Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mol

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 1 km

1 km

Kolodvor 5 km

5 km

Izlaz s autoceste 50 km

50 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Jahački sport
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


12 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
3.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dotinga

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Luc Huijbregts

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Dirk Hocedez

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

H Laming

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Mast Pascilyna

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Smještaj: još uvijek vrlo nov i neke stvari još nisu bile savršeno podešene (vrata WC-a, klizna vrata ormara, ...). Okolina u De Kempen bila je u redu, ali ako malo dalje prošetate po terenu, imate i poljsku/rusku, ne baš ugodnu zonu (?)

Paul Alsemgeest

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Park je u izgradnji. Veliki broj bungalova/kuća za odmor već je postavljen i sve su potpuno nove, opremljene svom udobnošću: kuhinja s pećnicom/mikrovalnom pećnicom/perilicom posuđa. Flatscreen TV, WiFi. Dobar centralni grijanje, ugodno u zimi. Vrt je novo uređen s travom i grmljem. Svaka kućica ima (ako su na vodi) mol. Usluge u parku su vrlo oskudne nažalost. Bazeni su stari, loše očišćeni i često zatvoreni (za naš božićni odmor). Voda je bila ledena, jer su instalacije slabo/radile nisu. Recepcija je gotovo uvijek zatvorena, pa ako imate pitanja, sami se snalazite. Trgovina postoji, ali je bila zatvorena cijelu zimu. Ako trebate kruh ili kavu, možete voziti nekoliko km do Mola. Inače, nema ničega za raditi u parku, ništa se ne organizira. Ako šetate po parku, naići ćete na stari dio, gdje su stacionirane prikolice stare 20-40 godina. Sve je bilo napušteno, prazno, polusrušeno. Tužan prizor. Nije nam jasno kamo idu s ovim parkom. Ako se ipak zateknete ovdje, možete voziti do opatije Postel, to je lijepo za vidjeti. Restoran koji je tamo također je dobar/ugodan. Također možete u sat vremena stići do Maasmechelen Villagea. Kućica je dovoljno ugodna za sjedenje, igranje igre, itd. Mi smo otišli kući ranije. Nakon pet dana smo bili zasićeni ovdje.

Mast Pascilyna

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Smještaj: još uvijek vrlo nov i neki detalji nisu bili savršeno podešeni (vrata od toaleta, klizna vrata od ormara,...). Okolina u Kempenima je u redu, ali ako se malo više prošetate po terenu, također ćete naići na poljsku/rusku zonu koja nije baš ugodna (?).

Paul Alsemgeest

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Park je u izgradnji. Veliki broj šatora/kuća za odmor već je postavljen i one su potpuno nove, opremljene svim potrepštinama: kuhinja s pećnicom/mikrovalnom/posuđem za pranje. Televizor s ravnim ekranom, WiFi. Dobra instalacija centralnog grijanja, ugodno u zimsko doba.

Vrt je novo uređen s travom i grmovima. Svaka kućica ima (ako se nalazi uz vodu) malu luku. Nažalost, sadržaji u parku su vrlo loše. Bazen je star, loše održavan i često je zatvoren (tijekom našeg božićnog odmora). Voda je bila ledena jer instalacije nisu radile dobro/nisu radile. Recepcija je gotovo uvijek zatvorena, pa ako imate pitanja, morate se sami snalaziti. Ima trgovina, ali tijekom cijele zime bila je zatvorena. Ako vam treba kruh ili kava, morate nekoliko kilometara voziti do Mola. Inače, na parku zapravo nema ništa za raditi, ništa se ne organizira. Ako se prošetate parkom, doći ćete do starog dijela, a to su karavani stari 20-40 godina. Sve je bilo napušteno, prazno, polusrušeno. Tužan prizor. Nije nam jasno što žele postići s ovim parkom. Ako se ipak nađete ovdje, možete posjetiti opatiju Postel, to je lijepo vidjeti. Restoran pored nje je također dobar/ugodan. Možete također otići do sela Maasmechelen za sat vremena. Kućica je dovoljno ugodna za sjedenje, igranje igara itd. Mi smo otišli kući ranije. Nakon pet dana, već smo sve vidjeli ovdje.

Yoke Alberto

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je protekao pomalo neugodno. Prilikom recepcije sve je bilo u redu, dobro pripremljeno. Samo kućica nije bila čista kad smo stigli. To se još moralo obaviti. Nažalost, morali smo čekati 1,5 sat na to. Nakon toga kućica još uvijek nije bila dovoljno čista pa smo mi sami obavili ostatak. Nakon toga imali smo ugodan boravak. Kućica je bila dovoljno velika i udobna. Lijepa okolina.

Mast Pascilyna

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smještaj: još uvijek vrlo nov i brojne stvari još nisu savršeno prilagođene (vrata WC-a, ladica ormarića,...). Okruženje u De Kempenu bilo je u redu, ali ako prošetate mjestom malo dalje, također imate poljsku/rusku ne tako ugodnu zonu (?)

Paul Alsemgeest

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Park je u izgradnji. Velik broj planinskih kuća/kuća za odmor već je smješteno i ove su potpuno nove, potpuno opremljene: kuhinja s pećnicom/mikrovalnom pećnicom/perilicom posuđa. TV ravnog ekrana, Wi-Fi. Dobar sustav centralnog grijanja, lijepo i ugodno zimi.

Vrt je novo uređen s travom i grmljem. Svaka kuća ima (ako su na vodi) mol. Nažalost, sadržaji u parku daleko su ispod standarda. Bazen je star, slabo očišćen i često zatvoren (u našim božićnim praznicima). Voda je bila ledeno hladna, jer instalacije nisu radile kako treba. Recepcija je gotovo uvijek zatvorena, pa ako imate pitanja, samo pitajte. Postoji trgovina, ali je cijelu zimu bila zatvorena. Ako vam treba štruca kruha ili kava, možete se odvesti nekoliko kilometara do Mola. Nadalje, u parku se zapravo nema što raditi, ništa nije organizirano ili ništa. Prošetate li parkom, dolazite do starog dijela gdje se nalaze mobilne kućice stare 20-40 godina. Sve je bilo napušteno, prazno, napola srušeno. Tužan prizor. Nije nam jasno kuda ljudi žele s tim parkom. Ako ipak završite ovdje, možete se odvesti do opatije Postel, koju je lijepo vidjeti. Restoran pored njega je također dobar / udoban. Također možete otići u selo Maasmechelen za sat vremena. Kućica je dovoljno udobna za sjedenje, igranje igrica itd. Otišli smo kući ranije. Nakon pet dana vidjeli smo ga ovdje.

Yoke Alberto

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo neugodan. Doček je inače bio dobar, dobro pripremljen. Jedino vikendica nije bila čista kad smo stigli. Ovo se tek trebalo dogoditi. Nažalost, na ovo smo morali čekati 1,5 sat. Nakon toga hyisje još uvijek nije bilo dobro očišćeno, a ostalo smo učinili sami. Nakon toga imali smo lijep boravak. Kućica je bila dovoljno velika i udobna. Lijepo okruženje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 302219

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/302219.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mol» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina