Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mazarron

maks.  4   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
95m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 201990000103946

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 43 km Murcia

43 km

Izlaz s autoceste 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

B.m Balois

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Steven Ockers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Anthonius kornelis Verberk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

junior Domingues assunçao

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Mathias Radke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kada smo stigli, upravo je bilo ono što smo tražili!! Kao par, samo lijepo opuštanje, mirno blizu planina i uživanje u tome da budemo lijeno, za akciju, samo skočiti u auto i u roku od 10 minuta smo u luci i centru Mazarróna. Domaćin kuće bio je vrlo ljubazan i pomogao u svakoj situaciji!!

El Bachiri Wafae

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Proveli smo vrlo ugodan boravak, vila je prekrasna, bazen je velik. Stvarno ćemo sačuvati vrlo lijepa sjećanja na ove praznike. I još jednom veliko hvala vlasniku što je uvijek bio susretljiv. 1000 hvala, ovo se mora ponoviti.

Nuria Balgañon Arteche

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži španjolski

Kuća je jako zapuštena, nismo mogli uživati u bazenu zadnja tri dana jer su ga morali isprazniti jer je voda bila zelena. Čitav vrt izgledao je tužno pun smeća i raznih stvari. Šteta što Belvilla nije svjesna svega toga i ignorira sve te probleme prilikom iznajmljivanja kao da je sve u redu.

H.R. van de Klippe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska odmah se vidjelo da je lokacija super. Pogled na planine i prekravu prirodu sa svih strana. Zaista predivno. Međutim, odmah je postalo jasno da se kuća više ne održava. Vrt je loše do vrlo malo održavan. Stolice bez jastuka, ne baš ugodno za ležanje.... Mnogo smeća. Ograda se ruši (podupiru je stupovima da bi ostala uspravno). Šteta. I u kući ima dosta kritičnih točaka. Madrac smrdi na znoj prethodnih stanara (samo bračni krevet) morate prati posteljinu svaki drugi dan da biste to učinili podnošljivim. Domaćin i domaćica su rekli na dolasku da je prethodni stanar spavao bez posteljine. Ali rješenje nije pruženo. (usput, sumnjam da se ovo ne kaže svaki put..). Razne neispravnosti: svjetlo u dnevnom boravku ne radi, sat ne radi (nije prevelika stvar na odmoru..) reflektori u kupaonici su crni od pregrijavanja. zbog toga stalno ima smeća na namještaju... Čišćenje nije baš najbolje (ormarići u kuhinji su prljavi, toliko prljavi da nije moguće ništa staviti unutra. Mnogo pribora za jelo je bilo prljavo po dolasku. (i to za visoke troškove čišćenja) ladica u zamrzivaču je slomljena, uvijek izlazi prilikom otvaranja zamrzivača. Bazen se čisti samo jednom tjedno. Rezultat je da kvaliteta vode nije dobra. Možete sami provjeriti i onda poslati poruku da se nešto mora poduzeti.. Pločice se odvajaju (vjerojatno i zbog loše PH vrijednosti vode), nije ugodno hodati po tim odvojenim komadima... Pri odlasku odmah dobijete povrat depozita. Ali obratite pažnju. Upravitelj se ne ustručava kasnije poslati e-poštu da neke stvari ipak nisu bile u redu. I to za stvari koje na početku nisu bile ispravne... zaista čudno. Ne provjeravaju kuću kritično prilikom dolaska. Ako, na primjer, kažete da nešto nije u redu, onda je to zbog vlasnika, oni ne žele platiti. Lako je prebaciti odgovornost na druge kada se žalite. Primjerice, jastučići za vrtni namještaj, oni su bili dostupni, sami su ih kupili prije 2 godine jer vlasnik nije htio platiti za njih. Drugim riječima, mi bismo ih sigurno uklonili, ipak je čudno što smo kupili nove jastučiće, to bismo i mi učinili da su bili dostupni... Ipak, nismo ostavili jastučiće zbog čudnog ponašanja upravitelja. Ukratko, za iznos najma možete unajmiti puno drugih lijepih kuća. Lokalno smo primijetili da ima puno ljepših kuća koje se iznajmljuju po boljim cijenama i uz bolje održavanje, što je stvarno žalosno. Ne preporučujem drugima da ovo iznajme. Iako moramo priznati da smo imali lijep odmor, lokacija je savršena. Okolina je predivna. Sigurno ćemo ponovno posjetiti to područje, ali ne u ovoj kući.

jolanda hoogerdijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli, pomislila sam gdje smo sada opet završili! Jako je daleko od svega. Stvarno trebate auto. Ali na samom parku je super mirno. Vrlo lijepo uređeno sve, ali jako tiho. Ali u blizini imate plaže i Puerto de Mazarron i to je stvarno jako lijepo! Kućica je bila jako dobro uređena. Imate sve što vam treba. Tave su bile istrošene, ali kad smo to rekli, odmah smo dobili nove. Imala sam vrhunski odmor! Vrijeme je također divno. Lijepo toplo s laganim povjetarcem. Jedino su troškovi čišćenja prilično visoki. Budući da su svuda ležale crne dlake, a svi smo plavokosi, to nije bilo ugodno. I ormarić u kupaonici bio je prljav i smeće koje je stajalo vani također. Osim toga, sve je bilo super!

paul Van dorpe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravak je bio vrlo ugodan, posebno klima je bila odlična. Kuća za odmor ispunila je naša očekivanja, osim što nam nedostaju nekoliko ležaljki uz bazen. Smatramo da je ovo vrlo dobra lokacija za ljude koji zaista vole potpuni mir, udaljenost do trgovačkog centra je ipak malo prevelika. Za nas je ovaj odmor (samo 5 dana) bio odličan!

FJG Borgeling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica od belgijskih upravitelja apartmana za odmor bila je srdačna, dočekani smo s parkirališta u blizini i odvedeni do našeg smještaja. Apartman za odmor je izuzetno lijepo smješten, s terase se pruža prekrasan pogled na okolicu. Također je vrlo ugodan vlastiti bazen, a klima uređaji u spavaćim sobama osiguravaju dobar san. Kreveti su udobni, često su kreveti u apartmanima za odmor takvi da imate bolove u leđima nakon dva dana, ali ovi su svakako udobni. Smještaj je vrlo potpuno opremljen i sa svim udobnostima, jedino se internet veza koja je bila navedena u siječnju kada smo rezervirali (sada više nije navedena) više nije mogla koristiti. Modem je još bio tamo, ali više nije bio povezan. Također, nekoliko stvari treba zamijeniti, stolice pored bazena i 2 stolice pored kliznih vrata su oštećene suncem, zbog čega će tkanina puknuti. Također, suncobran pored bazena ima probleme, više ga nije moguće pribiti pa pruža sjenu na šljunku umjesto iznad stola. Nova tuš glava i termostatska miješalica bili bi korisni, tuš glava pada kada zatvorite slavinu (djeca ju mogu dobiti na glavu), a termostatska miješalica jer je voda iz bojlera prirodno vrlo vruća, što je opet opasno s djecom. Imali smo predivan odmor i rado bismo ostali još tjedan dana, obavili različite izlete u okolici i opuštali se na prekrasnim plažama u blizini, ali i uživali uz bazen. Stvarno preporučujemo obiteljima s djecom.

Steven Ockers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

imao dobar odmor,

na samom imanju nema puno toga za doživjeti, ali je divno vratiti se u mir nakon izleta i opustiti se navečer

stvarno je neophodno imati automobil na licu mjesta (trgovine za hranu, piće itd. su udaljene nekoliko kilometara)

posjetili smo grad Murcia u blizini, nešto nas je razočarao, preporučuje se kao turističko odredište, ali u našem dojmu samo žele govoriti španjolski, prljavi grad i mnogo lokalnih ljudi koji vas zadirkuju i traže novac i cigarete itd.

s druge strane, Cartagena je zaista odlično mjesto i vrijedi posjetiti

i svakako posjetite Puerto de Mazarron navečer, divni tapasi i ugodni restorani te puno zabave

safari park u Elcheu također je preporučljiv za obitelji s malom djecom, a ako želite malo dalje voziti (oko 2 sata i 15 minuta), tu je safari Aitana

također postoje različite plaže u okolici koje nisu pretrpane i more je ugodne temperature

pozitivne stvari

- ugodna temperatura s povremenom jakom toplom bocom (prosječno 32 stupnja Celzijusa)

- drugi stanovnici na imanju (većinom englesko govorno područje) vrlo su prijateljski nastrojeni i spremni pomoći

- okolina još uvijek nije preplavljena turizmom (kao što je Benidorm)

- samo imanje je super čisto i divno je vratiti se nakon izleta i opustiti se

negativne stvari

- crne stolice za blagovaonicu trebaju se zamijeniti ili ponovno presvući (presvlake se drobe)

- auto na licu mjesta gotovo je nužan i nije suvišan luksuz

- na samom imanju gotovo nema ničega za doživjeti

sve u svemu, imali smo predivan odmor s obitelji i svakako bismo ponovili

pozdrav

FJG Borgeling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prijem od strane belgijskih upravitelja vikendice bio je topao, pokupili su nas s obližnjeg parkirališta i otpratili do našeg doma.
Kuća za odmor je vrlo lijepa, s terase imate širok pogled na okolicu.
Privatni bazen je također lijep, a klima uređaj u spavaćim sobama osigurava da možete dobro spavati. Kreveti su divni, kuće za odmor često imaju krevete gdje vas 2 dana bole leđa, ali ovaj sigurno ne.
Kuća je potpuno namještena i kompletno opremljena, samo internetska veza koja je još bila navedena na stranici u siječnju kada smo rezervirali (više nije navedena) više nije radila. Modem je još bio tu, ali više nije bio na mreži.
Također postoje neke stvari koje treba zamijeniti, stolice pored bazena i 2 stolice pored kliznih vrata su bile izložene utjecaju sunca, što je uzrokovalo trganje tkanine.
Suncobran na bazenu također pokazuje znakove izlječenja, više ga ne možete popraviti tako da pravi hlad na šljunku, a ne iznad stola.
Nova glava tuša i termostatska slavina bi dobro došla, glava tuša padne kad zatvoriš slavinu (djeca po glavi) i termostatska slavina jer je voda iz bojlera naravno jako vruća a to je i opasno s djecom.
Imali smo sjajan odmor i voljeli bismo ostati još tjedan dana, obišli smo to područje i uživali u prekrasnim plažama u blizini, ali i ljenčarili uz bazen. Topla preporuka za osobe s djecom.

P.R Princen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan opuštajući odmor u okruženju s privatnošću, ali s dovoljno ljudi oko vas da se ne osjećate usamljeno. Smatramo da je Murcia prekrasna regija. Dovoljno za vidjeti, a da vas strani turisti ne gaze. Park je bio stvarno lijepo uređen. Našoj djeci bazen jako nedostaje.

Anthonius kornelis Verberk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobro održavana kuća s prekrasnim prostranim bazenom, vanjski namještaj je također izvrsne kvalitete, a apsolutni plus je ogromna kombinacija hladnjaka i zamrzivača u kuhinji.
Jer kuća stvarno ima prozore ili vrata sa svih strana, danju lijepo puše vjetar, a i danju je jako podnošljivo po velikim vrućinama (bili smo u srpnju) bez klime, ali ova klima je preporučljiva za noćenje u spavaćim sobama, za 3,50 funti dnevno ovo sigurno ne bih izostavio.

Područje je dobro i napravili smo prekrasne dnevne izlete, sve u razumnom vremenu vožnje.
Mazarron je prekrasan gradić udaljen oko 10 km s plažom, lijepim terasama i odličnim restoranima, a tu je i mnoštvo trgovina i velikih supermarketa.
Posjet Catageni ili Murciji svakako se isplati.

Zahvaljujemo se vrlo ljubaznim belgijskim menadžerima koji su nam također samoinicijativno poslali opis rute, što se svakako pokazalo vrijednim tijekom zadnjih 100 km, unatoč mom vlastitom navigacijskom sustavu.

1 dodatna napomena, osim što je navedeno u rezervaciji, polog (ne 200 € nego 250 €), završno čišćenje i mogućnost klimatizacije moraju se platiti odmah po dolasku, što je u našem slučaju bilo više od 400 € u gotovini, prednost je da vam ne kao što je navedeno u rezervaciji novac vraćate preko banke, nego i gotovinu na odlasku.

paul Van dorpe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravak je bio vrlo ugodan, posebno je klima bila dobra. Kuća za odmor ispunila je naša očekivanja, osim što nam je nedostajalo nekoliko ležaljki uz bazen. Mislimo da je ovo jako dobra lokacija za ljude koji stvarno vole potpuni mir, udaljenost od shopping centra je malo prevelika. Za nas je ovaj odmor (samo 5 dana) bio u redu!

eveline kooima

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

jako tiho i ambijentalno vrlo dosadno.Pravo mjesto za one koji traže mir.Ovo područje ima više insekata nego ljudi,posebno muhe i komarci imaju odriješene ruke zbog suše i ne boje se ljudi. ali kućica je vrlo čista i ima izvrsnu lokaciju u smislu sunca, koje ovdje stvarno uvijek sja, u rujnu je temperatura stalno preko 30 plus. Imali smo privatni bazen u našoj kućici, koji je bio vrlo dobro održavan. prekrasan park jer nema apsolutno ništa za ponuditi u smislu atmosfere, ali plaža Playa de Perchelles je plaža za TV reklame. Također se preporučuje lučki grad Cartagena na oko 50 km. Ovdje smo se dobro proveli, ali također su vrlo poduzetni, ali nakon 1 puta (2 tjedna) nema 2. puta za nas, ali uglavnom zbog okoliša, a ne zbog parka, jer je smještaj bio stvarno odličan.

H.R. van de Klippe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Po dolasku se odmah vidjelo da je super lokacija. Pogled na planine i prekrasnu prirodu na sve strane. Stvarno lijepo.



Nažalost, odmah se pokazalo i da se kuća više ne održava. Vrt nije dobro održavan. Stolice bez jastuka, ne baš udobne....

Puno nereda. Ograda će se srušiti (poduprta stupovima da se održi). Kakva šteta.

U kući također dosta kritičnih točaka.

Madrac koji smrdi na znoj prijašnjih stanara (samo bračni krevet) posteljinu morate prati svaki drugi dan da bi bilo donekle podnošljivo. Domaćin i gospođa na licu mjesta su po dolasku rekli da je prethodni stanar spavao na njemu bez posteljine. Ali rješenja nema. (usput, sumnja da se to ne kaže svaki put ..).

Razni nedostaci

Svjetlo u dnevnoj sobi ne radi

sat ne radi (nisam baš na odmoru..)

reflektori u kupaonskom namještaju izgorjeli su crno. zato uvijek petljaj po namještaju...

Čišćenje nije nešto o čemu treba pisati (kuhinjske ladice su prljave, ali stvarno previše prljave da bi se bilo što stavilo u njih. Puno pribora za jelo samo je prljavo po dolasku. (i to zbog visokih troškova čišćenja)

ladica zamrzivača slomljena, stalno ispada pri otvaranju

bazen se čisti samo jednom tjedno. Kao rezultat toga, vrijednost vode nije u redu. To možete sami izmjeriti i onda poslati poruku da nešto treba učiniti.

Pločice puštaju (vjerojatno i zbog loše pH vrijednosti vode) nisu baš lijepi na nogama ti labavi komadići ...



po odlasku odmah ćete dobiti povrat depozita. Ali pazi. Voditelj se ne ustručava kasnije poslati e-mail da neke stvari nisu bile u redu. Da, stvari koje nisu bile u redu na početku... stvarno čudne. Ne prolaze kritički kroz kuću po dolasku. Na primjer, ako kažete da stvari nisu u redu, onda su za to krivi vlasnici koji ne žele platiti. Lijepo i lako uputiti pritužbe drugima. Na primjer vrtni jastuci, bili su tu, sami su ih kupili prije 2 godine jer ih vlasnik ne želi platiti. Drugim riječima, riješili bismo ih se, čudno je da smo kupili nove jastuke, to bi učinili da ih ima... Nismo ostavili jastuke s obzirom na čudan stav voditeljice.



Ukratko, za iznos najamnine možete unajmiti mnoge lijepe druge domove. Na licu mjesta otkrili smo da ima mnogo kuća za iznajmljivanje po povoljnijim cijenama i bolje održavanih, a to je loše.

Ne preporučuje se drugima da ovo iznajmljuju.

Iako moramo reći da smo imali lijep odmor, lokacija je savršena. Lijepo okruženje. Sigurno ćemo opet otići tamo, ali ne u ovu kuću.

jolanda hoogerdijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

kad smo stigli pomislio sam gdje smo sad završili! dosta je daleko od svega. stvarno ti treba auto. ali je super tiho u samom parku. vrlo lijepo raspoređeno, ali vrlo tiho. ali u blizini imate plaže i puerto de mazarron i to je stvarno lijepo! koliba je bila u vrlo dobrom stanju. imaš sve što ti treba. tave su bile dotrajale ali kad smo im rekli odmah smo nabavile nove.

proveli ste odličan odmor! i vrijeme je lijepo. lijepo i toplo s povjetarcem.



samo su troškovi čišćenja dosta visoki. pošto je posvuda bilo puno crnih dlaka, a sve 4 smo plave, to nije fora. i ormarić u kupaonici je bio jako prljav i kanta za smeće koja je bila vani također.



sve ostalo dobro!

El Bachiri Wafae

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Imali smo vrlo dobar boravak, vila je izvrsna, bazen je velik. Zaista će nam njegov odmor ostati u lijepom sjećanju. I još jednom veliko hvala vlasniku što uvijek sluša.

1000 hvala, mora se ponoviti.

Nuria Balgañon Arteche

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži španjolski

Kuća je jako napuštena, zadnja tri dana nismo mogli uživati u bazenu jer su ga morali isprazniti jer je voda bila zelena.

Cijeli je vrt bio pun strništa i beskonačnosti stvari.

Šteta što nisu svjesni sve ove belville i prolaze kroz sve i iznajmljuju kao da je sve u redu

Mathias Radke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli, bilo je upravo ono što smo tražili!! Kao par samo lijepo opušteno vrijeme, mir u blizini planina i jednostavno uživanje u ljenčarenju, za vrijeme akcije, samo uskočite u auto i u roku od 10 minuta smo luka i središte Mazarróna.

Domaćin kuće bio je vrlo ljubazan i pomogao je u svakoj situaciji!!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307173

Posljednje ažuriranje: 16.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307173.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mazarron» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat