Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Piesendorf

maks.  7   Gosta/Gostiju
122m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
122m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

1 jednokrevetna soba
3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 6 km

6 km

Skijaška uspinjača 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Daphne Rensen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Susan

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Anita Bierling

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

H Overtoom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s velikim dnevnim boravkom, pogodna za one koji ne skijaju, u našem slučaju za one koji ostaju kod kuće. Veliki skijaški podrum koji osigurava brzo sušenje opreme. Prilično blizu trgovina i skijališta. Više nego dovoljno kuhinjskih potrepština. Tako da ne morate svaki put stavljati perilicu suđa. Perilice za rublje ne rade dobro i toster izbacuje osigurače..... Tu i tamo malo propadanja, poput zavjesa koje se odvajaju, neispravnih svjetiljki, visi s stropa ili imaju drugačiju boju od ostalih. Nije jako čisto, ali dovoljno. Kauč bi mogao biti dobro očišćen.

Jh Van T Oever

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor, lijep i velik apartman na prizemlju s vlastitim vrtom, zajedničkim bazenom. Prekrasno područje za šetnje i biciklizam, puno za doživjeti. Na pješačkoj udaljenosti vrlo dobar restoran, ljubazno osoblje, gdje je hrana vrlo dobra i pristupačna. Mnoge atrakcije su bile posjećene zahvaljujući savjetu ljubaznog vlasnika kuće. Mi ćemo se definitivno vratiti ovdje.

Tanja Roß

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

O Belvilli i smještaju: Nikada više Belvilla. Mogućnosti kontakta gotovo nisu dostupne. Rezervirali smo kuću za odmor na 2 tjedna. Već prije polaska na put primili smo razne opomene, iako rok za plaćanje još nije bio istekao. Tijekom odmora otkrili smo da smo platili previše boravišne pristojbe. Budući da pri rezervaciji na Belvilli treba navesti samo broj osoba, a ovdje se ne razlikuje između odraslih i djece, platili smo previše boravišne pristojbe Belvilli. Djeca su često besplatna, kao i u našem slučaju. Međutim, općina na licu mjesta je dobila ispravan iznos. Sada pokušavamo dobiti povrat preplaćenog iznosa. Ne znamo hoće li Belvilla zadržati novac ili vlasnica. Nažalost, ne dobivamo kontakt podatke vlasnice. Belvilla ne reagira na poslane poruke i fotografije. Apartman nije bio očišćen prije dolaska. Paučina posvuda, prljavi podovi, prašina na policama i prozorskim daskama, gnijezdo mrava ispod kreveta, ribice u stanu i drugi nedostaci primijećeni su po dolasku. Ni na to nema odgovora. Sada ćemo morati riješiti slučaj putem pravne zaštite. Vrlo šteta.

Janet Bolder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća i ključ bili su lako pronađeni nakon informacija putem e-pošte unaprijed. Navečer je došla Gerdi, vrlo ljubazan doček i sve informacije o okolini. Smještaj je savršen, vrlo prostran, lijepo čist i opremljen sa svim sadržajima. Okruženje je fantastično. Vrlo puno toga za raditi na kratkoj udaljenosti.

Babette Kolb

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je prekrasan i vrlo prostran apartman s terasom. Skijalište je u blizini i brzo se stiže do Zella ili Kapruna. Apartman je vrlo dobro opremljen i s ljubavlju uređen. Imali smo sjajan skijaški odmor!!!! Savjet: Restorane rezervirajte unaprijed, recimo nekoliko dana prije️

Margaretha Scheurwater

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prijava je bila super. Nažalost, dobili smo krivi kod za ključeve, ali to je odmah riješeno jednim telefonskim pozivom kontaktu osobi. Smještaj je izvrstan. Bazen je gotovo ispred vrata.

Babette Kolb

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je prekrasan i vrlo prostran apartman s terasom. Skijalište je u blizini i brzo se stiže do Zella ili Kapruna. Apartman je vrlo dobro opremljen i lijepo uređen. Imali smo sjajan skijaški odmor!!!! Savjet: Restorane rezervirajte unaprijed, dakle nekoliko dana prije️.

Babette Kolb

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je prekrasan i vrlo prostran apartman s terasom. Skijalište je u blizini i brzo se dolazi do Zella ili Kapruna. Apartman je vrlo dobro opremljen i lijepo uređen. Imali smo sjajan skijaški odmor!!!! Savjet: Restorane rezervirajte unaprijed, najbolje nekoliko dana ranije️.

Babette Kolb

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je prekrasan i vrlo prostran apartman s terasom. Skijalište je u blizini i brzo se može stići do Zella ili Kapruna. Apartman je vrlo dobro opremljen i lijepo namješten. Imali smo odličan skijaški odmor!!!! Savjet: Restorane rezervirajte unaprijed, bolje nekoliko dana ranije️

Babette Kolb

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je predivan i vrlo prostran apartman sa terasom. Skijalište je u blizini i brzo se stiže u Zell ili Kaprun. Apartman je vrlo dobro opremljen i ukrašen s ljubavlju. Imali smo sjajan skijaški odmor!!!! Savjet: Restorane rezervirajte unaprijed, tjedan dana prije️.

Rudi Vanhees

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prostor i lokacija apartmana su bili dobri, ali po našem mišljenju nije temeljito očišćen. U svim sobama su bile paučine, dlake u odvodnoj šupljini tuša, prljave filtere za kavu u aparatu, prljavo pribor za jelo u kuhinji.... Navečer nije bilo više tople vode. Ovo smo već prijavili kontakt osobi na licu mjesta. Nakon godina korištenja usluga Belvillea, ovo je stvarno razočaravajuće.

Jh Van T Oever

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor, lijep i velik stan u prizemlju sa vlastitim vrtom, zajedničkim bazenom. Prekrasno područje za šetnju i biciklizam, mnogo toga za doživjeti. Na pješačkoj udaljenosti vrlo dobar restoran, ljubazno osoblje, gdje je hrana vrlo dobra i povoljna. Vidjeli smo mnoge znamenitosti zahvaljujući savjetu ljubaznog vlasnika kuće. Svakako ćemo se vratiti ovamo.

H Overtoom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s velikim dnevnim boravkom, pogodna za neskijaše, u našem slučaju one zapuštene.

Veliki podrum za skije koji osigurava brzo sušenje opreme. Prilično blizu supermarketa i skijališta. Više nego dovoljno kuhinjskih stvari. Tako da ne morate svaki put pokretati perilicu posuđa.



Perilica rublja ne radi dobro, a toster puca iz čepova.....



Neki se tu i tamo raspadnu, poput zavjesa koje su labave, lampi koje ne rade, vise sa stropa ili imaju drugačiju boju od ostalih. Nije super čisto, ali dovoljno. Banka će možda trebati dobro čišćenje.

Tanja Roß

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

O Belvilli i smještaju: nikad više Belvilla. Mogućnosti kontakta gotovo da i nema. Rezervirali smo kuću za odmor na 2 tjedna. I prije početka putovanja dobivali ste razne opomene, iako datum plaćanja još nije došao. Kad smo bili na odmoru, shvatili smo da smo platili puno previše boravišne pristojbe. Budući da se prilikom rezervacije s Belvillom mora navesti samo broj ljudi, a ovdje se ne pravi razlika između odraslih i djece, Belvilli smo platili puno previše boravišne pristojbe. Djeca su često slobodna, kao u našem slučaju. No, tamo je lokalna zajednica dobila pravi iznos. Sada pokušavamo vratiti preplaćeni iznos. Ne znamo zadržava li Belvilla novac ili gazdarica. Nažalost, kontakt podatke gazdarice ne dobivamo. Belvilla ne odgovara na poslane poruke i fotografije. Nažalost, apartman nije očišćen prije dolaska. Paučina posvuda, prljavi podovi, prašina na policama i prozorskim daskama, gnijezdo mrava ispod kreveta, srebrne ribice u stanu i razne druge mane odustale su. Ni na to nema odgovora. Sada ćemo morati zakonski regulirati proces. Šteta.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 300445

Posljednje ažuriranje: 21.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/300445.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Piesendorf» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat