni u kuhinji u vrtu. Također u kući ima mnogo karata za planinarenje i turističkih brošura! Ugodno se okupajte na jednom od jezera u susjedstvu (pitajte vlasnike kuće za preporuku dobrog mjesta) i Muzej opekača koji smo također voljeli s našim četverogodišnjim sinom (divno igralište i smješten pored malog unutarnjeg luke gdje možete nešto pojesti).

Carel de Laat

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio odličan, kućica je bila uredna i čista! Područje Kappe je malo izolirano, jako malo selo koje je inače u redu, ali nema trgovina (samo pekar dolazi ujutro), supermarket u Zehdenicku je vrlo blizu.

Sonja Nohr

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo oduševljeni od samog početka. Srdačno smo dočekani unatoč preranoj dolasku i upoznati s objektom. Mir i raznolikost kompleksa od samog početka pružili su nam veliku vrijednost odmora. Naš mali pas imao je puno prostora za trčanje, a mi s njim u prekrasnom okruženju (šuma, jezera, livade, polja i puno borovnica. Roštiljanje i 14 prelijepo uređenih sjedala omogućili su nam svaki dan otkrivanje novih stvari. Tko voli netaknutu prirodu trebao bi barem jednom svratiti ovdje. Vlasnici su vrlo otvoreni i srdačni te su nas častili domaćim kruhom, kolačima i džemom. Mi (grupa prijatelja i pas) svakako ćemo se vratiti.

J Drijver

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

bili smo s obitelji tjedan dana u kući. svidjela nam se ta kuća. bila je prilično velika, imala je kuhinju i kamin! bili smo 4 puta u berlinu. prvo smo autom išli do pankowa, gdje smo parkirali auto u četvrti blizu podzemne željeznice. malo je trebalo pješke do podzemne željeznice, a zatim oko 10 minuta do alexanderplatz središte berlina gdje smo mogli ići u svim smjerovima. upravitelji su bili gostoljubivi i prijateljski ljudi. uživali smo u domaćem kruhu i ukusnim jajima. kuća je bila izolirana, trebate automobil za odlazak, ali to nam je bilo vrlo ugodno. to je bio divan dom za povratak nakon dana u berlinu i opuštanje uz vatru.

R.W. Feringa

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jedna priroda u kojoj uživate čitav dan, s mnogo divljači koju možete promatrati tokom cijelog dana. Osim toga, mnogo rijetkih vrsta ptica. Pravi užitak za ljubitelje prirode.

J Drijver

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

u kući smo s obitelji tjedan dana. mislili smo da je to lijepa kuća. bio je prilično velik, imao je kuhinju i kamin!

bili smo u berlinu 4 puta. prvo smo se do pankowa odvezli autom, koji smo tamo parkirali u kvartu blizu u bahna. bilo je nekoliko minuta hoda do u bahna, a zatim oko 10 minuta do alezander platza u središtu berlina gdje se moglo ići u svim smjerovima.

upravitelji su bili dragi, ljubazni ljudi. gostili smo se domaćim kruhom i ukusnim jajima.

kuća je udaljena, mora se ići autom, ali to je bilo jako loše za nas. bila je to prekrasna kuća za povratak kući nakon dana u Berlinu i opuštanja uz kamin.

Sonja Nohr

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo uzbuđeni od samog početka. Unatoč ranom dolasku, srdačno smo dočekani i upoznati s objektom. Mir i svestranost objekta dali su nam veliku rekreacijsku vrijednost od samog početka.

Naš mali pas je imao puno vježbe, a mi s njim u prekrasnom okruženju (šuma, jezera, livade, polja i puno borovnica. Roštilji i 14 lijepo uređenih sjedećih mjesta omogućuju nam otkrivanje novih stvari svaki dan. Tko voli netaknuto priroda bi ovdje trebala svratiti. Gazdari su vrlo otvoreni i gostoljubivi i razmazili su nas s domaćim kruhom, kolačima i pekmezom. Mi (grupa prijatelja i pas) sigurno ćemo se vratiti.

Pieter Adriaanse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali u lijepom odmoru u miru. Idealno smješten za posjet Berlinu. Upravo su stigli novi vlasnici. Bili smo zauzeti stvaranjem vlastitih stvari i dodavanjem stvari poput studija za kuhanje. Od studenog. Iz kuće za odmor možete prošetati ravno u šumu sa ili bez psa.

Sonja Nohr

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo drugi put i u međuvremenu se promijenio vlasnik. Pojavljuje se novi koncept. Ideje su dobre i sigurno će biti jako lijepo, ali to više ne odgovara našim idejama mira, romantike i nečeg jednostavnog i posebnog. Ipak, osjećali smo se vrlo ugodno i bili smo srdačno dočekani. HVALA

Carel de Laat

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio dobar, kuća uredna!

Okolina Kappe je malo zabačena, vrlo malo selo je inače u redu, ali ništa za kupnju (samo pekar dolazi ujutro), supermarket u Zehdenicku je vrlo blizu.

Rosalinde Blaas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani. Kuća je veća nego što sam mislio i sve što vam treba je tu. Kuća vlasnika je u susjedstvu i ako vam nešto zatreba lako mu se možete obratiti. Područje je vrlo mirno i možete hodati ravno u šumu. Do Berlina je lako doći automobilom.

Joke Vermeulen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Super toplo primljen od strane novih vlasnika. Kuća je bila veća od očekivanog i sve što trebate je tu, samo je privatna terasa bila malo manja od očekivanog. Nalazi se na istoj domeni kao i kuća vlasnika i ako vam nešto zatreba lako im se možete obratiti. Područje je vrlo mirno i možete hodati ravno u šumu, vrata u dvorištu. Vikendica se nalazi u malom zaseoku, ali odatle možete brzo doći do Zehdenicka gdje se nalazi supermarket, mesnica, itd. Zehdenick također ima prekrasan stari drveni pokretni most i biciklistička ruta od Berlina do Kopenhagena također prolazi tamo. Do Berlina je lako doći automobilom (pola sata, tri četvrt sata).

Posebno pamtimo srdačnost vlasnika i vrlo dobro kuharsko umijeće vlasnika. On kuha ukusan obrok u kuharskom studiju u vrtu po razumnoj cijeni. Također mnoge planinarske karte i turističke brošure u kućici! Otiđite na kupanje na jedno od susjednih jezera (pitajte vlasnike kuće za dobro mjesto), a svidio nam se i muzej ciglana s našim 4-godišnjim sinom (lijepo igralište i nalazi se u maloj unutarnjoj luci gdje možete nešto pojesti).


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 291712

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/291712.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Zehdenick» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat