Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Eslohe

maks.  4   Gosta/Gostiju
77m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
77m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Detektor dima
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 16 km

16 km

Jezero 16 km

16 km

Skijaška uspinjača 22 km

22 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.45 km

0.45 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Kolodvor 20 km

20 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


34 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

René Janse

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ronny Busschots

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Z. De Jong

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

g de graaff

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

L. Witschge

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ignace Beauprez

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

S Slagter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Carla de Jager

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

S Slagter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

van Maassen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealno ako želite istražiti Sauerland. Vožnja od oko 40 minuta vijugavim cestama kroz ugodne male selo i gradove u svakom smjeru kako biste došli do špilja, raznih staza/jezera/potoka/kanjona, parkova s divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete početi planinariti odabirom različitih staza kao što je na primjer staza Jež. Ugodni i pristupačni restorani, razni dućani su svega 5 minuta hoda udaljeni. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i biti zbrinuti! Sve je osigurano - možete čak peći kolače ako želite :D Nema potrebe prati rublje ili posuđe rukom - za sve su aparati. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom i čak bideom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Kućni ljubimci su dozvoljeni, što je važno za nas. Vrlo čist i dobro organiziran stan, posebno za boravak s obitelji. Osim vrlo udobnih fotelja, možete koristiti DVD+CD player, čak su dostupne i razne društvene igre. Osjećaj privatnosti budući da imate vlastiti ulaz+besplatan parking. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dva puta i definitivno se vraćamo opet.

L. Cauwelaers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dva tjedna smo boravili u ovom lijepom apartmanu s prostranim balkonom, okolica je također vrlo lijepa s restoranima i supermarketima u blizini, napravili smo lijepe šetnje, sve u svemu vrlo uspješan odmor.

Cathelijne Habets-Fokkinga

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na prvom katu novog drvenog kuća u stambenoj četvrti. Dnevna soba i kuhinja su vrlo prostrane i opremljene svim pogodnostima. Kupaonica ima zaseban tuš i kadu te perilicu rublja. Roditeljska spavaća soba je velika, dječja soba je mala, ali u velikoj spavaćoj sobi ima dovoljno prostora za ormare. Postoji prilično velika terasa na sjeveru, što je bilo vrlo ugodno tijekom vrućina. Vlasnik živi ispod kuće i bio je vrlo prijateljski prilikom dolaska. Supermarket i druge trgovine, pivovara i talijanski restoran sve su u pješačkoj udaljenosti. Postoji turistički ured koji ima mnogo informacija i staza za šetnju u okolici. Park u centru sela (s mini golfom) posebno je jako zabavan za mlađu djecu. U okolici ima puno toga za vidjeti i raditi. Za jako toplo vrijeme, Esmecke Stausee je preporuka. Ne piše u brošurama, ali ima lijep travnati prostor za ležanje i područje za plivanje, te mali kafić s WC-om.

R. Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Eslohu. Lijepa kuća za odmor, opremljena svim pogodnostima. Razni restorani i trgovine (uključujući supermarket koji je otvoren od ponedjeljka do subote od 7:00 do 22:00) u blizini, što je vrlo praktično. Prekrasna okolina, moguće je šetati izravno iz kuće.

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealna ako želite istražiti Sauerland. Vožnja od oko 40 minuta vijugavim cestama kroz ugodna, mala sela i gradove u svakom smjeru kako biste došli do špilja, različitih staza/jezera/rijeka u planinama/gudura, parkova s divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete započeti planinarenje biranjem različitih staza, kao što je staza pa Šišmiša. Lijepi i pristupačni restorani, različite trgovine su sve unutar 5 minuta hoda. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i kao da se brinu o vama! Sve je osigurano - čak možete peći kolače ako želite :D Nema potrebe za ručnim pranjem rublja ili posuđa - postoje uređaji za to. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom i čak bideom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Dopušteni su kućni ljubimci, što je važno za nas. Vrlo čisti i dobro organizirani apartman, posebno za boravak s obitelji. Osim vrlo udobnih fotelja, možete koristiti DVD+CD player, čak su dostupne različite društvene igre. Osjećaj privatnosti jer imate vlastiti ulaz + besplatno parkirno mjesto. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dva puta i definitivno se vraćamo ponovno.

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealna ako želite istražiti Sauerland. Oko 40 minuta vožnje krivudavim cestama kroz ugodna, mala sela i gradove u svim smjerovima kako bi došli do špilja, različitih staza/jezera/planinskih rijeka/vižnjaca, parkova s divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete započeti planinarenje odabirom različitih staza, kao što je primjerice staza za ježevima. Ugodni i povoljni restorani, različite trgovine su na samo 5 minuta hoda. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i zbrinuto! Sve je osigurano - čak možete peći kolače ako želite :D Nema potrebe za ručnim pranjem odjeće ili posuđa - postoje uređaji za to. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom čak i bideom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Dozvoljeni su kućni ljubimci, što je važno za nas. Vrlo čist i dobro organiziran apartman, posebno za boravak s obitelji. Osim vrlo udobnih fotelja, možete koristiti DVD+CD player-e, čak su dostupne različite stolne igre. Osjećaj privatnosti jer imate vlastiti ulaz+besplatan parking. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dva puta i definitivno se vraćamo ponovno.

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealna ako želite istražiti Sauerland. ~40min vožnje krivudavim cestama kroz ugodna, mala sela i gradove u svakom smjeru kako biste došli do špilja, različitih staza/jezera/rijeka/gorja, parkova sa divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete krenuti u planinarenje birajući različite staze kao što je staza Jezinka. U blizini su lijepi i pristupačni restorani, razne trgovine udaljene su samo 5min hoda. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i biti zbrinuti! Sve je osigurano – čak možete peći kolače ako želite :D Nema potrebe za ručnim pranjem rublja ili posuđa – tu su uređaji za to. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom i čak bidetom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Dopušteni su kućni ljubimci, što je za nas važno. Vrlo čist i dobro organiziran stan, posebno za boravak s obitelji. Osim vrlo udobnih fotelja, možete koristiti DVD+CD player, čak su i različite igre na stolu pri ruci. Osjećaj privatnosti jer imate vlastiti ulaz+slobodno parkiralište. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dvaput i definitivno se vraćamo ponovno.

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealna ako želite istražiti Sauerland. ~40 minuta vožnje krivudavim cestama kroz ugodna, mala sela i gradove u svakom smjeru kako biste došli do špilja, raznih staza/jezera/planinskih rijeka/bužara, parkova s divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete krenuti u planinarenje birajući različite staze kao što je staza Jež. Lijepi i povoljni restorani, razne trgovine udaljene su samo 5 minuta hoda. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i na sigurnom ! Sve je osigurano - čak možete peći kolače ako želite :D Nema potrebe prati ručno rublje ili posuđe - postoje uređaji za to. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom pa čak i bideom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Dozvoljeni su kućni ljubimci, što je važno za nas. Stan je vrlo čist i dobro organiziran, osobito za boravak obitelji. Osim vrlo udobnih naslonjača, možete koristiti DVD+CD uređaje, čak su i razne stolne igre pri ruci. Osjećaj privatnosti jer imate vlastiti ulaz i besplatan parking. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dva puta i definitivno se vraćamo opet.

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealna ako želite istražiti Sauerland. Oko 40 minuta vožnje zavijajućim cestama kroz ugodna, mala sela i gradove u svim smjerovima kako biste došli do špilja, različitih staza/jezera/potoka na planinama/japljina, parkova s divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete započeti planinarenje odabirom različitih staza, kao što je staza za ježa. Lijepi i pristupačni restorani, različite trgovine su na samo 5 minuta hoda. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i biti zbrinuti! Sve je pruženo - čak možete peći kolače ako želite :D Nema potrebe za ručnim pranjem rublja ili posuđa - postoje aparati za to. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom i čak bidetom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Dopušteni su kućni ljubimci, što je važno za nas. Vrlo čist i dobro organiziran stan, posebno za boravak s obitelji. Osim vrlo udobnih fotelja, možete koristiti DVD + CD player, čak su dostupne različite društvene igre. Osjećaj privatnosti budući da imate vlastiti ulaz i besplatan parking. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dva puta i definitivno se vraćamo.

Gediminas Zukula

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Lokacija: idealna ako želite istražiti Sauerland. ~40 minuta vožnje krivudavim cestama kroz ugodna, mala sela i gradove u svakom smjeru kako biste stigli do špilja, raznih staza/jezera/planinskih rijeka/vodopada, parkova s divljim životinjama ili skijanja u Winterbergu. Čim izađete iz kuće, možete započeti planinarenje birajući različite staze, poput Primjerice staze ježa. Lijepi i pristupačni restorani, različite trgovine udaljene su samo 5 minuta hoda. Smještaj: odmah ćete se osjećati kao kod kuće i zbrinuto! Sve je osigurano - čak možete peći kolače ako želite :D Nema potrebe ručno prati rublje ili posuđe - postoje uređaji za to. Velika kupaonica s odvojenim tušem, kadom i čak bideom! Ručnici su osigurani. Mirno mjesto s terasom i pogledom na šumu. Kućni ljubimci su dozvoljeni, što je važno za nas. Vrlo čist i dobro organiziran stan, posebno za boravak s obitelji. Osim vrlo udobnih fotelja, možete koristiti DVD+CD uređaje, čak su vam na raspolaganju različite stolne igre. Osjećaj privatnosti jer imate vlastiti ulaz + besplatno parkiralište. Vlasnici su vrlo prijateljski i fleksibilni. Bili smo tamo dva puta i sigurno se vraćamo ponovno.

Ad Liefaard

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

dobar prijem. ljubazni i pomagački. Prostrani smještaj sa svim udobnostima i puno privatnosti. prekrasno okruženje s izletima. Hodanje, biciklizam, plovidba. lijepi gradovi. Schmallenberg, Olpe itd. Rudnik ugljena i špilje vrijedne su posjeta. Trgovine za namirnice su u blizini i može se do njih doći pješice. Vrijedno ponavljanja!

R. Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo fantastičan odmor u Eslohu. Lijepa kuća za odmor, opremljena svim pogodnostima. Razni restorani i trgovine (uključujući supermarket koji je otvoren od ponedjeljka do subote od 7.00 do 22.00 sata) su u blizini, što je vrlo praktično.

Prekrasno okruženje, moguće su šetnje iz kuće.

Jagm Van Gorcum

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni. Kuća je opremljena svim udobnostima. Balkon na sjeveru je idealan i uvijek nudi hlad tijekom sunčanih dana. Centar Eslohea je dostupan pješice, s restoranima, supermarketima i ostalim pogodnostima. Izravno iz kuće možete uživati u prekrasnoj prirodi. Zaista preporučujem ovo mjesto za planinare i za nas je ovo bio uspješan odmor.

Jo Mestrum

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Telefonski smo naznačili u koje bismo vrijeme stigli i lijepo smo primljeni od domaćice. Morali smo se malo bolje pogledati gdje se smještaj nalazi zbog pravca ceste. Smještaj je zadovoljio naša očekivanja u potpunosti. Smještaj je bio u mirnom okruženju, u skladu s našim očekivanjima.

Cathelijne Habets-Fokkinga

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na prvom katu (nove) drvene kuće u naselju. Dnevni boravak i kuhinja su vrlo prostrani i potpuno opremljeni. Kupaonica ima zaseban tuš i kadu, te perilicu rublja. Roditeljska soba je velika, dječja soba je mala, ali u velikoj sobi ima dovoljno prostora za ormar. Ima prilično velika terasa na sjeveru, što je bilo vrlo ugodno tijekom vrućinskog vala. Vlasnik živi ispod kuće i bio je vrlo prijateljski nastrojen prilikom dobrodošlice.

Supermarket i ostale trgovine, pivovara i talijanski restoran su sve u pješačkoj udaljenosti. Postoji turistički ured koji ima puno informacija i pješačkih staza u okolici. Park u centru sela (s minigolfom) je posebno zabavan za mlađe djece. U okolini ima puno toga za vidjeti i raditi. Kod vrlo vrućeg vremena preporučuje se Esmecke Stausee. Nije naveden u brošurama, ali ima lijepu travnatu površinu i dio za plivanje, te mali kafić s WC-om.

Stefan Groot

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Našli smo udoban i dobro održavan apartman, s kompletnim namještajem. Vlasnici su bili prijateljski nastrojeni i gostoljubivi. Tu je lijepa terasa s pogledom. Svidjelo nam se jako dobro. Također je prekrasna lokacija s mnogo pješačkih staza izravno iz kolibe. Također smo se svidjeli blizu centra Eslohea (pekara je povratak da pojedete zalogaj). S gostinskom karticom nekoliko atrakcija u okolici može se besplatno posjetiti, uključujući muzej strojeva i domaćih umjetničkih djela u Esloheu koji smo jako voljeli.

L. Cauwelaers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dva tjedna smo boravili u ovom lijepom apartmanu s prostranim balkonom, okolica je također lijepa s restoranima i supermarketima u blizini, napravili smo lijepe šetnje, ukratko vrlo uspješan odmor.

L. Cauwelaers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dva tjedna smo boravili u ovom lijepom stanu s prostranim balkonom, okolica je također vrlo lijepa s restoranima i supermarketima na pješačkoj udaljenosti, napravili smo lijepih šetnji, ukratko, vrlo uspješan odmor.

Stefan Groot

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Našli smo ga kao udoban i dobro održavan stan, s kompletnim interijerom. Ljubazni i gostoljubivi vlasnici. Ima lijepi balkon s pogledom. Jako nam se svidjelo. Nadalje, prekrasna lokacija s mnogo mogućnosti za planinarenje izravno iz vikendice. Središte Eslohea također je unutar (kratke) pješačke udaljenosti i smatramo ga ugodnim (pivovara se preporučuje za nešto pojesti). S karticom za goste mogu se besplatno posjetiti brojne atrakcije u okolici, uključujući Maschinen- und Heimatmuseum u Esloheu, koji nam se jako svidio.

R. Bakker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u fantastičnom odmoru u Esloheu. Lijepa kuća za odmor, potpuno opremljena. Nekoliko restorana i trgovina (uključujući supermarket koji je otvoren od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata) nalaze se na pješačkoj udaljenosti, što je zgodno.

Lijepo okruženje, moguća šetnja od kuće.

Jagm Van Gorcum

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ljubazno smo primljeni.Kuća je potpuno opremljena.Balkon na sjeveru je idealan i za sunčanog vremena uvijek u hladu.Do centra Eslohe se može doći pješice, restorani,supermarketi i ostali sadržaji.Od kuće se ide direktno do prekrasna priroda in.Echt mora za planinare i za nas još jedan uspješan odmor.

Ad Liefaard

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

dobar prijem. prijateljski nastrojen i uslužan. Prostran i potpuno opremljen smještaj s puno privatnosti. prekrasno okruženje s izletima. Hodanje, vožnja biciklom, vožnja čamcem. lijepi gradovi. Schmallenberg, Olpe itd. Vrijedi posjetiti rudnik ugljena i špilje. Dućani s namirnicama su na pješačkoj udaljenosti Vrijedi ponoviti !!!

Jo Mestrum

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Telefonski smo najavili kada ćemo stići i domaćica nas je lijepo primila. Morao sam dobro pogledati gdje je smještaj zbog toka ceste. Smještaj je više nego ispunio naša očekivanja. Smještaj je bio u mirnom dijelu i u skladu s našim očekivanjima.

Cathelijne Habets-Fokkinga

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća na prvom katu (nove) drvene kuće u stambenoj četvrti. Dnevni boravak i kuhinja su vrlo prostrani i potpuno opremljeni. Kupaonica ima odvojenu tuš kabinu i kadu te perilicu rublja. Glavna spavaća soba je velika, dječja soba je mala, ali ima više nego dovoljno prostora za ormare u glavnoj spavaćoj sobi. Sa sjeverne strane nalazi se prilično velika krovna terasa, koja je bila posebno ugodna za vrijeme toplinskog vala. Vlasnik živi ispod kuće i bio je vrlo ljubazan na recepciji.

Supermarket i druge trgovine, Brauhaus i talijanski restoran nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Postoji turistički ured koji ima puno informacija i pješačkih ruta po tom području. Park u središtu naselja (s mini golfom) posebno je zabavan za mlađu djecu. Ima mnogo toga za raditi u okolici. Za vrlo toplog vremena preporučuje se Esmecke Stausee. Nije navedeno u brošurama, ali ima lijepo sunčalište i kupalište, te mali kafić s WC-om.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 305358

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/305358.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Eslohe» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 34 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat