Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Tours

maks.  10   Gosta/Gostiju
350m²  stambena površina
5 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
350m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Alwin van Dalen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Edwin Douma - Alta

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

E. De Bruyne

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Luc Defieuw

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Mathieu Tridon

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

Repke VD Werf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio super. Vlasnik nije bio prisutan, ali nas je dočekala druga gospođa koja nam je kratko objasnila kako funkcionira bazen. Okolina je lijepa, ali nema puno aktivnosti. Kuća je bila dobro pospremljena. Prilikom odlaska vlasnica nas je čekala vani i još nam je jednom skrenula pažnju da nismo dobro vratili ležaljke. Smatrali smo da to nije bilo potrebno i bili smo tužni nakon svih napora koje smo uložili (zalijevanje biljaka zbog vrućeg vremena, čišćenje bazena, pospremanje kokošinjca, popravak bicikla, zamjena posudica u WC-u itd.) nije bilo jako gostoljubivo.

jutta maerten

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Toplo smo dočekani i upućeni. "Chateau" je san: prekrasna stara kuća usred livada i polja suncokreta pruža potpuni mir. Autom su dostupne mnoge turističke atrakcije. Također su dobre mogućnosti za biciklističke izlete, jer u neposrednoj i daljnjoj okolici postoje označene biciklističke rute.

An Wielockx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli doček. Smještaj vrlo dobar. Samo bi čvršći stol vani bio koristan. Hladnjak dolje u podrumu također treba zamijeniti. Imali smo izuzetno dobro vrijeme i stoga smo uglavnom boravili vani i puno koristili stol i hladnjak vani. Inače, predivna kuća s puno prostora i prekrasnim imanjem te odličnim bazenom. Vrlo mirna lokacija.

Antonios Zacharioudakis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica (od nadzornice Nathalie) u prekrasnu vilu s predivnim pogledom na lijepe polje, što ima umirujući učinak na ljude. Osjećaj apsolutne slobode za uživanje u prirodi, tišini, opuštanju. Bazenski prostor je dobro održavan, ali mehanizam za razvijanje pokrova bio je pokvaren i treba popraviti. Prostrane sobe i kupaonice, dodatni WC na hodniku/na prvom katu. Nažalost, ovaj WC je bio izvan funkcije tijekom našeg boravka, šteta jer je bio potreban djeci. U ovom području možete posjetiti dvorce, voziti bicikl, kajak, ribolov, posjetiti zabavni park i obići ugodne tržnice sa lokalnim proizvodima. Imali smo predivan odmor s naših jedanaestero. Međutim, popust bi bio opravdan zbog navedenih nedostataka. Obitelj Zacharioudakis.

Els Libbrecht

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća je mirno smještena, opremljena svim modernim udobnostima, prostrane sobe. Bazen je bio plus za djecu. Smještena na kratkoj udaljenosti od većine dvoraca na Loari (manje od 1 sata vožnje). Vrlo prijatan doček od susjede koja daje savjete o znamenitostima u regiji.

Maria Catharina Beekx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

srdačan doček, lijep "dvorac" s dovoljno prostora i opreme za veliku grupu. Predivan bazen s puno stolova, stolica i ležaljki okolo. Lijep pogled. Dobra atmosfera. Ukratko, zabavljamo se ;)

Nettie van Bergen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća i mjesto su u jednoj riječi: FANTASTIČNO! Imali smo sjajnu tjednu ovdje. Stvarno preporučujemo. Bili smo ovdje s 3 obitelji (6 odraslih, 4 djece) i jako smo se zabavili. Nismo unaprijed nazvali, što se preporučuje, jer tada upraviteljica Nathalie dolazi do kuće da bi dala ključ. Imali smo sreće što je bila prisutna u 16 sati. Na sreću, ona malo govori engleski i dobili smo objašnjenje o kući, što trebamo paziti i kako se koristi bazen. U neposrednoj blizini nema puno toga za raditi, ali to nam nije smetalo. Imali smo 30 stupnjeva C ovaj tjedan, pa je bazen bio naša prva zabava. Osim toga, mjere protiv koronavirusa su pooštrenje u Francuskoj od 21. srpnja, pa od tog trenutka morate moći pokazati nedavni test ili potvrdu o cijepljenju. Nažalost, zbog toga nismo mogli posjetiti dvorac ili zabavni park od srijede. Međutim, posjetili smo dvorac Amboise, što je stvarno preporučljivo! Prelijepo! Također, tržnica u srednjovjekovnom gradu Loches vrijedna je posjete. Održava se nedjeljom ujutro i srijedom ujutro. Oko pola sata vožnje od kuće. Kuća ima sve što vam treba, kreveti su udobni, na potkrovlju je mobilni uređaj za hlađenje zraka. U kuhinji su dostupni aparat za kavu s filterom i Senseo. Također, tu je perilica rublja koja se može besplatno koristiti. Pored kuće nalazi se manja kućica gdje je dostupna dječja igračka za najmlađu djecu. Dobar supermarket (Intermarche) je u Descartesu, oko 10 minuta vožnje. Naš navigacijski uređaj (Google) prvo je prikazao krivu lokaciju, možda bi bilo praktičnije pretražiti benzinsku pumpu Carburant Intermarche. Naime, benzinska pumpa je na parkiralištu.

An Wielockx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačan doček.

Smještaj je vrlo dobar. Samo bi bilo korisno imati malo stabilniji stol vani. Hladnjak dolje u podrumu također je potrebno zamijeniti. Imali smo iznimno lijepo vrijeme i većinu vremena provodili smo vani koristeći stol i hladnjak. Uostalom, to je prekrasna kuća s puno prostora, lijepim parkom i odličnim bazenom. Vrlo mirna lokacija.

Antonios Zacharioudakis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli dobrodošlica (od nadzornice Nathalie) u predivnoj vili koja ima prekrasan pogled na lijepa polja koja imaju umirujući učinak na ljude. Osjećaj potpune slobode da uživate u prirodi, tišini, opuštanju. Bazena dobro održan, ali role za razvlačenje pokrivača su bile slomljene i trebaju popravak. Prostrane spavaće sobe i kupaonice, wc na hodniku/na prvom katu je plus. Nažalost, taj wc je bio van funkcije tijekom našeg boravka, šteta jer je bio potreban djeci. U ovom području možete posjetiti dvorce, voziti bicikle, kajakati, pecati, posjetiti zabavni park i obići tržnice s lokalnim proizvodima. Imali smo prekrasan odmor sa našom ekipom. No, popust bi bio opravdan zbog navedenih nedostataka. obit. Zacharioudakis.

Els Libbrecht

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, opremljen svim modernim udobnostima, prostrane sobe.

Bazen je bio dodatan plus za djecu.

Nalazi se na kratkoj udaljenosti od većine Loire dvoraca (manje od 1 sata vožnje).

Vrlo prijateljski doček od susjede koja daje savjete o znamenitostima u regiji.

jutta maerten

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Bili smo vrlo ljubazno primljeni i upućeni.

"Chateau" je san: prekrasna stara kuća usred polja i polja suncokreta pružaju potpuni mir. S autom je moguće posjetiti mnoge turističke atrakcije. Također su mogući biciklistički izleti jer postoje označene biciklističke staze u neposrednoj i široj okolici.

Rob Bergmans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je srdačno dočekala vlasnica Nathalie. Ona nam je sve ispričala o kući, otvaranju i prekrivanju bazena. Rekla nam je gdje možemo kupovati namirnice i dala nam savjete o lokalnim tržnicama i sl. Kuća ima prekrasan pogled na polja i centralno je smještena na oko 20 km udaljenosti od Lochesa i blizu Descartesa. Ovdje se nalazi i veliki supermarket. U malom selu Cussay nema puno toga, ali ima pekara koja se može dohvatiti pješice. Razni prekrasni dvorci duž Loare, Vienne i Cher su udaljeni sat vožnje. Loches je također vrlo lijep grad s tržnicom koja se održava srijedom i subotom ujutro. Kuća je vrlo pogodna za 10 osoba i kuhinja je jako dobro opremljena. Nećete se smetati jedni drugima. Uživali smo u bazenu i predivnim večerima vani na terasi. Izvrsna lokacija.

Caroline Van Conkelberge

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bila je fantastična praznovanja. Kuća je bila vrlo lijepa i sve je bilo prisutno. Samo klima uređaj na gornjem katu bi trebao biti prisutan. Vrlo mirno i lijepo okruženje. Primaćenje je bilo jako toplo i prijateljsko. Super luksuzni bazen!

Maria Catharina Beekx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

srdačan doček, lijepa "palačica" sa dovoljno prostora i sadržaja za veliku grupu.

Divan bazen sa puno stolica, stolova i ležaljki oko njega. Lijep pogled. dobro društvo.

Ukratko, zabavljamo se ;)

Nettie van Bergen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća i lokacija su u jednoj riječi: FANTASTIČNI! Imali smo ovdje sjednicu odličan tjedan. Stvarno preporučujemo. Bili smo ovdje s 3 obitelji (6 odraslih, 4 djece) i dobro smo se zabavljali. Nismo unaprijed nazvali, što se preporučuje, jer će upraviteljica Nathalie doći do kuće kako bi dala ključ. Imali smo sreće da je bila tamo u 16 sati. Srećom, ona malo govori engleski i objasnila nam je o kući, na što trebamo paziti i kako se koristiti bazenom. U neposrednoj blizini nema puno toga za raditi, ali to nam nije ni potrebno. Imali smo 30 stupnjeva C ovaj tjedan, pa je bazen bio naša prva zabava. Osim toga, mjere protiv koronavirusa su pooštene u Francuskoj od 21. srpnja, pa od tog trenutka morate imati nedavni test ili potvrdu o cijepljenju. Nažalost, zbog toga nismo mogli otići u dvorac ili zabavni park od srijede. No bili smo u dvorcu Amboise, što je stvarno preporuka! Prekrasno! Također je vrijedno posjetiti tržnicu u srednjovjekovnom gradu Lochesu. To je nedjeljom ujutro i srijedom ujutro. Oko pola sata vožnje od kuće.

Kuća je potpuno opremljena, kreveti su udobni, na tavanu se nalazi prijenosna klima. U kuhinji se nalazi filter aparat za kavu i aparat za Senseo kavu. Tu je i perilica rublja koja je besplatno dostupna. Pored kuće se nalazi manja kućica u kojoj ima dječjih igračaka za jako malu djecu.

Dobri supermarket (Intermarche) je u Descartesu, udaljen otprilike 10 minuta vožnje. Naš navigacijski sustav (Google) je prvo pokazao pogrešnu lokaciju, možda bi bilo korisnije upisati benzinsku postaju Carburant Intermarche. Naime, tu se nalazi benzinska postaja na parkiralištu.

Repke VD Werf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odličan. Vlasnik nije bio prisutan, već druga dama koja nas je dočekala i brzo nam objasnila kako bazen funkcionira.

Okolina je lijepa, ali nema puno toga za raditi.

Dobro smo pospremili kuću. Pri odlasku vlasnica je čekala vani i još nas je podsjetila da nismo dobro vratili ležaljke. To nije bilo potrebno i smatramo to žalosnim nakon svih napora koje smo uložili (zalijevanje biljaka zbog vrućine, održavanje bazena, pospremanje kutije, popravljanje bicikla, zamjena posuda u WC-u itd.), nije vrlo gostoljubivo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307345

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307345.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Tours» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina