Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Montauroux

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 75 km Nice

75 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ruben Van Impe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

R.p. Ravel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dirk Bastiaensen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Annemarie Fraza

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prvi dojam je odličan. Kuća je lako pronaći i nalazi se na čistom slijepom uličkom sa parkiralištem na kraju. Kuća i vrt izgledaju njegovano. Bazen je vrlo lijep i vrlo čist, ležaljke za sve. Dnevni namještaj je staromodan i pomalo istrošen, također su prilično tvrdi. Veliki terasni stol i dobra rasvjeta. Unutrašnjost kuće je prostrana, ali zbog mnogo osobnih stvari, prilično je puno i gužva. Namještaj je pomalo zastario ali udoban. Kreveti su uredni i prilično udobni. Postoji dovoljno ormara. Kupaonica je uredna sa lijepim tušem, ali prilično je skučena, posebno za visokog nizozemskog muškarca! Kuhinja je lijepa, prostrana i ima veliki američki hladnjak. U ostavi se nalazi dodatni hladnjak, dodatno posuđe te perilica i sušilica. Posuđe je obilno, ali nedostaju velike čaše za piće. Dodatno posuđe u ostavi nije baš čisto. Odlično mjesto kao polazna točka za izlete npr. u Montauroux, Grasse i Antibes. Veliki supermarket i pekara su blizu, manje od 10 minuta vožnje.

Ronny Bruggeman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Unutar kuće je bilo vrlo uredno i čisto. Sve je bilo opremljeno. Vanjski prostor je imao puno problema, parkiralište na imanju bilo je puno starim automobilom vlasnika. Vrata su bila slomljena. Dakle, parkiranje na cesti. Ulazna vrata također su bila slomljena (morali smo kupiti posebnu bravu). Bazen nije bio očišćen i zelen od algi. Plinski roštilj nije radio. itd... Napišite pritužbeno pismo Belvilli danas. Sve bi trebalo biti u redu za tu cijenu.

Thomas Hakkaart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor u Montaurouxu prostrana je s prekrasnim vrtom, lijepim prilično velikim bazenom i ima lijep pogled na okolne brežuljke. Vrlo je mirno. Nalazi se na ulici s drugim samostalnim kućama, ali uglavnom čujete samo ptice. Bili smo tamo tri tjedna. Prvi tjedan bilo je prekrasno vrijeme, a drugi i treći tjedan vrlo toplo, s 33 °C i 34 °C. Srećom, uvijek negdje u vrtu može se naći sjena, samo između 16:00 i 18:30 nije, osim ispred garažnih vrata. Nažalost, u spavaćim sobama nije bilo klima uređaja, samo u dnevnoj sobi. U spavaćim sobama su bili ventilatori, koji su malo pomogli, a prozori su također mogli ostati sigurno otvoreni, ali klima uređaj bi bio bolji. Što je za nas bila iznenađenje je da su vlasnici, koji žive u kući kada je ne iznajmljuju, dolazili 2 ili čak 3 puta tjedno da zalijevaju biljke vani i hrane ribe u akvariju koji se nalazi u dnevnoj sobi. Iako su bili ljubazni ljudi i sigurno nisu nametljivi, nismo uvijek smatrali to ugodnim. Kuća je blizu izlaznih cesta pa su izleti lako izvodljivi. Pješice možete otići do trgovačkog centra koji je udaljen malo više od kilometar, gdje se nalazi dobra pekara i nekoliko dobrih restorana koji nisu previše skupi.

Bart Provost

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u slijepoj ulici u vrlo mirnoj ulici. Samo ako vjetar loše duva, čuje se promet s malo veće ulice u blizini. Vrlo lako se nalazi pomoću GPS-a/Waze-a. Kuća je uredna, održavana, bazen vrlo čist, svi sadržaji su prisutni. Vlasnici žive tamo kada nije iznajmljena, što znači da ostavlja dojam o stanovanju (s fotografijama i osobnim stvarima) i da nije opremljena samo s apsolutnim minimumom da bi se iznajmljivala, već ima sve pogodnosti, kućanske predmete itd. Bili smo tamo tijekom velike vrućine početkom srpnja 2019. i to se osjetilo na prvom katu s spavaćim sobama. Dolje ima klima uređaj, na prvom katu ga nema. U jednoj od spavaćih soba postoji prenosni ventilator. Srećom, imali smo još dva vlastita ventilatora. Dobrodošlica je bila vrlo prijateljska, sve je objašnjeno, odmah smo dobili pristup svim uređajima (plinski roštilj, perilica, sušilica...), mogli smo nazvati za bilo što, u pola sata bi mogli stići. Osjećali smo se odmah kao kod kuće.

Ronny Bruggeman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Unutrašnjost kuće bila je vrlo dobro održavana i čista. Sve je bilo osigurano.



Osim brojnih problema, parkiralište na imanju je bilo puno starog automobila od vlasnika. Kapija je bila razbijena. Zato parkirajte na ulici. Ulazna kapija je također bila razbijena (pa je trebalo kupiti posebnu bravu) Bazen nije bio očišćen i zelen od algi. Plinski roštilj ne radi.

itd... Danas napišite pismo pritužbe Belvilli. Za tu cijenu sve bi trebalo biti u redu.

Annemarie Fraza

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prvi dojam je dobar. Kuću je lako pronaći i nalazi se u slijepoj ulici s parkirnim mjestima na kraju. Kuća i vrt izgledaju dobro održavani. Bazen je vrlo lijep i vrlo čist, kreveti za sve. Namještaj za salone je zastario i tu i tamo istrošen, a također je prilično tvrd. Lijep veliki vrtni stol i dobro osvjetljenje. Kuća je iznutra prostrana, ali je zbog brojnih osobnih stvari prilično puna i prometna. Dekor je pomalo staromodan, ali udoban. Kreveti su uredni i dosta udobni. Ima dovoljno prostora u ormaru. Kupaonica je uredna s lijepim kišnim tušem, ali vrlo tijesna, posebno za visokog Nizozemca! Kuhinja je lijepa, dobro opremljena i ima veliki američki hladnjak. U pomoćnoj prostoriji nalazi se dodatni hladnjak, dodatno posuđe te perilica i sušilica rublja. Posuđa ima u izobilju, ali nedostaju velike čaše za piće. Dodatno posuđe u smočnici nije baš čisto.



Izvrsno mjesto kao baza za izlete u, na primjer, Montauroux, Grasse i Antibes. Veliki supermarket i pekara u blizini, manje od 10 minuta vožnje.

Bart Provost

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u slijepoj ulici u vrlo mirnoj ulici. Tek kad je vjetar malo loš, čuje se promet iz malo veće ulice u blizini.

Vrlo lako pronaći uz GPS/Waze. Uredna kuća, dobro održavana, bazen vrlo čist, svi sadržaji dostupni. Stanari tamo žive sami kada se ne iznajmljuje, što znači da s jedne strane daje dojam naseljenosti (s fotografijama i osobnim predmetima), as druge strane nije samo opremljeno apsolutnim minimumom da bi bilo isplativo, već ali ima sve udobnosti, kućanske pogodnosti itd. Bili smo tamo tijekom velike 'kanikule' (toplinskog vala) početkom srpnja 2019. i to se osjetilo na prvom katu sa spavaćim sobama. Dolje je klima, na katu je nema. U jednoj od spavaćih soba nalazi se pokretna ventilacija. Srećom, imali smo dva svoja navijača.

Recepcija je bila super prijateljska, sve je objašnjeno, odmah smo dobili pristup svoj opremi (plinski roštilj, perilica rublja, sušilica, ...), bilo nam je dopušteno nazvati za sve, mogli su biti tamo u roku od pola sata.

Odmah smo se osjećali kao kod kuće.

Thomas Hakkaart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor u Montaurouxu je prostrana s prekrasnim vrtom, lijepim, prilično velikim bazenom i imate prekrasan pogled na okolna brda. Vrlo je tiho. Nalazi se u ulici s drugim samostojećim kućama, ali obično se čuju samo ptice. Bili smo tamo 3 tjedna. Prvi tjedan bilo je lijepo vrijeme, drugi i treći tjedan vrlo toplo, s 33 i 34 stupnja. Srećom, uvijek ima hlada negdje u vrtu, samo između 16 sati. i 18:30 sati. ne neko vrijeme, samo za garažna vrata. Nažalost, u spavaćim sobama nije bilo klime, ali u dnevnoj je bila. U spavaćim sobama su bili ventilatori, što je malo pomoglo, a prozori su se također mogli sigurno ostaviti otvorenima, ali klima bi bila ljepša. Ono što nas je iznenadilo jest da su vlasnici, koji, ako je ne iznajmljuju, sami žive u kući, dolazili 2-3 puta tjedno zalijevati biljke vani i ribice u akvariju u dnevnoj sobi. Iako su bili prijateljski raspoloženi ljudi i sigurno nisu bili nametljivi, to nam se nije uvijek sviđalo.



Kuća je blizu autoceste tako da su putovanja laka. Pješice možete otići do trgovačkog centra koji je udaljen više od km. udaljenosti, gdje je dobra pekara, au blizini i nekoliko dobrih restorana koji sigurno nisu preskupi.

BRIGITTE DUMORTIER

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Nemojte rezervirati kod Belville nego izravno kod vlasnika. Belvilla vam naplaćuje u eurima da ih pretvorite u švicarske franke = što stvara troškove razmjene. to nije navedeno u opisu. Ne mogu riješiti ovaj problem ni telefonom ni e-poštom. Lijepi i dostupni vlasnici. Vrlo ugodna, funkcionalna, mirna kuća. Prekrasan bazen i funkcionalan vanjski izgled. Osjećali smo se kao kod kuće

Dirk Bastiaensen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

prekrasna okolica razna mala sela u blizini, mnogo mogućnosti za šetnje prirodom - cca 2 km. od centra sela Montauroux i na 2 km. od svih većih trgovina.Veliko jezero s ugodnim mogućnostima za kupanje i plaže udaljene 5 minuta autom. Mirna slijepa ulica s novim kućama. Nema puno posla u večernjim satima, rezidencijalno područje bez kafića i restorana. Vrlo ugodne večeri provedene na terasi kuće i bazenu.

dobar prijem, jasno objašnjenje, sve dobro održavano. Lijepi čisti bazen 28°C. prostrane spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja. Idealno i za odmor sa psom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307399

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307399.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Montauroux» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina