Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sprimont

maks.  20   Gosta/Gostiju
390m²  stambena površina
10 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 20  Gosta/Gostiju
390m²
10 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa kadom

gostinski toalet 3


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 20

10 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 30 km

30 km

Izlaz s autoceste 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


38 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dorien Bruynseels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bart Verboven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

anne wylleman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Timon Rutten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

j.c. Schrijver

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Martijn Van Eijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

F.M. Sinke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Oscar Nooij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

willie van den Bogaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Smještaj je super ugodan, posebno za veće grupe. Možete lako boraviti u odvojenim grupama u odvojenim prostorijama ako je to potrebno. Vrt je mali raj. Morate voziti malo dalje da biste došli do prekrasnih planinarskih područja, ali to nije umanjilo iskustvo. Svakako vrijedno ponavljanja.

Paul Van Noortwijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj. Koristili smo smještaj s grupom od 20 kolega. Sve je bilo super, uređenje prizemlja se može opisati kao 'igračko' zbog podjele kuće na tri zasebne najamne jedinice. Jedini nedostatak je što postoje tri kuhinje koje pojedinačno nisu previše velike - ako koristite jednu kuhinju kao mi, brzo ćete se smetati jedni drugima. Pranje posuđa za 20 osoba će vam pružiti vježbu ako to želite raditi sa perilicama posuđa. Sve ostalo je bilo super - lijepo prostrano uređeno, spavaća soba, kupaonica i WC u redu s dovoljno privatnosti. Prostrana terasa s velikim vrtom na stražnjoj strani. Vlasnik je bio gostoljubiv - nakon toga se povukao i pustio nas da radimo što želimo. Lijež je blizu - lako je izaći van i taksi nije previše skup, cijena za jedan smjer je 20 €.

Anahi Machado

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izuzetno prijateljski doček, lijepa velika vrtna površina. Tri male kuhinje su manje praktične za veliku grupu. Inače vrlo dobro opremljeno sa svom kuhinjskom opremom itd. Proveli smo prekrasan vikend tamo. Šetnja duž rijeke Ninglinspo, udaljena 10 km od smještaja, je avanturistička i iznenađujuća, nevjerojatno preporučljiva (ali nije pogodna za dječje kolicima!) Mi smo je prošli s 10 djece i nekoliko snažnih tata. Posjet Forestii (zoološki vrt i penjački park za sve uzraste) također je obavezan.

Esther Bulkens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kolika divna obiteljska kuća! Vrt je izgledao zaista predivno, s mirisom svježe pokošene trave! S kravama ispred vrata prava je uživancija gledati. Dugi blagovaonski stol bio je savršen za gurmanski obrok; u kući ima dovoljno aparata za gurmansko roštiljanje! Igrali smo i neke od prisutnih igara, boggle! Osobno bih volio da se u desetosobnoj kući uredi još jedan WC jer je sada malo nezgodno. Prva kupaonica bila je inače divna! Također su kreveti udobni (ali maknite podmetač za mokrenje!), sobe su prostrane i ima puno privatnosti! Preporučujemo!

Caroline Thom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Iako je smještaj bio prilično velik, nije nam u potpunosti objašnjeno da postoje 3 kuhinje i male peći u svakoj. Budući da smo kuhali za 16+, to je stvaralo izazove. Imali smo 2 jutra bez tople vode - to je riješeno, ali morali smo pronaći vlasnike (koji su živjeli na licu mjesta) kako bi resetirali bojler. Požarni alarmi su se oglasili bez razloga. Došlo je do prekida struje u dijelu kuće. Svi smo jako izgrizli komarci (možda bi trebali ponuditi neke sprejeve) - uvijek putujemo u Europu na odmor i nikada do sada nismo imali taj problem (svi gosti su jako izgrizli). Rečeno mi je da će se vlasnici javiti za polog - to su učinili dan prije putovanja i zatražili su ga u gotovini. Uspio sam pronaći mjenjačnicu, ali platio sam lošu tečajnu razliku što je značilo da sam dobio manje natrag od pologa nego što sam platio. Trebalo je gotovo 4 tjedna da dobijem polog natrag. Kontaktirao sam i Belvillu i vlasnike izravno i na kraju sam ga dobio, ali nije prihvatljivo da je toliko dugo trajalo (i da je bilo 50 funti manje zbog kašnjenja u zahtjevu). Također sam pitao možemo li doći ranije - nisam dobio odgovor od vlasnika - unatoč pozivima, porukama i e-pošti (kontaktirao sam Belvillu koji su na kraju stupili u kontakt s vlasnicima). Rekli su da ne možemo jer su se nadali iznajmiti kuću sredinom tjedna, ali smo mogli ostaviti svoje torbe. Budući da smo odmah išli u Spa, to smo učinili, ali nam je rečeno da ne možemo ostaviti torbe. Imali smo dobar boravak, farme su smještene na lijepom zemljištu i 3 kuće pružaju puno prostora, ali stvarnost loše komunikacije i problem s pologom spriječili bi me da ponovno rezerviram ovdje i preporučio bih svima koji razmišljaju o tome da uzmu u obzir ove probleme.

Ruud Bekkering

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo s obitelji u vašem ljetnikovcu. Sam ljetnikovac je dobar s prekrasnim vrtom, ali imali smo nekoliko problema koji su učinili boravak manje ugodnim. 1. WC koji ne ispira dobro 2. Tuš koji ne radi 3. Struja je bila isključena, pa pećnice nisu radile. Ispravljeno je 3. Alarm za požar je cijelu noć zvonio, pa dvoje ljudi nije spavalo. 4. Ali najgore je što je u krevetu bilo izmet. Stvarno velika hrpa izmeta. Prilikom preoblačenja kreveta otkriveno je. Smrdjelo je jako u toj sobi. Nevjerojatno, ali istinito!!! Skoro je legao u to. Zatim 100 puta ispričavanje, ali ne ispravlja se u malom povratu plaćene najamnine. Ridikulozno!!!

Esther Bulkens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakva divna obiteljska kuća! Vrt je bio zaista prekrasan, s mirisom svježe pokošene trave! Pogled na krave ispred vrata je bio užitak za oči. Dugački stol u blagovaonici bio je savršen za uživanje u gurmanskim jelima; u kući ima dovoljno aparata za gurmanska jela! Igrali smo mnogo igara koje su bile dostupne, boggle!
Po meni, u drugoj kupaonici u kući bih volio imati dobar tuš, sada je bilo malo nezgodno. Prva kupaonica je bila divna, usput rečeno!
Također, kreveti su bili udobni (ali uklonite plastičnu podlogu za mokrenje!), sobe su prostrane i ima puno privatnosti! Preporučujem!

Bas Delfsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan vikend u Le Grand Ducu. Unatoč lošem vremenu, svi smo se jako zabavili s 12 odraslih i 8 djece. Svi su imali dovoljno prostora. Mogli smo svi sjediti za jednim velikim stolom, što je svakako doprinijelo atmosferi. Kuća nije vrhunski luksuzna, ali je ugodna i čista. U okolici ima puno toga za raditi. (Posebno ako vrijeme malo surađuje.)

Marleen Dekker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Boravili smo s pet obitelji u ovom prekrasnom ljetnom domu. Djeca (2-13 godina) su se odlično zabavljala u vrtu, a kuća je tako velika da se lako možete odvojiti u različite sobe s različitim grupama, a da ne smetate jedni drugima. I veliki dugački stol za zajednički obrok (unutra ili vani) je fantastičan. Za bicikliste, okolica je prekrasna s puno izazova na kratkoj udaljenosti od kuće. Stvarno preporučujemo.

Paul Van Noortwijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izvrsni smještaj. Koristili smo smještaj s grupom od 20 kolega. Dobra opcija, unutrašnjost prizemlja može se opisati kao "igriva" zbog rasporeda kuće u tri zasebne stanove koji se mogu iznajmiti. Jedini problem je što postoje tri kuhinje, a nijedna od njih nije previše velika - ako koristite samo jednu kuhinju kao što smo mi, lako se zapleše jedni s drugima. I pranje posuđa za 20 ljudi može dati tijelu malo vježbe ako želite to raditi s perilicom posuđa).

Sve ostalo je dobro - lijepo prostrano, spavaće sobe, kupaonice i toaleti su u redu s dovoljno privatnosti. Prostrana terasa s (vrlo) velikim vrtom s stražnje strane. Vlasnik je bio gostoljubiv - nakon toga se povukao i pustio nas da nastavimo s našim stvarima.

Liège je blizu - lako mu je otići i taksi nije previše skup jedan smjer 20 eura.

Imke van den Bosch

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kontakt i prijem s vlasnikom kuće teče glatko. Prekrasna kuća, vrlo pogodna za veliku grupu. Također, s vrlo lijepim velikim vrtom u kojem možete uživati ​​u suncu sve dok ne zađe. Predivno područje, dovoljno za istraživanje.

willie van den Bogaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

smještaj je super lijep, posebno za velike grupe. možete lako boraviti u odvojenim grupama u odvojenim prostorima ako je to potrebno.

vrt je raj.

morate voziti malo kako biste došli do lijepih pješačkih područja, ali to sigurno ne kvari zabavu.

svakako vrijedi ponoviti.

Anahi Machado

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izuzetno prijateljski doček, lijep vrt. 3 male kuhinje nisu baš praktične za velike grupe.

Osim toga, opremljen je svim kuhinjskim potrepštinama i tako dalje. Proveli smo divan vikend. Hodanje po rijeci Ninglinspo, udaljeno 10 km od smještaja, avanturističko je i iznenađujuće, nevjerojatno preporučljivo (ali ne i za dječje kolica!) Mi smo ga ipak obavili sa 10 malih djece i nekoliko jakih očeva ramena. Posjet Forestia (zoološki vrt i penjački park za sve uzraste) također je obavezno.

Ruud Bekkering

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo s grupom obitelji u vašem ljetnom kućnom smještaju.

Kuća je općenito dobra s predivnim vrtom, ali smo doživjeli nekoliko problema koji su otežali boravak.

1. W.C. koji ne dobro ispira

2. Tuš koji ne radi

3. Ispad struje zbog kojega pećnice nisu radile. Ispravljeno je.

4. Alarm za požar koji je cijelu noć zvonio i zbog kojega su dvije osobe bile budne.

5. No najgore od svega je da je u krevetu bilo izmet. Doslovno puna hrpa izmeta. Otkriveno je prilikom sređivanja kreveta. Također jako je smrdjelo u toj sobi. Nevjerojatno, ali istinito!!! Skoro je legao u to.

Nakon toga, 100 puta su se ispričali, ali to ne kompenzira manjim povratom plaćene najamnine. Ridikulozno!!!

Caroline Thom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Iako je smještaj bio dovoljno velik, nije potpuno objašnjeno da postoje tri kuhinje i male pećnice u svakoj. S obzirom da smo kuhali za 16+, to je bilo izazovno.

Imali smo 2 jutra bez tople vode - to je riješeno, ali morali smo pronaći vlasnike (koji su živjeli na licu mjesta) da resetiraju kotao.

Alarmi za požar su se aktivirali bez razloga.

Dio kuće je ostao bez struje.

Svi smo jako ugrizeni od komaraca (možda bi se mogli osigurati sprejevi) - uvijek idemo na odmor u Europu i nikada do sada nismo imali takav problem (svi gosti su jako ugrizeni).

Rečeno mi je da će vlasnici kontaktirati me za polog - to su učinili dan prije putovanja i zatražili gotovinu. Uspio sam pronaći mjenjačnicu, ali sam platio lošu tečajnu razliku, što je značilo da sam dobio polog natrag 50 funti manje nego što sam platio.

Trebalo je gotovo 4 tjedna da dobijem polog natrag. Kontaktirao sam i Belvillu i vlasnike izravno i na kraju sam dobio, ali nije prihvatljivo da je toliko dugo trajalo (i bilo 50 funti manje zbog kasne zahtjeva).

Također sam pitao je li moguće dolazak ranije - nisam dobio odgovor od vlasnika - unatoč pozivima, porukama i e-mailovima (kontaktirao sam Belvillu koja je na kraju stupila u kontakt s vlasnicima). Oni su se vratili i rekli da ne mogu jer su se nadali iznajmiti kuću sredinom tjedna, ali smo mogli ostaviti torbe. Budući da smo se odmah uputili u Spa, to smo učinili da bismo saznali da ne možemo ostaviti torbe.

Imali smo ugodan boravak i farme su smještene na predivnom zemljištu, a tri kuće pružaju puno prostora, ali stvarnost loše komunikacije i problema s pologom spriječili bi me da ponovno rezerviram ovo i predložili bih svima koji razmišljaju o ovome da to također uzmu u obzir.

Esther Bulkens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakva divna obiteljska kuća! Vrt je bio zaista prekrasan, s mirisom svježe pokošene trave! S kravama ispred vrata, užitak je gledati. Dugi blagovaonski stol bio je savršen za uživanje u ukusnom gurmanskom obroku; u kući ima dovoljno setova za gurmanski obrok! Igrane su i dostupne igre, boggle!
Bilo bi dobro imati lijep tuš u drugoj kupaonici s deset p. kuće, trenutno malo je nepraktično. Prva kupaonica je inače divna!
Također, udobni kreveti (ali uklonite vodonepropusnu podlogu!), prostrane spavaće sobe i puno privatnosti! Preporuka!

Marleen Dekker

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo s pet obitelji u ovoj prekrasnoj kući za odmor. Djeca (2-13 godina) su se odlično zabavljala u vrtu, a kuća je toliko velika da možete lako boraviti u različitim sobama s različitim grupama i da se ne smetate jedni drugima. Veliki dugi stol za zajednički obrok (unutra ili vani) je fantastičan. Okolina je prekrasna za bicikliste s mnogo izazova u blizini kuće. Stvarno preporučujemo.

Paul Van Noortwijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj. Koristili smo smještaj s grupom od 20 kolega. Bilo je odlično, uređenje prizemlja može se opisati kao 'igračko' zbog podjele kuće na tri pojedinačna iznajmljiva stana. Jedino neugodno je što postoji tri kuhinje, koje su pojedinačno prilično male - ako ih koristite kao jednu kuhinju kao što smo to mi učinili, lako se međusobno ometate. Također, pranje suđa za 20 ljudi može vam dati malo vježbe ako to želite učiniti s perilicama za suđe.



U osnovi dobar - prekrasno prostrano uređen, spavaća, kupaonska i WC okolina u redu s dovoljno privatnosti. Velika terasa vani na stražnjoj strani s (vrlo) velikim vrtom. Vlasnik je bio gostoljubiv - nakon toga je otišao, a mi smo nastavili sami.



Liège je blizu - lako se krenuti van i taksiji nisu preteški, jedan smjer je 20 eura.

Imke van den Bosch

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kontakt i prijem s vlasnikom kuće protekao je glatko. Predivna kuća, vrlo pogodna za veliku grupu. Također ima predivan veliki vrt gdje se možete sunčati do zalaska sunca. Predivno okruženje, dovoljno aktivnosti za sve.

willie van den Bogaard

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Smještaj je super ugodan, posebno za velike grupe. Lako se može boraviti u odvojenim grupama u različitim prostorijama ako je to potrebno.

Vrt je rajski.

Potrebno je voziti se do lijepih područja za šetnju, ali to nikako nije utjecalo na zabavu.

Svakako vrijedi ponoviti.

Anahi Machado

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Izuzetno prijateljski doček, predivan veliki vrt. Tri male kuhinje nisu praktične za jednu veliku grupu.

Također je opremljeno svim kuhinjskim priborom i slično. Proveli smo divan vikend ovdje. Hodanje Ninglinspo-om, udaljenom 10 km od smještaja je avanturističko i iznenađujuće, nevjerojatno preporučljivo (ali ne za dječja kolica!) Mi smo ga obavili sa 10 malih djece i nekoliko jakih tata ramena. Obilazak Forestie (Zoološki vrt i kreditni tečaj za sve uzraste) je također obavezno.

Ruud Bekkering

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo s obitelji u vašoj kući za odmor. Samo po sebi dobra kuća s velikim vrtom, ali iskusili smo neke stvari koje su učinile boravak manje ugodnim.

1. WC koji loše ispire.

2. Tuš koji ne radi.

3. Isključena struja zbog čega su pećnice bile neupotrebljive. Popravljeno je.

4. Detektor dima koji je cijelu noć zvonio i zbog kojeg su dvoje ljudi bilo uskraćeno za san.

5. Ali ono najgore je da je na krevetu bilo izmet. Stvarno veliki hrpa izmeta. Primijećeno je pri spremanju kreveta. I zaudaralo je u sobi. Nevjerojatno ali istinito! Gotovo da je legao na to!

Zatim je došlo 100 puta isprike, ali nije bilo nikakvog male nadoknade u obliku smanjenja plaćenog najma. Bezobrazno!

Bas Delfsma

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo odličan vikend u Le Grand Ducu. Unatoč lošem vremenu, uživali smo s 12 odraslih osoba i 8 djece. Svatko je imao dovoljno prostora. Mogli smo svi sjediti za jednim velikim stolom što je definitivno poboljšalo atmosferu. Kuća nije super luksuzna, ali je ugodna i čista. U okolici ima puno toga za vidjeti i raditi. (Pogotovo ako vrijeme malo posluži.)

Esther Bulkens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakav prekrasan obiteljski dom! Vrt je bio stvarno prekrasan, mirisala je svježe pokošena trava! S kravama pred vratima užitak je gledati. Dugi blagovaonski stol bio je savršen za finog gurmana; ima i dovoljno gurmanskih setova u kući! Sadašnje igre su također odigrane, boga!
Sviđa mi se 22 sata. kuća u drugoj kupaonici, može se realizirati lijep tuš, to je sada bilo malo teško. Usput, prva kupaonica je bila prekrasna!
Nadalje, dobri kreveti (ali uklonite navlaku za mokrenje!), prostrane spavaće sobe i puno privatnosti! Preporučeno!

Bas Delfsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imao sam sjajan vikend u Le Grand Ducu. Uz 12 odraslih i 8 djece lijepo se zabavilo unatoč lošem vremenu. Svi su imali dovoljno mjesta. Mogli smo svi zajedno sjediti za jednim velikim stolom, što je svakako pridonijelo atmosferi. Kuća nije super luksuzna, ali udobna i čista. Ima mnogo toga za raditi u okolici. (Pogotovo ako vrijeme malo posluži.)

Marleen Dekker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odsjeli smo s pet obitelji u ovoj prekrasnoj kući za odmor. Djeca (2-13 godina) su se dobro zabavljala u vrtu, a kuća je toliko velika da možete lako boraviti s različitim grupama u različitim sobama, a da vam jedni drugima ne smetaju. A veliki dugački stol za zajedničko jelo (unutra ili vani) je fantastičan. Za bicikliste, područje je lijepo s mnogo izazova na maloj udaljenosti od kuće. Preporučuje se.

Paul Van Noortwijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj. Smještaj smo koristili s grupom od 20 kolega. Jednostavan za izvođenje, raspored u prizemlju može se okarakterizirati kao 'razigran' zbog podjele kuće na tri stana koji se mogu iznajmljivati zasebno. Jedina nezgodna stvar kod ovoga je što postoje tri kuhinje, od kojih svaka nije prevelika - ako koristite jednu kuhinju kao mi, brzo se nađete na putu jedni drugima. Također, rješavanje posuđa od 20 ljudi daje vam malo vježbe ako to želite učiniti s perilicom(ama) posuđa.



Inače dobro - lijepo prostrano, dobro okruženje za spavanje, pranje i toalet s dovoljno privatnosti. Prostrana vanjska terasa sa stražnje strane s (vrlo) velikim vrtom. Vlasnik je bio gostoljubiv - onda se povukao i pustio nas da nastavimo.



Liège je blizu - dobro je za izlazak, a taksi nije preskup u jednom smjeru 20 €.

Imke van den Bosch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kontakt i prijem s vlasnikom kuće protekli su glatko. Odlična kuća, vrlo pogodna za veliku grupu. Također s vrlo lijepim velikim vrtom gdje možete uživati u suncu dok ne zađe. Lijepo okruženje, puno posla.

willie van den Bogaard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

smještaj je super lijep, posebno za velike grupe. po potrebi možete jednostavno boraviti u odvojenim grupama u odvojenim sobama.

vrt je raj.

morate se malo voziti da biste došli do prekrasnih planinarskih područja, ali to ne bi trebalo pokvariti zabavu.

da se ponavlja.

Anahi Machado

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno prijateljski doček, prekrasan veliki vrt. 3 male kuhinje su manje praktične za 1 vrlo veliku grupu.

Nadalje, vrlo prostrano sa svim kuhinjskim posuđem, itd. Proveli smo prekrasan vikend. Šetnja Ninglinspo, 10 km od smještaja je avanturistička i iznenađujuća, nevjerojatna preporuka (ali ne za dječja kolica!) Proveli smo je s 10 male djece i nekoliko jakih tatin ramena. Posjet Forestiji (životinjskom parku i stazi za penjanje za sve uzraste) također je obavezan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 302269

Posljednje ažuriranje: 21.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/302269.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sprimont» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 38 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat