Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Fauvillers

maks.  8   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
170m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 14 km

14 km

Restoran 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Celine Vanassche

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Benjamin Rogier

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Carlos Schuerbeek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Christophe de Boer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Conny Van Neer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo smo uživali u ovom odmoru (dugački vikend) u lijepoj i udobnoj kući. Zbog gusto prometa nismo mogli biti prisutni u navedenim satima, ali nakon poziva vlasnika kuće, to nije bio problem, vrata su bila otključana i mogli smo doći kada želimo. Bili smo sa 2 para i 2 djece (13 i 16 godina) i svi smo imali dovoljno prostora i privatnosti, ali smo također mogli ugodno sjediti i jesti zajedno. Malo smo se morali potruditi kako bi shvatili kako radi perilica posuđa, ali uvijek je tako kada ne poznajete taj model, ali to nije pokvarilo zabavu. Dovoljno kuhinjske opreme, kućanskih potrepština i sl. uvijek je plus. Čak ima i fondue set! Lijep vrt, i sprijeda i straga, gdje smo mogli igrati zabavnu igru Kubb. U neposrednom okruženju nismo odmah pronašli šetnju, ali malom vožnjom smo mogli vrlo uživati u nevjerojatno lijepom okruženju za šetnju. Odradili smo lijepu šetnju oko jezera. Također, kuća ima prekrasan pogled, vrlo mirna lokacija, ne čuje se nikakva buka, samo zvukovi prirode. Bastogne ima puno toga za ponuditi u pogledu povijesti vezane uz II. svjetski rat, kao i odlične restorane i pekare. Kao završni dio posjetili smo i Arlon, također vrijedno posjeta. Ukratko, preporučujemo!

Pim van der Linde

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kvalitetan smještaj s puno prostora! Kuća ima mnogo lijepih starih elemenata, starih zidova i drvenih greda. Također, kuća je potpuno renovirana i sve izgleda kao novo. Okolina je vrlo mirna, nešto što trebate voljeti. Ako tražite zabavni odmor, onda vam ne preporučujem ovu destinaciju. Za sve morate prijeći udaljenost, pa ćete brzo ići prema Bastogni da biste jeli ili obavili kupovinu. Još jednom, kuća i lokacija su fantastični. Mir, s psima ili velikom obitelji? Tada možete mirno rezervirati. Ova lokacija je također vrlo pristupačna i za veće grupe!

Elke Hens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna kuća s lijepom novom kupaonicom. Domaćin je bio vrlo prijateljski raspoložen i dvojezičan! Dobro smo spavali i proveli vrlo ugodan vikend! Jedini nedostatci su što morate voziti 20 minuta do Bastonga kako biste mogli ići u trgovinu. I u 7 sati ujutro budite se od šarmantnog zvona crkve u blizini, sigurno su šarmantne ali vrlo glasne.

Davy Hertigers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i šarmantna kuća za odmor. Mirno smještena u prekrasnom okruženju. Vlasnik je brz i prijateljski čovjek. Jedine mane su što vrt nije potpuno ograđen (nije baš opušteno ako imate psa i morate ga držati na oku ako želi ući u vrt) i što kvaliteta WiFi veze nije baš dobra.

Elke Hens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna kuća s prekrasnom novom kupaonicom. Domaćin je bio vrlo ljubazan i dvojezičan! Dobro smo se naspavali i proveli jako lijep vikend!

Jedini nedostatak je što morate voziti 20 minuta do Bastongea da biste otišli u trgovinu. A u 7 sati ujutro probudit će vas dražesna zvona obližnje crkve, ona su svakako dražesna, ali vrlo glasna.

Pim van der Linde

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj s puno prostora! Kuća ima mnogo lijepih starih obilježja, stare zidove i drvene grede. Kuća je također kompletno renovirana i sve izgleda kao novo.



Okruženje je vrlo mirno, nešto što morate voljeti. Ako tražite party odmor, ne preporučujem ovu destinaciju. Za sve morate prijeći udaljenost, tako da ćete brzo otići u Bastogne jesti ili obaviti kupovinu.



Još jednom, kuća i lokacija su izvrsni. Odmor, sa psima ili velikom obitelji? Tada možete rezervirati s povjerenjem. Ova lokacija je također vrlo pristupačna za veće grupe!

Wesley Oosterhoff

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo dugi vikend u ovoj kući. Bilo nas je 6 odraslih i doveli smo svog psa. Dolaskom u vikendicu dočekao nas je izuzetno ljubazan gospodin koji govori francuski. Nakon kratkog obilaska vikendice, uživanje je moglo početi. Kućica je čista, lijepo uređena / raspoređena i ima zatvoreno dvorište što je bilo idealno za psa. Nekoliko puta je, uzgred, udario glavom, jer su neki dovratnici vrlo niski, ali to je jedino što je manje u kući. Suprotno prethodnim recenzijama o zvukovima crkvenih zvona, ovo nismo doživjeli kao neugodno. Da, crkva se čuje. Ali to je otprilike sve. Supermarket je udaljen 10 minuta vožnje u mjestu Martelange, gdje također možete jeftino natočiti gorivo (danas 17.10.2016., €1,14xL). Do La Roche en Ardenne lako je doći, oko 40 minuta vožnje, a možete ići u lijepu šetnju u neposrednoj blizini. Svakako namjeravamo ponovno rezervirati ovu kuću! Dakle, do sljedećeg puta!!

Conny Van Neer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jako sam uživao u ovom odmoru (dugi vikend) u prekrasnoj i udobnoj kući.

Zbog gustog prometa nismo mogli biti prisutni unutar naznačenih sati, ali nakon telefonskog poziva vlasnika kuće pokazalo se da to nije bio problem, vrata su bila labava i mogli smo doći kad god smo htjeli.

Bili smo 2 para i 2 djece (13 i 16 godina) i svi smo ovdje imali dovoljno prostora i privatnosti, ali mogli smo i sjediti i jesti zajedno. Trebalo je neko vrijeme da saznate kako radi perilica posuđa, ali to je uvijek slučaj ako ne poznajete taj model, to ne kvari zabavu. Dovoljno opreme za kuhanje, kućne pritužbe itd. uvijek su plus. Postoji čak i set za fondue!

Prekrasan vrt, i sprijeda i straga, gdje bismo mogli igrati lijepu igru Kubba.



Šetnicu nismo odmah pronašli u neposrednoj blizini, ali smo uz vrlo kratku vožnju zaista mogli uživati u nevjerojatno lijepom okruženju za šetnju. Lijepo smo prošetali oko jezera.

Također iz same kuće imate prekrasan pogled, vrlo mirna lokacija, ne čuje se ništa od buke, samo zvukovi prirode.



Bastogne ima mnogo za ponuditi u smislu povijesti u vezi s. WO, a također i lijep restoran i pekara. Na kraju smo otišli u Arlon, također vrijedan posjeta.



Ukratko, topla preporuka!

Roxane Romme

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je dobro dogovoren. Smještaj je u redu. Imajte na umu da u opisu stoji soba u prizemlju, ali za to se morate spustiti stepenicama do dijela gdje se nalazi jacuzzi, a zatim ponovo stepenicama do ove sobe. Nama to nije bio problem, ali možda jest slabije pokretljivim osobama. Na katu u noćnom hodniku postoji dječji krevetić, ali ne može proći kroz vrata spavaće sobe (pa je najbolje ponijeti putni krevetić za bebu ako ga želite staviti u spavaću sobu). Nadalje, navečer je malo zahladilo jer je grijanje centralno regulirano i gasi se dosta rano (možda je još bilo ljetno računanje vremena pa se vrijeme samo promijenilo). Nema mnogo toga na pješačkoj udaljenosti, ali možete napraviti lijepe šetnje. Fini vrt također gdje djeca ne mogu samo izaći. Izvrsno za opuštajući odmor s djecom ili prijateljima!

mevrouw Kortekaas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća! Ugodan namještaj, vrlo kompletan, prekrasan zatvoreni vrt s lijepim jacuzzijem, kamin iznutra i izvana, lijep vrtni namještaj, sauna također lijepa, stvarno smo uživali! Da se ponovi!

Davy Hertigers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i šarmantna kuća za odmor. Na mirnoj lokaciji u prekrasnom okruženju. Vlasnik je uglađen i ljubazan čovjek. Jedini nedostaci su to što vrt nije potpuno omeđen (nije baš opuštajuće ako imate psa sa sobom i dužni ste ga paziti ako želi ući u vrt) i što kvaliteta WiFi-a nije niska. vrlo dobro.

Steven Brys

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

ugodan .šarmantan boravak, super prijateljski prijem, nema problema doći kasnije. budući da je vlasnik primijetio da ne govorimo dobro francuski, pokušao nas je primiti na nizozemskom, wellness sadržaji su bili u redu, postojao je i kicker stol koji nije opisan nigdje na web stranici, sigurno smo imali fantastičan vikend.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 302852

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/302852.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Fauvillers» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina