Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Tarragona

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: HUTT-010869

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Alexandr Prozorov

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Jannie van der Hulst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prihvat bio prijateljski s objašnjenjima. Tina je čak napravila salatu i dodala kruh. Mislim da je korisno ako govorite njemački. Zato sam ovo ocijenio kao 'loše' a ne kao 'vrlo loše'. Prvi dojam o nekretnini bio je napušten. Na prilazu je hrpa lišća. Čini se da u vrtu već dugo nitko nije ništa radio. Ne možete sjediti u vrtu, kao što je bilo očekivano na temelju fotografija. U apartmanu se čini da je vrijeme stalo 1971. Sve je staro i zastarjelo. Nekretnina je na prodaju, moj dojam je da vlasnici više ne mogu ili ne žele održavati. Plinski štednjak je toliko star da se ne usuđujem koristiti. Cijela kuhinja je također stara. Iz ormarića dolazi neugodan ili masni miris. Pribor za jelo je masan, kao i kuhalo za vodu. Kuhinjski elementi su previše niski za osobu visoku 1,70 m. U jednoj od kupaonica stoji mala stara perilica rublja koja toliko smrdi da čvrsto držim vrata zatvorena. U kupaonici koju koristimo, tuš crijevo je oštećeno. I dalje izlazi voda, ali izgleda zapušteno. Oko odvoda ima hrđe, što se osjeća mirisom. Apartman ima prekrasan balkon. Ako imate jedinu ležaljku, tamo možete ugodno sjediti. Između stabala možete vidjeti more. Jastuk na stolici je star i prljav. U dnevnoj sobi u kutu su četiri slomljene ležaljke. Plaža je blizu i more je lijepo. Međutim, u jedinom baru osjećam se neugodno. Očito ste morali rezervirati stol za kavu. To u svom životu nikada nisam doživio nigdje drugdje. A taj terasu je užas... Čini mi se da ovdje u selu nema ničeg osim stambenog naselja i kampa. Salou je samo pola sata vožnje. U srpnju i kolovozu je teško parkirati tamo. Unutrašnjost je prekrasna. Sve u svemu, čini mi se da je ova razine slavnih dana prošla. Ne bih preporučio nikome ovo mjesto. To je smještaj kao da živite u muzeju na otvorenom. Na fotografijama prilikom rezervacije možeš vidjeti da je staro, ali izgleda svježe. Zasigurno nije svježe. Malo je depresivno.

Sophie Grözinger

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Super apartman s velikom terasom. S terase se pruža predivan pogled na more udaljeno 300 metara. Vlasnici su vrlo pažljivi i ljubazni, što je omogućilo vrlo jednostavan i fleksibilan check-in i check-out. Iako je apartman vrlo jednostavno namješten, opremljen je svim potrebnim kućanskim aparatima, čak i malom perilicom rublja. Nažalost, nije bilo roštilja. Svakako bi se vratili odmah!

Sophie Grözinger

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odličan stan sa velikom terasom. Sa terase se pruža prekrasan pogled na more udaljeno 300m. Domaćini su vrlo pažljivi i ljubazni, što je također učinilo prijavu i odjavu vrlo nekompliciranom i fleksibilnom.

Iako je stan vrlo jednostavno namješten, ima sve što je potrebno za kućanstvo, čak i malu perilicu rublja. Nažalost nije bilo roštilja.

Bilo kada odmah opet!

Jannie van der Hulst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica je bila prijateljska s objašnjenjem. Tina je čak napravila salatu i štrucu kruha. Mislim da pomaže ako govorite njemački. Zato ga ocjenjujem 'Loše', a ne 'Vrlo loše'.



Prvi dojam o posjedu bio je napušten. Na prilazu ima svakakvih vrsta lišća. Čini se da se na vrtu već neko vrijeme ništa nije radilo. Također ne možete sjediti u vrtu, kao što se misli na temelju. slike.



U stanu je vrijeme zapelo u 1971. Sve je staro i staromodno. Nekretnina je na prodaju, moj dojam je da je vlasnici više ne mogu niti žele održavati.



Sadašnji plinski štednjak je toliko star da se ne usuđujem koristiti. Cijela kuhinja je također stara. Iz ormara se širi pljesniv ili mastan miris. Pribor za jelo je mastan, kuhalo također. Radna ploča je toliko niska da ste s dužinom od 1,70 metara previsoki za nju.



U jednoj od kupaonica nalazi se mala stara perilica rublja koja toliko smrdi da zabrinuto zatvaram vrata kupaonice. U kupaonici koju koristimo puklo je crijevo za tuširanje. Voda i dalje izlazi, ali izgleda hrapavo. Na odvodu ima hrđe i osjeća se miris.



Apartman ima prekrasan balkon. Ako imate jedinu ležaljku, tamo ćete sjediti divno. Kroz drveće se vidi more. Jastuk stolca je star i prljav. U kutu dnevnog boravka nalaze se 4 polomljene ležaljke.



Plaža je blizu i more je u redu. Samo sam malo uvrijeđen na jedini bar tamo. Očito ste morali rezervirati šalicu kave. To nigdje u životu nisam doživio. A aggenebbes je uneredio tu terasu...



Mislim da ovdje u selu nema ništa drugo osim stambenog naselja i kampa. Salou je udaljen pola sata vožnje. Parkiranje je vrlo teško tamo u srpnju i kolovozu. Interijer je prekrasan.



Sve u svemu, mislim da je ovdje čak i faza prošlosti. Ne bih ovo nikome preporučio. Boravak je kao da živite u muzeju na otvorenom. Na slikama prilikom rezervacije se vidi da je star, ali izgleda svježe. Sigurno nije. Malo je depresivno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 307250

Posljednje ažuriranje: 11.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307250.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Tarragona» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat