Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mühlenbach

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Pješčanik
Teniski teren

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Kolodvor 9 km

9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


50 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Thomas Kiepke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ruhig,erhol-und einsam.

Jacqueline Kranenburg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Marit Maas

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

J De Leeuw

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Monique Veldt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Petra Henniger

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Pauline Koene

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Marc Demylle

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Obitelj Burger su prijateljski i ljubazni ljudi, kuća je super lijepa i čista, u mirnoj okolini, bez prometa jer je posljednja kuća na ulici, možete napraviti lijepe šetnje i izlete, Crna šuma je također idealna za vožnju biciklom, život s životinjama na farmi također je lijepo iskustvo, prava preporuka!

Ronald van der Veen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

To je bio lijep odmor. Nažalost, vrijeme nije bilo sasvim povoljno, ali bilo je dovoljno aktivnosti u blizini. Djeca su svaki dan pomagala u hranjenju krava. Izuzetno gostoljubiva obitelj na živahnom farmi. Vrijedi ponoviti. Pozdrav obitelji van der Veen.

Ivar Post

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prije proljetnih praznika rezervirali smo tjedan u Crnoj šumi u apartmanu "Am Sonnenacker". Po dolasku u selo, ipak smo morali voziti dalje kroz dolinu izvan sela. Na kraju se pokazalo da je kuća predivno smještena na kraju doline uz brdo. Zaista prekrasan pogled s apartmana i omjer cijene i kvalitete gotovo je nevjerojatan. Zaista sve što vam treba, apartman je vrlo čist i u vrlo dobrom stanju. Za razliku od drugih djece, naša djeca su malo koristila trampolin, ali su više vremena provodila u sjeniku. Kasnije tijekom tjedna postajali su manje sramežljivi i gotovo svakodnevno su pomagali pri mužnji krava. Sve u svemu, lijep tjedan s odličnim mogućnostima za šetnje i izlete na ljetnu rodelinu u Guttachu, Strasbourg i Freiburg. Sigurno ćemo se jednom ponovno vratiti.

Klaas Weidenaar

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prije deset godina bio sam tamo jednom, tada je bilo novo i kuća i dalje izgleda kao nova. Vrlo čisto i uredno, sve je dovoljno prisutno. Prijateljski i korisni vlasnici koji su svakodnevno zauzeti malim poljoprivrednim gospodarstvom. Vrlo mirno na kraju javne ceste u prekrasnom okruženju i idealno za ljubitelje prirode i planinarenje.

Roel Dirks

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor kod obitelji Burger. Vrlo prijateljski i gostoljubivi ljudi te vrlo lijep apartman opremljen svim sadržajima. Naša ješčić je imao vrijeme života jer je mogao pomoći i sa životinjama!! Farm se nalazi u lijepom i mirnom okruženju. Za kupovinu namirnica morate prvo voziti četvrt sata. Ali unutar polumjera od pola sata/sat vožnje ima puno zabavnih stvari za vidjeti i raditi za mlade i stare!!

Cornelis Bosma

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Jako lijepo odredište za odmor, lokacija je prekrasna kao posljednje imanje u slijepoj dolini s prekrasnim pogledom s balkona na dolinu. Farma je u funkciji pa je uvijek puno veselja i živosti sa različitim životinjama, posebno su nam se svidjeli veprovi. Apartman je savršeno uređen i izuzetno čist, kao što smo navikli u Njemačkoj.

Fop Van der Bie

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Boravak proteklog tjedna jako nam se svidio. Gostoljubiva obitelj bila je vrlo srdačna i prijateljska. Naša desetogodišnja kći provela je cijeli tjedan družeći se sa životinjama na farmi, s mačićima, malim prasicama i još mnogo drugih životinja. Također, zadnjeg dana su se rodile nove prasice i june koje su učinile tjedan potpunim za nju. Ali i mi smo se jako lijepo proveli, smještaj je bio u vrlo dobrom stanju, sve je bilo čisto i besprijekorno. Za ljude koji vole mir, ovo je odlična lokacija.

Marion Schaap

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor. Ljubazni ljudi, fantastična okolina. Prasad i teleti su se rodili za vrijeme našeg boravka. Mali raj, kako za obitelji s malom tako i velikom djecom. Preporuka!

Marianne Botter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakav smo divan odmor imali na aktivnom poljoprivrednom gospodarstvu obitelji Burger. Poljoprivrednik i poljoprivrednica vrlo su susretljivi i prijateljski nastrojeni i strpljivo se brinu o djeci. Naši dečki od 5 i 7 godina svaki su dan mogli pomažući na farmi s odlaskom po teleta i hranjenjem svinja i krava. Vrhunac za njih bio je vožnja traktora. I za nas je bilo lijepo vidjeti koliko se poštuju životinje. Apartman je prostran, čist i ima dobre čvrste krevete. Inventar je potpun. Možete uživati na balkonu u pogledu, a u vrtu možete također ugodno sjediti. Za djecu tu je trampolin s mrežom, pijesak s igračkama i ljuljačka. Pas i mačke dolaze se družiti. U okolici ima puno toga za napraviti, s Konus karticom možete besplatno koristiti javni prijevoz i posjetiti zanimljive gradove (primjerice Freiburg). Posjetili smo također rudnik srebra, modelarsku željeznicu, staklarsku radionicu, muzej na otvorenom, dvorac... U Gutachu je vrlo zabavna sankališta, a Europapark je apsolutno vrijedan posjeta (sat vožnje autom). U Haslachu je prekradan i veliki vanjski bazen. Imali smo izvrsan odmor!

J.M. Brouwer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Apartman je dobro održavan i lijepo se nalazi u miru doline Kinzigtal. U ovom području ima puno lijepih pješačkih staza, s jasno označenim stazama. Pogled iz apartmana je vrlo lijep. Također, kuhinja, kupaonica s odličnim kadom i spavaće sobe su u potpunosti u redu. Lijepo je biti na jednoj farmi! Uvijek smo smjeli proći kroz staju kako bismo došli do apartmana, jer je jedna strana kuće bila zaleđena - previše klizava. Cindy, pas, je stvarno ljubimac! J.M. Brouwer

Peter Penseel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Mi se četvero jako dobro zabavljali u tjednu od 25. travnja 2009. do 2. svibnja 2009. u "Am Sommeracker". To je odličan apartman, vrlo kompletno opremljen i prekrasno smješten s predivnim pogledom. Vrlo je mirno s mnogo mogućnosti za biciklizam i planinarenje. Na farmi je puno životinja. Nema problema posjetiti staje. Farmer i farmerica su vrlo ljubazni i gostoljubivi. Na farmi možete kupiti svježa jaja i mlijeko. Svakako ćemo se vratiti i sljedeći put na duže vrijeme. Obitelj P.J.Penseel, Rijswijk.

F.W.J. Van Elk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

To je vrlo lijep apartman, prostran i čist i sve je prisutno. Velika privatnost. Malo je udaljeno, ali zato je idealno za ljubitelje mira. Prekrasna okolina s obiljem dobro označenih pješačkih staza. Bili smo sami, ali za djecu bi bilo jako zabavno tako blisko doživjeti život na farmi.

Rene Dupain

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo s našom djecom od 2,5 godine dva tjedna na 'Am Sommeracker'. Smještaj se nalazi na drugom katu i na tavanu. Na drugom katu također postoji balkon. U večernjim satima je tamo predivno tiho i možete uživati u prekrasnom pogledu. Smještaj je bio vrlo čist i opremljen svim udobnostima. Prema opisu, na tavanu se nalazi (2.) spavaća soba i dnevni boravak. Dnevni boravak više treba smatrati kao TV kutak, što inače nije smetalo. Naša djeca (i mi također) uživali smo u životinjama na farmi (svinje i praščići, krave, zečevi, kozice, kokoši, minijaturne svinje i pas s štenadima (rođeni kad smo mi došli)). Farmerica je puno objašnjavala (iako je pričala brzo). Djeca su smjela pomoći hraniti krave. Kad djeca malo odrastu, smjet će također izvoditi krave i svinje s pašnjaka. U svakom slučaju: prekrasno mjesto s prijateljskim domaćinom i zabavnim životinjama. Posebno preporučljivo s djecom. Obitelj Dupain (20-06 do 04-07-2009)

MJ Kosten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uređen smještaj, vrlo ljubazni domaćini. Djeci je zabavno: mogu pogledati u staji, čak i voziti traktor. Mirno okruženje: ujutro i navečer je prekrasno sjediti na balkonu. U blizini ima puno za vidjeti i raditi. Apartman nije pogodan za osobe s invaliditetom zbog stepenica do smještaja. Odlično smo se proveli!

A.W. Pruim- de Munnik

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep, luksuzan apartman s prekrasnim pogledom na planine. Vlasnici su vrlo gostoljubivi ljudi pa se odmah osjećate kao kod kuće. Čak su i kreveti već bili postavljeni po dolasku. Također, na farmi ima puno životinja koje možete jednostavno promatrati. Ovo je odlična adresa za odmor za sve dobne skupine ako volite prirodu. Također, za ljubitelje planinarenja, ovo je izvrsno smještena smještajna jedinica. Nadalje, ima i restoran na pješačkoj udaljenosti na vrhu planina. Mi smo uživali u prekrasnoj Schwarzwaldu i sigurno ćemo se još jednom vratiti!!! Obitelj Pruim.

Robert Leenhouts

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo tjedan dana u Mühlenbachu kod obitelji Burger i proveli smo prekrasan tjedan. To je prekrasno okruženje, farmu je vrlo lijepa i vrlo je lijepo iskusiti život na farmi. Obitelj Burger je vrlo gostoljubiva, puno pričaju o životinjama i puštaju djecu da pomažu u brizi i hranjenju. Svježe mlijeko, jaja i med su vrlo ukusni. To je idealno mjesto za odmor i sigurno ćemo se vratiti. Naša djeca su smjela dovesti tele i krave unutra i cijeli su dan provodili oko farme, također su se puno zabavljali s psom i mačkama. Ukratko, savršeno.

A. Geboers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u ovoj kući za odmor. Kuća ima prekrasnu lokaciju. Vrlo je pogodna za one koji vole mir i hodanje, ali i za obitelj. Bili smo tamo s 3 djeteta (u dobi od 10, 6 i 1 godina). Postoji veliki ljuljačka, trampolin i pijesak. Vlasnici kuće za odmor su vrlo prijateljski, gostoljubivi i susretljivi.

Marion Schaap

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor.
Ljubazni ljudi, fantastična okolina.
Tijekom našeg boravka rođene su prasići i teleti. Dio raja, kako za obitelji s malom tako i s velikom djecom. Preporučujem!

A.W. Pruim- de Munnik

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep, luksuzan apartman s prekrasnim pogledom na planine.Upravitelji su vrlo gostoljubivi ljudi, tako da se odmah osjećate kao kod kuće. Čak su i kreveti već pospremljeni po dolasku. Na imanju ima i mnogo životinja koje možete samo razgledati, ovo je izvrsna adresa za odmor i za mlade i za stare, ako volite prirodu. Ovo je također odlično smješten smještaj za one koji uživaju u planinarenju. Tu je i restoran na pješačkoj udaljenosti na vrhu planina. Svakako smo uživali u prekrasnom Schwartswaldu i sigurno ćemo opet otići tamo!!!

Obitelj Šljiva

MJ Kosten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uredan smještaj, jako ljubazni voditelji. Zabava za djecu: mogu pogledati štalu, čak i voziti traktor. Opuštajuće okruženje: ujutro i navečer prekrasno je opustiti se na balkonu. Ima mnogo toga za vidjeti i raditi u blizini. Kuća za odmor nije prilagođena osobama s invaliditetom zbog stepenica do rezidencije.
Bilo nam je super tamo!

Peter Penseel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nas četvero smo se lijepo proveli u "Am Sommeracker" u tjednu od 25. travnja 2009. do 2. svibnja 2009. To je odličan apartman, potpuno opremljen i lijepo smješten s prekrasnim pogledom.

Prekrasno je mirno s mnogo mogućnosti za biciklizam i planinarenje u planinama.

Na farmi ima mnogo životinja. Nije nikakav problem posjetiti ergelu.

Farmer i farmerova žena su vrlo prijateljski nastrojeni ljudi i vrlo gostoljubivi. Na farmi se prodaju svježa jaja i mlijeko.

U svakom slučaju ćemo se vratiti opet i onda na duže vrijeme.

Obitelj P.J.Penseel, Rijswijk

L Schoof

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni vlasnici, uvijek spremni pomoći. Moja su djeca bila jako impresionirana kravama, svinjama i drugim životinjama koje su šetale uokolo. Postoji niz lijepih sela i gradova u okolici, hodanje je vrlo lijepo, a tu su i neki dvorci koji se mogu posjetiti. Kuća je vrlo uredna, čista i sve se čini novo.

R.M. Pinxten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj s puno prostora. Vrlo ljubazni upravitelji. Sve je čisto i izgleda novo. Hranjenje životinja i razgledavanje staja je zabavno. 10 minuta autom uskom krivudavom cestom do sela (Muehlenbach) gdje se nalazi pekara, restoran i mala trgovina. U Haslachu (20 minuta autom) nalaze se veliki supermarketi i mnogi ugodni restorani i terase te turistički ured. Mnogo toga za vidjeti i raditi u okolici.

Rene Dupain

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Zajedno s našom djecom od 2,5 godine bili smo 'Am Sommeracker' dva tjedna.
Smještaj se nalazi na drugom katu i potkrovlju. Na drugom katu također postoji balkon. Navečer je prekrasno tiho i možete uživati u prekrasnom pogledu. Smještaj je bio vrlo čist i potpuno opremljen. Prema opisu, u potkrovlju se nalazi (2.) spavaća soba i dnevni boravak. Dnevnu sobu trebali biste više gledati kao TV kutak, što nije smetalo.

Naša djeca (a i mi sami) uživali su u životinjama na imanju (svinje i praščići, krave, zečevi, koze, kokoši, trbušasti prasići i pas sa štencima (oštećeni na dan našeg dolaska)). Farmerova žena je mnogo objašnjavala (iako je govorila brzo). Djeci je bilo dopušteno da pomažu hraniti krave.
Kad djeca malo porastu, mogu i krave i svinje izvesti s paše.

U svakom slučaju: prekrasno mjesto s ljubaznim domaćinom i zabavnom zabavom za životinje.

Posebno se preporučuje djeci.

obitelj Dupain (20-06 do 04-07-2009)

F.W.J. Van Elk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

To je vrlo lijep stan, prostran i čist i sve je tu. Veliki stupanj privatnosti. Pomalo je udaljen, ali zato prekrasan za one koji traže mir.
Lijepo okruženje s obiljem dobro označenih planinarskih staza.
Bili smo samo zajedno, ali za djecu se čini jako lijepim da mogu izbliza doživjeti život na farmi.

Fop Van der Bie

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u našem boravku prošli tjedan. Obitelj domaćina bila je vrlo gostoljubiva i prijateljski raspoložena.
Naša 10-godišnja kći provela je puno vremena sa životinjama oko farme cijeli tjedan, s mačićima, mladim prasadima i mnogim drugim životinjama. Posljednjeg dana okotili su se i novi praščići, a tjedan joj je upotpunio bik. Ali također smo se odlično proveli, smještaj je bio u vrlo dobrom stanju, sve je izgledalo čisto i savršeno.
Ovo je izvrsna lokacija za ljude koji vole mir i tišinu.

Marc Demylle

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Obitelj Burger su ljubazni i dragi ljudi, kuća je super lijepa i čista, mirno područje, nema prometa jer je zadnja kuća u ulici, možete ići na prekrasne šetnje i izlete, crna šuma je također idealna za brdski biciklizam , život sa životinjama na farmi također je lijepo doživjeti, toplo preporučujem!

Cornelis Bosma

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa adresa za odmor, lokacija je lijepa kao zadnja farma u slijepoj dolini s prekrasnim pogledom s balkona na dolinu.
Farma je u funkciji i zato je uvijek puno zabave i gužve s raznim životinjama, a nama su se posebno svidjele trbušaste svinje.
Apartman je, kao što smo navikli u Njemačkoj, savršeno namješten i vrlo čist.

Fred van der Werff

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna farma u prekrasnom kraju gdje se ima što vidjeti i doživjeti. Dobra adresa za odmor za obitelji s malom i starijom djecom. Apartman je potpuno opremljen, čist i dobro održavan. Obitelj Burger je vrlo ljubazna i čini sve da se osjećate ugodno. Možete pomoći oko brige o životinjama. Ukratko, izvrsna adresa za odmor!

Robert Leenhouts

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u Mühlenbachu s obitelji Burger i imali smo sjajan tjedan. To je prekrasan kraj, farma je jako lijepa i jako je lijepo iskustvo iskusiti život na farmi. Obitelj Burger je vrlo gostoljubiva, pričaju puno o životinjama i puštaju djecu da pomognu u brizi i hranjenju. Svježe mlijeko, jaja i med su vrlo ukusni. To je idealno mjesto za odmor i sigurno ćemo se ponovno vratiti. Našoj djeci je bilo dopušteno dovesti telad i krave i mogli su se naći cijeli dan oko farme, a također su se jako zabavljali sa psom i mačkama.
Jednom riječju savršeno.

Roel Dirks

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan odmor s obitelji Burger. Vrlo ljubazni i gostoljubivi ljudi i vrlo lijep apartman koji je potpuno opremljen.
Naš sin se dobro zabavio jer je i on smio pomagati sa životinjama!!
Farma se nalazi u lijepom i mirnom kraju. Da biste obavili kupovinu, prvo se morate voziti petnaestak minuta. Ali u radijusu od pola sata / sata vožnje ima mnogo zabavnih stvari za raditi / vidjeti za mlade i stare!!

M.C. Mulder

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor s vrlo ljubaznim ljudima u Am Sommerackeru. Bio je to prekrasan i posebno čist stan sa svakom udobnošću. Imanje se nalazi na kraju doline odakle se pruža prekrasan pogled. Vlasnik apartmana ima spremnu šetnu kartu tako da odmah možete uživati u prekrasnom okruženju. Ukratko, topla preporuka!

Marianne Botter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakav divan odmor smo proveli na aktivnom imanju obitelji Burger. Farmer i farmerova žena su od velike pomoći i prijateljski raspoloženi i vrlo su strpljivi s djecom. Našim dječacima od 5 i 7 godina bilo je dopušteno da svakodnevno pomažu na farmi oko prikupljanja teladi i hranjenja krava i krava. Vrhunac im je bila vožnja traktorom. Također nam je bilo lijepo vidjeti kako se prema životinjama odnosi s poštovanjem.
Apartman je prostran, čist i ima dobre čvrste krevete. Popis je završen.
Možete uživati u pogledu na balkonu, a možete i sjediti u vrtu. Za djecu je tu trampolin s mrežom, pješčanik s igračkama i ljuljačka. Pas i mačke dolaze u udobne četvrti.
S Konis karticom možete puno raditi u okolici, možete besplatno koristiti javni prijevoz i ima lijepih gradova za posjetiti (npr. Freiburg). Posjetili smo i rudnik srebra, željezničku maketu, staklanu, muzej na otvorenom, dvorac,... U Gutachu je jako lijepo sanjkalište i Europark se svakako isplati (sat vremena vožnje autom). Haslach ima prekrasan i veliki vanjski bazen.

Imali smo vrhunski odmor!

A. Geboers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan u ovoj kući za odmor. Kuća ima prekrasan položaj. Kuća je vrlo pogodna ako volite mir i šetnju, ali i za obitelj. Bili smo tamo s 3 djece (10, 6 i 1 godina). Tu je velika ljuljačka, trampolin i pješčanik.

Vlasnici kuće za odmor vrlo su ljubazni, gostoljubivi i uslužni.

Dennis Niezen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ovdje smo proveli tjedan dana tijekom jesenskih praznika s dječakom od 5 i djevojčicom od 2,5 godine. Pomaganje kravama i trampolin bili su nezaboravni. Veliki dojam ostavile su i svinje. Kućica je udobna i potpuno opremljena, samo je kuhinja prilično skromnih dimenzija.

Ivar Post

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Za svibanjske praznike rezervirali smo Schwarzwald tjedan u apartmanu & quotAm Sonnenacker". Po dolasku u selo morali smo još voziti malo dalje u selo pored doline. Na kraju se pokazalo da je kuća lijepo smještena na kraju doline naspram brda. Uistinu prekrasan pogled iz apartmana a omjer cijene i kvalitete je gotovo nenadmašan.
Stvarno sve je tu, stan je vrlo čist iu vrlo dobrom stanju.

Za razliku od druge djece, naša djeca su malo koristila trampolin, ali više su se mogla naći u sjeniku. Kasnije tijekom tjedna postali su manje sramežljivi i počeli su gotovo svakodnevno pomagati u mužnji krava.

Sve u svemu lijep tjedan sa izvrsnim prilikama za šetnje, te izlete na ljetno sanjkalište Guttach, Strasbourg i Freiburg.

Sigurno ćemo se opet vratiti.

Ronald van der Veen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bio je to lijep odmor.
Nažalost, vrijeme nas nije baš pratilo, ali bilo je puno toga za raditi u okolici.

Djeca su svaki dan pomagala hraniti krave.

Super gostoljubiva obitelj na živahnoj farmi.

Vrijedi ponoviti.

Pozdrav obitelji. Van der Veena

J.M. Brouwer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Apartman je dobro njegovan i lijepo je smješten u tišini Kinzigtala. Mnogo lijepih pješačkih staza u ovom području, s dobro označenim stazama. Pogled iz apartmana je jako lijep. Kuhinja, kupaonica s odličnom kadom i prostor za spavanje također su vrlo dobri. Lijepo na takvoj farmi! Uvijek smo smjeli proći kroz štalu do stana, jer je strana kuće bila zaleđena - previše skliska.
Pas Cindy je prava dušica! J.M. Brewer

Ben Starreveld

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan tjedan s našim dvogodišnjakom, osoblje na farmi je superljubazno i uslužno. Možete pristupiti nekim lijepim planinarskim stazama izravno s farme i mnoštvu drugih stvari za obaviti unutar 45 minuta vožnje. Definitivno bih preporučio ovo mjesto!

Sandra Brinkman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ova kuća za odmor se toplo preporučuje. Vrlo je udobno, sve je tu i farma daje živu atmosferu. Vrlo je mirno s prekrasnim pogledom, au bližoj (i malo daljoj) okolici moguće je napraviti mnoge izlete, kako u prirodi, tako iu sportu i zabavi (npr. lunapark, tobogan). Vlasnici su vrlo gostoljubivi i prijateljski raspoloženi.

Peter Rutten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Po prvi put ljetni odmor bliže kući. Nema prometnih gužvi, samo 6 sati vožnje od Genta. A ipak završiš u potpuno drugom svijetu! Schwarzwald nije loša kao destinacija za odmor, Hanslach je odlična baza. Izdvajamo: vanjski bazen (uključujući 50 m sportski bazen), potpuno besplatno ako iznajmite kuću u okolici, muzej starih seoskih gospodarstava, sanjkalište, biciklističke staze,... Nema problema ispuniti dane dobrim ili loše vrijeme. Farma je vrlo udaljena, ali je dosta živahna. Ako volite spavati do kraja dana, možda manje preporučljivo. Ali ako želite nešto doživjeti sa svojom djecom, topla preporuka.

Klaas Weidenaar

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Posjetio jednom prije deset godina kada je bila nova i kuća još uvijek izgleda kao nova. Vrlo čisto i uredno, sve je dovoljno dostupno. Prijatelji korisni vlasnici koji su svakodnevno zauzeti malom farmom. Vrlo tiho na kraju javne ceste u prekrasnom okruženju i idealno za ljubitelje prirode i planinarenja.

Robert Feelders

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nakon tople dobrodošlice, stigli smo u apartman s 5 zvjezdica. Kakav luksuz, o svemu se razmišljalo i vrlo je atraktivno. Kad izađete van, nađete se u živopisnom štalu. Izvrstan za pomoć djeci i vrlo poučan. Lijepo je vidjeti život na farmi izbliza i pomoći. Izvrstan ambijent u kojem se možete potpuno opustiti i osjećati slobodno. Vrijedi ponoviti!!!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 305584

Posljednje ažuriranje: 17.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/305584.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mühlenbach» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 50 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat