Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Neukirchen am Großvenediger

maks.  8   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
95m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

balkon
Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Jezero 3.7 km

3.7 km

Skijaška uspinjača 0.5 km

0.5 km

Restoran 7.9 km

7.9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Thomas Barykin

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Henk Bekkering

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jack Niesen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Markus Pfeifer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća je bila odlična, sjajna i mirna lokacija, savršeno opremljena, sve je bilo čisto. Okolina nudi puno mogućnosti za planinarenje i penjanje. Međutim, vožnja prema Zillertalu zahtijeva puno vremena jer je moguća samo preko cestarine ili starom, vrlo uskom cestom.

Geurtine Verburgt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s fantastičnim pogledom. Kuća je lijepo i moderno namještena te vrlo čista. Položaj kuće je vrlo dobar. Na pješačkoj udaljenosti od bazena i supermarketa. Vrlo uspješan odmor. Mjesto na koje bi se rado vratili.

Denise Harke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća se nalazi na odličnoj mirnoj lokaciji. Restorani su lako pješice dostupni. Vlasnik je vrlo susretljiv i svakodnevno je na licu mjesta. U okolici se može poduzeti puno toga. Bilo da je u pitanju planinarenje, posjet znamenitostima poput Krimmlskih vodopada ili vožnja biciklom, za svakoga ima nešto.

Caroline Ruymbeke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep, čist i miran boravak, potpuno se podudarao s opisom na web stranici. Sve je bilo prisutno (posteljina, ručnici, ...) i dobro organizirano (prostrana skijašnica, natkriveno parkiralište, odvojeno odlaganje otpada, ...). Imali smo vrlo ugodan boravak!

Marleen Buizer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Čisti i moderni smještaj, koji još uvijek ima sve elemente austrijske udobnosti. Svidjelo nam se podno grijanje i sauna. Vrlo lijepo biti dočekan s tek pečenim kolačem. Uključen je i mekan ručnik, iako Belvilla nije spomenula da nije uključen. Proveli smo divno vrijeme! Neki sitni komentari: - Drveni blagovaonski stol, koji se činio relativno nov i drugačiji je od onoga na slikama. Vrlo je lako zaprljan, jer se činilo da je jedva/nije brušen. Dodatni slojevi brušenja i/ili podmetači nadam se mogu doprinijeti osjećaju opuštenosti. Morali smo ukloniti svaku mrlju u sekundi da bismo sačuvali stol. - Nema dovoljno čaša za vino, vodu ili long-drink za svih osam osoba koliko je planirano u planinskoj kući. No ima puno čaša za šampanjac, pa smo ih koristili kao zamjenu.

Markus Wöll

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo vrlo ugodan odmor. Dolazak je bio jednostavan i brz putem ključne kutije na vratima. Smještaj je bio opremljen sa svime što je potrebno. (jedino su nedostajali kuhinjski ručnici, ali je to već bilo navedeno u putnim dokumentima) Vrlo smo zadovoljni i imali smo sjajan boravak.

Geurtine Verburgt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivna kuća s fantastičnim pogledom. Kuća je lijepo i moderno namještena te je vrlo čista. Položaj kuće je vrlo dobar. U blizini bazena i supermarketa. Vrlo uspješan odmor. Mjesto na koje bi se rado vratili.

Markus Pfeifer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je bila super, odlična i mirna lokacija, savršeno opremljena, sve čisto. Okolina nudi puno mogućnosti za planinarenje i penjanje. Međutim, putovanje prema Zillertalu je vremenski zahtjevno jer je moguće samo preko cestarine ili starije, vrlo uske ceste.

Denise Harke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća se nalazi na odličnoj mirnoj lokaciji. Restorani su dostupni pješice. Vlasnik je vrlo susretljiv i svakodnevno je prisutan. U okolici možete poduzeti mnogo toga. Bilo da je riječ o planinarenju, posjeti znamenitostima poput Krimmlskih slapova ili bicikliranju, za svakoga ima nešto.

Jan Breedveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio razočaranje. Nakon mnogo telefonskih poziva napokon smo dobili kod od ključne kutije. Nitko nije došao do kuće. To bismo radije znali unaprijed. Kuća se nalazi na odmaralištu Am Sonnehang i ne kako je opisana, samostalno. Kuća je stvarno odvojena, to je istina. Tvrdnja da je privatnost zajamčena je potpuna laž, ova kuća uopće ne pruža privatnost, što je vrlo razočaravajuće. Svaki dan dolaze ljudi ili odlaze, građevinski radnici rade i sl. To narušava vaš mir uvelike. Odmaralište nije upravljano centralnom recepcijom već različitim ponuđačima najma. Unutrašnjost kućice je uredna, opremljena svim pogodnostima i centralno je smještena u dolini za razna putovanja, supermarket je udaljen nekoliko koraka (nažalost, nema nizozemskih TV kanala). Primjetno je u ovom odmaralištu, ali i u cijelom okruženju, prisustvo gostiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao što se može pročitati u prethodnim recenzijama.

Robert Vermeer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nažalost, ostale kućice su uglavnom bile zauzete turistima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Bilo je neugodno biti okružen muslimanima u ovom trenutku. Sretao si ih svugdje. Na balkonu nema privatnosti.

Marije Dijkstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kućica je baš kao na slici.. prekrasna! Svježe napadale snježne pahulje svakako su pomogle! Automobil je imao nešto teže vrijeme na snježnom brdu. Natkriveno parkiralište, zajednički prostor za skije. Sve je bilo čisto. Imali smo nekoliko sitnica, vrata spavaće sobe koja se nisu htjela otvoriti i kupaonska vrata koja se nisu htjela zaključati.. odvodi za tuš koji su bili začepljeni puno kose. Trebalo bi se "popraviti" sljedeći dan. Vrata spavaće sobe su popravljena nakon dva dana, kupaonica još uvijek nije na kraju tjedna, a na mnoštvo kose iz odvoda tuša nije odgovoreno.. Proveli smo divno vrijeme! Bili smo gotovo jedini u selu. Divno mirno, puno snijega, prekrasan pogled i povremeno prođe sanjka s konjićima i zvoncima.. kao u bajci!!

Henk Bekkering

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo zbunjujuć jer smo imali pogrešnu adresu. Ali jednom kad smo stigli do šatora, bili smo iznenađeni, prekrasan šator, 4 prostrane spavaće sobe od kojih su 3 s kupaonicom i tušem, 3 LED TV-a, sauna, prostrana kuhinja sa svime što poželite, prostrani dnevni boravak s kliznim vratima prema prostranom balkonu, velika terasa kod spavaće sobe na donjem katu, sve održavano i čisto. Okolina je prekrasna, svi poznati gradovi poput Kirchberga, Kitsbühela, Kufsteina, Rattenberga itd. su na vožnji. Predivna priroda i trgovina (spar) na 400 metara. Nama se jako svidjelo.

Dieter Scherer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je dobra za skijaški odmor s prijateljima, iako je vožnja do Zillertalarene otprilike 30 minuta. Bilo bi lijepo da ima malo više prostora u spavaćim sobama, ali dnevni boravak je izvrstan.

Andrzej Nagórko

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži poljski

Proveo sam odmor s c cijelom najbližom obitelji. Prvi put uspjelo mi je okupiti pod istim ljetnim krovom suprugu, sve djecu, zeta, unuku i unuka. Ukupno 8 osoba. Svi su bili zadovoljni. A budući da je i vrijeme bilo povoljno - samo ponoviti takav izlet! Malo sam se bojao udaljenosti od autobusne stanice do skibusa i skijališta, ali na sreću to se nije ostvarilo.

Caroline Ruymbeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep, čist i miran boravak, potpuno se podudarao s opisom na web stranici. Sve je bilo dostupno (posteljina, ručnici, ...) i dobro organizirano (lijep, prostran prostor za skijašku opremu, natkriveno parkiralište, sortirani spremnik za smeće, ...). Proveli smo vrlo ugodan boravak!

Brigitte Nikella

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bili smo tamo s 3 odrasle osobe i jednim djetetom (7 godina). Kuća je divna, lijepo uređena, tehnički je ažurna. Wi-Fi i sve. Sauna se također jako preporučuje. Chalet je bio besprijekorno čist! Garaža je centralno smještena i od kuće su samo nekoliko stepenica. Lokacija kuće je odlična, ima prekrasan pogled u dolinu i s ceste u selu dolje ništa se ne primijeti. Proces s vlasnicima je odlično funkcionirao, nazvali smo, dobili pin za ključnu kutiju na kući, gotovo. Tokom popodneva su došli vlasnici i mogli smo odmah platiti krajnje čišćenje i sl. Prilaz parku za Chalet je malo strm i ne pregledan, ali se na to naviknete kao Tirolski stanovnik ravnica -). Vratit ćemo se, onda u ljeto. Ono što je ovdje napisano o gostima iz UAE-a, nismo mogli potvrditi, budući da smo bili tamo u izvansezoni, ali čak i ako su drugi gosti u drugim Chaletima na licu mjesta... to je tako... da netko gleda s balkona... događa se i normalno je... ako želim apsolutnu privatnost, trebam iznajmiti stan/kuću u šumi na brdu -). Kristalno kupalište u neposrednoj blizini se vrlo preporučuje...

Martin Damhuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prošlog tjedna smo s prijateljima proveli divan tjedan u ovoj prekrasnoj kući. Kuća je opremljena svim potrebnim stvarima i pruža svakome malo privatnosti zbog broja kupaonica. Također, namještaj je vrlo kvalitetan i kuhinja je dobro opskrbljena. (jedino što nam je nedostajalo bio je veliki tiganj) Nakon skijanja, divno je sjediti na balkonu s pogledom na šumu i planine. Za nas je ova kuća apsolutno preporučljiva i sigurno ćemo se vratiti ovdje.

Marleen Buizer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Čisti i moderni smještaj, koji još uvijek ima sve elemente austrijske udobnosti. Obožavali smo podno grijanje i saunu. Vrlo lijepo bili su osjećaji dobrodošlice s tek pečenim kolačem. Također smo dobili mekano kupaonsko rublje, iako Belvilla nije spomenula da je to uključeno. Odlično smo se proveli! Neki manji kritični osvrti: - Drveni blagovaonski stol, koji je izgledao relativno nov i različit je od onoga na slikama. Lako se uprlja, jer čini se da je slabo/nije poliran. Dodatni slojevi poliranja i/ili podmetači i podlošci nadamo se da bi mogli dodati osjećaj opuštanja. Morali smo odmah ukloniti svaku mrlju da bismo zaštitili stol. - Nema dovoljno vinskih i čaša za vodu ili dugosjed. za svih osam osoba koliko vile može primiti. Ipak, ima puno čaša za šampanjac, pa smo koristili te kao zamjenu.

Krzysztof Wiewiór

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži poljski

U principu dobra kućica i mjesto, međutim, na licu mjesta malo informacija i kontakta s bilo kojim osobljem, takozvani samoposluživanje, sve treba organizirati pojedinačno i brinuti se o detaljima. Ali ako znate jezik i običaje, nećeš se izgubiti. Ipak, ozbiljna stvar bilo je samo završavanje, kao što je poznato svugdje je početak i kraj, ali nažalost cijeli izlet i atmosferu pokvarila je tvrtka za čišćenje, koja se pokazala toliko bezobzirnom da je pozvala policiju, za što? i za 10 minuta kašnjenja u napuštanju kućice, upravo tako, a opravdanja s naše strane, da imamo malu djecu i ispričavamo se, ali trebamo nekoliko minuta više, upravo su primili na takav način, uvredama, vikom i pozivom policije! Nikada više nećemo ići na ovo mjesto, a vi odlučite sami. Pozdravlja vas Krzysztof s obitelji.

Henk Bekkering

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo zbunjujući jer smo imali pogrešnu adresu. Ali jednom kada smo stigli do brvnare, bili smo oduševljeni, predivna brvnara, 4 prostrane spavaće sobe od kojih su 3 s kupatilom i tušem, 3 LED TV-a, sauna, prostrana kuhinja sa svim što vam treba, prostrana dnevna soba s kliznim vratima do prostranog balkona, velika terasa kod spavaće sobe na donjem katu, sve uredno održavano i čisto. Okolina je predivna, svi poznati gradovi poput Kirchberga, Kitzbuhela, Kufsteina, Rattenberga i tako dalje su na dohvat ruke. Predivna priroda i supermarket (Spar) udaljen 400 metara. Nama se jako svidio.

Marije Dijkstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kućica je baš kao na slici.. predivna! Svježe napadali snijeg je naravno pomogao! Auto je imao malo problema s usponom na snježni brežuljak. Pokriveni parking, zajednički prostor za skije. Sve je bilo uredno. Imali smo nekoliko sitnih problema, vrata spavaće sobe koja se nije htjela otvoriti i kupaonska vrata koja se nisu htjela zaključati.. odvodi za tuš koji su bili začepljeni puno kose. Rečeno nam je da će se to "sutra" riješiti. Vrata spavaće sobe su popravljena nakon dva dana, kupaonica još uvijek nije popravljena do kraja tjedna, a na pokazanu kosu iz odvoda tuša nije se reagiralo.. Imali smo prekrasan boravak! Bili smo skoro jedini u selu kućica. Predivno mirno, puno snijega, prekrasan pogled i povremeno sanjka s konjima i zvonce koje prolazi pored nas.. prava bajkovita atmosfera!!

Jan Breedveld

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio razočaravajući. Nakon puno telefonskih poziva konačno smo dobili kod od sefa za ključeve. Nitko nije došao do kuće. To bismo radije znali unaprijed. Kuća se nalazi na turističkom naselju Am Sonnehang, a ne kao što je opisano samostalno smještena. Kuća je odvojena, to je istina. Izjava da je privatnost zajamčena potpuna je laž, ova kuća uopće ne pruža privatnost, što je vrlo žalosno. Svaki dan dolaze ljudi ili odlaze, rade graditelji itd. To jako narušava vaš mir. Park nije upravljan centralnim recepcijskim uredom, već različitim ponuđačima iznajmljivača. Unutar kućice sve je uredno opremljeno svim pogodnostima i nalazi se na središnjem mjestu u dolini za različite izlete, supermarket je udaljen pješice (nažalost, nema nizozemskog televizijskog kanala). Primjetno je u ovom parku, ali i u cijeloj okolini, prisustvo gostiju iz Ujedinjenih Arapskim Emiratima, kao što možete pročitati u prethodnim recenzijama.

Marleen Buizer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Čisti i moderan smještaj, koji i dalje ima sve elemente austrijske udobnosti. Jako mi se svidjelo podno grijanje i sauna. Vrlo lijepo biti dočekan s tek pečenom tortom. Udobni ručnici za kupanje također su bili uključeni, iako Belvilla nije spomenula da nisu. Proveli smo super vrijeme! Neki manji prijedlozi za poboljšanje: - Drveni blagovaonski stol, koji se činio relativno novim i drugačijim od onoga na slikama. Bio je sklon mrljama jer se činilo da je jedva ili uopće nije premazan. Dodatni slojevi laka i/ili podmetači nadamo se mogu doprinijeti osjećaju opuštenosti. Morali smo odmah ukloniti svaku mrlju da bismo zaštitili stol. - Nema dovoljno čaša za vino, vodu ili dugim napitcima za svih osam osoba koliko može primiti kućica. S druge strane, bilo je puno čaša za šampanjac, pa smo koristili njih kao zamjenu.

Geurtine Verburgt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Predivna kuća s fantastičnim pogledom. Kuća je lijepo i moderno namještena i vrlo je čista. Položaj kuće je vrlo dobar. Na pješačkoj udaljenosti od bazena i supermarketa. Vrlo uspješan odmor. Mjesto na koje ćemo se zasigurno vratiti.

Denise Harke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća se nalazi na odličnoj mirnoj lokaciji. Restorani su dostupni pješice. Vlasnik je vrlo susretljiv i svaki dan je prisutan. U okolici se može puno toga poduzeti. Bilo da je riječ o planinarenju, posjeti znamenitostima poput Krimmlskih vodopada ili vožnji biciklom, ima nešto za svakoga.

Robert Vermeer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nažalost, druge kućice su uglavnom bile zauzete turistima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.. Bilo je neugodno biti okružen muslimanima u ovom trenutku. Sretao si ih na svakom koraku.. Na balkonu nemaš privatnost..

Robert Vermeer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nažalost, druge kuće su uglavnom bile zauzete turistima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

To je pružalo neugodan osjećaj biti okružen muslimanima u ovo doba. Sretao si ih posvuda.

Na balkonu nema privatnosti.

Caroline Ruymbeke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep, čist i miran boravak, u potpunosti odgovarao opisu na web stranici. Sve je bilo prisutno (posteljina, ručnici, ...) i dobro organizirano (lijep i prostrani prostor za skije, natkriveno parkiralište, organizirano odlaganje smeća, ...). Imali smo vrlo ugodan boravak!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 300626

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300626.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Neukirchen am Großvenediger» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina