Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Castell-Platja d'Aro

maks.  6   Gosta/Gostiju
108m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
108m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: HUTG-048377- 68

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4.5 km

4.5 km

Mogućnost kupovine 3.5 km

3.5 km

Restoran 3.5 km

3.5 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Chantal van Meel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bart Vanderlinden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijep apartman, čistoća zajamčena, bazen odličan. Imali smo predivan odmor. Nekoliko stvari za razmišljanje, poput namještaja u kupaonici glavne spavaće sobe koji je oštećen od vlage. Nedovoljno kuhinjskih potrepština za 6 osoba (poput pribora, čaša, lonaca ...)

Gineke van den Brink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan i mirno smješten apartman s predivnim pogledom. Put do njega je strm, ali izvediv. Apartman je opremljen sa svim pogodnostima i ima ODLIČNE krevete i dva lijepa terasa. Kompleks se sastoji od 4 zgrade s ukupno 18 apartmana, od kojih su tijekom našeg boravka neki bili zauzeti vlasnicima i najmoprimcima. Zbog toga je bilo vrlo mirno oko bazena. Rado bismo se vratili! Preporuka: ujutro prošećite do male trgovine u golfresortu Hapimag za svježe pecivo.

Johan de Haan

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

S obzirom na dolazak u 22.30, prijenos je bio sažet, ali jasan, smještaj je uredan, nedavno renoviran, prostrani apartman na prvom katu, s liftom, automobil u garaži u podrumu. Kreveti su u redu, nema grijanja, pa nije pogodno za hladne periode, uredna kuhinja, samo malo tava za kuhanje, što nije problem ako jedete vani, bazen ispred vrata, televizor s ruskom satelitskom vezom. Nema usisavača. Prozori s roletama su odlični za tamnu noć i mirno mjesto na vrhu brda na 325 metara visine. Područje Platja d'Aro je poznato, cesta C31 udaljena je 5 minuta vožnje, ali apartman se nalazi na vrhu brda pored odašiljača, pa bez automobila imate problema zbog strmih pristupnih puteva od preko 15%. Pazite da je vaš auto u redu. Odlično mjesto ako želite obići okolicu i u večernjim satima uživati u miru i lijepom pogledu s balkona.

Rianne Nootenboom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo morali čekati jer je upravitelj nije podigao telefon. Klima uređaji u spavaćim sobama već su bili pokvareni po dolasku, ali nisu popravljeni tijekom našeg boravka. Smještaj je bio ugodan, puno prostora i soba te nekoliko lijepih balkona. Međutim, prvih dana bilo je puno mrava koji su ulazili u spavaću sobu i kuhinju, pa smo ih sami pokušali uništiti raznim sredstvima. Okolina je bila lijepa (lijep pogled s balkona) i blizu raznih plaža, autoceste i sadržaja.

lenie verwijs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vila je jutros i navečer bila okružena gustom maglom. Čak je i taksist htio da nas izbaci iz automobila jer se nije usudio voziti dalje. Put je visoko u planinama i ima mnoge oštre zavoje, uz nagib od 17%. U vili je bilo jako malo posteljine i ručnika, dobili smo 2 ručnika i 2 rupčića za 4 osobe. Čuli smo od upravitelja da vila uopće ne bi smjela biti iznajmljena u listopadu. Nisu nam dani pokrivači za hladne noći. Nakon 3 dana napustili smo vilu, izgubili puno novca na najam i taksi jer nismo htjeli voziti kroz gustom maglu. Ako želite otići do Playa d'Aro, možete krenuti tek ujutro između 11 i 11:30 sati jer se magla s mora tada tek raziđe. Vratiti se morate do 7 sati jer tada pada mrak i dolazi magla. Taksi za jednosmjernu vožnju od 4,7 km košta €24,60. Loša rezervacija s Bell Villom. Nedovoljno informacija.

Johan de Haan

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

zbog vrijeme dolaska u 22.30, transfer kratak, ali jasan, smještaj nedavno renoviran, prostran stan na 1. katu, lift dostupan auto u garaži u podrumu. Dobri kreveti, bez grijanja pa nije za hladno razdoblje, uredna kuhinja samo nekoliko tava za kuhanje, nema problema ako jedete vani, dalji bazen ispred vrata, TV s ruskom satelitskom vezom. usisivač nije dostupan. Sjajni kapci tako mračni noću i prekrasno mirno mjesto na vrhu planine visoke 325 metara. Područje oko play de Aro je dobro poznato.Cesta C31 je udaljena 5 minuta vožnje, ali apartman se nalazi na brežuljku pored mobilnih tornjeva, tako da imate problem bez automobila zbog strmih prilaznih cesta više od 15%, provjerite je li vaš automobil u redu. odlično mjesto ako želite posjetiti područje i želite se opustiti navečer i uživati u prekrasnom pogledu na balkonu.

Bart Vanderlinden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijep stan, čistoća osigurana, bazen u redu. Imali smo prekrasan odmor.

Nekoliko točaka na koje treba obratiti pozornost, kao što je namještaj u kupaonici u glavnoj spavaćoj sobi istrošen zbog vlage. Definitivno nema dovoljno kuhinjskih potrepština za 6 osoba (pribor za jelo, čaše, tave...)

Gineke van den Brink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan i miran stan s prekrasnim pogledom. Put do tamo je strm, ali savladiv. Sam apartman je potpuno opremljen i ima ODLIČNE krevete i dvije prekrasne terase. Kompleks se sastoji od 4 zgrade s ukupno 18 apartmana, u kojima su tijekom našeg boravka dijelom stanovali vlasnici i stanari. Stoga vrlo tiho u i oko bazena. Ovdje se rado vraćamo!

Savjet: Ujutro prošećite do malog supermarketa u Happimag golf resortu po svježe žemlice.

Rianne Nootenboom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku morali smo malo čekati jer se upravitelj nije javljao na telefon. Klima uređaj u spavaćim sobama već je bio neispravan po dolasku, ali nije popravljen tijekom našeg boravka.

Smještaj je također bio ugodan, puno prostora i soba i nekoliko lijepih balkona.

Međutim, prvih nekoliko dana bilo je puno mrava koji su ulazili u spavaću sobu i kuhinju, s kojima smo se sami borili svim mogućim sredstvima.

Područje je bilo prekrasno (lijep pogled s balkona) i blizu svih vrsta plaža, autoceste i sadržaja.

lenie verwijs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

vila je ujutro i navečer u gustoj magli. Čak nas je jedan taksist usput htio izbaciti iz auta jer se nije usudio voziti dalje. Cesta je visoko u planinama i ima nekoliko oštrih zavoja, to je povećanje i smanjenje od 17%. U vili jedva da je bilo posteljine i ručnika, dobili smo 2 ručnika i 2 ručnika za 4 osobe. Od upraviteljice smo čuli da vilu u listopadu uopće nije trebalo iznajmljivati. Nije bilo popluna za hladne noći. Nakon 3 dana smo napustili vilu i potrošili puno novaca na najam i taksi jer se nismo htjeli voziti po gustoj magli. Ako želite na playa d aro možete krenuti tek ujutro u 11-11.30 jer tek tada nema magle s mora. opet u 7 sati

natrag u stan jer tada pada mrak i dolazi magla. Taksi u jednom smjeru za 4,7 km košta 24,60 €. Bezvrijedna rezervacija u vili Bell. Loša informacija.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306292

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/306292.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Castell-Platja d'Aro» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina