Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Boiensdorf

maks.  2   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 243315

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


87 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
3.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Thomas Rödl

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, vožnje biciklom, prekrasne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Divno područje. Na smještaju smo, što se tiče čistoće, nažalost bili razočarani. Smještaj je bio dovoljan, sve je bilo prisutno, ali nažalost staro. Tako da su postojale prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neuudobna kauč na kojem je mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile dlačice mačaka? Vlasnik je bio ljubazan ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Što se tiče smještaja, bili smo razočarani higijenom. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je star. Na stolicama su bili prljavi i neodgovarajući jastuci, vrlo mala i neudobna kauč na kojem ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo svaki dan nešto mogli raditi, vožnje biciklom, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Razočarani smo u smislu čistoće smještaja. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je već u godinama. Na stolicama su prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala i neudobna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su bili smeđi dlake mačke? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Što se tiče smještaja, bili smo razočarani u čistoću. Smještaj je zadovoljavajući, sve je dostupno, ali nažalost staro. Stoga su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Prekrasno područje. No što se tiče čistoće, bili smo razočarani smještajem. Smještaj je bio dovoljan, sve je bilo prisutno, ali nažalost je već u godinama. Tako da su bile prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala neudobna sofa, gdje stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bio higijenski čist. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačaka??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio puno susretljiv. Za nas je to bila prekrasna boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, vožnje biciklom, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem po pitanju čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, staromodan. Neki jastuci i jastučnice bili su prljavi i neadekvatni, vrlo mala i neugodna sofa gdje jedino jedna osoba može sjesti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, na podu i jastucima bilo je mačjih dlaka??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne staze za bicikliranje, sve lako dostupno. Predivno područje. Na smještaj smo bili, što se tiče čistoće, nažalost razočarani. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost zastarjelo. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće podloge za stolice, vrlo mala i neudobna kauča, gdje stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, bilo je dlake mačke na podu i jastucima??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije se puno trudio zadovoljiti nas. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" i stoga smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Na žalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, ostarjelo je. Tu su prljavi i neodgovarajući jastuci za stolice, vrlo mala neugodna sofa u koju stane samo jedna osoba. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima bilo je mačjih dlaka ?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo pristojan. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme", stoga smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem kada je riječ o čistoći. Smještaj je dostatan, sve je dostupno, ali nažalost, je star. Tako da postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala neudobna sofa gdje samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljutili dlake mačke? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto raditi, biciklirati, divne staze za bicikle, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost staro. Posteljine za stolice su prljave i neodgovarajuće, vrlo mali i neudoban kauč gdje samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, na podu i jastucima bili su mačji dlakav.Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio fleksibilan. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, vožnje biciklom, predivne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost staro. Tu su prljavi i neodgovarajući jastuci za stolice, vrlo mala neudobna sofa na kojoj samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazili mačji dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo nepristojan. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstveno vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Na smještaj smo bili, što se tiče čistoće, razočarani. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost star. Postoje prljavi i nepodudarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa u kojoj samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije puno dao. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo se nadali boljem smještaju.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carevo vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, kao što se tiče čistoće, bili smo razočarani smještajem. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, star. Tako postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica i tuš nisu bili higijenski čisti. Također su se na podu i jastucima naljutili mačji dlakavci? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije baš susretljiv. Za nas je to bio divan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo svaki dan nešto poduzimali, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Na smještaju smo bili razočarani što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, staro je. Stolice za sjedenje su prljave i ne odgovarajuće, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlak. Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo više očekivali od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divno područje. Na smještaj smo, što se tiče čistoće, nažalost bili razočarani. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je staro. Tako da su prisutni prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala neudobna sofa u kojoj stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljepili dlake mačke? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je bio predivan boravak, samo smo od smještaja očekivali više.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaisesrvreme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, vožnje biciklom, predivne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Predivno područje. Na smještaju smo bili malo razočarani što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, sve je ostarelo. Tako da postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala i nelagodna sofa na kojoj je mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačaka?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo nepristojan. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko" vrijeme, pa smo mogli nešto poduzeti svaki dan, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Na žalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je staromodan. Imamo prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo malu i neugodnu sofu u koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, na podu i jastucima su bili mačji dlakav?? Vlasnik je bio pristojan, ali ne previše pristupačan. Za nas je ovo bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstveno vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem o čistoći. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, ušao je u godine. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice stolica, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su bile i dlake mačke? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve udobno dostupno. Divan krajolik. Bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost staro. Na primjer, imamo prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mali i neugodni kauč na kojem može sjediti samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazili dlake mačaka?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kajzerovsko vrijeme" pa smo mogli nešto poduzeti svaki dan, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divan krajolik. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je na raspolaganju, ali nažalost, već je staro. Tu su prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj ima samo jedno mjesto. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Također su na podu i jastucima bili mačji dlakama?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bila predivna boravka samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" tako da smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, star. Tako su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neugodna sofa, gdje stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije se kretao mnogo u susret. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzimati, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divno područje. Na žalost, bili smo razočarani smještajem zbog čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je zastario. Tako da su tu prljavi i neprimjereni naglasci na stolici, vrlo mala neugodna sofa, gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica / tuš nije higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazili mačji dlake??. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo odan. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo " carsko vrijeme " tako da smo mogli nešto raditi svaki dan, biciklistički izleti, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno mjesto. Što se tiče smještaja, nažalost, bili smo razočarani čistoćom. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost zastarjelo. Tako da su tu prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa, gdje ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su bile mačje dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio vrlo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo se nadali boljem smještaju.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserovo vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto raditi, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divan krajolik. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je zastario. Postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neudobna sofa na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima bili su mačji dlakav?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo prilagodljiv. Za nas je bio prekrasan boravak, samo smo više očekivali od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo predivno vrijeme, mogli smo svaki dan nešto poduzimati, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Što se tiče smještaja, bili smo razočarani zbog čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je staromodan. Postoji prljavo i neodgovarajuće jastučnica na stolicama, vrlo mala i neudobna sofa na kojoj samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije pokazao fleksibilnost. Za nas je bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" stoga smo svaki dan nešto poduzimali, biciklističke ture, prekrasne staze za biciklizam, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u vezi sa čistoćom. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, star. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala neugodna sofa, gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlaki. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, vožnje biciklom, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Bili smo razočarani smještajem u vezi čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je zastario. Postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su na podu i jastucima bili mačji dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo mogli raditi nešto svaki dan, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve što je potrebno je dostupno, ali nažalost star. Dakle, postoje prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazili mačji dlakavi. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo spreman za dogovor. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kneževsko vrijeme", pa smo mogli raditi nešto svaki dan, biciklističke izlete, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivan krajolik. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smeštaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, ostario je. Tako su dostupni prljavi i ne odgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa, gdje ima samo mjesta za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su bile mačje dlake na podu i jastucima?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo kooperativan. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaisersko vrijeme", stoga smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divan krajolik. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost star. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala neudobna sofa, na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, na podu i jastucima nalazile su se dlake mačaka?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije iskazao mnogo razumijevanja. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo što smo od smještaja očekivali više.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko" vrijeme pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u vezi čistoće. Smeštaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost ostario. Na primjer, posteljine na stolicama su prljave i ne odgovaraju, vrlo mala i neudobna sofa gdje stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, zastario je. Dakle, postoje prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mali i neugodan kauč na kojem se može smjestiti samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlakav. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo sklon suradnji. Za nas je bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" i stoga smo mogli nešto raditi svaki dan, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Na smještaj smo bili razočarani jer se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost stvari su već starije. Također postoje prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala neugodna sofa na kojoj samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazili mačji dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo „vrijeme kraljeva“ i zbog toga smo svaki dan nešto poduzimali, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je zastario. Na primjer, imamo prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mali i neudoban kauč na kojem ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, na podu i jastucima bili su mačji dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio puno suradljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto raditi, biciklističke izlete, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je starije. Tako da su prisutni prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala neudobna sofa, na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio divan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme", tako da smo mogli svaki dan nešto poduzimati, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je star. Tako da su tu prljave i neprikladne jastučnice za stolice, vrlo mala i neugodna kauč na kojem ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica i tuš nisu bili higijenski čisti. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačaka??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio pretjerano susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter" i mogli smo svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u vezi čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, staro. Također, imamo prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo malu i neugodnu sofu gdje samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica / tuš nije higijenski čist. Također, na podu i jastucima su se nalazili mačji dlakav??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzimati, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Predivan krajolik. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost zastarjelo. Tako su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neugodna sofa, na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačaka?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije se puno trudio udovoljiti nam. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kejzerovsko" vrijeme pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem kada je u pitanju čistoća. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, je star. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice na stolicama, vrlo mali i neugodan kauč, gdje samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Na podu i jastucima bili su katji dlake?? Vlasnik je bio pristojan, ali ne baš susretljiv. Za nas je bilo predivan boravak, samo smo od smještaja očekivali više.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kajzerovsko vrijeme" i svaki dan smo mogli nešto poduzeti, biciklizirati, prekrasne biciklističke staze koje su sve lako dostupne. Predivno područje. Na smještaj smo bili razočarani s obzirom na čistoću. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, postao je zastario. Tako su tu prljavi i neodgovarajući jastučići, vrlo mala i neudobna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlaki. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo nisu bili susretljivi. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme", pa smo mogli svaki dan nešto poduzimati, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivan krajolik. Nažalost, od smještaja smo bili razočarani u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je zastario. Tako su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala neudobna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su bili mačji dlakav na podu i jastucima?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo od smještaja očekivali više.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" tako da smo svaki dan mogli nešto poduzimati, biciklističke vožnje, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, pomalo je zastario. Prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice su prisutni, vrlo mala i neudobna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. I na podu i na jastucima su se nalazili mačji dlakavi?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije ispunio naše zahtjeve. Za nas je ovo bio divan boravak, samo smo od smještaja očekivali više.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divno područje. Na smještaju smo, što se tiče čistoće, nažalost bili razočarani. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost staromodan. Tako su tu prljavi i neprikladni jastučići za stolice, vrlo mala neudobna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlaci??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo se više nadali od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter", pa smo mogli svaki dan nešto raditi, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Prekrasno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u smislu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, staro je. Tu su prljavi i neodgovarajući jastuci za stolice, vrlo mala neudobna sofa, gdje samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačke? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bila prekrasna boravak, samo smo više očekivali od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke vožnje, prekrasne biciklističke staze, sve lagano dostupno. Prekrasno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u vezi čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je ostarjelo. Imamo prljave i neodgovarajuće jastučiće za stolice, vrlo malu neudobnu sofu na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su na podu i jastucima bili mačji dlaci??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo prilagodljiv. Za nas je bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "vrijeme za cara" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Na smještaju smo, što se čistoće tiče, nažalost bili razočarani. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je star. Tako da su tu prljave i pogrešne jastučnice, vrlo mala neugodna sofa, gdje ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica / tuš nisu bili higijenski čisti. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačaka? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bilo prekrasno iskustvo, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaisersko vrijeme", stoga smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, divne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, je star. Dakle, postoje prljavi i nepodudarni jastučići za stolice, vrlo mala neugodna sofa, gdje samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazili mačji dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo razumijevanja. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo se nadali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" pa smo svaki dan nešto poduzeli, biciklističke izlete, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u vezi sa čistoćom. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, stvari su stare. Tu su prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neudobna sofa gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su bili mačji dlakavi?? Domaćin je bio ljubazan, ali malo surađivao. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto raditi, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u vezi čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je star. Također su prisutne prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala i neudobna sofa na kojoj samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su bili mačji dlakavi nalazi? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kejzerovsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost staro. Stolice imaju prljave i neodgovarajuće jastučiće, vrlo mala i neugodna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čist. Na podu i jastucima su mačje dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije puno izašao u susret. Za nas je ovo bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Međutim, bili smo razočarani smještajem kad je riječ o čistoći. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, star. Postoje prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa, gdje ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica / tuš nije higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljepile mačje dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali nedovoljno susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo se više nadali od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" i stoga smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je star. Dakle, postoje prljave i neodgovarajuće presvlake za stolice, vrlo mala neugodna sofa, na kojoj samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljepile mačje dlake? Vlasnik je bio pristojan, ali malo kooperativan. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto raditi, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost star. Postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice na stolici, vrlo mala i neudobna sofa, na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Također, na podu i jastucima su se nalazile mačje dlake?? Vlasnik je bio pristojan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke izlete, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, sve je zastarjelo. Tu su prljave i neodgovarajuće jastučnice stolica, vrlo mala neugodna sofa na kojoj stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Na podu i jastucima su također bili mačji dlakavi?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" i stoga smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke izlete, prekrasne biciklističke staze, sve udobno dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je u godinama. Tako su prisutne prljave i neprikladne jastučnice stolica, vrlo mala neugodna sofa u koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlačice?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo kooperativan. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kralevsko vrijeme" i mogli smo svaki dan nešto raditi, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, razočarali smo se u smještaj što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost sve je izlizano. Postoje prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mali i neudoban kauč na kojem ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije higijenski čist. Također, na podu i jastucima nalaze se mačje dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo"carsko vrijeme" stoga smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Prekrasan krajolik. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost staro. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neugodna sofa gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile dlake mačaka. Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bilo prekrasno iskustvo, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme", pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divan kraj. Nažalost, bili smo razočarani smještajem kada je u pitanju čistoća. Smještaj je dovoljno opremljen, sve je prisutno, ali nažalost, pomalo zastario. Tako su tu prljave i neodgovarajuće podnice stolica, vrlo malena i neudobna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklistički izleti, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Osobito smo se razočarali smještajem što se čistoće tiče. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost ostario. Stoga postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mala i neugodna kauča, gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nisu higijenski čisti. Također su na podu i jastucima bili mačji dlake ??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme", stoga smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve udobno dostupno. Prekrasno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u smislu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je zastario. Tako da su prisutni prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala neugodna sofa na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica / tuš nije higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljutili dlake mačke?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo mogli nešto poduzeti svaki dan, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nismo bili zadovoljni smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je star. Stolice su prljave i ne odgovarajuće, vrlo mala i neudobna sofa gdje samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlake? Vlasnik je bio ljubazan ali nije puno pomogao. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter"pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost staromodan. Također su prisutni prljavi i nepravilno odgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa, gdje samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljutili mačji dlake?? Vlasnik je bio ljubazan ali nije baš bio susretljiv. Za nas je to bio divan boravak, samo smo se nadali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve što je bio udobno dostupno. Divno mjesto. Nažalost, razočarani smo smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost staro. Tako su tu prljavi i neodgovarajući jastučići, vrlo mala i neugodna kaučica na kojoj stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Također, na podu i jastucima su se nalazili mačji dlakav?Vlasnik je bio ljubazan, ali malo je bio susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter" pa smo svaki dan mogli raditi nešto, biciklističke ture, sjajne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Što se tiče smještaja, bili smo razočarani u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je zastario. Tako da su tu prljave i neodgovarajuće smještajne mogućnosti, vrlo mala i neugodna sofa, gdje stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su na podu i jastucima bili mačji dlakavi??Vlasnik je bio ljubazan, ali nije puno ustupio. Za nas je bio prekrasan boravak, samo smo se više nadali smještaju.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo mogli nešto raditi svaki dan, biciklistički izleti, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divno područje. Jako smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost staro. Tu su prljave i neodgovarajuće jastučnice, vrlo mali neudobni kauč na kojem stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije higijenski čist. Na podu i jastucima su bile mačje dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali vrlo malo suosjećajan. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" i stoga smo mogli svaki dan nešto poduzimati, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve udobno dostupno. Divno područje. Bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, već je star. Tako da su tu prljave i neprikladne presvlake za stolice, vrlo mali neudoban kauč, gdje ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazile mačje dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo kompromisno raspoložen. Za nas je to bilo predivno putovanje, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kaiserwetter" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, zastarjelo. Tako da su tu prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su na podu i jastucima bili mačji dlakavci?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko" vrijeme, pa smo mogli raditi nešto svaki dan, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Na žalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost star. Tako da su tu prljavi i neodgovarajući jastučići za stolice, vrlo mala neudobna sofa, gdje samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "Kaiserwetter" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u smislu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost star. Tako da postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice na stolicama, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj jedna osoba samo ima mjesta. Kupaonica / tuš nije bila higijenski čista. Također su bili mačji dlaka na podu i jastucima? Vlasnik je bio pristojan, ali malo tko je uvažavao. Za nas je bio divan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kazališno vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, već su godine prošle. Zbog toga su tu prljave i neodgovarajuće podstave za stolice, vrlo mali i neugodni kauč na kojem ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također, na podu i jastucima su bile mačje dlake??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "cara-vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Prekrasno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost je star. Tako da postoje prljavi i neodgovarajući jastučići za sjedenje, vrlo mala i neudobna sofa, gdje ima samo jedno mjesto. Kupaonica/tuš nije higijenski čist. Također su bili mačji dlakavi na podu i jastucima??Vlasnik je bio ljubazan ali malo susretljiv.Ovo nam je bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo vremenske uvjete "kakvi kraljevi" i stoga smo mogli nešto raditi svaki dan, biciklističke ture, prekrasne staze za biciklizam, sve je bilo lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost staro. Postoje prljavi i neprilagođeni jastučići za stolice, vrlo mala i neugodna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlakavi. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme" i zato smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, ostario je. Tako su tu prljave i neodgovarajuće drvene stolice, vrlo mala i neugodna sofa, gdje samo jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su također bili mačji dlakav?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo surađuje. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo se nadali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" i zato smo svaki dan mogli raditi nešto, vožnja biciklom, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost, u godinama je. Tako su prisutni prljavi i neodgovarajući jastuci za stolice, vrlo mali neugodan kauč, gdje ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica / tuš nije higijenski čista. Na podu i jastucima nalazili su se mačji dlake. Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kafansko vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto raditi, bicikliziranje, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Što se tiče smještaja, bili smo razočarani čistoćom. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je zastario. Tako ima prljavih i neodgovarajućih jastučića za stolice, vrlo mala i neugodna sofa gdje ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije higijenski čist. Na podu i jastucima su bili mačji dlake? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio prelijep boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carevo vrijeme", pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklizirati, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Divno područje. Bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je star. Tako da postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mali i neudoban kauč gdje jedna osoba može sjediti. Kupaonica/tuš nisu bili higijenski čisti. Također su se na podu i jastucima nalazile mačje dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio previše susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo od smještaja očekivali više.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carsko vrijeme", pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je bilo lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost star. Tako da su tu prljavi i neodgovarajući jastučići na stolcima, vrlo mala i neugodna sofa na koju stane samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su na podu i jastucima bili mačji dlake?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bilo prekrasno putovanje, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imamo predivno vrijeme i zato svaki dan možemo nešto poduzeti, biciklizirati, predivne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem što se tiče čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost je dotrajao. Dakle, postoje prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neudobna sofa gdje samo jedna osoba može sjesti. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su se na podu i jastucima naljepile dlake mačaka? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo naklonjen. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo se nadali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "vrijeme kao kod cara" pa smo mogli nešto svaki dan raditi, biciklistički izleti, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Divno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost, stvari su ostarjele. Tako su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo mala i neudobna sofa na kojoj može sjediti samo jedna osoba. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također su bili mačji dlake na podu i jastucima??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio divan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kraljevsko vrijeme" pa smo mogli svaki dan nešto poduzeti, biciklističke izlete, prekrasne biciklističke staze, sve lako dostupno. Predivno područje. Nažalost, bili smo razočarani smještajem kad je u pitanju čistoća. Smještaj je dovoljan, sve je tu, ali nažalost već je staro. Imamo prljave i neodgovarajuće jastučnice za stolice, vrlo malu i neudobnu sofu na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su se nalazili mačji dlakama?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo komunikativan. Za nas je to bio predivan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "carstvo vrijeme" i stoga smo mogli raditi nešto svaki dan, biciklističke ture, prekrasne biciklističke staze, sve je lako dostupno. Prekrasno područje. Bili smo razočarani smještajem u smislu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost je ostarjelo. Tako su tu prljave i neodgovarajuće jastučnice na stolicama, vrlo mala i neugodna sofa na kojoj ima mjesta samo za jednu osobu. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Na podu i jastucima su bili mačji dlakav??Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "kejzersko vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto poduzeti, biciklističke ture, predivne biciklističke staze, sve udobno dostupno. Predivno područje. Bili smo razočarani smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je prisutno, ali nažalost, ostario je. Stolice imaju prljave i neodgovarajuće jastuke, vrlo mala i neudobna sofa gdje samo jedna osoba stane. Kupaonica/tuš nije higijenski čist. Na podu i jastucima su bili tragovi mačjih dlaka?? Vlasnik je bio ljubazan, ali malo susretljiv. Za nas je to bio prekrasan boravak, samo smo očekivali više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "savršeno vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, divne biciklističke staze, sve je bilo na dohvat ruke. Predivno područje. Nažalost, razočarali smo se smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost stari, ima prljavih i neprikladnih jastuka za stolice, vrlo malen neudoban kauč, gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također je bilo mačjih dlaka na podu i jastucima? Domaćin je bio ljubazan, ali ne baš susretljiv. Boravak nam je bio prekrasan, ali očekivali smo više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "savršeno vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, divne biciklističke staze, sve je bilo na dohvat ruke. Predivno područje. Nažalost, razočarali smo se smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost stari, ima prljavih i neprikladnih jastuka za stolice, vrlo malen neudoban kauč, gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Također je bilo mačjih dlaka na podu i jastucima? Domaćin je bio ljubazan, ali ne baš susretljiv. Boravak nam je bio prekrasan, ali očekivali smo više od smještaja.

Hartung

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Imali smo "savršeno vrijeme" pa smo svaki dan mogli nešto raditi, biciklističke ture, divne biciklističke staze, sve je bilo na dohvat ruke. Predivno područje. Nažalost, razočarali smo se smještajem u pogledu čistoće. Smještaj je dovoljan, sve je dostupno, ali nažalost stari, ima prljavih i neprikladnih jastuka za stolice, vrlo malen neudoban kauč, gdje samo jedna osoba ima mjesta. Kupaonica/tuš nije bila higijenski čista. Bilo je i mačjih dlaka na podu i jastucima? Domaćin je bio ljubazan, ali ne baš susretljiv. Boravak nam je bio prekrasan, ali očekivali smo više od smještaja.

Thomas Rödl

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Moderna kuća s dobrim parkingom. Dobre mogućnosti za kupovinu u Neubukowu.

Neki od namještaja djelovali su isključeno i pomalo neljubazno. Čistoća (npr. u ladici za pribor za jelo) mogla je biti malo bolja. Našli smo peglu, ali ništa za peglanje. Iako je TV bio vrlo moderan, za minimalistički daljinski upravljač bio bi potreban priručnik s uputama. WiFi je bio dobar i stabilan. Krajem kolovoza terasa je zbog svoje orijentacije bila toliko malo osunčana da se nije mogla baš koristiti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 304320

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/304320.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Boiensdorf» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 87 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat