Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Haina

maks.  2   Gosta/Gostiju
76m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
76m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Pješčanik
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

2 jednokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 20 km

20 km

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 12 km

12 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


46 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marc Noerens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Manuela Smit

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dora Vriens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

R Berwald

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Roelof Meijers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

TAMJ Koonen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Pronk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ilvy Maas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio super. domaćin je bio vrlo gostoljubiv, upalio je vatru, donio nešto ukusno i imao vino spremno. Također je rekao što ima za raditi u okolici. Također se povremeno javljao. Kućica treba obnovu. Madrac nije bio vrlo udoban, a kauči su izlizani. Također su suđe i tave bili prljavi. Tu je wellness tuš, ali WC neugodno miriše i vrlo je blizu tuša. Okoliš je miran, ali kućica se nalazi u stambenoj četvrti.

Kristof Rottiers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica je bila sjajna. Vlasnik je napravio kavu s kolačem i pripremio finu bocu vina. Drvena peć je zaista super. Kreveti su također vrlo udobni za spavanje. Okolina je zaista prekrasna. Beskonačne mogućnosti za šetnje. Jedini nedostatak je kupaonica koja bi mogla biti prostranija i svjetlija. Sve ostalo je stvarno super i vrijedno ponavljanja. Obitelj Rottiers

Maarten Slot

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topao doček s kavom i nečim ukusnim, Bočica vina za daljnje uživanje. Detaljno objašnjenje za naš boravak s puno savjeta o svim mogućnostima u okolici. Ugodno uređena koliba od drva s i peć na drva. Mnogo mogućnosti za planinarenje iz kolibe u prekrasnom prirodnom parku.

Louis Drost

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jedno dobrodošlice kakvu još nikada nismo doživjeli. Vlasnik je tako ljubazan i gostoljubiv čak i prema našim psima. Jedini nedostatak je bio što su trgovine bile daleko. Morali ste koristiti automobil jer u selu nije bilo ničega više. Kućica je bila potpuno opremljena, jedino je bilo jako žao zbog smrada u kupaonici. Sve u svemu, ipak je bio vrlo uspješan odmor zahvaljujući ljubaznom vlasniku.

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kada smo željeli rezervirati jesenski odmor u Belvilli, Kellerwaldhutte me odmah privukao, tamo smo željeli ići. Nažalost, imali smo puno kašnjenja tijekom putovanja prema kućici. Na vrtnom stolu dočekao nas je mačak susjeda čim smo skrenuli na ulaz. Vlasnik, gospodin Herwig, strpljivo je čekao i već je lijepo ložio peć na drva. Uživali smo u kavi koja je već bila spremna. Bilo je i kolača koji je bio ukusan, nakon putovanja punog kašnjenja i preusmjeravanja prometa. Na stolu je također bila spremna boca crvenog vina, a u hladnjaku je stajala boca mineralne vode. Gospodin Herwig nam je objasnio sve o kućici i posebno nam je puno pričao o okolici. Kakav doček. To nam se još nikada nije dogodilo. Kućica je lijepo uređena i ne izgleda poput većine odmarališta. Izgleda kao da su stanovnici na odmoru, a mi pazimo na kuću, uključujući i mačka susjeda. Unutra je ugodno neredno i odmah smo se osjećali jako kod kuće. Lijepi televizor s satelitskim prijemnikom smo imali uključen samo sat vremena. Cijeli tjedan smo slušali radio, HR1. Ugodan radio s informacijama i vijestima iz Hessa. Pouzdan radio, bez beskrajnog blebetanja, kao što ga ne poznajemo u Nizozemskoj u našem zavjetovanom emitiranju. I ako smijemo spomenuti konstruktivnu kritiku, to je kupaonica. Kada bi kada bila uklonjena i postavljena tuš kabina, postala bi malo skučenija i ne smiješ biti predebeo. Ako bi se tuš kabina i umivaonik zamijenili, bilo bi bolje, čini mi se. Šteta, ali ne razlog za prekid dogovora. Imaš vlastiti ulaz gdje se najbolje možeš povući unatrag. Kućica je okružena zelenilom, nemaš pogled. Također nije kroz stan, ima male prozore, što kućicu čini tako drugačijom, ugodnom i intimnom. Imate dobru rasvjetu. Na 3 strane kućice stoje vrtni stolovi i stolice. Ne moraš vući stolice i stolove ako vjetar puše iz druge strane. Mislimo da ćemo se često vraćati jer su Edersee i posebno Kellerwald vrijedni daljnjeg istraživanja. Nažalost, uspjeli smo napraviti samo dvije duge šetnje u Kellerwaldu, sigurno ćemo se vratiti. PS. Mačka susjeda nije nametljiva, ali traži malo maženja, možda i koji komadić kobasice.

Martina Hendrika Huijzer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bilo je lijepo putovanje, počelo je s vlasnikom koji nas srdačno dočekuje s bocom vina, kavom i kolačićima te čokoladama na jastucima našeg kreveta. Detaljno su nam objasnili kako sve funkcionira i što sve možemo raditi. Kupaonica nije logična i savršena, pa je to minus. No, sve ne može biti savršeno, morate platiti više za to. Kuća je pomalo tamna tijekom dana, ali u večernjim satima je ugodno s kaminom i upaljenim lampama. Ima puno sitnica, kojima bi trebalo voljeti. Drva za kamin su besplatna, dok ih kod drugih vlasnika često morate platiti. Vanjski prostor je ugodan, možete odabrati na kojoj strani kuće želite sjediti. Vidjeli smo puno toga, previše da bismo nabrajali – dvorce, gradove, plovidbu jezerom Edersee, rudnik bakra, šetnje, zoološki vrt Edersee. Tu je i lijep televizor te radijska postaja HR1 s lokalnim informacijama o prometu, vijestima i vremenu. Tako smo planirali našu iduću godinu prema vremenskoj prognozi. U selu nema trgovine, najbliži supermarket udaljen je 12 km. U Frankenbergu je mega supermarket 'Herkules'. Vraćamo se krajem rujna s prijateljicom jer smo ove godine već 2 puta iznajmili ovu kuću. Sigurno ćemo se ponovno dobro zabaviti.

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo još jedan lijepi tjedan u Kellerwald Hütte, ovo nam je bio treći posjet. Vlasnik nas je srdačno dočekao. Druženje oko kamina stvaralo je ugodnu toplinu, kava je bila spremna zajedno s kolačem. Kućica je vrlo ugodno uređena. Okolina poziva na mnoge lijepe šetnje.

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Naš drugi posjet Kellerwald Hütte ponovno nam se jako svidio. Vlasnik nas je srdačno dočekao, kava i kolač su bili spremni, a u kaminskoj peći grijao se ugodan plamen. Kućica je divno smještena na rubu malog sela i na nekoliko minuta hoda od šume. Vrlo pogodno za opuštanje, odmor i uživanje u prekrasnoj prirodi. Sigurno ćemo se vratiti još jednom.

Gonda Busselaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Posebno srdačno i gostoljubivo dočekani od strane vlasnika. Sveža kafa je pripremljena od njega i sa ponosom poslužena uz komad kolača iz pekare svog sina. Dobili smo puno informacija o mnogim zanimljivostima u neposrednoj okolini i mnogim stazama za pešačenje koje smo videli kroz brošure i fotografije. Nije bio nametljiv već na prijatan način, iz čega se moglo videti da je veoma ponosan na područje gde živi. Veoma je koristan (mogli smo ga uvek pozvati ako je nešto bilo) i doista mu nije bilo teško ništa. Takođe, pas nije bio zaboravljen i obasipan je posudom punom keksića za pse. Kućica je kompletno opremljena - više nego dovoljno pribora za jelo i kuvanje (od držača za jaja do rukavica za rernu, daska za hleb do bočnog pribora itd.). Pri odlasku nas je darivao flašom vina, a u spavaćoj sobi bili su čokoladice za nas. Njegov topli doček - zajedno sa lepim vremenom - omogućili su nam predivan odmor gde smo se potpuno odmorili i zadovoljni sećamo, i sigurno je za nas vredno ponoviti!

Jan Buitelaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Naš odmor u Kellerwald Hutteu nam se jako svidio. Po dolasku, kava je već bila spremna s ukusnim kolačem, a gospodin Herwig nam je detaljno informirao o okolici. Kućica je malo tamna iznutra, ali opremljena je svim udobnostima. Možete lijepo sjediti vani na različitim terasama u vrtu. Također smo divno šetali s naša dva psa u prekrasnoj okolini. Uvečer smo palili drvenu peć što je također bilo vrlo ugodno. Tjedan dana je zapravo prekratak za istraživanje cijele okoline, pa ćemo sigurno još jednom doći u ovu simpatičnu kućicu!

Poelman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dragi domaćine (Harry) koji vas dočekuje s kavom i kolačima i pruža detaljno objašnjenje o tome kako sve funkcionira u kući i što sve možete raditi u regiji. Selo je vrlo mirno i nalazi se tik do šume. Idealno za šetače s kućnim ljubimcima. Prostrane livade izmjenjuju se s šumama u ovom području. Susjedstvo je prijateljsko i uvijek spremno za razgovor. Na 20 minuta vožnje oko lokacije ima dovoljno toga za raditi, pogotovo oko Ederseea. Vožnja biciklom, kanuom, najam broda i naravno šetnje. Najbliže mjesto za kupovinu je Bad Wildungen gdje se nalazi malo veća trgovina i lijep unutarnji i vanjski bazen. Na 50 minuta vožnje nalazi se veći grad Kassel. Sama lokacija ima prostran vrt i opremljena je svim potrepštinama osim perilice rublja. Komunikacija s vlasnikom je dobra. Sve u svemu, odlična lokacija za miran odmor.

Karin Zwinkels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku bio je prisutan gospodin Herwig, srdačan pozdrav, kava je bila spremna s kolačem koji je napravio njegov sin, i finom bocom vina, za naše pse su bile napunjene zdjele s vodom i zdjele s granulama. Super ugodna kuća, udoban krevet, sve je bilo tamo. Ugodno smo razgovarali s gospodinom Herwigom, a zatim je naš tjedan odmora mogao početi. Sigurno ćemo tamo još jednom otići.

L.H Linke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odmor nam se jako svidio. Heime Kellerwald je vrlo udobno namješten i proveli smo lijepe večeri uz kamin. Također, možete jako dobro planinariti u okolici. Posebno treba istaknuti gostoljubivost vlasnika. Toplo smo dočekani uz kavu, kolače i upaljen kamin. Također, boca šampanjca je bila spremna za doček Nove godine. Takvu ljubaznost dosad nismo iskusili. Za to puno hvala. Rado ćemo se vratiti!

Kristof Rottiers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio izvrstan. Vlasnik je pripremio kavu s kolačima i pripremio preukusnu bocu vina. Drvena peć je stvarno sjajna. Kreveti su također vrlo udobni za spavanje. Okolina je zaista predivna. Beskrajne mogućnosti za šetnje. Jedina zamjerka je kupaonica koja bi mogla biti malo veća i svjetlija. Ostalo je zaista sjajno i vrijedno ponavljanja.

Obitelj Rottiers

Marja Niesten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijem kod vlasnika bio je odličan, po dolasku kava je bila gotova i poslužena s komadom kolača, bilo je i grickalica za psa. Kellerwald Hütte je pomalo tamna iznutra, ali dobro namještena, novi wellness tuš je također vrlo ugodan. Ima dosta vanjskog namještaja, a zatvoreni vrt nudi puno privatnosti. U okolici ima mnogo lijepih gradova i mnogo mogućnosti za planinarenje. Sve u svemu lijep blagdanski tjedan

Martijn Zeedijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica je bila vrlo topla uz kavu i kolač. Čekala nas je i boca vina. Kuća je bila potpuno opremljena u dobrom stanju i čista. Od kuće se mogu krenuti u razne šumske šetnje. Mnoga sela u okolici imaju svoje kružne pješačke staze od 5 do 10 kilometara. Idealno za ljubitelje prirode i željne mira.

Jan Buitelaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Svidio nam se naš odmor u Kellerwald Hutte. po dolasku, kava je bila gotova s lijepim komadom torte i dobili smo od gosp. Herwig opširne informacije o području. Kućica je iznutra pomalo tamna, ali potpuno opremljena. Možete sjediti vani na raznim terasama u vrtu. Također smo imali lijepu šetnju s naša dva psa u prekrasnom okruženju. Navečer smo imali peć na drva na kojoj je također bilo vrlo ugodno. Tjedan dana je zapravo prekratko da istražite cijelo područje, tako da ćemo se sigurno vratiti u ovu lijepu kuću!

TAMJ Koonen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Još jedan prekrasan boravak u Kellerwaldhutte, kava, pita od jabuka, peć na drva i ljubazni domaćin. Također drugog dana pekar je dostavio neke poslastice. Opet je bilo super. Nadajmo se da će i topla voda biti moderna, ali to je kikiriki u odnosu na cijeli boravak.

Martina Hendrika Huijzer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bio je to lijep odmor, a sve je počelo s vlasnikom koji nas je srdačno dočekao s bocom vinske kave s kolačem i vodom i čokoladom na jastucima našeg kreveta. Detaljno objašnjenje kako sve radi i što treba učiniti. Ali postoji dovoljno dokumentacije za vidjeti.Kupaonica nije logična i savršena, dakle loša strana. Ali ne možete imati sve savršeno, onda morate rezervirati skuplje. Kućica je malo mračna tijekom dana, ali ugodna navečer s peći na drva i upaljenim svjetiljkama. Ima dosta stvari koje morate voljeti. Drva za peć su besplatna, često ih morate platiti kod drugih vlasnika. Dobro je

ostanite vani možete odabrati na kojoj strani kuće želite sjediti. Vidjeli smo previše toga da bismo spominjali dvorce, gradove, vožnju čamcem po Ederseeu, rudnik bakra, šetnje, Edersee životinjski park. Tu je lijep TV, a radio postaja HR1 zabavan je kanal s prekidima o regionalnom prometu, vijestima i vremenu. Tako smo naš sljedeći dan prilagodili vremenskoj prognozi.Selo nema trgovine u blizini, supermarket je udaljen 12 km. U Frankenbergu je mega supermarket 'Herkules'. Dolazimo krajem rujna. natrag s prijateljem jer smo ovu kuću iznajmili dva puta ove godine. I sigurno će nas opet zabaviti.

Louis Drost

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica kakvu još nismo doživjeli.

Ovaj vlasnik je tako ljubazan i gostoljubiv čak i prema našim psima.

Jedina mana koju smo pronašli je da su trgovine bile daleko.

Morao si koristiti svoj auto u selu nije bilo ništa drugo.

Kućica je bila potpuno kompletna samo šteta zbog smrada u kupaonici.

Sve u svemu, vrlo uspješan odmor, djelomično zahvaljujući vlasniku punom ljubavi

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kad smo htjeli rezervirati jesenski odmor u Belvilli, Kellerwaldhutte mi je odmah zapela za oko, tamo smo htjeli ići.



Nažalost, imali smo dosta kašnjenja na putu do vikendice. Susjedova mačka dočekala nas je na vrtnom stolu kad smo ušli na prilaz. Vlasnik, gospodin Herwig, strpljivo je čekao i već je zapalio peć na drva. Uživali smo u kavi koja je bila gotova. Bilo je i kolača koji su bili dobri nakon putovanja punog zastoja i zastoja u prometu. U frižideru je bila i boca crnog vina i boca hladne mineralne vode. G. Herwig je dodatno objasnio sve o kući, a posebno je rekao puno o području. Kakva dobrodošlica. To nam se nikad nije dogodilo.



Vikendica je lijepo namještena i ne izgleda kao većina kuća za odmor. Čini se kao da su stanari na odmoru, a mi čuvamo kuću, uključujući i susjedovu mačku. Unutra je ugodno i neuredno i odmah smo se osjećali kao kod kuće. Prekrasan TV sa satelitskim prijamnikom imali smo uključen samo sat vremena. Cijeli tjedan smo slušali radio, HR1. Ugodan radio s informacijama i vijestima iz Hessena. Radio solidan, bez beskrajnog blebetanja, kakvog ne poznajemo u Nizozemskoj u našem stupastom emitiranju.



A ako možemo spomenuti točku konstruktivne kritike, to je kupaonica. Kada je uklonjena i postavljena je tuš kabina. Sada je postalo malo tijesno i ne treba biti predebeo. Mislim da bi bilo bolje da su promijenjeni tuš kabina i umivaonik. Šteta, ali ne i kršenje dogovora.



Imaš svoj ulaz gdje je najbolje voziti unatrag. Vikendica je okružena zelenilom, nemate pogled. Također nije doorzon kuća, ima male prozore, što kuću čini toliko drugačijom, ugodnom i intimnom. Ima dobro osvjetljenje. Na 3 strane kuće nalaze se vrtni stolovi i stolice. Ne morate vući okolo stolice i stolove kada vjetar dolazi iz drugog kuta.



Mislimo da ćemo se često vraćati, jer Edersee, a posebno Kellerwald vrijedi dalje istraživati. Nažalost uspjeli smo napraviti samo dvije duge šetnje Kellerwaldom, definitivno se želimo tamo vratiti.



P.S. susjedova mačka nije nametljiva, ali želi malo maženja, a možda i komad kobasice.

TAMJ Koonen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bio sam u Kellerwaldhutte 15. put. Ponovno je bilo fantastično, primljeno s kolačem i kavom/čajem i gorućom peći.. Također se pokazalo da je opskrba toplom vodom riješena i sada je završena. Dogodine opet....

L.H Linke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u odmoru. Koliba Kellerwald vrlo je udobno namještena i proveli smo lijepe večeri uz kamin.

U okolici možete vrlo dobro planinariti. Najznačajnije

istaknuti je gostoljubivost domaćina. Srdačno smo dočekani s kavom, kolačima i zapaljenim kaminom. Za početak godine bila je dostupna i boca pjenušca. Nikada nismo doživjeli takvo prijateljstvo. Hvala vam puno na tome.

Rado bismo se vratili!

Ilvy Maas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odličan. Domaćin je bio vrlo gostoljubiv, zapalio je vatru, pripremio nešto fino i vino. Rekao nam je i što da radimo u okolici. Također kontaktiran u međuvremenu.

Kući je potrebna modernizacija. Madrac nije bio baš udoban, a kauči su istrošeni.

Posuđe i tave također su još bili prljavi.

Postoji wellness tuš, ali WC ne miriše svježe i vrlo je blizu tuša.

Područje je mirno, ali se vikendica nalazi u stambenoj četvrti.

Marion van der Borden

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasno miran odmor s našim psima (1 od 10 godina i 1 od 4 mjeseca). Odlična kuća, samo kupaonica miriše malo na vlagu. zbog štene je hodalo samo malim dijelovima, ali okoliš je vrlo lijep. Pri dolasku je još uvijek bilo snijega, 2 dana kasnije sve je nažalost nestalo.

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Naš drugi posjet Kellerwald Hutte ponovno nam se jako svidio. Vrlo toplo nas je dočekao vlasnik, kava i kolači bili su spremni, a u peći na drva gorjela je ugodna vatra.

Kućica je prekrasno mirna na rubu malog sela i nekoliko minuta hoda od šume. Vrlo pogodno za odmor, oporavak i uživanje u prekrasnoj prirodi.

Sigurno ćemo se vratiti još jednom.

R Berwald

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bili smo vrlo ljubazno primljeni. Kamin je već divno gorio, šalica kave je bila spremna s pitom od jabuka. Čak je izvješena nizozemska zastava. Čak je bio spreman i e.a. za naše pse. Ukusne kosti za žvakanje i voda. Vlasnik mr. Herwig, prijateljski nas je dočekao i objasnio nam kako sve funkcionira. Govori o okolišu.

Smještaj je bio čist i uredan. Divni kreveti. Dobro sam spavao.

Tuš je bio malo tijesan, ne kabina nego raspored. Mislim da nije moglo drugačije.

A ako volite šetnju i prirodu, ovo je mjesto za vas. Za zabavu se morate malo voziti.

A u vrijeme ove godine, sredinom rujna, malo je terasa bilo otvoreno. Unatoč lijepom vremenu. Mislite da biste trebali više tražiti turistička mjesta.

Karin Zwinkels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku, gosp. Herwig je bio prisutan, entuzijastičan pozdrav, kava je bila spremna s domaćim kolačima njegovog sina i lijepom bocom vina, zdjelice s vodom bile su napunjene za naše pse, a zdjelice za hranu s grickalicama. Super udobna kuća, dobar krevet, sve je bilo tu. Ugodan razgovor s gosp. Herwig, onda je naš praznični tjedan mogao početi. Svakako idite opet tamo.

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček vlasnika uz kavu i kolač. Imao je mnogo savjeta za lijepa putovanja u to područje. Kućica je lijepo uređena, pomalo tradicionalno, ali sve što trebate je tu.

Maarten Slot

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica uz kavu i nešto ukusno, bocu vina za daljnje uživanje. Opširno objašnjenje našeg boravka s mnogo savjeta o svim mogućnostima u okolici.

Ugodno namještena drvena kućica sa peći na drva.

Mnogo mogućnosti za planinarenje iz brvnare u prekrasnom Parku prirode.

Poelman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dragi domaćin (Harry) koji vas čeka s kavom i kolačima i detaljno vam objašnjava kako sve funkcionira u kući i što se može raditi u okolici. Selo je vrlo mirno i blizu je šume. Idealno za šetače s kućnim ljubimcima. Ovim područjem dominiraju prostrani travnjaci prošarani šumama.

Okolni susjedi su ljubazni i uvijek spremni za razgovor

Postoji mnogo toga za učiniti unutar 20 minuta vožnje oko lokacije, posebno oko Ederseea.

Vožnja bicikla, kanua, iznajmljivanje čamca i naravno hodanje.

Najbliže mjesto za kupovinu i sl. je Bad Wildungen, ovdje ćete pronaći opsežniju trgovinu na malo i prekrasan unutarnji i vanjski bazen. Veći grad Kassel udaljen je 50 minuta.

Sama lokacija ima prostrani vrt i potpuno je opremljena osim perilice rublja.

Kontakt s vlasnikom je dobar.

Sve u svemu odlična lokacija za miran odmor.

Bernd Tollmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Tamo smo proveli 2 prekrasna tjedna. Vlasnik ih je srdačno dočekao uz kavu i kolač. Bilo je dodatnih poslastica za našeg psa Lukea. Dobili smo informacije što možemo raditi i gdje se isplati ići.

Stefan Heyer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Vrlo ljubazan domaćin. Kuća je vrlo udobna i rustikalno namještena. Sve je tu da provedete ugodan tjedan u brvnari. Sve dobro. Susjedstvo je također vrlo susretljivo i prijateljski nastrojeno. Opet rado.

Gonda Busselaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Posebno toplo i gostoljubivo primljen od strane vlasnika. Svježu kavu skuhao je sam i ponosno poslužio uz komad kolača iz pekare svog sina. Dobili smo puno informacija o brojnim zanimljivostima u neposrednoj blizini i brojnim planinarskim stazama koje su nam prikazane kroz brošure i fotografije. Nije nametljivo ali na ugodan način čime je pokazao da je jako ponosan na kraj u kojem živi.Vrlo uslužan (uvijek ga je mogao nazvati ako je bilo nečega) i stvarno mu ništa nije bilo previše.Pas nije zaboravljen i razmažen sa zdjelom punom psećih keksa. Kućica je potpuno opremljena - više nego dovoljno pribora za jelo i kuhanje (od čaše za jaja do držača za lonce, rukavica za pećnicu, daske za kruh do flote za bušenje, itd..) Na odlasku nam je dao bocu vina, a čokolade su još bile u spavaćoj sobi za nas. Njegova srdačna dobrodošlica, zajedno s lijepim vremenom, osigurali su prekrasan blagdanski tjedan koji smo potpuno odmorni i zadovoljni mogli gledati unatrag s velikim zadovoljstvom i svakako ga vrijedi ponoviti za nas!

M.h. Van Osch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Na naše iznenađenje, dočekao nas je vlasnik g. Herwig s kavom, kolačem i bocom vina (nikad doživljeno). Izdvojeno je vrijeme i da nas se obavijesti o nekoliko stvari. Nadalje, posjet Schlossparku i centru Kassela kao i Frankenbergu, Marburgu i Ederseeu se svakako preporuča, sve u svemu što smo vidjeli puno u našem kratkom odmoru od tjedan dana.

M.E. Mirande

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan odmor uz indijsko ljeto krajem listopada. Kućica je bila vrlo ugodna. Lijep prijem u potpuno opremljenoj vikendici. Za ljubitelje mira i prirode bitna je samo lijepa priroda...prošetajte ulicom pa kroz livadu ušetate u šumu nakon čega se ponovno možete ugrijati uz čašu finog vina ispred peći. nakon lijepih izleta u okolicu. Kućica je prekrasna za 2 osobe.

Ans de Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo još jedan lijep tjedan u Kellerwald Hutte, ovo je bio naš treći posjet. Vrlo gostoljubiv prijem od strane vlasnika. Peć na drva davala je lijepu toplinu, kava je bila spremna uključujući i kolač.

Kućica je vrlo ugodna. Područje poziva na mnoge lijepe šetnje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 304843

Posljednje ažuriranje: 16.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/304843.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Haina» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 46 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat