Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Habkern

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
podobno za invalidska kolica podobno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Garaža
Vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dirk Geerts

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

J, van Gijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bruno Evers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedna vrlo kompletna kućica na vrlo lijepoj lokaciji (pogled na predivan švicarski krajolik). Kuća je dovoljno velika za 2 odrasle osobe i 2 djece. Dobro je opremljena i zaista sve je prisutno. Krajolik je vrlo lijep. Možete šetati u blizini i brzo stići do Interlakena ili na autocestu prema većim gradovima. Uživali smo u ovoj kući.

Johan Schrumpf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Smještaj smo unajmili na tjedan dana u kolovozu, sa dvoje djece (dob 8 i 6). Smještaj je izvrstan, prostran, s dovoljno mjesta za sjedenje kako unutra tako i vani. Parkiranje je moguće u garaži ispod kuće, iako to nije bilo odmah jasno po dolasku. Prilikom dolaska ključ je već bio u vratima i mogli smo odmah ući. Također su bila spremna 4 gostske karte s kojima možete besplatno putovati autobusom do Interlakna (stanica autobusa linije 106 prema Interlakenu udaljena 100 m), te ostvariti popust na razne druge stvari, poput žičara i gondola. Nedostatak je što se konačno plaćanje (čišćenje i turistička pristojba) moglo obaviti samo gotovinom u CHF, pa smo morali hitno ići podići novac. Pogled na prekrasnu okolicu. Položaj na 1100m nadmorske visine znači da se noću dovoljno ohladi. (Mali) nedostatak je ako ostavite vrata ili prozore otvorene neko vrijeme, dolazi dosta muha u kuću. U okolici se može napraviti mnogo lijepih šetnji. Neke preporuke s naše strane (savjet: uvijek imajte dovoljno kovanice u CHF jer kad idete autom do početne točke šetnje, velika je šansa da se plaćanje parkiranja može obaviti samo gotovinom) 1) autobusom (106) do Interlakna, zatim autobusom 101 do Beatenberga, od tamo žičarom gore do Niederhorna, pa pješice nazad do Habkerna. To traje oko 3,5 sata kroz predivan krajolik. Prvi dio je prilično ravan i lako za hodanje čak i za osobe koje ne hodaju tako lako. Zatim možete nastaviti (uglavnom nizbrdo, ponekad malo strmije), ili se vratiti do žičare i istim putem nazad. 2) automobilom od Habkerna do Lombachalpa (označeno iz sela, vožnja oko 10 minuta), i zatim šetnja do Augstmatthorna. Krug traje oko 4 sata, s nekoliko strmih dijelova pa manje pogodan za (pre)male djece. 3) šetnja iz Wengena (dostupno automobilom vožnjom do Lauterbrunna, oko 25 minuta) do Kleine Scheidegg, a zatim žičarom do vulkanskog brežuljka Männlichen s fantastičnim pogledom na tri planine. 30 minuta od Habkerna, a zatim vlakom do Wengena) do Männichena, preko staze Gemsenpad. Poprilično strmo uzbrdo (naš premijer koji smo vidjeli na stanici Wengen uzima vlak prema gore -), ali s Männichena imate prekrasan pogled na Eiger, Mönch i Jungfrau. Također možete uzeti vlak od Wengena do Kleine Scheidegga pa pješice do Männichena, što je puno kraća i manje zahtjevna šetnja.

Johan Schrumpf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Smještaj smo iznajmili na tjedan u kolovozu, s dvoje djece (u dobi od 8 i 6 godina). Smještaj je izvrstan, prostran i s dovoljno sjedećeg prostora i unutra i vani. Parkiranje je moguće u garaži ispod kuće, iako to nije odmah bilo jasno pri dolasku. Prilikom dolaska ključ je već bio u vratima i mogli smo odmah ući. Tamo su nam također pripremljene 4 gostske kartice s kojima možete besplatno putovati autobusom do Interlakna (autobusna stanica linije 106 do Interlaken udaljena 100 metara) te dobivate i popuste na razne druge stvari, poput žičara i gondola. Nedostatak je što se završni račun (čišćenje i boravišna pristojba) može platiti samo gotovinom u CHF, pa smo u zadnji trenutak morali ići podići novac. Pogled na prekrasnu okolicu. Položaj na visini od 1100 metara znači da noću dovoljno zahladi. (Mali) nedostatak je da ako pustite vrata ili prozore neko vrijeme otvorene, u kuću ulazi dosta muha. U okolici možete napraviti mnoge lijepe šetnje. Neki naši prijedlozi (savjet: uvijek imajte dovoljno CHF novčića jer ako automobilom idete na početnu točku šetnje, velika je vjerojatnost da ćete parkiranje moći platiti samo gotovinom):

1) autobusom (106) do Interlakena, zatim autobusom 101 do Beatenberga, odatle žičarom do Niederhorna, a zatim pješice nazad do Habkerna. To traje otprilike 3,5 sata kroz prekrasno okruženje. Prvi dio je prilično ravno i dobro prohodan čak i za one koji nisu baš vješti u šetanju. Nakon toga možete nastaviti dalje (uglavnom nizbrdo, ponekad malo strmo) ili se vratiti na žičaru i istim putem natrag. 2) automobilom iz Habkerna do Lombachalpa (označeno iz sela, otprilike 10 minuta vožnje), a onda šetnju do Augstmatthorna. Krug traje otprilike 4 sata, ali ima nekoliko strmih dijelova pa nije baš prikladan za (previše) malu djecu. 3) šetnja od Wengena (dostupno automobilom vožnjom do Lauterbrunnena, otprilike... 30 min od Habkerna, a zatim vlakom do Wengena) do Männlicha, preko staze Gemsenpad. Ipak, prilično je strm uspon (naš premijer kojeg smo vidjeli na stanici Wengen vozio se vlakom na vrh -), ali na Männlichenu imaš predivan pogled na Eiger, Mönch i Jungfrau. Možeš također vozom iz Wengena do Kleine Scheidegg i zatim pješice do Männlicha, to je puno kraća i manje zahtjevna šetnja.

Bruno Evers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedna jako kompletna kućica na jako lijepoj lokaciji (pogled na prekrasan švicarski krajolik).

Kuća je dovoljno velika za 2 odrasle osobe i 2 djece.

Dobro je namještena i stvarno sve je tu.

Krajolik je jako lijep.

Možete šetati u blizini i brzo stići do Interlakena ili autoceste prema većim gradovima.

Najviše smo uživali u ovoj kući.

Johan Schrumpf

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Iznajmio nekretninu na tjedan dana u kolovozu, s dvoje djece (8 i 6 godina). Smještaj je izvrstan, prostran i s dovoljno mjesta za sjedenje i unutra i izvana. Možete parkirati u garaži ispod kuće, iako to nije bilo jasno po dolasku. Po dolasku ključ je već bio u vratima i mogli smo odmah ući. Čekale su nas i 4 Gästekarten s kojima možete besplatno putovati autobusom do Interlakena (autobusna stanica linije 106 za Interlaken na 100m), a uz to ostvariti i popuste na razne druge stvari poput žičara i gondola. Nedostatak je bio taj što ste završni račun (čišćenje i boravišnu pristojbu) mogli napraviti samo u gotovini u CHF, pa smo morali zakačiti zadnji čas.



Pogled na prekrasan okoliš. Smješten na nadmorskoj visini od 1100 m, također se dovoljno hladi noću. (Mala) mana je što ako neko vrijeme ostavite otvorena vrata ili prozore potrebne muhe će ući u kuću.



U okolici se mogu napraviti mnoge lijepe šetnje. Neke preporuke s naše strane (savjet uvijek pazite da imate dovoljno kovanica u CHF jer ako se do početne točke pješačenja vozite automobilom, velike su šanse da možete platiti samo plaćeni parking u gotovini)



1) autobusom (106) do Interlakena, zatim autobusom 101 do Beatenberga, odatle gondolom do Niederhorna, a zatim pješice natrag do Habkerna. Ovo je oko 3,5 sata kroz prekrasno okruženje. Prvi dio je prilično ravan i jednostavan za napraviti čak i za ljude koji ne hodaju lako. Zatim možete nastaviti (uglavnom nizbrdo, ponekad malo strmije), ili se vratiti do gondole i vratiti se istom rutom.



2) automobilom od Habkerna do Lombachalpa (putokaz iz sela, cca. 10 min vožnje), a zatim pješačenje do Augstmatthorna. Kružno traje oko 4 sata, ali uz dosta strmih dijelova, pa manje pogodnih za (pre)malu djecu.



3) pješačenje od Wengena (automobilom do Lauterbrunnena, cca. 30 min od Habkerna, a potom vlakom do Wengena) do Männlichena, putem Gemsen. Prilično strmo (naš premijer kojeg smo vidjeli kako hoda okolo na stanici Wengen se popeo vlakom -), ali kod Männlichena imate prekrasan pogled na Eiger, Mönch i Jungfrau. Također možete ići vlakom od Wengena do Kleine Scheidegg i zatim pješačiti do Männlichena, što je mnogo kraća i lakša šetnja.

Bruno Evers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo kompletna kuća na vrlo lijepoj lokaciji (pogled na prekrasan švicarski krajolik).

Kuća je dovoljno velika za 2 odrasle osobe i 2 djece.

Dobro je namješten i stvarno je sve tu.

Krajolik je jako lijep.

Možete hodati u okolici, a također ste u Interlakenu ili na autocesti prema većim gradovima.

Stvarno smo uživali u ovoj kući.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 303459

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303459.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Habkern» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina