Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Decize

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 9 km

9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ronald Claessen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Christoph Henrich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Clara Ormeling

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Joyce Teeuwen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Stefaan Harteel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Philippe caminade

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Joke Driessen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Andries Mortier

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Aïsha Callewaert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Šarmantna kuća s prekrasnim vrtom. Smještena je vrlo mirno među poljima, idealno za opuštajući odmor. Tražili smo kuću na mirnoj lokaciji kako bismo mogli povesti psa sa sobom i u tom smislu boravak je bio 100% uspješan. Unutar kuće sve je prisutno što vam treba, iako su neki dijelovi malo zastarjeli. To svakako dodaje šarm ;-) Što se tiče čistoće, trebali su biti malo pažljiviji. U gotovo svakom kutku mogli ste pronaći prašinu i paučinu. Srećom, podovi, kuhinja, kupaonice i sl. bili su vrlo čisti. Ali ako plaćate 130 eura za troškove čišćenja, trebali biste očekivati da bude besprijekorno čisto...

Mirjam Van Der Kuij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lako dostupno, u blizini supermarketa, pekare i restorana. Vrlo mirno, zeleno okruženje. Kod ograde i ključa bili su jasno komunicirani unaprijed. U kući je bio vino kao dobrodošlica. Kuća ima sve pogodnosti, dobro je održavana, vrlo je atmosferično uređena, ima različita sjedeća mjesta unutra i vani. Posjed je prostran i ograđen s lijepim pogledom na krajolik. Vlasnik je odmah i ljubazno reagirao na "pritužbe". Kreveti su bili samo malo tvrdi za nas. Preporučljivo je imati i ogradu za stepenice i zaštitnike za utikače ako su prisutna mala djeca.

Kristel Kapel-Ponje

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep odmor, jedino je ograda oko terena potrebna zamjene. Krave su bile pored bazena i preskočile su ogradu. Jedini minus je dnevna soba, gdje se osjeća neugodan miris zbog kamina. Nije baš zdravo. Zbog toga nismo bili u toj prostoriji tijekom našeg odmora.

Bart Terryn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lako za pronaći i jasne upute. Potpuno odgovara opisu. Prekrasan, veliki i potpuno ograđeni vrt s puno stabala za hladovinu u vrućim danima (i viseći krevet!) Prostrani bazen (s plovcima) i dovoljno ležaljki i suncobrana. Prostrani smještaj s 1 otvorenom velikom spavaćom sobom (jedna polovica gornjeg kata) i 2 spavaće sobe s vratima. Ipak, uska kreveta (1,40 m). Prostrana kuhinja s bogatim sadržajima u pogledu lonaca, tava, tanjura, pribora za jelo i drugog pribora. Samo mi je bilo žao što nije bilo papra i soli. Sada sam puno toga donio, ali baš to nije. (ostavio sam kupljenu sol i papar, tako da bi to trebalo biti uredu do sada). Također, sa 2 rolne toaletnog papira ne bismo mogli izdržati tjedan dana. Srećom, u selu postoji trgovina s raznim proizvodima. Također, u selu možete pronaći pekaru i živahni restoran/kafić. Savjet: rezervirajte svoje mjesto u restoranu tijekom vikenda ako želite sjediti na terasi. Kuća se nalazi uz magistralnu cestu pa ponekad prođe automobil čak i noću (znam, kod kuće smo malo razmaženi po tom pitanju). Mislim da je bilo nešto umora pri kraju sezone: nekoliko ležaljki je bilo slomljeno, WC školjka u prizemlju je bila labava, vrata se mogla držati samo lancem. Nisu veliki problemi. Sve u svemu, imali smo vrlo dobar odmor, uz dobro vrijeme usput. I naši psi su uživali!

Bauersachs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća je bila vrlo lijepo namještena i vrlo čista. Posebno gornji kat imao je veliki učinak ugodnosti. Vrt s mnogo stabala je fantastičan i ogroman. Imate mnogo lijepih sjedećih mjesta, kako pored prekrasnog bazena tako i oko kuće. Sigurno ćemo se vratiti.

P.P. Mulder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Zadnji dio nije dobro označen. Nastavite slijedeći znakove "Le bas Rio" (D195) iz sela. Nakon znaka za naselje "Le bas Rio" (kod farme), nakon 300 metara je kuća s desne strane (prva kuća koja vam dođe). Bazena su vrlo dobro održavani. Oko kuće je vrlo puno privatnosti.

Bart Zoontjens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Za naš prvi odmor kao obitelj uživali smo u miru i ljepoti La Chantenaya. Na slikama je kuća i okolina izgledala super, ali u stvarnosti smo bili stvarno iznenađeni. Budući da smo stigli kasno, nismo mogli otići po namirnice. Dar dobrodošlice bio je vrlo dobrodošao znak pa smo bili vrlo zahvalni. Bočni i stražnji susjedi su krave s teletima i ovce s jagnjadima. Za našeg malog dječaka bilo je divno promatrati životinje. To je također pogled s bazena. U večernjim satima uživali smo pred kućom igrajući karte. Lako je primijetiti da su vlasnici kuće uložili puno brige i detalja u kuću. Na sve su mislili, od badmintonskog seta (s mrežom) do uno karata i od roštilja do tostera. Zbog toga smo ipak mogli ujutro uživati u hrskavom komadu brioša. Posteljina je bila čak još posve nova i mogli smo je izravno izvaditi iz ambalaže. Sve u svemu, čista desetka! Kada naš sin bude stariji, rado ćemo se vratiti! Ogromna livada i ljuljačke tada neće ostati neiskorištene.

Bart Zoontjens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Za naš prvi odmor kao obitelj uživali smo u miru i ljepoti La Chantenay-a. Na fotografijama kuća i okolina su izgledali super, ali u stvarnosti smo stvarno bili iznenađeni. Budući da smo kasno stigli, nismo mogli kupiti namirnice. Dar dobrodošlice bio je već dovoljno lijep gesta za koji smo bili jako zahvalni. Susjedi s bokova i stražnje strane su krave s teladima i ovce s janjcima. Za našeg malog dječaka bilo je predivno promatrati ta životinje. To je također pogled s bazena. Večernje sate smo provodili u kartanju ispred kuće. Dobro je vidjeti da su vlasnici kuće uložili puno brige i detalja u kuću. Sve je bilo predviđeno od badmintonskih rekvizita (sa mrežom) do uno igre i od roštilja do tostera. Zahvaljujući tome smo ipak mogli uživati u hrskavom komadu briochea ujutro. Posteljina je bila čak i potpuno nova i mogli smo je odmah izvaditi iz ambalaže. Sve u svemu, čista desetka!
Kada naš sin bude stariji, rado ćemo se vratiti! Ogromno pašnjak i ljuljačke neće ostati neiskorišteni.

Ludovic Dhondt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

sigurno se preporučuje! što je imanje! sve su pogodnosti dostupne, mnogo prostora za skladištenje idealno za opuštanje, za one koji vole izlete, položaj možda nije najbolji jer se nalazi na priličnoj udaljenosti od većih gradova, ali to nam nikako nije nedostajalo, bazen i vrlo veliki vrt (recimo šuma) bili su nam više nego dovoljni !!

P.A.M. Ruijssenaars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakvo prekrasno mjesto! Odlična kuća, prekrasan i velik vrt, a bazen je bio super. Početak je bio malo neredan, kodovi za ogradu i ključevi nisu nam bili dani, niti smo znali gdje se nalazi ključna kutija. Kada je to riješeno nakon nekog vremena, samo smo uživali u ovom fantastičnom mjestu. Bilo je čak i tako lijepo da gotovo nismo imali vremena za obilazak okolice. Zato ćemo se sigurno vratiti.

Bart Terryn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lako je pronaći i jasne upute.

U potpunosti odgovara opisu.

Prekrasan, veliki i potpuno ograđeni vrt s puno stabala za sjenu u vrućim danima (i visećom mrežom!)

Prostrani bazen (s plutačama) i dovoljno ležaljki i suncobrana.

Prostrani smještaj s 1 otvorenom velikom spavaćom sobom (jedna polovica gornjeg kata) i 2 sobe sa vratima. Uske krevete (1,40 m).

Prostrana kuhinja s velikim sadržajem posuđa, tava, tanjura, pribora za jelo i drugih potrepština.

Jedino mi je bilo žao što nema soli i papra. Sada sam puno toga donio, ali ne to. (ostavio sam svoju kupljenu sol i papar, pa bi to trebalo biti u redu sada).

Također, nismo mogli preživjeti tjedan s 2 rolice toaletnog papira.

Srećom, u selu postoji trgovina s bogatom ponudom.

Također u selu ima pekara i živahan restoran/kafić.

Savjet: rezervirajte svoje mjesto u restoranu za vikend ako želite sjediti na terasi.

Kuća je uz prometnicu pa ponekad prolazi auto, čak i noću (znam, kod kuće smo malo razmaženi u tom pogledu).

Mislim da je bilo malo umora kraja sezone: neke ležaljke su bile slomljene, toaletni poklopac dolje je bio labav, vrata su se mogla držati samo s lancem. Nema velikih problema.

Na kraju, imali smo vrlo dobar odmor, usput rečeno.

I naši psi su uživali!

P.P. Mulder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Posljednji dio nije bio dobro označen. Dodajte: Slijedite znakove "Le bas Rio" (D195) od sela. Nakon znaka za četvrt "Le bas Rio" (pokraj farme), kuća je 300 metara desno (prva kuća koju naiđete).

Bazen je bio vrlo dobro održavan.

Okolo kuće ima puno privatnosti.

Daphne Batelaan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mirno, lijepo i ruralno dvorište i okolina s fantastičnim bazenom! Kuća je ukusno namještena i ugodno je svježa. Tuš u prizemlju je divan. Sve je tu za bezbrižan i opuštajući odmor kakav smo se nadali.

Bauersachs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća je bila vrlo lijepo uređena i vrlo čista. Pogotovo gornji kat je imao veliki osjećaj ugode. Vrt sa mnogo stabala je fantastičan i ogroman. Imao je mnogo lijepih sjedećih mjesta, kako na lijepom bazenu, tako i oko kuće.

Definitivno se vraćamo.

Mirjam Van Der Kuij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lako dostupno, blizu trgovine, pekare i restorana. Vrlo mirno, zeleno okruženje.

Kod kapije i ključne kutije jasno su bili unaprijed komunicirani.

U kući je bila dobrodošlica u obliku vina. Kuća ima sve pogodnosti, dobro je održavana, vrlo je ukusno namještena, ima više sjedećih mjesta unutar i izvan kuće. Zemljište je prostrano i ograđeno s prekrasnim pogledom na krajolik.

Vlasnik je odgovarao odmah i ljubazno na "pritužbe".

Kreveti su samo bili malo tvrdi za nas.

Preporučene su i zaštitne rešetke za stepenice i utičnice ako ima malo djece.

Kristel Kapel-Ponje

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep odmor, samo je ograda oko imanja potrebna zamjene. Krave su bile pored bazena i preskočile su je. Jedina mana je dnevna soba, gdje se zbog kamina širi neugodan miris. Nije baš zdravo. Zato nismo bili u toj sobi za vrijeme odmora.

Aïsha Callewaert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Šarmantna kuća za odmor s predivnim vrtom. Smještena je vrlo mirno među poljima, idealna za opuštajući odmor. Tražili smo kuću koja je mirno smještena tako da naš pas može biti s nama, i na tom polju boravak je bio 100% uspješan.

Unutar kuće sve je što vam treba, iako je nešto stvari zastarjelo. To svakako pridonosi šarmu ;-)

Mogli su biti malo pažljiviji s čistoćom. Gotovo u svakom kutku pronašli smo prašinu i paučinu. Srećom, podovi, kuhinja i kupaonice bili su vrlo čisti. Ali ako platite 130 eura za troškove čišćenja, moglo bi biti besprijekorno čisto...

John Filippini

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s lijepim velikim bazenom i velikim vrtom, mi i naš pas osjećali smo se vrlo dobrodošli. Bilo je nekoliko malih problema s bazenom, koji su odmah riješeni od strane ljubaznog vrtlara.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 307454

Posljednje ažuriranje: 09.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307454.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Decize» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat