Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Buch

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Starije osobe
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


251 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

D Palm

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Willem Golstein

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

g.j germes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Z.C Zegwaart

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

j riezebos

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Andre Bogert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

G Schimmelpennink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jan Karsies

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dobrodošli, jedan gospodin je išao s nama do našeg apartmana, očito je imao malo vremena da nam nešto objasni. Apartman je bio uredan i čist, ali je imao malo posuđa. Okolina je lijepa.

Wouter Ribbink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ključ se preuzima u hotelu u selu. Ne možete ga promašiti kad uđete u selo. Po dolasku u hotel, morali smo ispuniti obrazac s osobnim podacima. Mislim da je to standardno u hotelu jer pretpostavljam da ste već dobili sve podatke od Belville. Zatim nas je ljubazna gospođa uputila prema smještaju. Već mi je bilo čudno kad smo prošli kroz vrt iza hotela i stigli do kuće. To je bila kuća vlasnika hotela. U podrumu je bio naš smještaj... Sve prostorije su nam pokazane i onda je stigla istina. Zbog "hitnog slučaja" morali smo provedeti noć u tom podrumu. Apartman s panoramskim pogledom još nije bio dostupan. Tada stvarno imate osjećaj da ste negdje sakriveni. Prvo sam završila s čišćenjem jer vidljive paučine iznad kreveta mi ne izgledaju ugodno. Kao odštetu, dobili smo besplatno piće ako smo večerali u hotelu, a sljedeće smo jutro dobili ponuđen doručak. Ispkoristili smo to. Sljedeće jutro nakon doručka smo se uselili u apartman koji je bio pristojan u odnosu na cijenu. Barem imate lijep pogled s terase na polja i šumu. Ali i ovdje je čišćenje površno. Ne gledajte ispod kreveta ili prema stropu. Okolica je predivna s blizinom gradića Kastellauna i lijepim mogućnostima za šetnju u okolici.

C.J. Dekkers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Pozdrav Belvilla, Imali smo divan odmor u našoj kućici Panorama Blick, vlasnici su bili ljubazni ljudi, jezik nam je bio problem, ali vlasnica se posebno trudila da nas razumije i mi nju, kućica je bila uredna i čista s prekrasnim pogledom. Jednom smo večerali u hotelu, bilo je ukusno ali kao svugdje u Njemačkoj, veliki komad mesa. Uživali smo u doručku dva puta. U selu nije bilo puno aktivnosti, ali mi smo došli radi Rajne, dvoraca i planina, tako da nam ništa nije nedostajalo. Hvala na ugodnom boravku u Panorama Blicku. Pozdrav, Obitelj Dekkers iz Nizozemske.

Dennis Herlaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepo smještena s otvorenim pogledom. U vrlo malom selu, ovdje nema ničega za raditi. Ali Kastellaun je u blizini. Kuća je bila čista, samo kupaonica ne. Morao sam očistiti radijator jer je bio previše prljav da bih objesio ručnike. Tuš je bio prljav, pločice i fugne su bile narančaste i skliske. Mislim da nije čišćeno u godinama. Balkon je bio prljav, ogradu su prekrile ptičji izmeti. Ostatak kuće bio je vrlo čist. Kreveti su bili jako udobni, kuća dobro izolirana, nema zvukova iz drugih stanova te je bilo dobro u smislu topline. U opisu je navedeno da je kuhinjsko rublje uključeno, ali nismo ga dobili i morali smo ga kupiti. Usluga dostave kruha bila je ugodna, samo su nas jedan dan zaboravili, a sljedeći dan smo dobili kruh tek popodne. Također smo dobili krivi ključ od kuće 2 puta zbog čega nismo mogli ući. Wi-Fi je bio besplatan, ali radio samo kod ulaznih vrata.

W.h. Weber

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, lijep pogled, potpuno smo se opustili. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko vrlo lijepih šetnji. U opisu to nije navedeno, ali IMAMO perilicu posuđa što smo ipak smatrali ugodnim, kao i uslugu dostave kruha, svako jutro svježe pecivo na vašem vratima. za mir i prirodu dobro je mjesto, da moramo dati ocjenu, bio bi to svakako 8

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom zaseoku, ne bi se moglo nazvati selom. Apartman je izgledao dobro i čisto. Za razgledavanje treba voziti neko vrijeme autom. Internet signal je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam ih osobno smatrao malo hladnima. Međutim, snaha je bila draga! Možete jesti u restoranu kod hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaun je restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u preukusnoj hrani. Ime: Altes Stadttor, Marktstrasse 4a, Kastellaun. Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Ondje je uvijek bilo puno ljudi. Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda. U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer. Osobno sam žalio što su u spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak u apartmanu po mom mišljenju bio je tuš koji nije dobro stajao. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

Theo Steketee

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodan apartman za kraći boravak. Zahvaljujući obilnom snijegu mogli smo uživati u lijepim šetnjama po okolici. Namještaj je moderan i prilično nov. Kuhinjski pribor je bio prilično oskudan (nema žlice za posluživanje, 1 tava). Bilo je ugodno što smo imali perilicu posuđa. Nismo iskoristili mogućnosti da jedemo u restoranu. Srdačan doček na recepciji za preuzimanje ključeva.

Andre Bogert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mi smo obitelj s dvoje starije djece, 14 i 15 godina. Uživali smo i dječaci su imali dovoljno prilike za nogomet, tenis, leteće zmajeve i posjetiti mjesta koja ih zanimaju. Također smo srdačno dočekani i u restoranu smo se mogli dobro najesti. Dakle, za nas je to bila vrhunska lokacija za obitelj koja voli mir i uživanje u prirodi.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čist.

Za razgledavanje morate voziti neko vrijeme automobilom. Internet dostupnost bila je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom hodniku, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali meni su bili malo hladni. Snaha je bila zaista draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jako dobro jeli. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Taj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo puno ljudi.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla otvorenih i navečer.

Meni je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bila je tuš-ruka koja nije stajala dobro. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari, potrebno je voziti se autom neko vrijeme. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo uzdržani. Djeveruša je bila prava dragica!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, predivna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Sami sam žalio što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedino što sam smatrao manom apartmana bilo je tuširanje koje nije dobro stajalo. Ali smo to riješili vezanjem rupčića.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom naselju, koje se ne može nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se također nalazi kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski, ali sam ih osjetio dalje. Snaha je, međutim, bila draga!

Moguće je jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo jeli nekoliko puta vrlo ukusnu hranu. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je tamo bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam smatrao da je manjkavost apartmana bio tepih u spavaćim sobama, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš glava koja nije dobro stajala. No, to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, nije ni selo nazvati.

Apartman je bio lijep i čist.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo automobilom. Internet je radio samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski, sami su mi bili malo udaljeni. Međutim, snaha je bila prava draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor, Marktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo živo.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Meni je osobno bilo žao što je na spavaćim sobama bio tepih, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali riješili smo to vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman na odličnoj lokaciji, nije se mogao nazvati selom.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da bi pogledali okolinu, trebate voziti malo autom. Internet pokrivenost je bila samo u hodniku apartmana ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijatni, ali meni su se činili pomalo hladni. Snaha je bila divna!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je predivna.

U Kastellaunu postoje dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidl-a koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo šteta što su u spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana bio je tuš tuša koji se nije dobro držao. No, riješili smo to vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i bio je čist.

Da bi vidjeli stvari, potrebno je voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i /ili u središnjem predvorju, gdje je također bila jedna klupa. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski, ali mi su djelovali malo uzdržano. Međutim, snahe su bile ljubazne!

Mogli ste jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete bio je dobar. U Kastellaunu je postojao restoran u kojem smo jeli nekoliko puta fantastično. Ime: Altes Stadttor, Marktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih čak i navečer.

Osobno sam smatrao nedostatkom u apartmanu pod od tepiha, s obzirom na alergije. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bio je tuš koji nije dobro stajao. No, to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za obilazak trebate voziti malo automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali meni su se činili malo distancirani. Međutim, snaha je bila pravo blago!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puti odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bila gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastelluanu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka što se tiče apartmana je bilo to što se tuš glava nije dobro držala. No to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, trebate malo voziti automobilom. Dostup internetom bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali meni su se činili malo hladni. Snaha je bila prava dragica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv je Altes Stadttor, Marktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni osobno je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak u apartmanu bio je stalak za tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, nije baš selo.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet pokrivenost bila je dostupna samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, iako sam ih osjećala pomalo rezerviranim. Nevjesta je bila izuzetno ljubazna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jeli vrlo ukusnu hranu. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Taj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepiha, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak u apartmanu bio je tuš, koji nije dobro stajao. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobil. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali su mi se činili nekako distanciranim. Međutim, snaha je bila prava draga!

Mogli ste jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete bio je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je prekrasna.

U Kastellaunu postoji dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Meni je osobno bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepih, s obzirom na alergije. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bila je tuš glava koja nije držala dobro. No to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaselku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje trebate voziti malo autom. Internetska veza bila je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski, osobno sam osjetila neku distancu. Zetica je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno, žao mi je što su u spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana koji sam primijetio bio je tuš ručica koja nije dobro ostajala. No, to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom zaseoku, nije točno selo nazvati.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobil. Internet dosega bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali malo rezervirani. Međutim, snaha je bila draga!

Mogli biste jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jako ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marktstraße 4a, Kastellaun.

Taj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i noću.

Osobno sam smatrao da je šteta što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana za mene bila je tuš glava koja nije dobro stajala. No, to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, nije se mogao nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet prijem bio samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam ih smatrao malo distanciranim. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu koji se nalazi pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime je Altes Stadttor, Marktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana bio je tuš koji nije ostajao dobro postavljen. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom zaseoku, ne mogući nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti liječak. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam mislio malo hladni. Međutim, snaha je bila draga!

Mogli ste jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jeli predivno. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu su dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidl-a, koji su otvoreni i navečer.

Sama sam nažalost žalila što su na spavaćim sobama bile tepisoni, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana, po mom mišljenju, bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom zaseoku, ne biste nazvali to selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za posjet stvarima trebaš malo voziti autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana ili u glavnoj dvorani, tamo je bio i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali meni osobno činili su se malo distanciranim. Nevjesta je bila izuzetno draga!

Možete jesti u restoranu kod hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su u spavaćim sobama imali tepihe, s obzirom na alergiju. Jedini nedostatak apartmana po mom mišljenju bio je tuš koji nije ostajao dobro na mjestu. Ali smo to riješili vezivanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne baš selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli mjesta za razgledavanje, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali meni su se činili pomalo rezerviranim. Nevjesta je međutim bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je osobno bilo žao što su u spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergiju. Jedino što mi je bilo malo minus je bila tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, nije se moglo nazvati selom.

Apartman je bio lijep i čist.

Za razgledavanje stvari morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski, ali mi su bili malo uzdržani. No, snaha je bila prava draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu imate restoran u kojem smo nekoliko puta jako ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor Marketstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su također otvoreni i navečer.

Osobno mi je žao što su u spavaćim sobama bile tepihe, glede alergija. Jedina mana apartmana po mom mišljenju bila je tuš glava koja nije ostajala dobro. No, to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne bih nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čist.

Za razgledavanje morate voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam ih osobno smatrao malo hladnima. Nevjesta je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. uvijek je bio pun.

Također možete u blizini apartmana lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvorenih i navečer.

Osobno sam smatrao nedostatkom na apartmanu što je na spavaćim sobama bila vunena prostirka, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana je bilo tuš-rucika koja nije dobro stajala. No, to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, teško ga nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli znamenitosti, trebate voziti malo automobilom. Wi-Fi je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam ih smatrao pomalo distanciranim. Međutim, snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Taj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, prekrasna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl koji su otvoreni i noću.

Meni je osobno bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana je bio tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.
Apartman je izgledao dobro i čisto.
Da biste nešto posjetili, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ali sam ja osobno osjetio odmak. Međutim, snaha je bila divna!
Mogli smo jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime mu je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun
Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.
Također možete lijepo šetati oko apartmana, prekrasna priroda.
U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.
Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, imajući na umu alergiju. Jedini nedostatak apartmana bio mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobilom neko vrijeme. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam ih doživio malo distanciranima. Snaha je bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina zamjerka apartmanu bila je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u maloj zaseoku, nije za nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje trebate voziti malo autom. Internet dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo također ima kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su simpatični, ali meni su bili malo distancirani. Snaha je, međutim, predivna!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovom restoranu svakako treba preporuka. Tamo je uvijek živo.

Isto tako možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je predivna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su spavaće sobe bile pokrivene tepisima, s obzirom na alergiju. Jedino što mi se nije svidjelo kod apartmana bila je tuš glava koja nije držala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste nešto pogledali, morate malo voziti automobilom. Pristup internetu bio je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali sam ih osobno smatrao malo distanciranim. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su sobe bile popločane tepisima, s obzirom na alergiju. Jedini nedostatak u apartmanu je bio tuš glava koja nije dobro ostajala. No, riješili smo to vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep stan za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Stan je izgledao lijepo i čisto.

Za razgledanje treba voziti malo autom. Doseg interneta je samo u hodniku stana i/ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ja sam osjetio neku distancu. Nevjesta je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo puno ljudi.

Inače, možete lijepo šetati oko stana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih i navečer.

Meni je bilo žao što su spavaće sobe bile presvučene tepisima, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka stanu bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman izgleda dobro i čisto.

Da biste nešto razgledali, trebate voziti malo autom. Pristup internetu postoji samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tamo je i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su vrlo prijateljski, ali sam mislio da su malo distancirani. Snaha je, međutim, bio dragulj!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Lično mi je bilo žao što je na spavaćim sobama bila prostirka, s obzirom na alergiju. Jedina loša strana apartmana bila mi je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste videli stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski nastrojeni, ali sam ja smatrao da su rezervirani. Snahe, međutim, su bile ljubazne!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u hrani. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni i noću.

Meni je žao što su u spavaćim sobama bile tapete na podu, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana mi je bio tuš koji nije dovoljno dobro stajao. Ali to smo riješili vezivanjem komadića tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne mogu reći da je selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam ih smatrao malo distanciranim. Snaha je, međutim, bila divna!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedina mana apartmana je bila tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, nije ga nazvati selom.

Apartman je bio lijep i čist.

Za razgledanje je potrebno malo vožnje autom. WiFi je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, tamo je također stajala klupa. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam osjećao neku udaljenost. Snaha je, međutim, bila prava draga!

Jedite u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu nalazi se restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je gužva.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, predivna priroda.

U Kastellaunu postoje dovoljno supermarketi poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Osobno sam žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja nije ostajala na svom mjestu. No, to smo riješili vezanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, nije se mogao nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Pristup internetu bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo udaljeni. Snaha je, međutim, bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta fino jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i noću.

Lično mi je bilo žao što su spavaće sobe bile prekrivene tepisima, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za obilazak stvari morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo distanciranim. Snahe je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bio pun.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su čak i navečer.

Osobno sam bio razočaran što su u spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina sitnica koja mi se nije svidjela u apartmanu bila je tuš glava koja se nije držala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor stan u malom zaseoku, nije baš selo.

Stan je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam mislio da su oni pomalo hladni. Snaha je, međutim, divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Cijena kvaliteta je dobra. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu postoje dovoljno trgovina poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Sama sam se žalila što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergije. Jedino što mi je smetalo u stanu bila je tuš glava koja se nije dobro držala. No, riješili smo to vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Treba malo voziti automobilom da biste vidjeli stvari. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali meni su bili malo distancirani. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta predivno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Ondje je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su spavaće sobe imale tepih, zbog alergija. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem komadića tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje morate ipak voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje nalazi se i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali se meni činili pomalo udaljeni. Snaha je, međutim, bila divna!

Mogli smo jesti u restoranu kod hotela. Kvaliteta i cijena su bili dobri. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Osim toga, možete lijepo prošetati oko apartmana, krajolik je prekrasan.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, također otvorenih navečer.

Meni je bilo žao što su spavaće sobe imale tepih, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, ne baš selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sam mislio da su pomalo udaljeni. Snaha je, međutim, bio draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, otvoreno i uvečer.

Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama tepisi, s obzirom na alergije. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu je tuš-glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje stvari morate voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom holu, tamo je i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ipak osjetio neku distancu. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta jeli preukusno. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno gostiju.

U okolini apartmana možete uživati u lijepim šetnjama, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni i navečer.

Sâm sam sebi bilo je žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedini minus u vezi s apartmanom bio mi je tuš glava koja se nije mogla dobro zadržati. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje stvari morate se voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali malo distancirani. Snaha, međutim, je draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Taj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je tamo bilo puno ljudi.

Isto tako možete lijepo šetati oko apartmana, prekrasna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Lično mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš, brava nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe na tuš glavi.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne bi se moglo nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste obišli stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično ljubazni, ali pomalo distancirani. Snaha je, međutim, divna!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo živo.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i noću.

Osobno mi je bilo žao što su u sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedina loša stvar u apartmanu bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli nešto, morate se voziti malo autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tu je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali nisam se osjećao previše blisko. Nevjesta je, međutim, bio dragulj!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su spavaće sobe bile obložene tepihom, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili privezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo automobilom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom dijelu, tu je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali ja sam ih smatrala malo povučenima. Snaja je bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta divno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidl-a koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam bio razočaran što su u spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bila je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u glavnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi se činili pomalo udaljeni. Snahe je, međutim, bila ljubazna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama tepisi, s obzirom na alergije. Jedina loša strana apartmana bila mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor u malom naselju, nije prikladno nazvati ga selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje treba malo voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, gdje je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali meni su se činili malo rezervirani. Snaha je bila ljubazna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bio je tuš glava koja se nije dobro držala. ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali malo udaljeni. Snaha, međutim, je ljubazna!

Mogli biste jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaun ima restoran u kojem smo nekoliko puta izvrsno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovom restoranu svakako treba preporuka. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvoreni su i navečer.

Meni je osobno bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepihe s obzirom na alergije. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bio je tuš koji nije dobro ostao na mjestu. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate se malo voziti autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo udaljenima. Snaha je, međutim, draga!

Mogli ste jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako preporučujem. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, ima vrlo lijepu prirodu.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što je na spavaćim sobama bio tepih zbog alergija. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš-glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem trake oko nje.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih to nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste nešto pogledali, morate voziti malo automobilom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo udaljenima. Međutim, snajka je bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta predivno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Lično mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedini negativan detalj u apartmanu bio mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vežanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je bio lijep i čist.

Za razgledavanje trebate malo voziti automobilom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su vrlo ljubazni, ali su mi bili malo distancirani. Snaha je ipak bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je predivna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bio je tuš koji nije držao dobro. No, to smo riješili vežući krpu oko njega.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, teško ga nazvati selo.
Apartman je izgledao dobro i čisto.
Da biste vidjeli stvari, morate voziti autom neko vrijeme. Dostup internetom je samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo distanciranim. Snahe su, međutim, čarobne!
Moguće je jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a Kastellaun.
Ovaj restoran svakako zasluže preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.
Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.
U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.
Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedini nedostatak u apartmanu bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi ljetni apartman u malom naselju, ne baš velikom selu.

Apartman izgleda dobro i čisto.

Za obilazak stvari potrebno je voziti se autom neko vrijeme. Pristup internetu je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su simpatični, ali meni se činili malo rezerviranima. Snahe su, međutim, predivne!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, ulica Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno posjetitelja.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je jako lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i noću.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bio je tuš koji nije dobro stajao. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep stan za odmor u malom selu, nemoguće nazvati selom.

Stan je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku stana i/ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su simpatični, ali meni su bili malo udaljeni. Snaha je, međutim, bila slatka!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima jedan restoran u kojem smo nekoliko puta divno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko stana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama imali tepih, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana koju sam pronašao je da tuš glava nije dobro ostajala na mjestu. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne baš se naziva selom.

Apartman je bio lijep i čist.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Dostup do interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tu je i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski raspoloženi, ali meni su se činili malo udaljeni. Snaha je, međutim, bila ljubazna!

Mogli smo jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellnaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Ondje je uvijek bilo gužve.

Također se može uživati u šetnji oko apartmana, jako je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni čak i navečer.

Osobno sam se razočarao što su na spavaćim sobama bile tapete, uzimajući u obzir alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi se vidjelo neke stvari, treba malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu gdje je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ali ja sam ih osjetio malo udaljeno. Snahe je, međutim, divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama postavljene tepihe, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila je tuš glavica, koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem jedne krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih nazvao selom. Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za obilazak mjesta treba malo vožnje automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom prostoru, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali su mi se činili malo udaljeni. Snahe su međutim bile ljubazne!

Možete jesti u restoranu u blizini hotela. Omjer cijene i kvalitete hrane je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jako dobro jeli. Naziv je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

U blizini apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su spavaće sobe imale tepihe zbog alergija. Jedini minus apartmana mi je bio tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem komadića tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne mogu ga nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet signal dostupan je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnoj dvorani, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ja sam ih smatrao pomalo distanciranim. Snaha je, međutim, divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Cijena kvaliteta je dobra. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl koji su otvoreni i navečer.

Smatrao sam žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro držala. No to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne može se reći da je selo.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se također nalazi kauč. Tamo smo također neko vrijeme proveli. Vlasnici su ljubazni, ali meni su bili malo udaljeni. Snaha, međutim, bila je draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Cijena i kvaliteta su dobre. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo se nekoliko puta lijepo najeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako vrijedi preporuke. Uvijek je bilo gužvovito.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je predivna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Sâm sam bio razočaran što su sobe imale tepihe, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio mi je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem komada tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman na odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Pristup internetu bio je samo u predvorju stana i / ili u centralnom hodniku, tamo je također sjedalo. Tamo smo također provodili neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo hladnima. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu uz hotel. Postoji dobar omjer cijene i kvalitete. U Kastellaun se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vežući maramicu.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prelijepi odmor u malom zaseoku, koji se teško može nazvati selom.

Apartman je bio lijep i čist.

Da biste nešto pogledali, morate voziti malo automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili pristojni, ali mi su malo distancirani. Snahe su bile dragocjene!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo živo.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je prekrasna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i u večernjim satima.

Meni je osobno bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana bio je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne baš selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, trebate se voziti autom. Internet signal je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo također ima kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ali nekako rezervirani. Međutim, snaha je divna!

U restoranu pored hotela možete jesti. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta odlično jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je gužva.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Samo sam žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana mi je bila tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, trebate se voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih malo hladnima smatrao. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta izvrsno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo i gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tapete, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bio mi je tuš, koji nije dobro stajao. Ali riješili smo to vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može ga se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski nastrojeni, sam sam ih malo distancirao. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali. Naziv je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

Osobno mi je žao što na spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bio je tuš ručke koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, koje se ne može nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam sâm osjećao malu distancu. Snaha je, međutim, bio draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam bio razočaran činjenicom da su u spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana je bio tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tamo je također i kauč. Tamo smo također neko vrijeme proveli. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali mi su se činili pomalo distancirani. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je "Altes Stadttor", Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je i bio gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što je Rewe i Lidl, koji su otvoreni i noću.

Sama sam smatrala da je šteta što su u spavaćim sobama tepisi, imajući na umu alergiju. Jedini nedostatak apartmana bio mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili pričvršćivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, sam ih smatram malo distanciranim. Snahe je, međutim, bila draga!

Moguće je jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i noću.

Sam sam bio malo razočaran što u spavaćim sobama ima tepiha, zbog alergija. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, ipak morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tu se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ja sam ih smatrao malo izdvojenima. Snaha je, međutim, bila draga!

Mogli ste jesti u restoranu ispred hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Inače, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoje dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Samo sam žalio što su sobe bile prekrivene tepisima, s obzirom na alergije. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem rupčića.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, ne naziva se selom.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjoj dvorani, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi su bili malo rezervirani. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedino što smatram manom apartmana je tuš glavica koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem komadića tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne bismo ga nazvali selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate se malo voziti autom. Pristup internetu bio je samo u hodniku apartmana i/ili u zajedničkom hodniku, tamo je i kauč. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali osobno sam ih malo hladnim smatrao. Zetva je bila, međutim, draga!

Mogli biste jesti u restoranu pored hotela. Odličan omjer cijene i kvalitete. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Oduvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, prekrasna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih i navečer.

Osobno mi je žao što je na spavaćim sobama bilo tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila mi je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli neke stvari, trebat će vam vožnja autom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih doživio malo udaljenima. Snaha je bila prava draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su također otvoreni navečer.

Osobno mi je žao što je na spavaćim sobama bio tepih, u pogledu alergija. Jedina mana apartmana bila mi je tuš-rođak koji se nije dobro držao. Ali riješili smo to vezanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje treba se voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam osjetio neku vrstu distance. Snahe je ipak bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta sjajno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je predivna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su čak i navečer.

Osobno sam se razočarao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, nije se moglo nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste nešto pogledali, morate malo voziti automobilom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su doista prijateljski, ja sam osobno smatrao da su malo rezervirani. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete dobar je. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je prekrasna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam smatrao da je šteta što su na spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep stan za odmor u maloj zaseoku, ne može se nazvati selom.

Stan je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli neke stvari, morate voziti malo automobilom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali me nalaze malo udaljenima. Snaha, međutim, je draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisoni s obzirom na alergiju. Jedino što mi se nije svidjelo kod apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Stan izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet dostup je bio samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tu se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, sami sebi su se činili malo hladnima. Snaha, međutim, slatka osoba!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla, također otvorenih i navečer.

Žao mi je što su na spavaćim sobama imali tepihe, s obzirom na alergiju. Jedina mana apartmana bila mi je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili zavežući krpicu.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se reći da je selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje morate ipak malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ali meni su izgledali malo distancirani. Snaha je, međutim, bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam bio razočaran što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedini minus apartmana je bio tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem ubrusa.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom naselju, ne mogu ga nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom holu, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam mislio da su malo udaljeni. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Samo mi je žao što su u spavaćim sobama bile tapete, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vežanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaselku, ne bi ga mogli nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali sam ih ja smatrao donekle uzdržanima. Snaha, s druge strane, bila je divna!

Mogli ste jesti u restoranu uz hotel. Omjer cijene i kvalitete bio je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u preukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor, ulica Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, i otvoreni su i navečer.

Ja sam osobno bio razočaran što su na spavaćim sobama bile tapete, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila je tuš glava koja nije ostala dobro učvršćena. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je bio lijep i čist.

Za razgledavanje trebate se voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom holu, gdje je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali su mi se činili malo udaljeni. Snuaha je bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime restorana je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako vrijedi preporuke. Uvijek je bilo gužve.

Također možete uživati u lijepim šetnjama oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile podne obloge, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila mi je tuš glava koja se nije držala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom zaseoku, ne mogu ga nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje trebate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo distancirani. Snaha je, međutim, draga!

U restoranu u hotelu možete jesti. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaun-u postoji restoran u kojem smo nekoliko puta fino jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tu je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaun-u ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama postavljene tepihe s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bio mi je tuš glava koja se nije dobro držala. No, to smo riješili vezivanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za obilazak treba malo vožnje autom. Internet dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tu se nalazi i klupa. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao pomalo distanciranim. Snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovom restoranu svakako treba preporuka. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina zamjerka na apartmanu mi je bila tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, nije baš selo.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morat ćete voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, tu je i kauč. Tamo smo također provodili neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi se činilo da drže distancu. Nevjesta je bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo više puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor, Marrkstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bio je tuš koji nije ostao dobro. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep stan za odmor u malom naselju, koji se ne može nazvati selom.

Stan je izgledao dobro i čisto.

Za razgledanje je potrebno malo putovati autom. Internet je dostupan samo u hodniku stana i/ili u centralnoj dvorani, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali meni se činili malo udaljenima. Snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta slasno jeli. Naziv je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla otvorenih i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su spavaće sobe bile s podnim oblogama, zbog alergija. Jedino što mi je smetalo u stanu bila je tuš glava koja nije dobro sjedila. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje trebate malo autom voziti. Internet pokrivenost je samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali meni su se činili malo distancirani. Nevjesta je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran zasigurno zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Samo mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u maloj zaseoci, nije se moglo nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste nešto pogledali, morate voziti autom neko vrijeme. Pristup internetu bio je jedino u hodniku apartmana i/ili u centralnoj dvorani, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski nastrojeni, ali meni su bili pomalo rezervirani. Snaha je, međutim, bila pravi dragulj!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta izvrsno jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tapete, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne naziva se selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet dostup je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje također postoji kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam ih smatrao malo udaljenima. Snahe, međutim, su bile divne!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što na spavaćim sobama ima tepiha zbog alergije. Jedina loša strana apartmana bila je tuš glava koja nije dobro ostajala na mjestu. Ali to smo riješili tako što smo je pričvrstili komadićem tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo i proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam osjetio određenu distancu. Snaha je, međutim, bila draga!

Moguće je jesti u restoranu u hotelu. Odnos kvalitete i cijene je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Taj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tapete, zbog alergija. Jedina mana apartmana bio mi je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, nije se moglo nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste posjetili atrakcije, morate malo voziti autom. Dostup do interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo također stoji kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi su se činili malo udaljeni. Snaha je međutim bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i noću.

Samo mi je žao što je u spavaćim sobama bila podna obloga, s obzirom na alergije. Jedini minus kod apartmana bila je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman u malom naselju, teško je nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski nastrojeni, ali pomalo udaljeni. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo puno ljudi.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je prekrasna.

U Kastellaunu postoji dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet pokrivenost je bila samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski nastrojeni, ali su mi se činili malo udaljenima. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete uživati u šetnji oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su također otvoreni navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepih podne obloge, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bio mi je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, ne baš selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate se malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo distanciranim. Snaja je bila ljubazna!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete uživati ​​u šetnji oko apartmana, predivna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bila je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vežanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, ne može se nazvati selo.

Apartman izgleda dobro i čisto.

Za obilazak trebate voziti malo autom. Dostup internet bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom hodniku, tamo je također i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi su bili malo distancirani. Snaha, međutim, bila je draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta predivno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete uživati u lijepim šetnjama oko apartmana, predivna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i uvečer.

Ja sam bio malo razočaran što su u spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naseljenom mjestu, teško ga nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste posjetili neke znamenitosti, morate voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali pomalo rezervirani. Snahe, međutim, su bile dragocjene!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo više puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Ondje je uvijek gužva.

Okolo apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Malo mi je žao što su na spavaćim sobama tepisi, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu je tuš glava koja nije dobro stajala. No, to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman u malom selu, ne mogu ga nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali su mi se činili malo distancirani. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu uz hotel. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo puno ljudi.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, prekrasna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih i navečer.

Lično mi je žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina mana apartmana bio je tuš koji nije dobro stajao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom selu, ne može se pripisati selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje trebate voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam malo rezerviran. Snaha je, međutim, divna!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla otvorenih i noću.

Žao mi je što su na spavaćim sobama bile tapete, s obzirom na alergiju. Jedina mana apartmana bila mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpom.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobil malo dalje. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ih smatram malo distanciranim. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu je restoran u kojem smo nekoliko puta izvrsno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvorenih i navečer.

Sam sam bio razočaran što su na spavaćim sobama bile tapete, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana koju sam primijetio bila je glava tuša koja nije ostajala na svojem mjestu. Ali to smo riješili vezanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mislim da su malo udaljeni. Snahe, međutim, su prava draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta predivno jeli. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Sâm sam bio malo razočaran što su spavaće sobe bile obložene tepihom, s obzirom na alergije. Jedinu manu apartmana pronašao sam u tuš glavi koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, nije moguće nazvati ga selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali sam ja osobno osjetio da su udaljeni. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta večerali i bilo je ukusno. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su također otvoreni navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana je bila tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, nemojte ga nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Pristup internetu bio je moguć samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo rezerviranima. Snaha, međutim, bila je draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jeli izvrsno. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što je u spavaćim sobama bila zidna obloga, s obzirom na alergije. Jedini problem u apartmanu bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, ne moglo bi se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sam ih smatrao malo udaljenima. Snaha je, međutim, bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo jeli nekoliko puta i bilo je ukusno. Naziv je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoje dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je žao što je na spavaćim sobama imala tepih, s obzirom na alergije. Jedino što mi smeta u apartmanu je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobilom nekoliko kilometara. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ja sam ih smatrao malo udaljenima. Međutim, snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je i bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što je na spavaćim sobama bio tepih, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne mogu reći da je selo.

Apartman je izgledao dobro i čist.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo je i stol. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili pomalo udaljeni. Snahe, međutim, bila je dragulj!

U restoranu u hotelu možete jesti. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi tamo.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih i noću.

Nažalost, bilo mi je žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bio mi je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u glavnom holu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također neko vrijeme proveli. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam ih smatrao malo udaljenim. Snaha je, međutim, bio draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo više puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo živo.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam bio tužan što su u spavaćim sobama bile prostirke, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja nije ostajala dobro. Ali to smo riješili vežući krpu.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman u maloj zaseoci, nevjerojatno imati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari morali smo voziti automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali pomalo udaljeni. Snahe su ipak bile divne!

Jedite u restoranu pokraj hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako vrijedi preporuke. Uvijek je bilo gužve.

Isto tako možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvoreni su i navečer.

Sama sam se razočarala što su u spavaćim sobama bile tepisi, u smislu alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja nije dobro stajala. No to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u maloj naselji, teško je nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, trebate malo voziti autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u glavnom predvorju, gdje je također sjedalo. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali meni su bili malo udaljeni. Meni je snaha bila divna!

Možete jesti u restoranu uz hotel. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Taj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Jedino što mi je smetalo je što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergiju. Jedina loša strana apartmana bila mi je tuš glava koja nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo je i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih doživio malo povučenima. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

U okolici apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama bile prostirke, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš glava koja se nije držala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti autom neko vrijeme. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam osobno osjetio da su malo povučeni. Međutim, snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Inače, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je osobno bilo žao što su na spavaćim sobama bile postavljene tepihe, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana koji sam pronašao je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne bih rekao selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, tamo je i garnitura za sjedenje. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi su djelovali pomalo udaljeni. Snaha, međutim, bila je divna!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U blizini Kastellauna ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Meni osobno je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tapete, zbog alergija. Jedini negativni aspekt apartmana bio je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili zavežući maramu.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da bi vidjeli stvari, morate se malo voziti autom. Pristup internetu bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi su pomalo distancirani. Snaha je, međutim, bila divna!

Moguće je jesti u restoranu u hotelu. Cijena i kvaliteta su dobre. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl koji su također otvoreni navečer.

Samo mi je bilo žao što je na spavaćim sobama bila tepih, s obzirom na alergiju. Jedina loša stvar u apartmanu mi je bila tuš glava koja se nije držala dobro. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi ste vidjeli stvari, morate se malo voziti autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnoj dvorani, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih malo osjetio kao udaljene. Međutim, snaha je bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Sami sam bio razočaran što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali malo distancirani. Snaha je bila divna!

U restoranu hotela možete jesti. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Uvijek je bio i pun.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedino što mi je smetalo u apartmanu je bio tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem komadića tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, nije baš selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste posjetili stvari, morate voziti malo autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnoj dvorani, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ali sam ih smatrao malo udaljenima. Zetova žena, međutim, bila je divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je predivna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina ružna strana apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro zaključavala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prelijepi apartman za odmor u malom selu, nije dovoljno velik da se nazove selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mislim da su malo udaljeni. Međutim, snaha je jedno zlato!

Možete jesti u restoranu uz hotel. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima jedan restoran u kojem smo nekoliko puta divno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo i puno ljudi.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su također otvoreni navečer.

Osobno sam bio razočaran što su spavaće sobe bile s tepisima zbog alergije. Jedina mana apartmana bila mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne baš selo.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da biste vidjeli neke stvari, morate malo voziti autom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali su mi bili nekako na odstojanju. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor, adresa je Marktstrasse 4a, Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Sama sam bila razočarana što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio mi je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u maloj zaseoku, ne bih to nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo hladni. Snaha je, međutim, bila divna!

Mogli smo jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Sama sam bila tužna što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedina mana apartmana, po mom mišljenju, bio je tuš koji nije ostajao dobro. Ali to smo riješili zavezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste pogledali stvari, morate malo voziti autom. Pristup internetu bio je samo u hodniku apartmana ili u centralnom holu, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično prijateljski, ali sam se osjećao malo hladno. Snaha, s druge strane, bila je ljubazna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su također otvoreni navečer.

Osobno mi je bilo žao što su spavaće sobe imale tepih, s obzirom na alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne mogu nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Dostup do interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, tamo je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali meni su malo udaljeni. Snahe, s druge strane, su dragulji!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jeli jako dobro. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Ondje je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidl-a, otvoreni su čak i navečer.

Žao mi je što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina loša stvar u vezi apartmana bila je tuš glava koja nije dobro ostajala. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, koji se ne može nazvati selom.

Apartman izgleda dobro i čisto.

Da biste vidjeli obližnje atrakcije, morate malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo udaljenima. Snaha je bila divna!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Okolo apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Sama sam se malo razočarala što su spavaće sobe bile obložene tepihom, zbog alergija. Jedino što mi je smetalo u apartmanu bila je glava tuša koja nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam osjetio neku distancu. Snaha je, međutim, divna!

U restoranu hotela možete jesti. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta divno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Sam sam bio žalostan što je na spavaćim sobama bio tepih, s obzirom na alergije. Jedino što sam smatrao manjom greškom u apartmanu bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili privezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman u malom naselju, ne bih ga nazvao selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje je i jedna klupa. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo rezerviranima. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta divno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Lično mi je žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedina sitnica u apartmanu koja mi se nije svidjela bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili vezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, teško može biti nazvan selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari morate malo voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam osjetio neku distancu. Snaha, međutim, bila je ljubazna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovom restoranu definitivno preporučujem. Bilo je uvijek puno ljudi.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Sâm sam žalio što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergije. Jedini minus u apartmanu bio je tuš koji nije dobro stajao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, trebate se malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao prilično rezerviranim. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu uz hotel. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek živo.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Samo mi je žao što su na spavaćim sobama postavljeni tepisi, s obzirom na alergije. Jedini negativni detalj u vezi apartmana bila je tuš glava koja se nije držala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem komada krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Pristup internetu bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo udaljenima. Snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i noću.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bio je tuš, koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom dijelu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi sami bili malo udaljeni. No, snahe je bila ljubazna!

Možete jesti u restoranu hotela. Cijena kvaliteta je dobra. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Sama sam smatrala štetnim što su u spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergija. Jedina mana apartmana mi je bila tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vežući krpu oko nje.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne mogu ga nazvati selom. Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za obilazak stvari trebate voziti autom neko vrijeme. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u glavnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali mi se činili malo udaljenima. Zapravo je snaha bila sjajna!

Moguće je jesti u restoranu uz hotel. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepisoni, s obzirom na alergije. Jedina loša strana apartmana bila je tuš glavica koja nije dobro stajala. Ali to smo riješili vezivanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate se voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao malo suzdržanima. Mladu snahu sam oduševljeno smatrao izuzetno dragom!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Inače, možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je prekrasna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih i navečer.

Ja sam osobno bio razočaran što su na spavaćim sobama bile tepisoni, zbog alergija. Jedina mana apartmana je bila tuš glava koja se nije dobro držala. No, riješili smo to tako što smo je zavežljali maramicom.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Da bismo vidjeli stvari, trebali smo se malo provozati autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom dijelu, tamo je također postavljena klupe. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali su sami bili malo udaljeni. Snaha je bila draga, međutim!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. I uvijek je bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvoreni su i noću.

Samo mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile postavljene prostirke, s obzirom na alergiju. Jedini minus kod apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem maramice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bismo vidjeli stvari, morali smo malo voziti automobilom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali malo su distancirani. Snaha je, međutim, bila draga!

U restoranu hotela možete jesti. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo se nekoliko puta ukusno hranili. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana se može lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje se mora malo voziti autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, tamo se nalazi i klupa. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prilično ljubazni, ali pomalo distancirani. Snaha je, međutim, dragulj!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvorenih i noću.

Meni je bilo žao što su se na spavaćim sobama nalazili tepisi, imajući alergije na umu. Jedina zamjerka apartmanu bila je tuš glava koja nije ostajala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, teško ga je nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje je potrebno voziti se neko vrijeme autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, tamo također ima kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo udaljenima. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu kod hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek i gužva.

Također možete uživati u šetnjama oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni čak i navečer.

Meni je osobno žao što su spavaće sobe opremljene tepihom, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio mi je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili tako da smo ga zavezali krpom.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za obilazak mjesta treba malo vožnje autom. Dostupna je samo internet veza u hodniku apartmana i/ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih osobno smatrao malo hladnima. Snahe, međutim, su bili prave dragocjenosti!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Naziv: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni i noću.

Meni je osobno bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepisi, zbog alergije. Jedini nedostatak u apartmanu bio je tuš ručica koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom naselju, ne bih ga nazvao selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti autom neko vrijeme. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski nastrojeni, ali meni su se činili malo rezervirani. Snaha je, međutim, bila divna!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je jako lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam bio razočaran što su na spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili pričvršćivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor u malom naselju, koje se ne može nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali su mi se činili malo hladni. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo više puta fino jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Ondje je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, otvoreni su čak i navečer.

Osobno, smetao mi je tepih na spavaćim sobama zbog alergija. Jedina stvar koja mi je smetala u apartmanu bio je tuš koji nije ostao dobro namješten. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne baš selu.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Za razgledavanje okolice, potrebno je malo vožnje autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali pomalo suzdržani. Snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, možete uživati u šetnjama oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno sam bio razočaran što su spavaće sobe imale tepihe, s obzirom na alergije. Jedini minus apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom selu, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate malo voziti automobilom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u glavnom holu, tamo također stoji kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih vidio malo udaljene. Snaha je, međutim, bio dragulj!

U restoranu hotela možete jesti. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreni su i navečer.

Sam sam bio tužan što su na spavaćim sobama bile podne obloge, s obzirom na alergiju. Jedini minus apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Predivan apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli mjesta za posjetiti, morate malo voziti autom. Doseg interneta je bio samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem hodniku, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih doživjela pomalo pridržano. Međutim, snaha je bila draga!

Moguće je jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Ime: Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Oduvijek je bio pun.

Osim toga, oko apartmana možete uživati u lijepim šetnjama, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Meni je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana po mom mišljenju bio je tuš koji se nije dobro držao. No, to smo riješili tako da smo ga pričvrstili krpom.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo automobilom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se također nalazi kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih doživjela malo hladnima. Snaha je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime je Altes Stadttor, adresa je Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, ima predivne prirode.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, također otvorenih i navečer.

Osobno mi je žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, zbog alergija. Jedina mana apartmana mi je bila tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, kojem se ne može baš nazvati selom.

Apartman izgleda lijepo i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate se malo voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ja sam ih doživio malo distancirano. Snaha, međutim, bila je draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Cijena i kvaliteta su dobre. U Kastellaunu nalazi se restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo puno ljudi.

Osim toga, možete se lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvorenih i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepisi, s obzirom na alergije. Jedini minus je bio tuš glave koja nije dobro stajala. No, to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepo ljetno stan u malom naselju, nije selo.

Stan je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje treba se malo autom voziti. Signal interneta je bio dostupan samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ja osobno osjetila malu distancu. Snaha, s druge strane, bila je draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je i gužva.

Osim toga, oko stana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvoreno je i navečer.

Osobno sam požalila što su u spavaćim sobama bile tepih posteljine, zbog alergija. Jedino što mi nije bilo sviđa u stanu bio je tuš koji nije dobro ostajao na mjestu. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti malo autom. Internet dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ih smatrao distanciranim. Snaha je, međutim, draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvorenih i navečer.

Osobno mi je žao što su u spavaćim sobama bili tepisi zbog alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila je tuš glava koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti autom neko vrijeme. WiFi je bio dostupan samo u hodniku apartmana i/ili u centralnoj dvorani, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo i mi proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam ja osobno osjetio nešto udaljenost. Snahe, međutim, su pravi dragulj!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jako dobro jeli. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete uživati u šetnji oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su u spavaćim sobama bile tepisi zbog alergija. Jedini minus apartmana bio je tuš glava koja nije ostajala na svom mjestu, ali smo to riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom selu, ne bih ga nazvao selom. Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste išli gledati stvari, morate voziti malo autom. Internet pristup je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, tamo se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su vrlo ljubazni, ali sam osobno osjetio da drže distancu. Nevjestin svekrva, međutim, je bila draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta izvrsno jeli. Ime je Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Također možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je prekrasna.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Ja sam osobno bio razočaran što su spavaće sobe imale tepihe, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa apartmanska kuća u maloj naseljenom mjestu, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se voziti autom. Mreža interneta bila je dostupna samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski nastrojeni, mene su osobno smatrali malo udaljenim. Međutim, snahe su bile ljubazne!

Možete jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta izvrsno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvorenih i noću.

Meni je bilo žao što je u spavaćim sobama bilo tepisona, s obzirom na alergije. Jedini minus u apartmanu bio je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali riješili smo to vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, nije velikog grada.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari, trebali smo se voziti autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem holu, gdje se također nalazi kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, sami su se činili pomalo udaljeni. Snahe su, međutim, bile dragulj!

U restoranu hotela možete jesti. Odličan omjer cijene i kvalitete. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta predivno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran zasigurno zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i noću.

Osobno sam želio da na spavaćim sobama nema tepiha zbog alergija. Jedini nedostatak apartmana bio je tuš glava koja nije ostajala dobro na mjestu. Ali to smo riješili vezivanjem rupčića.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, morate voziti automobilom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli i neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sami se osjećali malo naizgled. Nevjesta je, međutim, bila dragulj!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U kastelskom se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta jeli ukusno. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoje dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, otvorenih i noću.

Osobno sam smatrao žalosnim što su spavaće sobe bile prekrivene tepisima, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bio je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom naselju, ne može se nazvati selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli neke stvari, morate voziti autom neko vrijeme. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje je također sjedalo. Tamo smo također provodili neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski, ali sam ih doživio kao nešto udaljene. Snahe su, međutim, bile male tajnice!

Moguće je jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo lijepe prirode.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni su i navečer.

Samo sam želio da na spavaćim sobama nema tepiha s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vežući krpu.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi živopisni ljetni apartman u malom naselju, koje se ne može smatrati selom. Apartman je bio lijep i čist.

Da biste nešto vidjeli, morate voziti automobilom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjoj dvorani, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski nastrojeni, ali sam ja osobno osjetila neku blagu distancu. Međutim, snaha je bila ljubazna!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete hrane je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj se restoran definitivno preporučuje. Uvijek je bio prepun.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, u vrlo divljini prirode.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Sama sam bila razočarana što su spavaće sobe bile obložene tekstilom, što bi moglo izazvati alergije. Jedina zamjerka apartmanu bila je glava tuša koja nije ostala dobro pričvršćena. Ali to smo riješili vezanjem jedne krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom selu, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i bio čist.

Da bi se vidjeli neki lokaliteti, treba voziti neko vrijeme autom. Internet je bio dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom dvorištu, gdje se nalazi i klupa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sam ih smatrala malo distanciranim. Međutim, snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Cijena i kvaliteta omjera hrane su dobri. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta fino jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek bilo gužve.

Osim toga, možete šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidl-a, otvorenih i navečer.

Osobno mi je bilo žao što je u spavaćim sobama bio tepih, s obzirom na alergiju. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bila je tuš glava koja nije držala dobro. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, koji se ne može nazvati selom. Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje treba autom voziti neko vrijeme. Dostupna je samo internet u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli i neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali sam osobno smatrao da su malo uzdržani. Snaha, međutim, je bila draga!

U restoranu hotela možete jesti. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta jako dobro jeli. Ime: Altes Stadttor, Marrktstrasse 4a, Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek živo.

Osim toga, u okolici apartmana možete lijepo šetati i uživati ​​u prirodi.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Ljudima koji pate od alergija mogao bi smetati tepih u spavaćim sobama. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bila je glava tuša koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne bi se moglo nazvati selom. Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi se vidjeli razni sadržaji, potrebno je automobilom voziti neko vrijeme. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjoj dvorani, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali ja sam ih osobno doživio kao distancirane. Snaha je bila draga!

U restoranu hotela možete jesti. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran gdje smo nekoliko puta fino jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je tamo bilo gužve.

U okolici apartmana možete lijepo hodati, priroda je izrazito lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla, otvorenih i noću.

Osobno mi je žao što su spavaće sobe bile presvučene tepihom, s obzirom na alergiju. Jedini nedostatak apartmana bio mi je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, a ne u selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledavanje stvari potrebno je voziti se autom. Dostupnost interneta je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali ja sam ih smatrala malo distanciranim. Svekrva je, međutim, bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo gužve.

Pored apartmana možete lijepo šetati, priroda je jako lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno trgovina poput Rewea i Lidla otvorenih čak i noću.

Sama sam smatrala da je šteta što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedino sam zamjerku apartmanu imala u vezi mlaznice za tuširanje koja nije ostajala dobro na svom mjestu. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom. Apartman je izgledao dobro i čisto. Za razgledavanje se mora voziti malo autom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem holu, gdje je i kauč. Tamo smo proveli i neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, a meni su djelovali pomalo hladno. Međutim, snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Uz apartman možete divno šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su otvoreni i navečer.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergiju. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bila je tuš glava koja se nije mogla dobro držati. Ali to smo riješili zavezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, koje se ne može nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Za razgledanje je potrebno voziti se autom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana ili u centralnom hodniku gdje se nalazi i kauč. Tamo smo i neko vrijeme proveli. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali ja sam ih smatrala pomalo distanciranim. Snahe, međutim, bile su dragulji!

U hotelu se moglo jesti u restoranu. Omjer cijene i kvalitete bio je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta jeli ukusno. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana se moglo ugodno šetati, priroda je bila vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa kao što su Rewe i Lidl koji rade i noću.

Osobno sam žalila što je na spavaćim sobama bila tepison, s obzirom na alergiju. Jedino sam zamjerku na apartman imala zbog tuš glave koja nije dobro ostajala na svom mjestu. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari, trebalo je voziti automobil. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sam osjećao da su pomalo udaljeni. Međutim, snaha je bila draga!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun.

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo puno ljudi.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, prekrasna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, koji su otvoreni i noću.

Sâm sam bio razočaran što je u spavaćim sobama bio pod od tepiha, u svjetlu alergija. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je glava tuša koja se nije dobro držala. Ali riješili smo to vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor apartman u malom zaseoku, ne može se nazvati selom. Apartman je izgledao dobro i čisto. Potrebno je voziti se automobilom da bi se vidjelo okolno područje. Internet pristup je bio samo u hodniku apartmana i / ili u središnjoj dvorani gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili ljubazni, ali ja sam ih smatrao malo distanciranim. Snaha je bila draga osoba!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta prekrasno jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun. Ovaj restoran zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo puno ljudi.

Osim toga, oko apartmana možete uživati u lijepim šetnjama u prirodi.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, otvoreni i noću.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bile tepihe, s obzirom na alergije. Jedino sam nedostatkom u apartmanu smatrao da tuš glava nije bila dobro postavljena, ali to smo riješili vezivanjem ručnika.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom selu, ne baš selu.

Apartman izgleda dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari, potrebno je malo vožnje automobilom. Dostupnost interneta bila je samo u hodniku apartmana i / ili u centralnoj dvorani, gdje postoji i kauč. Tamo smo također neko vrijeme proveli. Vlasnici su ljubazni, ali se meni činili nešto udaljeni. Snahe su, međutim, bile divne!

Možete jesti u restoranu hotela. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran zasigurno zaslužuje preporuku. Tamo je uvijek gužva.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, predivna priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, također otvorenih i noću.

Osobno sam žalila što su na spavaćim sobama bile prostirke, kad je riječ o alergijama. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja nije ostajala dovoljno dobro postavljena. Ali riješili smo to vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, ne bi ga se moglo nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli neke stvari, morate se voziti autom. Internet je dostupan samo u hodniku apartmana i / ili u centralnom holu, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo i proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ja sam ih osjetio malo distancirane. Snaha je, međutim, bila dragulj!

Možete jesti u restoranu hotela. Odnos cijena / kvaliteta je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta ukusno jeli. Ime lokala je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio pun.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidla koji su također otvoreni i noću.

Jedino sam želio da u spavaćim sobama nije bilo tepiha, iz razloga alergije. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bio je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili tako što smo ga zavezali krpom.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom naselju, ne može se nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Treba voziti neko vrijeme automobilom kako bi se vidjelo stvari. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo i mi proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, ali ja sam ih smatrao nekako uzdržanim. Snahe, s druge strane, bila je doista draga!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta lijepo jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran zasigurno zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, možete lijepo šetati oko apartmana, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla otvorenih i noću.

Sam sam bio žalostan zbog tepisona u spavaćim sobama, s obzirom na alergije. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor stan u malom naselju, koje se ne može nazvati selom.

Stan je izgledao dobro i čisto.

Morate voziti malo automobilom da biste vidjeli stvari. Internet je dostupan samo u hodniku stana i / ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Upravitelji su pristojni, sami sebi pronašli nešto udaljeniji stav. Međutim, nevjesta je bila ljubazna!

Možete jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete hrane je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojem smo nekoliko puta uživali u ukusnoj hrani. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je gužva.

Inače, oko apartmana možete uživati ​​u prekrasnoj prirodi šetajući.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidla koji su otvoreni čak i noću.

Osobno sam smatrala da je šteta što su na spavaćim sobama posteljina, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bio mi je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi odmor u malom naselju, ne baš selo.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste nešto vidjeli, morate voziti neko vrijeme autom. Doseg Interneta bio je samo u hodniku apartmana i/ili u središnjem hodniku, gdje je i kauč. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sam ih smatrala malo udaljenima. Snaha, međutim, bila je draga!

Moguće je jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime Altes Stadttor Marktplatz 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Možete se lijepo šetati oko apartmana, vrlo je lijepa priroda.

U Kastellaun ima dovoljno supermarketa, poput Rewea i Lidla, i otvorenih i navečer.

Sama činjenica da posteljina u spavaćim sobama ima tepih mi se nije sviđala s obzirom na alergiju. Jedina zamjerka apartmanu bila mi je tuš glava koja nije ostala dobro zakačena. No, to smo riješili vezivanjem komada tkanine.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom. Apartman izgleda dobro i čisto. Za razgledavanje stvari treba voziti autom neko vrijeme. Dostupnost interneta je bila samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom hodniku, gdje se nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su pristojni, ali sam ih smatrao malo distanciranim. Snahe su međutim bile predivne!

U restoranu hotela možeš jesti, omjer cijene i kvalitete hrane je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta dobro jeli. Naziv je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun
Ovaj restoran definitivno zaslužuje preporuku. Uvijek je bilo gužve.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati, priroda je vrlo lijepa.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa, kao što su Rewe i Lidl, otvoreni čak i navečer.

Sama sam bila žalosna što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bila je tuš-glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezivanjem krpe.

Andre Bogert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mi smo obitelj s dvoje starije djece - 14 i 15 godina. Imali smo se jako dobro, a dječaci su imali dovoljno prilika igrati nogomet ili tenis, letjeti zmajem ili odlaziti na mjesta koja ih zanimaju. Također smo bili dobrodošli i u restoranu smo se divno hranili. Dakle, za nas je ovo bila vrhunska lokacija za obitelji koje vole mir i uživaju u prirodi.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman za odmor u malom selu, koje se ne može nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da bi vidjeli stvari potrebno je voziti se autom. Pristup internetu bio je moguć samo u hodniku apartmana i/ili u centralnom holu, gdje se također nalazi i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili prijateljski raspoloženi, ali malo distancirani. Snaha je bila draga!

Mogli ste jesti u restoranu hotela. Omjer cijene i kvalitete hrane je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran u kojemu smo nekoliko puta preukusno jeli. Ime Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Uvijek je bio vrlo posjećen.

Uokolo apartmana možete lijepo šetati po prirodi.

U Kastellaunu postoji dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, koji su otvoreni i tijekom večeri.

Osobno mi je bilo žao što su na spavaćim sobama bili tepisi, s obzirom na alergije. Jedina mana apartmana bio mi je tuš koji se nije dobro držao. Ali to smo riješili vezanjem rupčića.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u maloj zaseoci, ne može se zvati selo.

Apartman je izgledao lijepo i čisto.

Potrebno je voziti malo automobilom da se vide stvari. Dostup internetom bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjoj dvorani, gdje se nalazi i kauč. I tamo smo neko vrijeme proveli. Vlasnici su prijateljski, ali su mi se činili donekle nedostižnima. Nevjesta je bila simpatična!

Moguće je jesti u restoranu hotela. Odličan omjer cijene i kvalitete. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta odlično jeli. Ime je Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran zasigurno zaslužuje preporuku. Uvijek je tamo bilo gužve.

Inače se može lijepo prošetati oko apartmana, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewea i Lidla, koji su otvoreni i navečer.

Sâm sam bio tužan što je na spavaćim sobama tepih, s obzirom na alergije. Jedini nedostatak apartmana bio mi je tuš koji se nije dobro držao. Ali smo to riješili vezivanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u maloj zaseoci, koju se ne može nazvati selom.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da se vidi nešto, treba malo voziti autom. Doseg interneta bio je samo u hodniku apartmana i / ili u središnjem hodniku, gdje se nalazi i jedna sofa. Tamo smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su bili simpatični, ali nisam se osjećao baš blisko s njima. Međutim, nevjesta je bila draga!

U restoranu hotela možete jesti. Odnos cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu postoji restoran u kojem smo nekoliko puta jeli ukusnu hranu. Ime je "Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun".

Ovaj restoran je zasigurno preporučljiv. Uvijek je bilo puno ljudi.

Osim toga, oko apartmana možete lijepo šetati u prekrasnoj prirodi.

U Kastellaunu ima dovoljno supermarketa poput Rewe-a i Lidl-a, koji su otvoreni i noću.

Lično sam želio da nema tepiha na spavaćim sobama, zbog alergija. Jedina mana apartmana bila je tuš glava koja se nije dobro držala. Ali to smo riješili vezanjem krpe.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman za odmor u malom zaseoku, ne može se nazvati selom. Apartman izgleda dobro i čisto. Da bi vidjeli stvari, morat ćete se voziti autom dulje vrijeme. Doseg interneta bio je samo u dvorištu apartmana i /ili u središnjem hodniku gdje je i kauč. Tamo smo proveli neko vrijeme. Vlasnici su prijateljski, ali sam ih doživjela kao malo rezervirane. Snaha, međutim, je bila draga! Možete jesti u restoranu pored hotela. Omjer cijene i kvalitete je dobar. U Kastellaunu se nalazi restoran Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun, gdje smo jeli ukusnu hranu nekoliko puta i preporučujemo ga. Uz apartman možete lijepo šetati u prekrasnoj prirodi. U Kastellaunu postoji dovoljno supermarketa poput Rewe i Lidl, koji su otvoreni i navečer. Sama sam bila razočarana što su sobe imale tepihe u slučaju alergije. Jedino što mi se nije svidjelo u apartmanu bio je tuš koji se nije držao dobro, ali riješili smo ga vezivanjem krpom.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Također možete uživati u šetnji po stanu, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Također možete uživati u šetnji po stanu, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

W.h. Weber

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, prekrasan pogled, potpuno su se odmorili.
u neposrednoj blizini su brojne vrlo lijepe šetnice.
Nije navedeno u opisu, ali IMA perilica posuđa koja nam se svidjela, baš kao i usluga kruha, svježi žemljice dostavljaju vam se svako jutro na kvaku.
dobra adresa za mir i prirodu, ako smo morali dati ocjenu to je svakako bila 8

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Također možete uživati u šetnji po stanu, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Također možete uživati u šetnji po stanu, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Također možete uživati u šetnji po stanu, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Također možete uživati u šetnji po stanu, vrlo lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zauzeto.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

Theo Steketee

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep stan za kraći boravak. Zbog brojnih snježnih padalina mogli smo napraviti prekrasne šetnje u okolici.
Dekor je moderan i prilično nov. Kuhinjske zalihe bile su donekle ograničene (bez žlica za posluživanje, 1 tava).
Lijepo što je bila prisutna perilica posuđa.
Nismo koristili mogućnosti jesti u restoranu.
Prijateljska dobrodošlica na ključnoj adresi.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zauzeto.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

Rene Van Hal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

2 minusa apartmani su malo bučni. Nije u opisu ali ima perilica suđa, ali nešto malo pribora za jelo, tanjuri i čaše. Nadalje, vrlo lijep stan, čista, mirna lokacija, puno toga za raditi u području za dječji zoološki vrt, zabavni park, unutarnje igralište, vanjsko igralište, bazeni. U obližnjem Kastellaunu nalaze se supermarketi, bankomati i restorani.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem krpice.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zauzeto.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

J. Van De Kuijlen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za odmor u malom zaseoku, da ne kažem selu.

Apartman je izgledao dobro i čisto.

Da biste vidjeli stvari morate se malo voziti autom. Pokrivenost internetom bila je samo u hodniku stana i/ili u centralnom holu, gdje se nalazi i banka. Tu smo također proveli neko vrijeme. Vlasnici su ljubazni, našli su se malo podalje. Snaha je ipak bila dušica!

Možete jesti u restoranu u hotelu. Omjer cijene i kvalitete je dobar. Kastellaun ima restoran u kojem smo jeli nekoliko puta. Naziv Altes Stadttor Marrktstrasse 4a Kastellaun

Ovaj restoran svakako zaslužuje preporuku. Također je uvijek bilo zaposleno.

Možete i prošetati po stanu, jako lijepa priroda.

U Kastellaunu postoji mnogo supermarketa kao što su Rewe i Lidl, koji također rade navečer.

I sam sam mislio da je šteta što u spavaćim sobama ima tepiha, s obzirom na alergije. Jedina mana stana bila je glava tuša koja nije ostala na mjestu. Ali to smo riješili vezanjem platna.

Peter van Waarde

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nakon kraćeg traženja dočekali su nas u hotelu čiji vlasnici posjeduju i apartmane u kojima smo ljetovali u jednom od njih, gdje nas je sin odveo. Otvorio je vrata i ušao ispred nas. Ok je na prvi pogled izgledao lijepo i uredno. To je bilo to. Tek smo kasnije shvatili da bi bilo korisno da nam je vrlo kratko i ne baš srdačno rekao neka korisnička pravila (npr. smeće i gdje možemo staviti bicikl, kako koristiti perilicu itd.).

C.J. Dekkers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Pozdrav Belville

Imali smo dobar odmor u našoj vikendici panorama blick, vlasnici su bili dragi ljudi, jezik nam je problem, ali vlasnici, posebno vlasnica, potrudili su se razumjeti nas i mi nju, kućica je bila uredna i čisto sa prekrasnim pogledom, Jednom smo navečer imali topli obrok u hotelu, bilo je lijepo pripremljeno, ali kao i svugdje u Njemačkoj, mega komad mesa. uživali smo u doručku 2 puta. u selu ima malo posla, ali mi smo išli na Rajnu i dvorce i planine tako da nam ništa nije nedostajalo. Hvala vam na lijepom boravku u panorama blicku. Pozdrav obitelji Dekkers iz Nizozemske

Wouter Ribbink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ključ je potrebno preuzeti u hotelu u mjestu. Ovo se ne smije propustiti pri ulasku u selo. Po dolasku u hotel potrebno je ispuniti obrazac s podacima o imenu i adresi. Mislim da je to standard u hotelu jer mislim da ste ionako dobili sve podatke od Belville. Zatim nas je vrlo ljubazna gospođa uputila na smještaj. Odmah sam dobio čudan osjećaj kad smo prošli kroz vrt iza hotela i stigli do jedne kuće. Ispostavilo se da je to dom vlasnika hotela. Smještaj nam je bio u podrumu....pokazali su se svi prostori i onda je majmun izašao iz rukava. Zbog "hitnog slučaja" morali smo prenoćiti u ovom podrumu. Apartman s panoramskim pogledom još nije bio dostupan. U tom trenutku stvarno imate osjećaj da ste negdje ušuškani. Uspjela sam prva završiti čišćenje jer vidljive niti tkanine iznad mog kreveta nisu ugodan prizor. Dobili smo besplatno piće kao džeparac kada smo navečer otišli na večeru u hotel, a sljedećeg jutra smo dobili doručak. Pa smo upravo ovo iskoristili. Sljedeće jutro nakon doručka mogli smo se preseliti u apartman i bio je dovoljan sam po sebi u odnosu na cijenu/kvalitetu. U svakom slučaju, s terase imate lijep pogled na polja i šumu. Ali i ovdje se čisti samo na licu mjesta. Ne gledajte ispod sofe ili u strop. Područje je prekrasno s gradom Kastellaun u blizini i prekrasnim mogućnostima za planinarenje u okolici.

Dennis Herlaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepa s neometanim pogledom. U vrlo malom selu, ovdje se nema što raditi. Ali Kastellaun je u blizini.

Kuća je bila čista samo kupaonica ne. Morao sam očistiti dizajnerski radijator jer je bio previše prljav da bi objesio ručnike. Tuš je bio prljav, pločice i fuge narančaste i skliske. Mislim da nije čišćen godinama. Balkon je bio prljav, balustrada puna ptičjeg izmeta. Ostatak kuće bio je vrlo čist.

Kreveti su bili vrlo lijepi, kuća dobro izolirana, nije bilo zvukova iz drugih domova, također je bilo dobro u pogledu topline.

U opisu stoji da je kuhinjsko rublje uključeno, mi to nismo dobili i morali smo kupiti.

Usluga kruha je bila dobra, samo 1 dan su nas zaboravili, a sljedeći dan nismo dobili sendviče do poslijepodneva.

Također smo do 2 puta dobili pogrešan ključ od kuće pa nismo mogli ući.

Wifi je bio besplatan, ali je radio samo na ulaznim vratima.

Jan Karsies

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, s nama je išao jedan gospodin

našem stanu, očito je imao malo vremena za objašnjavanje bilo čega.

Stan je bio uredan i čist, ali malo posuđa.

Okolina je prekrasna.

Janneke Pouw

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Smještaj je dobar, bilo je mirno selo i ljudi su bili dovoljno uslužni, ali kuća bi bila laka da su ručke postavljene u tušu, također jedna u blizini WC-a, pogotovo zato što dolaze mnoge starije osobe i osobe s invaliditetom


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 305216

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305216.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Buch» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 251 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina