Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Onlay

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Nicholas Parrott

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Sandra Nicolai

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

patrick e.j. van lierop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nicholas Parrott

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

J. De Bruin

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

NS Hessel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kristien Coucke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Marco Brath

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Apartman / kuća je besprijekorna, suptilan luksuz, osigurano je sve, vrlo čisto. Potpuni mir koji smo cijenili nakon povratka s planinarenja u parku u društvu ptica, pčela i bumbara, s jedinstvenim pogledom na stare zidine dvorca, ne zaboravljajući jedinstveni panoramski pogled na krajolik, te navečer prekrasan zvjezdani nebo. Izvrsna baza za planinarenje i posjet gradovima i selima. Bio je to prekrasan odmor, bit će teško vratiti se među gužvu i promet. Hvala Juanu na dobrodošlici. Pascale i Marco.

Pieter Bezuijen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Potrebno je malo istražiti gdje se točno nalazi Château de Thard, navedena adresa Belville nije točna. Navigacija automobila (sa četverogodišnjim kartama u VW-u) i Google Maps ne prepoznaju adresu. Apple Maps prepoznaje adresu. Također je bilo lako pronaći put preko Google Mapsa, pod adresom '2 Man de Thard' u Onlayu. Čini se da je ime ulice zapravo nekoliko puta promijenjeno tijekom 900 metara dugog prilaza. Nakon što je navigacija postavljena na ispravnu adresu, lako se dolazi do odredišta. U blizini dvorca također je naznačeno gdje treba skrenuti. Ne treba se preplašiti 'privatnih' znakova i možete lagano doći do dvorca. Po dolasku su nas već čekali vani i odveli nas ravno do parkinga. Svi podaci su već bili poznati, pa smo nakon kratke ture kroz prostorije odmah dobili ključ. Bilo je zaista sjajno spavati u dvorcu. Krevet je bio udoban, a spavaće sobe prostrane. Imali smo divan tuš s obiljem vode, na što sam kod kuće malo ljubomoran. Prostorije su prilično tamne tijekom dana zbog malih prozora u starom dvorcu, ali to je dio šarma. Kuhinja je također bila opremljena sa svim potrebnim stvarima. Prošlog tjedna smo imali pekaru na 5 minuta hoda, ovdje je situacija drugačija. Treba voziti 15 minuta autom do najbliže pekare. No, kao poticaj dobijete mir i tišinu oko dvorca. Divno! Okolica je bila prekrasna, bilo je potrebno malo tražiti pogodne staze za šetnju s djetetom, ali smo putem Geocachinga pronašli nekoliko prekrasnih ruta. Unatoč malo hladnijem vremenu početkom svibnja, proveli smo ugodan tjedan odmora.

Leonhardt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Koordinate u putnim dokumentima su za mjesto Onlay. Točne koordinate za dvorac su 46.948111 N, 3.905066 E. Dvorac je lakše pronaći pod nazivom Château de Thard. Nakon što prođete 1 km dugu makadamsku cestu (ne preporučuje se za vozila s niskim podvozjem), stići ćete do dvorca koji će vas odmah očarati svojim šarmom i nadoknaditi vam sve muke. Vrlo ljubazno su nas dočekala 2 prijatelja vlasnika koji nažalost nije mogao biti prisutan. Tako smo bili sami gore, na brdu s prekrasnim pogledom na izvanrednu krajoliku. Ako tražite mir, ovdje ste na pravom mjestu. Odlično za šetnju, vožnju bicikla ili čitanje. S djecom može biti dugo, ali zahvaljujući stolnom tenisu mogli smo se dobro zabavljati i navečer. Stan je dobro opremljen i ima sve što vam treba. Juan je ukusno uređivao stare zidove i kombinirao nove s starim namještajem. Ništa nije oštećeno i tehnički je sve u redu.

Ruben Stolk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

- Super doček od dragih poznanika vlasnika (koji je bio u inozemstvu) - Fantastično mjesto, ali zaista usred ničega, mi smo s malom djecom uživali, imali su cijeli ogromni vrt na raspolaganju, s starijom djecom mogu zamisliti da bi se brže dosađivali (bazen još nije bio otvoren)

Marco Brath

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Apartman / kuća za odmor je besprijekorna, diskretni luksuz, sve je tu, vrlo čisto. Potpuni mir koji smo cijenili nakon naših šetnji parkom u društvu ptica, pčela i bumbara, s jedinstvenim pogledom na stare zidove dvorca, ne zaboravljajući jedinstveni panoramski pogled na selo i navečer prekrasno zvjezdano nebo. Izvrsna baza za planinarenje i posjete gradovima i selima. Lijep odmor, bit će teško vratiti se među gužvu i promet.

Hvala Juanu na dobrodošlici.

Pascale i Marco

René Pilegaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Odlična dobrodošlica vlasnika i savršen boravak sve do kraja. Najbolji način da se to sažme je vjerojatno reći da je ovo malo zalogaja pravog Francuske i malo kao u bajci. Iskreno preporučljivo.

Saskia Vervaet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Šarmantna kućica u tornju dvorca na velikom imanju s prekrasnim pogledom na dolinu. Oni koji traže tišinu i mir i vole šetati bajkovitim šumama su na pravom mjestu!

Judith Gevers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Lijep dvorac, odlični prostori i dobro opremljen, lijepa (neugrijana) bazen. Vrlo lijepo okruženje. Međutim, imajte na umu da u široj okolici nema ništa što se tiče uživanja u ugodnom tržnicama ili terasama.

Corine Dool

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Iako smo stigli rano, mogli smo ući. Vrlo lijep apartman, toranj, u dvorcu. Sve je bilo uredno i čisto unutra. Nema ništa za primjedbu. Bazena je bio uredan, a mjesta za sjedenje i ležanje oko njega su izgledala profesionalno. Vlasnik, Juan, je vrlo prijateljski nastrojen čovjek. Ovaj smještaj svakako preporučujem i bilo bi ga lijepo ponovno posjetiti.

Pieter Bezuijen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Potrebno je samo otkriti točnu lokaciju Château de Thard, navedena adresa Belville nije ispravna. Navigacija u automobilu (karte starije 4 godine u VW-u) i Google Maps ne prepoznaju adresu. Apple Maps prepoznaje adresu. Pomoću Apple Mapsa je adresa lako pronađena i pod adresom "2 Man de Thard" u Onlayu. Čini se da se ime ulice zapravo nekoliko puta mijenjalo na 900 metara dugoj cesti. Jednom kada je navigacija postavljena na točnu adresu, lako je pronaći. U blizini dvorca također postoje oznake. Ne trebate se obeshrabriti zbog natpisa "privatno" i možete voziti prema dvorcu. Kad smo stigli, već su nas čekali vani i odmah su nas odveli do parkirališta. Svi podaci su već bili poznati, pa smo nakon kratkog obilaska prostorija dobili ključeve.

Bilo je stvarno sjajno spavati u dvorcu. Krevet je bio udoban, a sobe prostrane. Tuš s kišom je bio odličan, s količinom vode na kojoj sam kod kuće malo ljubomoran. Prostorije su prilično tamne tijekom dana zbog malih prozora u starom dvorcu, ali to ne smeta previše. Kuhinja je također bila opremljena svim potrebnim stvarima.

Tjedan dana prije bili smo 5 minuta hoda od pekarnice, što ovdje nije slučaj. Najbliža pekarnica je 15 minuta vožnje automobilom. Zauzvrat, oko dvorca možete uživati u miru i tišini. Divno! Okolina je bila predivna, samo je trebalo malo potražiti prikladne staze za šetnju s malim djetetom. Pomoću Geocachinga pronašli smo nekoliko predivnih ruta. Unatoč malo hladnijem vremenu u prvoj tjednu svibnja, imali smo divan odmor.

Leonhardt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Koordinate u putnim dokumentima su za mjesto Onlay. Prave koordinate za dvorac su 46.948111 N, 3.905066 E. Dvorac je također poznat kao Château de Thard i lakše je pronaći pod tim imenom.

Nakon što ste prošli jedan kilometar neasfaltiranog puta (nije preporučljivo za vozila koja su nisko položena), stižete do dvorca koji će vas odmah očarati svojim šarmom i nadoknaditi sve muke.

Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane dvoje prijatelja vlasnika koji nažalost nije mogao biti prisutan. Tako smo imali vrijeme da budemo sami gore, na brdu s prekrasnim pogledom na predivan krajolik. Ako tražite mir, ovo je apsolutno pravo mjesto. Odlično za šetanje, vožnju biciklom ili čitanje. S djecom može biti duži boravak, ali zahvaljujući stolu za stolni tenis dobro smo se zabavljali i navečer.

Apartman je dobro opremljen i ima sve što vam treba. Juan je ukusno uredio stare zidove i kombinirao nove s starim namještajem. Ništa nije slomljeno i sve je tehnički u redu.

Ruben Stolk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

- Odličan doček od ljubaznih poznanika vlasnika (koji je bio u inostranstvu)

- Fantastično mesto, zaista sredina ničega, mi smo s malom decom bili oduševljeni, imali su ceo ogroman vrt na raspolaganju, mogu da zamislim da se starija deca brzo dosade (bazen još nije bio otvoren)

Martin Van Langen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dvorac i imanje izgledaju predivno. Prostori su prikladni i posebno dobro namješteni. U okolici (krajem travnja) nema previše toga za raditi, ali prekrasna priroda nadoknađuje puno, nikad nisam vidio toliko lijepih zelenih boja na jednom mjestu!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 307299

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307299.htm


«Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Onlay» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina