Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bad Bentheim

maks.  10   Gosta/Gostiju
119m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
119m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Issa Al Nemeh

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Frits Dohmen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gerdien Hammer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

M de Leeuw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nathalie Feijen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fred Mol

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Cynthia Felida

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Himme De Jong

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

v.R van Noort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo želeli platiti preostali iznos koji je trebalo platiti na licu mesta. Aparat za kartice nije radio i zatražili su od nas da se vratimo popodne. Popodne smo pokušali ponovo platiti, ali ni sada aparat nije radio. Tražili su da se vratimo sledećeg jutra. Čak ni sledećeg jutra aparat nije radio. To se ponovilo 5 puta. Nakon 5 puta su nam rekli da smo odgovorni za plaćanje. Iako nismo mogli platiti jer Roompot organizacija nije uredila svoje stvari i aparat nije radio. Na naše iznenađenje, kad smo se vratili u našu kućicu, našli smo tamo pismo (koje je bilo isprintano naopačke, koliko glupo može biti!) sa opomenom da sada moramo platiti jer bi nas inače trebali izbaciti iz kuće. Išli smo 5 puta uzalud na recepciju i nismo mogli platiti!! Tražili smo da razgovaramo s menadžerom i rečeno nam je da je svaki dan prisutna između 9.00 i 17.00 sati. Tri puta smo pokušali da je vidimo, ali tri puta nije bila prisutna. U kućici bi trebao biti WiFi, ali na mestu gde smo bili nije bilo signala. Rekla je da nema svrhe kupovati WiFi jer ako nema signala, WiFi je beskoristan. Inače, van parka imali smo fantastičan signal. WiFi je bio važan za nas jer smo morali biti dostupni za našu bolnicu gde radimo. To nije bilo moguće! Kad smo u sredu naveče otvorili vrata našeg smeštaja, imali smo ogromnu curenje. Ceo stan je bio pod 10 centimetara vode, spavaća soba dole i dnevna soba. Stari par koji je bio s nama, 75 i 72 godine i spavao dole, imao je samo mokre stvari. Moj suprug i ja smo prijavili ovaj problem na recepciji i dobili odgovor da bi trebalo samo lepo da idemo spavati i da će sledećeg jutra biti pozvan vodoinstalater. Nakon što smo objasnili recepcionerki da je u tijeku poplava veličine Nijagarskih vodopada i nakon što smo objasnili što su Nijagarski vodopadi, stvar je postala jasnija i nakon telefonskog razgovora s menadžerom, koji je odjednom bio dostupan, premješteni smo u drugi smještaj. Nakon rasprave o tome da nismo bili u kući 164 (tvrdili su to uporno, iako smo pokazali ključ s odgovarajućim brojem), premjestili su nas u drugu kućicu kojoj se moglo pristupiti samo nekoliko stepenica jer je bila na brdu (nije bilo prikladno ako ste putovali sa starijim osobama i trebali premjestiti kofere i stvari navečer). Očekivali biste da bi netko došao provjeriti situaciju kasnije navečer ili sljedećeg jutra, ali to se nije dogodilo. Tek nakon što smo pitali, dobili smo čistu posteljinu! Nikakav kontakt ili naknadna skrb. Ništa. Roompot je najgora organizacija s kojom smo se ikada susreli. Kao šlag na tortu, danas sam primio povrat jamčevine od kojeg su, iz nepoznatog razloga, zadržali 10 eura. Nisam imala volje ni to nazvati. Sve u svemu, veliko razočaranje! Napisala sam vam skraćenu verziju našeg nezadovoljstva i izostavila nekoliko rasprava s nekoliko vrlo nepristojnih recepcionerki.

Sonja Böwing

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Lijepa, čista i uređena kuća za odmor za 10 osoba. Kompletno sa podnim grijanjem. Spavaće sobe su funkcionalno opremljene. 2 kupaonice s tušem i 1 kupaonica s kadom i 2 odvojena WC-a. Uzbuđeni smo.

Hubertus Ritzen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u boravku u ovom parku! Kućica je ispunila sva očekivanja. (lijepo i prostrano, čisto i puno prostora za pohranu) Također smo uživali u prekrasnom velikom, čistom i pristupačnom parku i sadržajima u parku (mini golf, restoran, trgovina i igralište za djecu)

Annemarie Hobijn Waanders

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Recepcija je bila pomalo kul, ali park je lijep. Vrlo prostrano. Imali smo vikendicu za 10 osoba. Bilo je prostrano, ali trebalo je okrečiti zidove. Na našoj rezervaciji piše da je to novi park, ali to nikad nije moguće jer su svi bojali kuće izvana jer su bijeli zidovi bili prilično prljavi. Možete uživati u šetnji parkom, a ima i puno toga za igru za djecu. Večeras smo jeli u restoranu na bazi švedskog stola i bilo je vrlo dobro. Dječja diskoteka također je bila zabavna. Smatram da je boravišna pristojba od 3,17 pp vrlo skupa.

Marianne Bontes-Scheltis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo vrlo ljubazno primljeni. Smještaj je bio prostran i lijepo uređen. Bilo je nedostataka, rupa na sobnim vratima, odlomljena noga od kreveta i otpala ručica na slavini u ostavi. Sanitarije su bile čiste, svjetiljke i rešetke bi dobro došlo čišćenje. Uživali smo u okolici i između ostalog posjetili i dvorac. Preporučuje se.

v.R van Noort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po dolasku htjeli smo platiti preostali iznos koji je trebalo platiti na licu mjesta. Kartomat nije radio i zamoljeni smo da se vratimo poslijepodne. ' Pokušao sam platiti ponovo popodne, ali uređaj nije radio. Zamoljeni smo da se vratimo sljedećeg jutra. Uređaj nije radio ni sljedeće jutro. Ovo se ponovilo 5 puta. Nakon 5 puta rečeno nam je da smo mi odgovorni za plaćanje. I to unatoč činjenici da nismo mogli platiti jer organizacija Roompot nije imala svoje poslove i nije mogla natjerati uređaj da radi. Na naše čuđenje vratili smo se navečer u našu kuću i tamo pronašli pismo (ispisano je naopako, kako možeš biti glup!) s podsjetnikom da moramo platiti odmah jer će nas inače izbaciti iz kuće. treba ukloniti. Tako smo išli na recepciju 5 puta za ništa i nismo mogli platiti!! Tražili smo da razgovaramo s upraviteljem i on bi bio prisutan svaki dan između 09:00 i 17:00. Do 3x smo pokušali razgovarati s njom, ali nismo bili prisutni do 3x. Wi-Fi bi bio dostupan u kući, ali ne i tamo gdje smo mi bili. Pa vani, 40 metara ispred kuće. Prema recepcioneru, nije se isplatilo kupovati wifi kredit jer da nije bilo recepcije, wifi kredit bi bio besmislen. Izvan parka, usput rečeno, fantastičan prijem. Wifi nam je bio važan jer smo morali ostati dostupni našoj bolnici, u kojoj radimo. Dakle, ovo nije bilo moguće! Kada smo u srijedu navečer otvorili vrata našeg smještaja, činilo se da postoji veliko curenje. Cijela kuća je bila 10 centimetara pod vodom, dolje spavaća soba i dnevni boravak. Stariji par koji je bio s nama, 75 i 72 godine i spavao je dolje, imao je samo mokre stvari. Moja supruga i ja prijavili smo ovaj problem na recepciji i rečeno nam je da idemo spavati i da će sljedećeg jutra biti pozvan vodoinstalater. Kad smo recepcioneru objasnili da je poplava veličine slapova Niagare i nakon što smo objasnili što su slapovi Niagare, peni je pao i nakon telefonske konzultacije s upraviteljem, koji je u to vrijeme iznenada bio dostupan, mi smo nisu rezervirani u drugom smještaju. Nakon rasprave o tome da nismo u kući 164 (na tome su i dalje inzistirali na visokom i niskom glasu, dok smo mi pokazivali ključ s pripadajućim brojem) premješteni smo u drugu kuću do koje se moglo doći samo preko niz stepenica.jer je bilo na brdu (lako ako si na putu sa starcima i moraš se seliti navečer s koferima i stvarima).kako smo prošli ali ništa od toga.Uz muku i napor, dobili čistu posteljinu jer smo to tražili! Bez kontakta ili naknadne njege. Ništa. Roompot je najgora organizacija koju smo ikada doživjeli.Da stvar bude gora, danas mi je vraćen depozit s kojeg je iz neobjašnjivih razloga skinuto 10 eura. Nije mi se dalo opet zvati u vezi ovoga. Sve u svemu, razočaranje!! Gore sam opisao skraćenu verziju našeg jada i izostavio nekoliko razgovora s brojnim vrlo nepristojnim recepcionarima.

Antonio Nunes Horta

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je u prekrasnom parku. Također mislim da je prilaz prema recepciji prekrasan. Kuća je odlična. Izgleda uredno. Bilo nas je 5 ljudi, tako lijep prostor. Posjetili smo neka lijepa mjesta, ali područje zapravo ne nudi ništa posebno. Možete uživati u ukusnoj hrani u samom parku ... bila je to prekrasna sredina tjedna..


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 305011

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305011.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bad Bentheim» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina