Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Viechtach

maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 jednokrevetna soba
1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 14 km

14 km

Mogućnost kupovine 1.8 km

1.8 km

Restoran 1.3 km

1.3 km

Centar grada/mjesta 1.3 km

1.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


35 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Christian Drüsedau

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

David Kalis

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

J. Kater

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nelly Veldhuizen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Waltraud Grabmayer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Mart Mohlen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Lothar Steuper

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Andreas Stockerer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Srdačno smo dočekani i dobili smo vrijedne savjete o gastronomiji. Kuća je neobično uređena, ali vrlo ukusno. Odmah smo se osjećali ugodno.

Bärbel Kempken

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Mi, moj muž i ja, kao i naše dvije kćeri, 26 i 23 godine starosti, vrlo ljubazno su dočekani od gospođe Schreiner. Pokazala nam je i sve objasnila. Bili smo potpuno oduševljeni, ali nam se raspoloženje nekako zamaglilo prilikom uređivanja. Kuhinja je definitivno premala. Morali smo rasporediti neke stvari iz ormara i s radne površine u dnevnom boravku ili ne bi bilo mjesta za kuhanje i namirnice. Nažalost, nije bilo oštrog noža, lopatice za tijesto, gnječila za krumpir. Oštrica guljača krumpira odletjela je pri prvom upotrebi. U perilici su još uvijek bili pribor za jelo i mješalice od prethodnog najmoprimca. Također smo morali oprati tavu koja je nažalost snažno zagorjela u ormaru. Bilo je samo 5 tableta za perilicu posuđa i 1 rezervni vrećica za smeće te 1 rola papirnatih ručnika. Začini, nažalost, nisu bili dostupni. Ova odmarališna kuća ima neka izvanredna obilježja. To uključuje otvoren prostor za spavanje, nažalost, bez privatnosti!!! To se mora istaknuti u opisu!!! Slobodno viseći most koji vodi prema gornjem prostoru za spavanje. Svi smo bili zbunjeni tim konceptom. Most je vrlo nestabilan i vrlo bučan. Za malu djecu apsolutno opasno! Stalno smo se prestrašili kada bismo dolje sjedili na kauču, a netko bi došao odozgo. Ako je netko noću morao ići na WC, definitivno je svatko odmah bio budan. Pored gornjeg kreveta bio je vrata, jedina zapravo, koja je vodila do malog prostorčića s još jednim krevetom i prozorom prema glavnom krevetu dolje,??? Bilo bi ljepše da je tamo gore bio i mali WC umjesto potpuno staklene tuš kabine koja je bila između prvog i drugog kata. Sauna, jednostavno predivna. Velika kada u spavaćem dijelu je san koji svatko treba iskusiti. Čista wellness. U krevetima smo svi spavali nebeski dobro. Moja omiljena točka definitivno je bila kutak za sjedenje ili čitanje u velikom dnevnom boravku. To me je nadoknadilo za sve iritantno. Vodopad pored je bio testiran, ali na duže staze ometao. Mali kupaonski prostor s tušem, umivaonikom i WC-om nažalost je imao staklena vrata na kojima se osjećao jako promatran. Ova vrata su također točno nasuprot ulaznim vratima. Dnevni boravak je praktično i ugodno uređen, kao i terasa. Imali smo lijep pogled. Unatoč nekim negativnim točkama, osjećali smo se prilično ugodno tih dana i uspjeli smo se ponovno napuniti. Razgovarali smo s gospođom Schreiner i zabilježila je sve. Još jednom hvala i srdačan pozdrav.

Uwe Sin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo u kući Samoa u Viechtachu u jesen 2020. Vrijeme nije bilo lijepo, ali je zato kuća bila prekrasna, tako da smo rado provodili više vremena u kući nego što smo planirali. Ručnici i kupaonske prostirke su dostupni, kreveti su već bili postavljeni. Sve sobe su vrlo prostrane i vrlo čiste i održavane. Mnogi manji i veći dodaci čine kuću posebnom: viseći most umjesto stepenica do trećeg kata, "lebdeći" tuš, slap u dnevnom boravku, kutak za čitanje, sauna itd. Jedino je kuhinja malo mala. Vlasnici su vrlo prijateljski i nude uslugu dostave svježih peciva (bio). Bila je vrlo opuštajuća tjedna odmor.

Anja Merken

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo ljubazno smo dočekani od iznajmljivača. Smještaj je bio čist i lijepo uređen. Rado smo koristili uslugu dostave svježeg kruha. Ručnici, ručnici za tuširanje i kuhinjski ručnici bili su dostupni u dovoljnoj količini. Okolina Kuća se nalazila u mirnom naselju. Pogled s terase (dnevni boravak) bio je vrlo lijep, bez prepreka.

Bart Konings

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Naš boravak ovdje je zaista bio fantastičan. Kuća je osmišljena s puno pažnje i vrlo originalno uređena. Neke primjere su tuševi s kišom ugrađeni u stepenište, užad most prema gornjem katu. Impresivno je i vrlo zabavno za boravak. Jedina stvar koju smo primijetili bila je veza s Wi-Fi-jem. Ponekad se zaista nije moglo ništa napraviti, ali to je naravno opet dobro za mir!

Christine Meissner

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Oduševljen(a) sam arhitekturom. Već pri ulasku u kuću radujemo se nadolazećim danima. Na sreću, također smo imali priliku pogledati oba druga doma i moram reći da me svaka kuća svojim individualnim dizajnom sada stavlja pred tešku odluku koju kuću odabrati za svoj sljedeći posjet. Ljubav prema detaljima je impresivna i vrijedi ocjenu 1 s *.

Manfred Schmieg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Draga obitelji Schreiner, jako smo uživali u kratkom boravku. Kuća "Samoa" bila je san i osjećali smo se vrlo ugodno. U osobnoj atmosferi osjećali smo se kao kod dobrih prijatelja u posjeti. Posjet "Kući osjetila" na naš dan odlaska bio je očaravajući. Oprema ostavlja malo toga za poželjeti i boravak tamo sigurno je praznik za osjetila. Hvala vam puno i sigurno ćemo se vratiti. Srdačan pozdrav iz Offenbacha Manfred i Angelika Schmieg.

Silvia Sternberg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vikendica je apsolutno preporučljiva. Tako mirna lokacija s prekrasnim panoramskim pogledom, vrlo gostoljubivi vlasnici, a na kraju krajeva, nevjerojatno lijepa i zanimljiva kuća sama po sebi, igralište za odrasle i wellness oaza! Izrađena je s velikom zanatskom vještinom, opremljena brojnim kreativnim idejama, to se mora doživjeti. Nema apsolutno nikakvih prigovora, sve je čisto, funkcionira i držalo je puno više nego što je obećano. Kreveti su na razini poda i djelomično dostupni preko ljestve/visećeg mosta, to je vrlo originalno, ali nije prikladno za osobe s invaliditetom ili osobe u lošijem zdravstvenom stanju. Ako to ne smeta... onda je to velika zabava! Kuhinja je vrlo mala, ali nevjerojatno: sve što vam treba za pripremu obroka može stati. Sve u kući je vrlo visoke kvalitete. Lokacija je malo izvan grada, iznad s prekrasnim pogledom na Viechtach. Dobra mogućnost parkiranja i pristupa autom. Dragi obitelji Schneider, hvala vam na lijepom boravku! Neka imate samo goste koji poštuju svoje kuće i prekrasnu prirodu Bavarske šume! Pozdrav, vaša obitelj Sternberg.

Claus Tanneberger

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Supružnici Schreiner su vrlo dobri domaćini. Stvari koje nisu prikladne za starije osobe (bračni krevet), koje sam spomenula, mogu se jednostavno riješiti ako Belvilla i domaćini smatraju da je to ispravno. Mi, obitelj Tanneberger iz Chemnitza, ipak smo proveli vrlo lijep odmor (osim navedenih stvari) u kući Samoa. Za to vam još jednom zahvaljujemo. S poštovanjem - Gundula i Claus Tanneberger

Frans Vos

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna i lijepo uređena kućica. Na prvom katu nalazi se vodeni krevet, kada i sauna, divno, naravno. U sredini kuće je kišna tuš-kabina. Za veći privatnost, tu je i tuš uz WC. Putem mostića dolazite na drugi kat gdje se nalaze 4 kreveta. U prizemlju je dnevna soba s (malom) kuhinjom. Ipak, kuhinja je opremljena svim udobnostima (pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa itd.). Kućica se dobro može zagrijati. Ručnici su obilno dostupni, čak i za saunu. Vlasnica je sve sama osmislila i napravila. Namještaj podsjeća na nešto južnoameričko (mostić, vodopad u dnevnoj sobi itd.). Vlasnica svako jutro donosi svježe njemačke kiflice, divno! U okolici ima puno toga za raditi. Bili smo tamo s našom 4-godišnjom kćeri početkom ožujka. Bilo je snijega, šetali smo se, klizali, posjetili Bavarsku šumu, zapravo smo imali premalo vremena. U Viechtachu (5 minuta vožnje) ima dovoljno supermarketa i drugih trgovina. Proveli smo fantastičan tjedan, svakako preporučujemo i mjesto na koje se vraćamo.

Dik Groenhart

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakva prekrasna i ugodna kuća! Super čista i na sve je mislila. Prekrasan pogled također. Dobra vlasnica. Nema zamjerki? Pa, malo mala kuhinja, ali sve je prisutno, ali to je jedino. Sigurno je lijepo ovdje u ljeti! Postoji lokalni vlakić (Waldbahn) iz sela koji je besplatan za goste i vodi Vas na mnoge lokacije u regiji. 6 spavaćih mjesta, ali imajte na umu da ako ste u paru, imate malo privatnosti kad spavate ... uživajte! Dik & Yvette

Markus Bock

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća Samoa bila je vrlo lijepa, prostrano uređena i originalno namještena. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni, također smo rado koristili uslugu dostave kruha. Kuća je bila vrlo čista i mirno smještena, idealna za opuštajući wellness odmor. Toplo preporučujemo!

Claus Tanneberger

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Schreinerovi su jako dobri domaćini. Stvari koje sam spomenuo, a koje nisu prikladne za starije osobe (bračni krevet) mogu se lako riješiti ako Belvilla i domaćini misle da je to ispravno. Mi, obitelj Tanneberger iz Chemnitza, proveli smo jako lijep odmor (osim navedenog) u Haus Samoa. Još jednom vam zahvaljujemo na tome.
Srdačan pozdrav - Gundula i Claus Tanneberger

Frans Vos

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Sjajno zabavna i lijepo uređena kuća.
Na prvom katu vodeni krevet, kupka i sauna, divno naravno. Kišni tuš se nalazi u sredini kuće. Ako želite više privatnosti, tu je i tuš u blizini WC-a. Preko pješačkog mostića dolazite na 2. kat gdje se nalaze 4 ležaja. Dolje dnevni boravak sa (malom) kuhinjom. Međutim, kuhinja je potpuno opremljena (pećnica, mikrovalna pećnica, perilica za suđe, itd.). Kućica se lako ugrije. Ručnika ima u izobilju, također i za saunu. Vlasnik je sve sam dizajnirao i napravio. -American (hodnica) , vodopad u dnevnoj sobi, itd.). Vlasnik svako jutro donosi svježi njemački kruh, ukusan! U okolici ima mnogo toga za raditi. Bili smo tamo s našom četverogodišnjom kćeri početkom ožujka. Bilo je snijega, mi hodali smo, vozili se toboganom, posjetili bavarsku šumu, zapravo smo imali prekratko vremena. U Viechtachu (5 minuta vožnje) ima mnogo supermarketa i drugih trgovina. Imali smo fantastičan tjedan, definitivno za preporuku i mjesto gdje se vraćamo.

Diana Schrijen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kuća ima vrlo iznenađujući raspored. 3 kata i sve je otvoreno, nema vrata između soba, jako lijepo napravljeno. Nadalje, opremljen je svim luksuzom, čak je i vodeni krevet bio vrlo lijep. Okruženje je lijepo, blizina trgovine i šume. Prekrasna kuća za ljude koji se žele opustiti u luksuznom okruženju, ali je manje pogodna za osobe s oštećenjem leđa jer su svi kreveti u prizemlju. 2. i 3. spavaća soba je također malo teško dostupna, ali vrlo lijepa za djecu zbog prometa. prava šetnica. Pri dolasku nas je dočekala vrlo vesela i entuzijastična domaćica, a vi možete označiti želite li sendviče za doručak svako jutro. Isporučuju se svježe svako jutro (čak i 1. svibnja kada je sve zatvoreno). Odlično smo se proveli!

Silvia Sternberg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kućica se toplo preporučuje. Oboje na mirnoj lokaciji s fantastičnim panoramskim pogledom
kao i vrlo gostoljubivi iznajmljivači, te na kraju, ali ne manje važno, sama nevjerojatno lijepa i zanimljiva kuća, pustolovno igralište za odrasle i wellness oaza!
Izrađen s velikom zanatskom vještinom, opskrbljen brojnim kreativnim idejama, to morate iskusiti sami.
Nema se na što žaliti, sve je čisto, radi i držalo se puno više od obećanog.

Kreveti su u razini poda, a neki su dostupni preko ljestvi/visećeg mosta, što je vrlo originalno, ali nije prikladno za osobe s invaliditetom ili nemoćne. Ako vam to ne smeta... onda je super zabavno!
Kuhinja je vrlo mala, ali nevjerojatna: u nju stane sve što vam je potrebno za pripremu obroka.

Sve u kući je vrlo kvalitetno.

Lokacija je malo izvan puta, iznad s prekrasnim pogledom na Viechtach. Dobar parking i dostupnost automobilom.

Draga obitelj Schneider, hvala vam na ugodnom boravku!
Neka imate samo goste koji poštuju svoje domove i prekrasnu prirodu Bavarske šume!
Srdačan pozdrav, vaša obitelj Sternberg

Christine Meissner

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Zaljubljena sam u arhitekturu. Čim uđete u kuću, veselite se nadolazećim danima. Srećom, imali smo priliku pogledati i druge dvije kuće i moram reći da me svaka kuća, zbog individualnog dizajna, sada stavlja pred tešku odluku da se odlučim za kuću za svoj sljedeći posjet. Pozornost posvećena detaljima je impresivna i vrijedi 1 *.

J Tadema

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kuća Samoa idealna je za opuštanje i uživanje u prirodi. Kuća je potpuno opremljena i nudi puno udobnosti. Imali smo lijep vikend u Bavarskoj. Bavarska je prelijepo područje, gdje također ima puno toga za raditi.

Markus Bock

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća Samoa bila je vrlo lijepa, prostrana i originalno namještena. Domaćini su bili izuzetno ljubazni, a rado smo koristili i uslugu peciva.

Kuća je bila vrlo čista i tiha, savršena za opuštajući odmor u toplicama.

Preporučuje se!

Bart Konings

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Naš boravak ovdje je bio zaista fantastičan. Kuća je projektirana s velikom pažnjom i uređena na vrlo originalan način. Neki primjeri su kišni tuš obješen na stubištu, most od užeta do gornjeg kata.

Prekrasan i nevjerojatno ugodan za boravak.

Jedina točka koju smo imali bila je wifi veza. Stvarno nije bilo ništa s tim s vremena na vrijeme, ali to je naravno pogodno za mir!

Anja Merken

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Domaćin nas je primio vrlo prijateljski. Smještaj je bio čist i lijepo namješten. Bili smo vrlo sretni što smo koristili uslugu peciva. Ručnici, ručnici za kupanje, kuhinjske krpe bili su dostupni u dovoljnoj količini. Okruženje Kuća se nalazila u mirnom naselju. Neometan pogled s terase (dnevnog boravka) bio je vrlo lijep.

Bärbel Kempken

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Nas, mog supruga i mene, kao i naše dvije kćeri od 26 i 23 godine gospođa Schreiner je vrlo lijepo dočekala. Sve nam je pokazala i objasnila. Bili smo totalno oduševljeni, ali kad smo ga postavili malo nam se pomutilo raspoloženje. Kuhinja je definitivno premala. Morali smo dio ormara i komad radnog prostora rasporediti u ostatak dnevnog boravka inače ne bi bilo mjesta za kuhanje i hranu. Nažalost nije bilo 1 oštrog noža, strugalice za tijesto, gnječilice za krumpir. Oštrica gulilice krumpira odletjela je kad je bila primijenjena. U perilici posuđa još je bio pribor za jelo i žlice za miješanje od prethodnog stanara. Morali smo oprati i tavu koja je nažalost u ormaru jako izgorjela. Bilo je samo 5 kartica za perilicu posuđa i 1 zamjenska vreća za smeće i 1 Zewarolle. Začini, nažalost ne.

Kuća ima neke iznimne karakteristike. Ovo uključuje otvorenu spavaću sobu, nažalost nema privatnosti!!! Ovo mora biti istaknuto u opisu! Slobodno lebdeći viseći most koji vodi do spavaće sobe iznad. Nitko od nas nije razumio značenje ovoga. Most je vrlo klimav i također vrlo bučan. Apsolutno opasno za malu djecu! Stalno smo bili šokirani kada ste sjedili na sofi u prizemlju, a jedan je došao odozgo. Ako je netko noću morao na WC, sigurno su svi odmah bili budni. Pored gornjeg kreveta bila su vrata, inače jedina, u mini sobu u kojoj je bio i krevet i špijunkom dole do glavnog kreveta,??? Bilo bi ljepše da je na katu bila mala kupaonica s WC-om umjesto potpuno staklene tuš kabine između prvog i drugog kata. Sauna, jednostavno predivna. Ogromna kada u spavaćoj sobi je san koji bi svatko trebao koristiti. Čisti wellness. Svi smo u krevetima spavali nebeski dobro. Moj vrhunac je definitivno bio kutak za maženje ili čitanje u velikom dnevnom boravku. Ovo me je kompenziralo od svega dosadnog. Susjedni vodopad testiran je jednom, ali je dugoročno bio neugodan. Nažalost, mala kupaonica s tušem, umivaonikom i WC-om imala je staklena vrata na kojima ste se osjećali vrlo promatrano. Ovo je također točno nasuprot ulaznih vrata. Dnevni dio je funkcionalan i ugodno namješten, kao i terasa. Imali smo lijep pogled. Unatoč nekoliko negativnih točaka, osjećali smo se prilično ugodno tijekom dana i mogli smo napuniti baterije. Razgovarali smo s gospođom Schreiner i ona je sve zapisala.

Još jednom hvala i srdačan pozdrav.

Werner Seegers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Draga obitelji Schreiner, uživali smo u vašoj kući za odmor Samoa tjedan dana. kako lijepa kuća, vrlo iznenađujuća i kreativno uređena! terasa je također bila povoljna s prekrasnim pogledom na Vieltach. svježe kiflice koje svako jutro dostavljaju na vaš dom, vrlo opušten odmor! i velika hrpa čistih ručnika divno!

Manfred Schmieg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Draga obitelji Schreiner,

stvarno smo uživali u kratkom vremenu. Kuća "Samoa" bila je san i osjećali smo se potpuno ugodno.
Osobna atmosfera čini da se osjećate kao da ste u posjetu dobrim prijateljima.

Posjet "House of the Senses" na dan našeg odlaska oduzeo je dah. Opremljenost je nepoželjna i vaš boravak ondje je definitivno praznik za osjetila.

Hvala vam i svakako se želimo vratiti.

Pozdrav iz Offenbacha
Manfred i Angelika Schmieg

Uwe Sin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Odsjeli smo u Haus Samoa u Viechtachu u jesen 2020. Vrijeme nije bilo lijepo, ali je kuća bila utoliko ljepša, tako da smo rado proveli više vremena u kući nego što smo planirali.

Dostupni su ručnici i ručnici za kupanje, kreveti su već pospremljeni.

Sve sobe su vrlo prostrane i vrlo čiste i dobro održavane. Mnogi manji i veći dodaci čine kuću nečim posebnim: viseći most umjesto stepenica za 3. kat, "plutajući" tuš, vodopad u dnevnoj sobi, uvala za čitanje, sauna itd.

Samo je kuhinja malo mala.

Domaćini su vrlo ljubazni i nude uslugu kruha (organski). Bio je to vrlo opušten tjedan odmora.

Andreas Stockerer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Primljeni smo vrlo prijateljski i dobili smo vrijedne savjete o kulinarskim stvarima.

Kuća ima neobičan ambijent, ali je vrlo ukusno namještena. Odmah smo se osjećali ugodno.

Dik Groenhart

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kako lijepa i atraktivna kuća! Super čisto i na sve se mislilo. Također odličan pogled. Ljubazan vlasnik.

Nema ali? Dobro, mala kuhinja ali sve je tu, ali to je jedino.

Kako mora biti lijepo ovdje ljeti! Iz sela vozi autobus (Waldbahn) koji je besplatan za goste i vozi vas do mnogih mjesta u regiji. Spava 6, ali imajte na umu da ako ste par, imate malo privatnosti u smislu spavanja .... zabavite se!! Dick & Yvette

Emil van der Windt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Luksuzna i posebna kuća za odmor: sauna, prostrani dnevni boravak i glavna spavaća soba s kadom, odvojena kupaonica, staklena tuš kabina koja "lebdi" u sobi, dvoetažni raspored, dobro opremljena kuhinja s perilicom posuđa, još četiri mjesta za spavanje do kojih se može doći putem " šetalište" tako pogodno za obitelj s djecom. Usluga doručka tako da su svježi kroasani i peciva svako jutro. Prostrana okućnica s prekrasnim pogledom na okolicu, mirna i dobra sunčana pozicija. Vrlo ljubazan vlasnik koji voli učiniti da se osjećate kao kod kuće. Lijepo područje za biciklizam, motociklizam. Grad Prag je nadohvat ruke za zabavan dan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 305832

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305832.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Viechtach» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 35 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina