Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Blankenburg

maks.  2   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Teniski teren

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 150 km

150 km

Kolodvor 3 km

3 km

Izlaz s autoceste 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


194 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sven Kelly

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, mog supruga je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti. Bio je to vrlo udoban mali stan. Sve je bilo prisutno, tako da smo se mogli dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovno ćemo se tamo smjestiti, ovaj put na duže vrijeme. Toplo preporučujem.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih praznika. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj je suprug bio u mladosti i djetinjstvu u Harzu.

Bila je to vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli samo opskrbljivati. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti ondje, ali tada za duže vrijeme. Top 👌

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići tijekom božićnih blagdana ️ za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bila je vrlo udobna mala stanica. Sve je bilo dostupno tako da smo se dobro mogli sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo ponovno, tada za malo duže, opet se smjestiti tamo ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bio je vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo prisutno tako da smo se dobro mogli sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. Svakako ćemo se ponovno smjestiti tamo, ovaj put malo duže. Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otputovati tijekom Božićnih blagdana. Za mene je bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u djetinjstvu i mladosti u Harzu.

Bio je to vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo prisutno tako da smo se dobro mogli sami brinuti. Područje je vrlo tiho, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno tamo smjestiti, onda malo duže. Top! 🔝

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo prisutno, tako da smo se dobro mogli sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se opet tamo smjestiti, ovaj put na duže vrijeme. Toplo preporučujem.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko Božićnih praznika. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu u svojem djetinjstvu i mladosti.

Bio je to vrlo udoban mali stan. Bilo je sve što vam je potrebno da se možete dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i pažljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se tamo ponovno smjestiti, ovaj put na duže vrijeme. Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih praznika. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u Harzu u djetinjstvu i tinejdžerskim godinama.

Bio je vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo prisutno, tako da smo se mogli dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovno ćemo se tamo smjestiti, onda malo duže. Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko Božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž proveo djetinjstvo i mladost u Harzu.

Bio je to vrlo ugodan mali stan. Sve što nam je trebalo je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami brinuti. Područje je vrlo mirno, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i skladno. Svakako ćemo se opet tamo smjestiti, možda čak na duže vrijeme. Top!

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bio je to vrlo ugodan mali apartman. Bilo je sve prisutno, tako da smo se dobro mogli sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i predusretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno tamo smjestiti, onda za malo duže vrijeme. Top! ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko Božićnih praznika. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu za svoje djetinjstvo i mladost.

Bio je vrlo ugodan mali stan. Bilo je sve što nam je potrebno, tako da smo se dobro mogli samostalno brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i ljubazni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se još jednom tamo smjestiti, tada malo duže. Toplo preporučujemo!

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo spontano otići na putovanje za Božićne praznike. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo prisutno, tako da smo se mogli dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. Svakako ćemo se ponovno smjestiti tamo, onda za duže vrijeme. Toplo preporučujemo.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano za putovanje preko božićnih praznika ️ Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

To je bila vrlo udobna mala stan. Bilo je sve što je potrebno, tako da smo se dobro mogli sami snabdjeti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo ponovno, tada malo duže, ponovno se smjestiti tamo ️ Vrh ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otputovati preko božićnih blagdana ️ za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. Svakako ćemo se ponovno tamo smjestiti, ovaj put na duže vrijeme ️ Vrh ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo spontano otići na putovanje tijekom božićnih praznika ️ bila je to moja prva godišnja doba u Harzu, moj je suprug bio u Harzu u djetinstvu i mladosti.

Bila je to vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo opet tamo odsjesti, onda malo duže ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo spontano otići na odmor za Božićne praznike. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bio je to vrlo ugodan mali stan. Bilo je sve što je potrebno, tako da smo se mogli dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno tamo smjestiti, ali onda dulje. Top! 🌟

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići na put tijekom božićnih blagdana ️ Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stanica. Bilo je sve što vam je potrebno za dobru samostalnu brigu. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i uslužni. Bilo je vrlo idilično i skladno. U svakom slučaju ponovno ćemo tamo provesti još malo vremena ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih blagdana ️ za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami snabdjeti. To je vrlo mirno područje i vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno tamo smjestiti, ovaj put malo dulje ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo spontano da provedemo Božićne praznike negdje drugdje. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je to vrlo ugodna mala stanica. Sve je bilo dostupno tako da smo se dobro mogli snabdjeti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili ljubazni, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno tamo smjestiti, ali tada na duže vrijeme. Toplo preporučujemo.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio tamo u djetinjstvu i mladosti.

Bila je jako udobna mala stanica. Sve je bilo prisutno tako da smo se mogli dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje i vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je jako idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se tamo opet smjestiti, onda malo duže. Toplo preporučeno!

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano za odlazak na Božićne praznike. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bio je to vrlo ugodan mali stan. Bilo je sve što nam je trebalo, tako da smo se mogli dobro sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovno ćemo tamo boraviti, tada na duže vrijeme. Toplo preporučujemo.

Franziska Hübner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i moglo se sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to da u stanu nije bilo Wi-Fi (signal nije dolazio do stana) i malo je bilo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani jako slegnut, a tuš bio jako nizak. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano putovati za vrijeme Božića. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bila je to vrlo ugodna mala stan. Imalo je sve što je potrebno za samoposluživanje. Područje je vrlo mirno, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovno ćemo se smjestiti tamo, ali onda za duže vrijeme. Toplo preporučujemo.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano da otputujemo za Božićne praznike. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tokom svog detinjstva i mladosti.

Bilo je veoma udobno malo stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se mogli dobro samo za sebe brinuti. To je veoma mirno područje, a vlasnici su bili veoma ljubazni, prijateljski raspoloženi i uslužni. Bilo je veoma idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smestiti tamo, ali tada za duže vreme. Odlično.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se odlučiti iznenada otići na put tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu tijekom svojeg djetinjstva i mladosti.

Bilo je vrlo udobno malo stan. Sve je bilo dostupno tako da smo se mogli dobro brinuti o sebi. To je vrlo mirno područje i vlasnici su bili jako dragi, prijateljski i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti tamo još jednom, ali tada za duže vrijeme. Toplo preporučujemo.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih blagdana. Za mene je ovo bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bio je to vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo dostupno pa smo se mogli dobro sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovno ćemo se smjestiti tamo, ali ovaj put malo dulje. Toplo preporučujem.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići na put tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje i vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovno ćemo se tamo smjestiti, ali tada malo duže. Vrhunski.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići za Božićne blagdane ️ za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

To je bio vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo dostupno tako da smo se dobro mogli osigurati. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i uslužni. Bilo je vrlo idilično i skladno. U svakom slučaju ćemo se opet tamo smjestiti, tada duže ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići na put tijekom božićnih blagdana ️ Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio u Harzu za vrijeme djetinjstva i mladosti.

Bila je to vrlo ugodna mala stan. Bilo je sve prisutno, tako da smo se dobro sami mogli brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski nastrojeni i ljubazni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se tamo ponovno smjestiti, onda malo duže ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, a moj suprug je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno tako da smo se mogli dobro sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje, a domaćini su bili jako dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se opet smjestiti tamo, onda za nešto duže, Top.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići tijekom božićnih blagdana ️ Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio u Harzu za vrijeme svoje djetinjstva i mladosti.

Bio je to vrlo udoban mali stan. Sve je bilo prisutno, tako da smo se dobro mogli sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se opet tamo smjestiti, samo ovaj put malo duže ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano putovati za vrijeme božićnih praznika. Za mene je to bio prvi put da boravim u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladosti.

Bila je to vrlo udobna mala apartmana. Sve je bilo dostupno, tako da smo se mogli dobro sami opskrbljivati hranom. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti tamo, tada za duže vrijeme. Odlično.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano da za Božićne praznike odemo na putovanje. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u Harzu kao dijete i kao tinejdžer.

Bilo je vrlo ugodno malo stanče. Sve je bilo dostupno pa smo se mogli dobro sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski raspoloženi i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti tamo, tada malo duže. Toplo preporučujem!

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići za vrijeme Božića ️ za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj muž je bio u Harzu tijekom svoje dječje i mladenačke dobi.

To je bio vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo dostupno tako da smo se dobro mogli sami opskrbiti hranom. Područje je vrlo mirno, a domaćini su bili vrlo dragi, ljubazni i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti tamo, ali ovaj put na duže vrijeme️ Top ️.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo spontano putovati tijekom Božićnih praznika. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio tamo u djetinjstvu i mladosti.

Bio je to vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo dostupno tako da smo se mogli dobro sami opskrbiti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno tamo smjestiti, onda za malo duže. Toplo preporučeno.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići za Božićne praznike. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je to vrlo ugodan mali stan. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami snabdjeti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti tamo, onda malo duže. Toplo preporučujemo.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili su da se spontano otisnemo preko božićnih praznika ️ Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj suprug bio u Harzu tokom detinjstva i mladosti.

Bilo je veoma udobno malo stančić. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli sami snabdevati hranom. To je veoma mirno područje, a vlasnici su bili veoma ljubazni, prijateljski nastrojeni i uslužni. Bilo je veoma idilično i harmonično. U svakom slučaju, ponovo ćemo se tamo smestiti, ali ovaj put malo duže ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići preko božićnih blagdana ️ za mene je ovo bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio u Harzu u djetinjstvu i mladosti.

Bila je vrlo ugodna mala apartmana. Sve je bilo dostupno, tako da smo se dobro mogli samoobezbeđivati. Područje je vrlo mirno, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski nastrojeni i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo ponovno tamo boraviti, ovaj puta malo duže ️ Top ️

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano provesti božićne praznike daleko od kuće. Za mene je to bio prvi odmor u brdima, dok je moj suprug bio tamo u djetinjstvu i mladosti.

Bio je to vrlo udoban mali stan. Bilo je sve što je potrebno za dobro samooskrbljivanje. Područje je vrlo mirno, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i pažljivi. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se tamo ponovno smjestiti, ali tada za malo dulje vrijeme. Fantastično!

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otputovati tijekom božićnih blagdana. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, dok je moj muž bio u Harzu kada je bio dijete i mladić.

Bila je jako ugodna mala stanica. Sve je bilo dostupno tako da smo se mogli dobro sami brinuti. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i susretljivi. Bilo je jako idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo ponovno odsjesti tamo, onda malo dulje. Toplo preporučujem.

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići na putovanje preko božićnih blagdana u Harz. Za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio tamo u djetinjstvu i mladosti.

Bila je to vrlo ugodna mala stan. Bilo je sve što je potrebno da se dobro samostalno snabdijevate. To je vrlo mirno područje, a vlasnici su bili vrlo dragi, prijateljski i ljubazni. Bilo je vrlo idilično i skladno. U svakom slučaju ćemo se ponovno smjestiti tamo, ovaj put malo duže. Vrhunski!

Melanie Jachmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlučili smo se spontano otići za Božićne praznike ️ za mene je to bio prvi odmor u Harzu, moj suprug je bio u Harzu tijekom djetinjstva i mladenaštva.

Bila je to vrlo ugodna mala stan. Sve je bilo dostupno tako da smo se dobro mogli samoopsluživati. To je vrlo mirno područje i vlasnici su bili vrlo ljubazni, prijateljski i uslužni. Bilo je vrlo idilično i harmonično. U svakom slučaju ćemo se ponovo smjestiti tamo, tada duže️ Top ️

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a apartman je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Apartman je lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što u apartmanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do apartmana) i malo je teže za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i mogao se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što je nažalost bilo manje lijepo je da nije bilo bežične internetske veze u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže velikim ljudima (1,87) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani jako udubljen, a tuš je bio jako nizak. Svejedno, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nema WiFi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo propušten, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se direktno sjedati i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je to što nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (187 cm) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani jako propao, a tuš je bio jako nizak. Unatoč tome, može se tamo provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i mogli ste sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo tako lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi mreže (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (187 cm) jer je krevet bio vrlo kratki i na jednoj strani prilično provaljen, a tuš vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan se nalazio lijepo u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran, i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije tako lijepo bilo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne ide do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio jako kratak i nažalost vrlo udubljen s jedne strane, a tuš bio vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutrašnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije tako lijepo je to što nema Wi-Fi u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani jako udubljen, a tuš je vrlo nizak. Unatoč tome, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest da nije bilo bežične mreže u stanu (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) zato što je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo natučen, a tuš je bio vrlo dubok. Unatoč tome, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili divni i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije tako lijepo bilo jest da u stanu nije bilo Wi-Fi mreže (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke osobe (1,87m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani izlizan, a tuš jako nizak. Ipak, može se provesti vrlo lijepo vrijeme tamo.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nema Wi-Fi-ja (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet jako kratak i nažalost s jedne strane dosta propao, a tuš jako nizak. Bez obzira na to, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni i stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije lijepo bilo je što nije bilo bežičnog interneta u stanu (signal ne doseže do stana) i što je bilo malo teže za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio jako kratak i nažalost vrlo prozračan s jedne strane, a tuš je bio vrlo dubok. Unatoč tome, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i mogli ste sjediti i jesti direktno u kuhinji. TV je bio također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i što je malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo propao, a tuš vrlo nizak. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i mogao si sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i što je bilo malo teže za visoke osobe (1,87 m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani izlizan, a tuš je bio jako nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Upravitelji su bili vrlo ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo tako lijepo je da nije bilo Wi-Fi-a u stanu (signal ne doseže stan) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo proglađen, a tuš vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i možete direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je da nije bilo WiFi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio jako kratak i nažalost izgubljen na jednoj strani, a tuš je bio jako nizak. Unatoč tome, može se tamo provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a apartman je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Apartman je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do apartmana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m), jer je krevet jako kratak i nažalost na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se nalazio lijepo u dvorištu. Stan je lijepo velik i mogli ste sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo, to je da u stanu nije bilo WiFi mreže (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo težak za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani također nije baš udoban, a tuš je vrlo nizak. Unatoč tome, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a apartman je lijepo smješten u dvorištu. Apartman je lijepo prostran i moguće je sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne dopire do apartmana) i nažalost je bilo malo teže za visoke osobe (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo provaljen, a tuš vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost vrlo provaljen sa jedne strane, a tuš vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i moglo se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest da u stanu nije bilo Wi-Fi-ja (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke osobe (1,87m), jer je krevet bio jako kratak i nažalost, s jedne strane jako provaljen, a tuš je bio jako dubok. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili vrlo ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je to da u stanu nije bilo bežične internetske veze (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke osobe (1,87m) zbog vrlo kratkog kreveta i nažalost vrlo provaljene jedne strane te vrlo dubokog tuša. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili vrlo dragi, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik, i moglo se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo tako lijepo bilo je to što nije bilo interneta u stanu (signal ne doseže do stana) i što je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost jako udubljen s jedne strane, a tuš je bio vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo ugodno vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super simpatični, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Što nažalost nije bilo tako lijepo, to je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani ravno i tuš je vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i što je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost jedna strana je vrlo udubljena, a tuš je vrlo nizak. Bez obzira na to, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet jako kratak i nažalost jedna strana je jako propala, a tuš je bio vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan se lijepo nalazio u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možeš sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nema WiFi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednoj strani također vrlo provaljen, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, možeš tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se nalazi lijepo u dvorištu. Stan je lijepo velik i može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije lijepo bilo je da nema Wi-Fi u stanu (signal ne doseže do stana) i malo je teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane jako založen, a tuš je vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo ugodno vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo, bilo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke osobe (1,87m), jer je krevet bio jako kratak i, nažalost, vrlo izvaljen s jedne strane, a tuš vrlo dubok. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili izuzetno ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik, a moglo se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost s jedne strane također vrlo provaljen, a tuš vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten unutar dvorišta. Stan je bio lijepo prostran i mogli ste sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo bežične mreže (signal ne dopire do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost je na jednoj strani bio vrlo udubljen i tuš vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili iznimno ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i može se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo prohodan, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i što je nažalost bilo malo teže za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo propao, a tuš vrlo dubok. Unatoč tome, može se provesti vrlo lijepo vrijeme tamo.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i mogao se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo WiFi (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani dosta pregibao, a tuš vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Iznajmljivači su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost vrlo proširen s jedne strane, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nema Wi-Fi (signal ne doseže do stana) i krevet je nažalost bio vrlo kratak i jedna strana vrlo propala, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan se nalazio lijepo u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjesti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo bilo je da nema WiFi-a u stanu (signal ne dopire do stana) i nažalost, malo je teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet jako kratak i na jednoj strani je vrlo klimav, a tuš vrlo nizak. Ipak, možete tamo provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet jako kratak i nažalost s jedne strane oštećen, a tuš je vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili vrlo dragi, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete odmah sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo tako lijepo je što u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost vrlo propao s jedne strane, a tuš je bio vrlo dubok. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan se nalazio lijepo u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i mogli ste sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je bilo to da u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost i vrlo propao s jedne strane, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni i stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete odmah sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da nije bilo interneta u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1.87m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo propao, a tuš vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) budući da je krevet vrlo kratak i nažalost je jedna strana vrlo propala, a tuš vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i mogli smo sjesti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i za visoke ljude (1,87m) je bilo malo teško jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo prohodan, a tuš vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i mogli ste sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo WiFija (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke osobe (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo iznuren, a tuš vrlo nizak. Bez obzira na to, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili izuzetno ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i mogli ste sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani propao, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan se nalazio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije tako lijepo bilo je da nije bilo Wi-Fi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) zbog toga što je krevet bio jako kratak i na jednoj strani jako provaljen, a tuš je bio vrlo dubok. Unatoč tome, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš je vrlo nizak. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Podaci su bili super ljubazni i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš vrlo dubok. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se nalazio lijepo smješten na dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je što nije bilo Wi-Fi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio jako kratak i nažalost s jedne strane izuzetno presječen, a tuš vrlo dubok. Unatoč tome, možete provesti vrlo lijepo vrijeme tamo.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Što nažalost nije lijepo je to da nema Wi-Fi u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani također vrlo udubljen, a tuš je vrlo dubok. Bez obzira na to, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. TV je također velik i lijep. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest da nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost vrlo udubljen s jedne strane i tuš je vrlo nizak. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a apartman je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Što nažalost nije lijepo, je da u stanu nema Wi-Fi (signal ne doseže do stana) i da je malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet jako kratak i nažalost na jednoj strani jako dotrajao, a tuš je jako nizak. Bez obzira na to, možete tamo provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo bio smješten u dvorištu. Stan je lijepo prostran i može se odmah sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i da je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak, na žalost, na jednoj strani vrlo prilegao i tuš vrlo nizak. Ipak, tamo se može provedeti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije tako lijepo bilo je da u stanu nema Wi-Fi mreže (signal ne doseže do stana), i nažalost, malo je teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet jako kratak i nažalost jedna strana je jako propala, a tuš je jako nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je što nema Wi-Fi u stanu (signal ne dopire do stana) i što je malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet jako kratak i nažalost jedna strana je također jako udubljena, a tuš je jako nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan se nalazio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i može se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest to što u stanu nije bilo Wi-Fi (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i na žalost je vrlo usukan s jedne strane, a tuš vrlo nizak. Bez obzira na to, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran, i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest da nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana), i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane dosta propao, a tuš je vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije lijepo bilo je da u stanu nema Wi-Fi (signal ne dopire do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost na jednoj strani vrlo propao, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjesti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo tako lijepo je da nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani jako propao, a tuš je bio jako nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super prijatni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik, i može se odmah sjesti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest da u stanu nema Wi-Fi (signal ne dopire do stana) i nažalost je bilo malo teže velikim ljudima (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost jedna strana je bila jako propala, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo ugodno vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Nažalost, nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio vrlo kratak i s jedne strane vrlo propao, a tuš vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se nalazio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo, nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i malo je teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš je vrlo nizak. Ipak, može se provesti vrlo lijepo vrijeme tamo.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratki i nažalost vrlo izležen s jedne strane, a tuš vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednoj strani vrlo udubljen i tuš vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije lijepo je da u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1.87m) jer je krevet jako kratak i nažalost vrlo udubljen s jedne strane i tuš je jako nizak. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete odmah sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije lijepo bilo je da u stanu nije bilo bežične mreže (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo neravan, a tuš je vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

(Note: Croatian translation might not be accurate. The translation is done by AI and can differ from real translation.)

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nema Wi-Fi (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost, s jedne strane, vrlo propao, a tuš je vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran, a može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što nije bilo WiFi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i malo je teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet jako kratak i nažalost jako propao s jedne strane, a tuš je bio jako dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i može se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo bežične mreže (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane izrazito propao, te je tuš vrlo nizak. Bez obzira na to, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i možete direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je da u stanu nema WiFi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1.87m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost vrlo udubljen sa jedne strane, a tuš je bio vrlo nizak. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik, i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je to što nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke osobe (1,87m), jer je krevet bio jako kratak i nažalost s jedne strane jako udubljen, a tuš jako nizak. Ipak, možete tamo provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani dosta pao, a tuš je bio vrlo nizak. Unatoč tome, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo, bilo je to što u stanu nije bilo WiFi (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo teže za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane jako provaljen i tuš također bio vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost je na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš je vrlo nizak. Unatoč tome, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je bilo to da u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke osobe (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost vrlo provaljen s jedne strane i tuš vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se nalazio lijepo u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Što nije bilo lijepo, to je da nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i da je malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i na jednoj strani vrlo provaljen te je tuš vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je lijepo velik, a možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da nema Wi-Fi u stanu (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet vrlo kratak i žalosno propao s jedne strane, također je tuš bio vrlo dubok. Ipak, možete provesti vrlo lijepo vrijeme tamo.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Što nažalost nije bilo lijepo, jest da u stanu nema Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je malo teže za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet jako kratak i nažalost s jedne strane je jako propao, a tuš je jako nizak. Unatoč tome, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo jest da nema Wi-Fi u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost na jednoj strani vrlo provaljen, a tuš je jako nizak. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan se lijepo nalazio u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i mogao se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal nije dopirao do stan

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i moglo se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Što nažalost nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo bežične mreže (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost jako propao sa jedne strane te je tuš bio jako nizak. Bez obzira na to, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan se lijepo nalazio u dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to što u stanu nije bilo WiFi-ja (signal ne doseže do stana) i što je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) zbog toga što je krevet jako kratak i nažalost s jedne strane jako udubljen, a tuš jako nizak. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili vrlo ljubazni i stan se lijepo nalazio u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je da nije bilo WiFi-a u stanu (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke osobe (1,87 m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo udubljen, a tuš vrlo nizak. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan je bio lijepo smješten u unutrašnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Što nažalost nije bilo lijepo, bilo je to da u stanu nije bilo interneta (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo udubljen i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni i stan se lijepo nalazio u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo, je što nije bilo bežične internetske veze u stanu (signal ne doseže do stana) i što je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio jako kratak i nažalost jedna strana je bila jako udubljena, a tuš je bio jako nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo ugodno vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a apartman je lijepo smješten u dvorištu. Apartman je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također lijepo velik. Ono što nažalost nije lijepo je da u apartmanu nema Wi-Fi (signal ne doseže do apartmana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost s jedne strane i vrlo stari, a tuš je vrlo dubok. Ipak, možete provesti vrlo lijepo vrijeme tamo.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se lijepo nalazio u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik, a možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što nije bilo bežičnog interneta u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost, bilo je malo teško za visoke osobe (1,87 metara), jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani također vrlo propao, a tuš vrlo dubok. Ipak, možete tamo provesti vrlo lijepe trenutke.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i možete u kuhinji sjediti i jesti. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je da u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost vrlo propao s jedne strane, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo ugodno vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je lijepo smješten u unutrašnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjesti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo bilo je to što nije bilo bežičnog interneta u stanu (signal ne doseže do stana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo neudoban i tuš vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan se nalazi lijepo u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i moglo se sjesti i jesti direktno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Šteta što u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do stana) i što je bilo malo teže za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš je bio vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio prekrasno velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo je to da u stanu nije bilo Wi-Fi-a (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke osobe (1,87m) jer je krevet bio jako kratak i nažalost na jednoj strani jako udubljen, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan se nalazio lijepo u unutrašnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je bio također lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo tako lijepo je da u stanu nema Wi-Fi (signal ne doseže do stana) i da je bilo malo teže za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani jako spušten, a tuš je bio vrlo dubok. Bez obzira na to, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je to što u stanu nije bilo Wi-Fi-ja (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost jedna strana također gotovo propala i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super slatki, a stan je lijepo bio smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo tako lijepo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-ja (signal ne doseže do stana) i malo je bilo teško za visoke osobe (1,87 m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani jako propao, a tuš je bio jako nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili izuzetno ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio velik i sjednite i jedite izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Nažalost, nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i bio je malo težak za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani jako raspao, a tuš je bio vrlo nizak. Bez obzira na to, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a apartman je bio lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio lijepo velik i kuhinja je imala stol za sjedenje i jedenje. Televizor je također bio lijepo velik. Nažalost, nije bilo WiFi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani popustio, a tuš je bio vrlo dubok. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se sjediti i jesti direkt u kuhinji. TV je bio također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo bilo je da u stanu nije bilo Wi-Fi-ja (signal ne doseže do stana) i malo je bio težak za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani vrlo udubljen, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, može se tamo provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Nažalost, nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i bilo je malo teško za visoke osobe (1,87 m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo propao, a tuš je bio vrlo nizak. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutrašnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što nije bilo Wi-Fi-ja u stanu (signal ne doseže do stana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio vrlo kratki i nažalost na jednoj strani vrlo prohvakan, dok je tuš bio vrlo nizak. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se direktno sjediti i jesti u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo, bilo je to što nije bilo WiFi-ja u stanu (signal ne doseže do stana), a bilo je malo teško za velike ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost jedna strana je bila vrlo sklona propadanju te je tuš bio vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi i stan se nalazio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to da u stanu nije bilo Wi-Fi-ja (signal ne doseže sobu) i da je bilo malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani također vrlo udubljen, a tuš je bio vrlo nizak. Bez obzira na to, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili izuzetno ljubazni, a stan je lijepo smješten u dvorištu. Stan je bio velik i može se sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo, bilo je to da nema Wi-Fi signala u stanu (signal ne doseže do stana) i malo je teško za visoke osobe (1,87m), jer je krevet vrlo kratak i nažalost je sa strane bio vrlo udubljen, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Inhaberi su bili super ljubazni, a stan se lijepo nalazi u unutarnjem dvorištu. Stan je lijepo velik i možete sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Šteta je što u stanu nije bilo Wi-Fi (signal nije dovoljan za stan) i što je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost jako propao na jednoj strani, a tuš jako dubok. Unatoč tome tamo može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik, a možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je da u stanu nije bilo WiFi-ja (signal ne dopire do stana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87 m) jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani vrlo izlizan, a tuš je bio jako dubok. Ipak, tamo možete provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako dragi, a stan je bio lijepo lociran u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i može se sjediti i jesti direktno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Šteta je što u stanu nije bilo interneta (signal ne doseže do stana) i što je za velike ljude (1,87 m) bilo teško jer je krevet bio jako kratak i na jednoj strani jako provaljen, a tuš jako dubok. Ipak, tamo se može provesti jako lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super dragi i stan se nalazio lijepo u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo lijepo bilo je da nema bežične internet veze u stanu (signal ne doseže do stana) i nažalost je bilo malo teško za visoke ljude (1,87 m), jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost s jedne strane jako propao i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili jako ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo prostran i moglo se sjesti i jesti u kuhinji. TV je bio također lijepo velik. Ono što nije bilo lijepo je to što nije bilo Wi-Fia u stanu (signal ne doseže do stana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m), jer je krevet bio vrlo kratak i na jednoj strani vrlo propao, a tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan se lijepo nalazio u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijepo velik ​​i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. Televizor je također bio lijepo velik. Ono što nažalost nije bilo tako lijepo je to što u stanu nije bilo WiFi-a (signal ne doseže do stana) i što je za visoke ljude (1,87m) bilo malo teško, jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost s jedne strane vrlo malo udoban, a tuš vrlo dubok. Unatoč tome, tamo se može provesti vrlo lijepo vrijeme.

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme

Franziska Hübner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vlasnici su bili super ljubazni, a stan je bio lijepo smješten u unutarnjem dvorištu. Stan je bio lijep i velik i možete sjediti i jesti izravno u kuhinji. TV je također bio dobre veličine. Nažalost, ono što nije bilo lijepo je to što u apartmanu nije bilo WiFi-a (signal ne dopire do apartmana) i bilo je malo teško za visoke ljude (1,87m) jer je krevet bio vrlo kratak i nažalost na jednom. strana također vrlo opuštena i tuš je bio vrlo dubok. Ipak, tamo možete provesti vrlo lijepo vrijeme


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 304994

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/304994.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Blankenburg» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 194 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat