Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Draguignan

maks.  4   Gosta/Gostiju
135m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
135m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 33 km

33 km

Centar grada/mjesta 3.6 km

3.6 km

Zračna luka 90 km Aéroport Nice Côte d'Azur

90 km

Izlaz s autoceste 19.3 km Le Muy

19.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


169 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Herr Jäckel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Maud Souren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Gerrit Hopster

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio super. Idilično i točno zbog toga smo odabrali ovu lokaciju. Doček je bio srdačan i ugodan, čak je bocu hladnog ružičastog vina bila spremna za nas (pun pogodak). Okolina je divna i opuštajuća. Predivna priroda, ali i more je blizu. Kuća je sama po sebi divno mirna i ugodno svježa unutra. Svi sadržaji su na raspolaganju kako bi se potpuno opustili i odmah se osjećate dobrodošli. Stvarno smo uživali i zaista preporučujemo.

Jeroen Voorham

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Nakon dugog puta s dvoje male djece srdačno smo dočekani od našeg lokalnog kontakta i dobili smo finu bocu ružičastog vina. Prethodno smo već imali telefonski kontakt s vlasnicom, što je bilo vrlo ugodno i osobno. Naš boravak je bio apsolutno fantastičan. Za nas mladu obitelj, kuća je bila savršena i opremljena svim pogodnostima: velikim trampolinom, prelijepim bazenom s sigurnosnom ogradom, praktičnom vanjskom kuhinjom s hladnjakom, stolnim tenisom, roštiljem i velikim vrtom s mnogo ugodnih kutaka za sjedenje. Kuća je bila točno uređena po našem ukusu, pa smo se odmah osjećali kao kod kuće. Potpuno smo se opustili tijekom našeg odmora i definitivno planiramo ponovno doći u ovu divnu kuću.

Edwin Wammes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ova kuća je fantastična. Imovina s više 'slojeva'. Na jednoj od njih kuća, autentična i s ugodnom terasom, a pored nje još jedna druga loungeterasa. Na drugom sloju super bazen, jednostavno sjajno. I tu i tamo još dodatno sjedalo na jednom od slojeva. Oh da, i vrtna s olovkom. Za mrgude; kuća nudi potpunu privatnost, ali nalazi se na malom, ali i dalje prometnom puteljku. I gotovo da nema signala za mobilni telefon i Wifi je kao da je iz 1990-ih. Možda smo razmaženi u Nizozemskoj :-). Ali općenito; izvrsno !!! (i vrlo prijateljska i korisna nizozemska vlasnica također!)

rochtus

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Šarmantna kuća - veliki bazen - kuhinja je potpuno opremljena - kreveti su u redu - Draguignan nije ugodan grad. Kuća je prilično tamna i ustajala! Kuća bi mogla koristiti temeljito čišćenje!

Lars Schumacher

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Bez problema smo došli s srdačnim dočekom. Sve nam je pokazano i odgovoreno na naša pitanja. Detaljna dokumentacija o tehničkim uređajima dostupna je na više jezika. Bila bi lijepa njemačka dokumentacija. Smještaj odgovara opisu kuće i našim očekivanjima. U budućnosti bi trebalo paziti da drva koja su bila spremna za vatru ne ostaju u kaminu. Miris vatre ostaje u kući. Nakon uklanjanja bilo je bolje. Bili smo pozitivno iznenađeni lijepim sjedećim mjestom na terasi na prvom katu s kišobranom. Bazenu nije ništa nedostajalo i bilo je dovoljno ležaljki i kišobrana. Da je kućica uz bazen opremljena hladnjakom i malo više održavana, poboljšala bi cjelokupni dojam. Weber roštilj se rado koristio.

Gerrit Hopster

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio super. Idilično i točno zbog čega smo odabrali ovo mjesto. Primi su bili srdačni i lijepi, čak je bio spreman i hladan ružičasti (pun pogodak). Okolina je predivna i opuštajuća. Prekrasna priroda, ali i more je blizu.

Sama kuća je predivno mirna i ugodno hladna iznutra. Svi sadržaji su dostupni kako biste se potpuno opustili i osjećali se dobrodošlo. Stvarno smo uživali i definitivno preporučujemo.

Jeroen Voorham

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Nakon dugog putovanja s dvoje malene djece, srdačno smo dočekani od našeg lokalnog kontakt osobe i finu bocu roze vina. Prethodno smo već imali telefonski kontakt s vlasnicom, vrlo ugodno i osobno.

Naš boravak je bio fantastičan. Za nas kao mladu obitelj, kuća je bila savršena i opremljena sa svim potrepštinama: veliki trampolin, lijep bazen sa sigurnom ogradom i praktičnom vanjskom kuhinjom s hladnjakom, stolni tenis, roštilj, i veliko dvorište s mnogo ugodnih kutaka za sjedenje. Kuća je bila uređena točno u našem stilu, tako da smo se odmah osjećali kao kod kuće.

Potpuno smo se opustili tijekom našeg odmora i definitivno planiramo se vratiti u ovu predivnu kuću.

Andreas Moritz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća s povijesnim šarmom - ljubitelji starih kuća će se ovdje osjećati dobro. Lijep, veliki bazen. Simpatična iznajmljivačica - bez problema, brza komunikacija putem WhatsApp-a. Kratke vožnje do Draguignana i prekrasnih susjednih sela. Vratit ćemo se!

Luuk Rietveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak. Divna kuća, divan vrt, sjajan bazen. Lokacija je centralna: blizu plaže, lijepih sela i tržnica u blizini i lijepih šuma za šetnju. Kuća je karakteristična i atmosferična i opremljena je mnogim pogodnostima. Sigurno ćemo se vratiti.

Lars Schumacher

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Bez problema dolazak uz srdačnu dobrodošlicu. Pokazano nam je sve i odgovoreno na naša pitanja. Detaljna tehnička dokumentacija dostupna je na više jezika. Bilo bi lijepo imati i njemačku dokumentaciju. Smještaj odgovara opisu kuće i našim očekivanjima. U budućnosti bi trebalo paziti da se drva koja su već bila u vatri više ne skladište u kaminu. Miris logorske vatre ostaje u kući. Nakon što je sve uklonjeno, postalo je bolje.

Pozitivno smo iznenađeni lijepim sjedalima na terasi s kišobranom na prvom katu. Bazenu ništa nije nedostajalo i bilo je dovoljno ležaljki i kišobrana. Da bazenska kućica ima hladnjak i malo više održavanja, to bi poboljšalo cjelokupan dojam. Weber roštilj se rado koristio.

P.J. Van De Nobelen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u kući i atmosferi, vrtu s voćkama, ukusnim smokvama i naravno, velikom bazenu za osvježenje. Okolina je također prekrasna, od Tourtoura do Sainte-Maxime i od Gordes-a i ostalih sela u Luberonu, iako najkraći put od Draguignana do Castellane preko uskih planinskih puteva nije baš preporučljiv. U kući je sve obilno i dovoljno prisutno, od sofa, stolova i stolica do posuđa, ali s lijepim vremenom zapravo gotovo ne provodimo vrijeme unutra. Imali smo cijelu torbu s knjigama sa sobom i jedva smo primijetili loš prijem interneta i 4G! Zapravo, to vam nije potrebno na odmoru. Ukratko, proveli smo prekrasan i ugodan odmor u prekrasnoj, ugodnoj i šarmantnoj kući s njezinim tipičnim plavim žaluzinama za Provanco.

Edwin Wammes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ova kuća je fantastična. Parcela s više 'slojeva'. Na jednom od njih nalazi se kuća, autentična i s ugodnom terasom, a pored nje još i druga terasa za odmaranje. Na drugom sloju je super bazen, jednostavno fantastično. I tu i tamo još dodatna sjedeća mjesta na jednom od slojeva. Oh da, tu je i vrt maslinika. Za prigovaratelje; kuća pruža potpunu privatnost, ali nalazi se uz malu, ali prometnu cestu. Također ima vrlo slab signal mobitela i WiFi je, da se kaže, iz 1990. Možda smo verwend u NL :-). Ali sve ukupno; izvrsno !!! (i vrlo prijateljska i korisna nizozemska vlasnica također!)

Luuk Rietveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Imali smo divno vrijeme u fantastičnoj kući s predivnim bazenom. Čak je i s vrućinom bilo ugodno. To je izvrstan temelj za (kratke) šetnje, posjet tržnicama i čak jedan dan na plaži.

rochtus

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Šarmantna kuća - veliki bazen - kuhinja je potpuno opremljena - kreveti su dobri - Draguignan nije ugodan grad

Prilično mračna, zagušljiva kuća!

Kuća treba temeljito pospremanje / čišćenje!

Linda Roodhuyzen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća. Prekrasna lokacija, vrlo privatna, ali u blizini svih potrebnih stvari. Kuća je smještena uz brdo, ima puno prostora oko nje i opremljena je svim potrepštinama. Udobno, lijepo uređen vrt sprijeda i straga s prekrasnim maslinicima. Iznad terase i velikog vrta ispred lijepa kuhinja, predivan čisti bazen s ogradom oko njega. Za nas je ovo bio vrhunski odmor i svakako preporučljivo.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršen (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo radije bili kod kuće uz bazen (gdje je inače čekao ukusni rose iz Provencea hvala ljubaznoj vlasnici) ili opušteni u hamaku, igrajući stolni tenis i sve ostalo. U kuhinji također ima sve što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brine o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila stvarno naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće uz bazen (gdje je inače bio hladan, ukusan roze iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštanju u visećoj mreži, igranju stolnog tenisa i tako dalje - o svemu je misljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine. Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine se za kuću.

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Pogledali smo mnoge lijepe lokacije, sela i gradiće, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako sretni kod kuće pored bazena (gdje je prekrasno roze vino iz Provanse već bilo hladno zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igrali stolni tenis i tako dalje, sve je razmišljeno. Kuhinja također sadrži sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine.

Još jedna pozitivna stvar: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je primila i brine za kuću je izvanredna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio zaista naš savršen (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića te je plaža udaljena samo 40 minuta vožnje, ali podjednako rado smo bili kod kuće pored bazena (gdje je inače za nas već bila ohlađena ukusna roze iz Provanse, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ležaljci, igrali između ostalog ping-pong - na sve je mislio. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, definitivno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja vrši prijem i brine se o kući je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (odmorišna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je usput bila divna ružičasta vina iz Provanse, hvala draga vlasnica) ili u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa i tako dalje, sve je pažljivo osmišljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine.

Također, svakako plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine se za kuću.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo voljeli biti kod kuće pored bazena (gdje je, usput, bila divna rose iz Provanse već hladna za nas zahvaljujući dragim vlasnicima) ili u udobnoj hamaku, igranje stolnog tenisa, sve je to svejedno osmišljeno. U kuhinji je također sve što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, jedna dodatna pogodnost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja je održava i prihvaća kuću je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali još uvijek smo radije bili kod kuće pored bazena (u kojem je, usput rečeno, bio divan provansalski rose hladan, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u hammocku, igrajući stolni tenis, može se sve zamisliti. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.️

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja je dočekuje i brine o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (odmorišna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo mnoge prekrasne lokacije, sela i gradiće, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće uz bazen (gdje je inače već bio hladan ukusni šareni rosé iz Provencea zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ljuljački, igranju stolnog tenisa i sl. Na sve je misljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.

Također, veliki plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brine se o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno naša savršena (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje nas tamo stajala ukusna ruža iz Provansa hvala ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, stolnom tenisu, ni na što nisu zaboravili. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.

Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnika i dame koja nas dočekuje i skrbi o kući!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio stvarno naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako rado smo uživali kod kuće uz bazen (gdje je, usput, zbog ljubazne vlasnice već čekalo hladno rosé vino iz Provanse) ili u ljuljačci, igranju stolnog tenisa - na sve je mislio. U kuhinji je također sve prisutno što trebate. Svakako se vraćamo sljedeće godine. ️

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice te osobe koja obavlja prijem i brigu o kući je vrhunska!

Maud

P.J. Van De Nobelen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo u kući i atmosferi, vrtu s voćkama, ukusnim smokvama i naravno velikom bazenu za osvježenje. Okolica je također prekrasna, od Tourtora do Sainte-Maximea i od Gordea i ostalih sela u Luberonu, iako skraćeni put od Draguignana do Castellanea kroz uske planinske ceste nije baš preporučljiv. U kući je sve opsežno i dovoljno prisutno, od kauča, stolova i stolica do kuhinjskih pribora, ali s lijepim vremenom zapravo uopće ne provodimo vrijeme unutar kuće. Imali smo torbu s knjigama sa sobom i jedva smo primijetili loš prijem interneta i 4G mrežu! Zapravo vam to nije potrebno na odmoru. Ukratko, imali smo divan i lijep odmor u lijepoj, ugodnoj i šarmantnoj kući s njezinim tipičnim plavim žaluzinama za Provansu.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je doista naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali isto bi radije bili kod kuće uz bazen (gdje je inače hladan ružičasti iz Provansa već bio spreman za nas zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opušteni u visećoj mreži, igrajući stolni tenis i tako dalje - sve je mislio. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas dočekuje i vodi brigu o kući je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali radije smo boravili kod kuće uz bazen (gdje je predivan provansalski rosé već bio hladan za nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u hrvački, viseći u mreži, igranje stolnog tenisa, što god se može zamisliti. U kuhinji je također sve što je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također je odličan plus: komunikacija između nas i vlasnika i gđe koja nas dočekuje i skrbi za kuću je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali isto tako radije smo ostajali kod kuće pored bazena (gdje je predivni Provansalni rosé već bio za nas ohlađen, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštanje u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa, pa na sve je mislio. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i dame koja se brine o dočeku i održavanju kuće je sjajna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje se nalazio ukusan ružičasti iz Provanse, hvala dragoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa, sve je uzeto u obzir. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.

Također, sigurno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nam je dočekala i brine se za kuću, je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila zaista naša savršena (odmorska) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo sretni bili kod kuće pored bazena (gdje je inače hladno čeka za nas divan rose iz provence zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u uživanju u ljuljački , stolnom tenisu, sve se tiče svega je mislio. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine.️

Također, značajna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja je zadužena za recepciju i brigu o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

To je bio zaista naš savršeni (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo radije bili kod kuće pored bazena (u kojem je, usput rečeno, bio divan roze iz Provanse, hvala ljubaznoj vlasnici) ili u uživanju u visećoj mreži, igranju stolnog tenisa, razmišljanju o svemu. U kuhinji je sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.

Također je plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brine o kući, je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (odmor) kuća! Do sada još nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali uživali smo jednako kod kuće uz bazen (gdje je prekrasni ružičasti iz Provencea bio hladan za nas zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igranju stonog tenisa i svega ostalog što dolazi u obzir. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine.

Također je pozitivno: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja vodi doček i brine se o kući je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali smo radije uživali kod kuće pored bazena (gdje je divno rashlađeno rose iz Provanse već čekalo zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ljuljački, igranju stolnog tenisa i što god možete zamisliti. U kuhinji također imate sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Još jedna velika prednost: komunikacija između nas i vlasnika, kao i gospođe koja nas je dočekala i brine se za kuću, je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo mnoge lijepe lokacije, selo i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako uživamo kod kuće na bazenu (gdje je inače bio prekrasan ružičasti roze iz Provanse hladan i čekao nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u uživanju u ležaljci , igranju stolnog tenisa, što god vam padne na pamet, sve je osmišljeno. Kuhinja također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine o kući!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo radije bili kod kuće u bazenu (gdje je usput bila divna rose vino iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ležaljci, igrali stolni tenis, itd., na sve je mislimo. U kuhinji je također sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo iduće godine. Također veliki plus je komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja se brine za prijem i kuću.

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće pored bazena (gdje je prekrasno rose vino iz Provanse već bilo hladno za nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa i sve ostalo. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurni smo da ćemo se iduće godine vratiti.️

Još jedan plus je komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući, sve je sjajno!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradića i plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo se voljeli opuštati kod kuće pored bazena (gdje je inače bio predivan roze iz Provanse već ohlađen, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili se opustiti u visećoj mreži, igrati stolni tenis - sve je zamišljeno. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine. Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja obavlja prijem i brine o kući - vrhunski! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo puno prekrasnih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali smo isto tako rado bili kod kuće pored bazena (gdje je već čekao ukusan rose iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igrali ping-pong i sve što vam padne na pamet. U kuhinji je također sve potrebno. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Još jedna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas dočekuje i brine se o kući, je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo voljeli biti kod kuće pored bazena (gdje smo imali i prekrasno hladno roze iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ugodnoj visećoj mreži, igrati ping-pong i tako dalje, sve je osmišljeno. U kuhinji je također sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja vrši check-in i brine se o kući, je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što ti treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako rado bili kod kuće pored bazena (gdje je izvrsno hladno stajala predivna rozé iz Provencea, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ljuljački, stolnom tenisu i sve je jako dobro promišljeno. U kuhinji također ima sve što ti treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.

Također, zasigurno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brine se o kući je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila zaista naša savršena kuća (za odmor)! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali isto tako bismo radije bili kod kuće uz bazen (gdje je inače hladno čekaona roze vina iz Provanse, zahvaljujući dragoj vlasnici) ili u uživanju u visećoj mreži, igranju stolnog tenisa i sve vam je na raspolaganju. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine. 👍

Također, definitivno plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja nas dočekuje i održava kuću, je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

To je stvarno naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali isto tako bismo rado bili kod kuće uz bazen (koji je bio opskrbljen predivnim rozeom iz Provanse, hvala ljubaznoj vlasnici) ili se opustili u visećoj mreži, igrali stolni tenis, sve je na umu. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine o kući. Izvrsno!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je, usput rečeno, bila hladna izvrsna roza iz Provanse, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u hammocku, igrajući stolni tenis itd. Sve je promišljeno. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine. ☀️

Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine o kući!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako sretni kod kuće pored bazena (gdje se, usput rečeno, hladila ukusna ružičasta vina iz Provanse, zahvaljujući draga vlasnica) ili u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa i svega ostalog. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine. Također plus je komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući - sve je vrhunski!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršen (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako rado kod kuće pored bazena (gdje je inače bio hladan i ukusan Provansalac rosé, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igrajući stolni tenis, ime, samo ime je uzeto u obzir. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.

Još jedna pozitivna stvar: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brinula se za kuću, vrhunski je!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio zaista naš savršen (odmor) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo voljeli biti kod kuće pored bazena (gdje nas je ljubazna vlasnica već čekala s ukusnim roseom iz Provanse), ili uživati u ljuljački, igrati stolni tenis, sve je osmišljeno. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedan plus: komunikacija između nas, vlasnice, kao i gospođe koja nam je dočekala i brine se o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnoge lijepe lokacije, sela i gradiće, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće uz bazen (gdje je imala predivan roze iz Provanse već ohlađen, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštajući se u visećoj mreži, igrajući stolni tenis, svašta smo radili, sve je pažljivo osmišljeno. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.️

Također veliki plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas je dočekala i brinula se za kuću, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista naša savršena (odmorišna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je, usput rečeno, bila hladna vanjska vrsta vrhunskog ružičastog vina zahvaljujući dragim vlasnicima) ili opuštanje u visećoj mreži, stolni tenis, što god vam padne na pamet, na sve se mislilo. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, veliki plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brine se za kuću, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako bi rado ostali kod kuće uz bazen (gdje je, usput rečeno, predivni Provansalac rose već bio hladan zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštanje u hammocku, igranje stolnog tenisa, samo imajte na umu sve! U kuhinji također imate sve što vam treba. Opet ćemo se sigurno vratiti iduće godine. Također veliki plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine o kući, je vrhunski! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio zaista naš savršeni (odmor) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali podjednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je, usput rečeno, lijepo rashlađeno rose vino iz Provencea zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ljuljački, igranju stolnog tenisa, što god da vam padne na pamet, sve je dostupno. U kuhinji je također sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također, definitivno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je primila i brine se o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sad nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno prekrasnih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo se rado opuštali kod kuće uz bazen (gdje je, uzgred rečeno, bio hladan i ukusan ružičasti iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili uživali u visećoj mreži, igrajući stolni tenis, i tako dalje, sve je uzeto u obzir. U kuhinji također imate sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako voljni ostati kod kuće uz bazen (gdje je inače bio predivan rosé iz Provanse koji je bio ohlađen zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ljuljački, igranje stolnog tenisa i svega toga. Sve je pažljivo osmišljeno. U kuhinji također imate sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i koja brine o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršen (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje. Ipak, radije smo bili kod kuće pored bazena (gdje je sjajan provansalski ružičasti već bio ohlađen za nas, zahvaljujući dragoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igrali stolni tenis i svega ostalog što nam padne na pamet. U kuhinji također imate sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine.

Također, veliki plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući.

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali mi smo jednako rado bili kod kuće u bazenu (gdje je predivan rosé iz Provanse već bio ohlađen zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opušteni u visećoj mreži, igrali stolni tenis i tako dalje. Na sve je mislimo. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Također, sigurno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući, je sjajna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

To je stvarno naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako nam je bilo lijepo kod kuće pored bazena (gdje je inače bio divan rose iz Provanse hladan za nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštanje u hammock-u, igranje stolnog tenisa, sve je bilo misli. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine.️

Isto tako, jedna dodatna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja se brine o dočeku i održavanju kuće je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio zaista naš savršen (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretno bili kod kuće pored bazena (gdje inače imamo hladnu ružičastu iz Provanse, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u uživajući u ljuljački, igrajući stolni tenis, što već radimo. U kuhinji također imate sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Također, definitivno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s damom koja obavlja prijem i brine se za kuću, je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako sretni kod kuće uz bazen (gdje je inače bio hladan i ukusan rosé iz Provanse, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa i tako dalje - na sve je misljeno. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, definitivno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine se za kuću je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je inače bio hladan i ukusan Provansal ružičasti zahvaljujući draga vlasnica) ili u uživanju u visećoj mreži, igranju stolnog tenisa i tako dalje - sve je tu. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno se vraćamo iduće godine. :)

Još jedan plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i dame koja nas je dočekala i brine se o kući - sve je vrhunski!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bio naš savršeni (odmor) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo puno lijepih mjesta, sela i gradova te je plaža samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće pored bazena (gdje je inače čekao ukusni roze iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili uživali u ležaljci, igranju stolnog tenisa itd. Sve je dobro osmišljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i gospođe koja nas je dočekala i brine se o kući, je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako sretni kod kuće pored bazena (gdje je već bio hladni rosé iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igrajući ping-pong i svašta nešto. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine. 🙂

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas dočekuje i brine o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je divno hladno rosé iz Provanse već bio spreman za nas, zahvaljujući dragim vlasnicima) ili u ljuljački, igranju stolnog tenisa, ukratko, sve je bilo zamišljeno. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, jedan plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući, je izvrsna!

Maud

Edwin Wammes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ova kuća je fantastična. Parcela s više "slojeva". Na jednom od njih je kuća, autentična i s ugodnom terasom, a pored nje i druga terasa za opuštanje. Na drugom sloju se nalazi super bazen, jednostavno sjajno. I tu i tamo ima i dodatnog sjedećeg mjesta na jednom od slojeva. Oh da, tu je i vrt maslina. Za zlobnike; kuća nudi potpunu privatnost, ali nalazi se na maloj, ali prometnoj cestici. Ima malo do signala mobitela i čak ni Wi-Fi, da kaže

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće uz bazen (gdje je inače bio hladan i ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštajući se u visećoj mreži, igrajući stolni tenis, imalo se o svemu misli. U kuhinji je također sve prisutno što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine. Također veliki plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas je dočekala i brine se o kući, je izvrsna!
Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista naša savršena (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo puno prekrasnih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće pored bazena (gdje je inače bio hladni rosé iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u hammocku, igrajući stolni tenis, sve je pažljivo osmišljeno. U kuhinji također imate sve što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedna pogodnost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja se brine o dolasku i održavanju kuće, je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio zaista naš savršeni (odmor)dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće uz bazen (gdje je ukusni provansalski rose već bio ohlađen za nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igranju stolnog tenisa - na sve je misljeno. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedna velika prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nam dočekuje i održava kuću, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetnikovac) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće pored bazena (gdje je za nas hladno stajala ukusna bijela roze iz Provanse zahvaljujući dragim vlasnicama) ili u ljuljački, igrati stolni tenis i tako dalje, sve je bilo osmišljeno. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i dame koja nas je dočekala i brinula se o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista naša savršena (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće uz bazen (gdje je inače bio predivan rosé iz Provanse koji je bio ohlađen zahvaljujući dragim vlasnicama) ili u uživanju na ljuljački, igranju ping-ponga, sve je osmišljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine. Također je plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine o kući, je izvrsna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće pored bazena (gdje je, usput rečeno, blagdanski rosé iz Provanse bio već hladan zahvaljujući ljubaznoj vlasnici), ili u ljuljački, igranjem stolnog tenisa, sve je osmišljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Također, definitivno plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući.

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila zaista naša savršena (odmorište) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako rado kod kuće pored bazena (gdje je, usput rečeno, bio divan roze iz Provanse koji nam je bio hladan zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opušteni u ležaljci, igrate stolni tenis, zasad nešto. U kuhinji su također prisutne sve potrebne stvari. Sigurno se vraćamo iduće godine. Također veliki plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brinula se o kući je odlična! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno naša savršena (odmožad) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali kod kuće pored bazena (gdje je inače bio hladni roze iz pokrajine, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili uživali u ljuljaški, igrali pinpong i tako dalje, na sve je misljeno. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također, definitivno plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja dočekuje i brine se za kuću, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio zaista naš savršeni (odmor) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali rado smo bili kod kuće uz bazen (gdje je hladan roze iz Provansa već bio spreman zahvaljujući dragom vlasniku) ili u uživanju na ležaljkama, pingpong i tako dalje. Mislio se na sve. Također je sve prisutno u kuhinji što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Još jedna pozitivna točka: komunikacija između nas i vlasnika, kao i s damom koja dočekuje i brine se o kući, je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršen (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradića, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo uživali i kod kuće pored bazena (gdje je inače bio hladni ružičasti roze iz Provanse zahvaljujući ljubaznoj vlasnici), ili opuštanju u visećoj mreži, ping pongu, možete zamisliti. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine.️

Još jedna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i sa gospođom koja nas dočekuje i brine se o kući je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali uživali smo kod kuće u bazenu (gdje nas je čekao divni rosé iz Provanse zahvaljujući dragoj vlasnici) ili u ljuljačci, igrali stolni tenis itd. na sve je mislio. U kuhinji ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.️

Također, još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas dočekuje i brine se za kuću, je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bio naš savršen kuća za odmor! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bilo nam je jednako lijepo kod kuće na bazenu (gdje je inače bio ukusni ružičasti vino iz Provanse hvala ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, stolnom tenisu i tako dalje - na sve su mislili. U kuhinji je također sve što vam treba prisutno. Definitivno se vraćamo slijedeće godine. Također veliki plus je komunikacija između nas i vlasnice ali i žene koja se brine o prijemu i održavanju kuće je odlična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bio naš savršeni (odmorišni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali mi smo radije na bazenu kod kuće (gdje je inače ukusni rosé iz Provanse bio ohlađen za nas zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštanju u visećoj mreži, igranju stolnog tenisa, itd. Sve se mislilo. U kuhinji je također sve što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine. Još jedna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja nas je dočekala i brine se o kući, je sjajna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila zaista naša savršena kuća za odmor! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo se rado opuštali kod kuće uz bazen (gdje smo zahvaljujući draga vlasnica imali hladni ružičasti iz Provencea), ili u hangarima, igranju stolnog tenisa i tako dalje - sve je uključeno. Kuhinja ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i dame koja vrši prijem i brine o kući je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli ništa bolje. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je također samo 40 minuta vožnje, ali smo se jednako voljeli opuštati kod kuće uz bazen (gdje je, usput, bio ukusan Rose iz Provanse hladan za nas zahvaljujući dragom vlasniku) ili u visećoj mreži, igrati stolni tenis, itd. Na sve je mislima. U kuhinji su također sve potrebne stvari. Svakako se vraćamo iduće godine. ️

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i s gospođom koja nam je dočekala i brine se za kuću, sjajna je!

Maud

Andreas Moritz

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća s povijesnom notom - oni koji vole stare kuće ovdje će se osjećati ugodno. Lijep, veliki bazen. Lijepa vlasnica - bez problema, brza komunikacija putem WhatsApp-a. Kratki vožnje do Draguignana i lijepih okolnih sela. Vratit ćemo se!

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Posjetili smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali smo se jednako rado opuštali kod kuće pored bazena (gdje je inače bio hladan preljev iz Provanse zahvaljujući dragim vlasnicima) ili se ugodno smjestili u visećoj mreži, igrali stolni tenis, sve je mislilo na sve. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurni smo da ćemo se iduće godine vratiti. Također, plus bod: komunikacija između nas i vlasnika te dame koja nas je dočekala i brine se za kuću je vrhunska! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (odmor) kuća! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako veseli da odmorimo kod kuće kraj bazena (gdje se nalazio divan rosé iz Provence, koji nam je ljubazna vlasnica već hladila) ili da se opustimo u visećoj mreži, igramo stolni tenis - ništa nije zaboravljeno. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurni smo da ćemo se vratiti iduće godine. Također, komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja se brine o dočeku i održavanju kuće je izvrsna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali voljeli smo ostati kod kuće uz bazen (gdje je, usput rečeno, bio hladan ružičasti iz Provanse zahvaljujući dragim vlasnicima) ili u uživanju u visećoj mreži, stolnom tenisu i slično. Sve je pažljivo osmišljeno. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine. Također, veliki plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i gospođe koja nam je upravljala kućom, je sjajna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Dosad nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je također na samo 40 minuta vožnje, ali bilo nam je jednako ugodno kod kuće pored bazena (gdje je inače stajala ukusna Provansalna ružičasta vina hvala dragim vlasnicima) ili ležati u hamaku, igrati stolni tenis ili što god vas padne na pamet. U kuhinji je također sve prisutno što vam treba. Sigurno se vraćamo sljedeće godine. Također, veliki plus: komunikacija između nas i vlasnika te gospođe koja obavlja prijem gostiju i brine za kuću je sjajna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno prekrasnih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali mi smo se radije opuštali kod kuće uz bazen (gdje je ukusni Provansa rose već bio hladan, zahvaljujući lijepoj vlasnici) ili u ležaljci, igrali stolni tenis i sve ostalo što nam je palo na pamet. U kuhinji također imate sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine. Također, definitivno plus je komunikacija između nas i vlasnika kuće te i gospođe koja nas je dočekala i brine se o kući.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš savršen (odmorišni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali rado smo ostajali kod kuće na bazenu (gdje je bio ukusni rose iz Provencea, hvala lijepa vlasnici) ili opuštanju u hamaku, stolnom tenisu, ukratko, sve je pažljivo osmišljeno. U kuhinji također imate sve što vam treba. Svakako ćemo se vratiti iduće godine. Također plus: komunikacija između nas i vlasnika, i gospođe koja nas je dočekala i brinula se o kući, je izvrsna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila zaista naša savršena (odmorišna) kuća! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali voljeli smo ostati kod kuće uz bazen (gdje je, usput rečeno, bio nevjerojatni roze od Provencea koji je bio ohlađen zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u ugodnoj visećoj mreži, igrajući stolni tenis, itd. Sve je bilo uključeno u sve. U kuhinji je također sve što vam treba. Svakako se vraćamo sljedeće godine. Također je vrlo pozitivno to što je komunikacija između nas i vlasnika kao i gospođe koja vam jamči ugodan boravak i brine se za kuću fantastična!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bio naš savršeni (godišnji) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo rado bili kod kuće uz bazen (gdje je usput bio ukusni rosé iz provençe koji je bio rashlađen za nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici), ili ležerno u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa, itd., na sve je mislilo. U kuhinji je također sve što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Još jedna dobra stvar: komunikacija između nas i vlasnice, kao i dame koja nas je dočekala i brine se o kući, je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako rado kod kuće uz bazen (gdje je, usput, divan provansalski rosé već čekao na nas zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igrajući stolni tenis i tako dalje; sve je uzeto u obzir. U kuhinji je također sve što vam treba. Sigurni smo da ćemo se vratiti sljedeće godine. Također je veliki plus: komunikacija između nas i vlasnika i dame koja nas je dočekala i brine se za kuću je izvrsna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista bio naš savršeni (odmor)dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako sretni kod kuće pored bazena (gdje smo dobili prekrasni roze iz Provanse od ljubazne vlasnice) ili u visećoj mreži, igranje stolnog tenisa i svega ostalog. U kuhinji imate sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine. ️

Još jedna prednost: komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja se brine o dočeku i održavanju kuće je vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bio naš savršeni (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali mi smo rado ostajali kod kuće pored bazena (gde je bila poslužena vrhunska ružičasta vina Provanse, hvala ljubaznoj vlasnici) ili visili u visećoj mreži, igrali stolni tenis - sve je razmišljeno. Kuhinja ima sve što vam treba. Zasigurno ćemo se vratiti iduće godine. Također, plus je odlična komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je dočekala i brinula se o kući.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (odmorišna) kuća! Dosad nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo mnoge lijepe lokacije, sela i gradiće te plaža je samo 40 minuta vožnje, ali uvijek smo rado bili kod kuće uz bazen (gdje je zapravo već stajalo ukusno Provansalno vino) ili u visećoj mreži, igranje Ping Ponga, itd. Sve je unaprijed misljeno. Kuhinja je također potpuno opremljena onim što vam je potrebno. Sigurni smo da ćemo se iduće godine vratiti. Još jedna prednost je odlična komunikacija između nas i vlasnika, kao i gospođe koja nas dočekuje i brine se za kuću. Maud.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je samo 40 minuta vožnje, ali bili smo jednako sretni da smo kod kuće pored bazena (na kojem se nalazila predivna ružičasta boja iz Provanse, hvala ljubaznoj vlasnici) ili u visećoj mreži, igranju stola za stoni tenis itd. Na sve je mislio. U kuhinji također ima sve što vam treba. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Također, veliki plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i gospođe koja nas dočekuje i brine se za kuću, je izvrsna!

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetna) kuća! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali voljeli smo biti kod kuće uz bazen (gdje je predivni rosé iz Provanse već bio hladan za nas, zahvaljujući ljubaznoj vlasnici) ili opuštanje u ležaljci, igra stolni tenis, što god. U kuhinji je također sve prisutno što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti iduće godine. Također, komunikacija između nas i vlasnice, kao i s gospođom koja nas je primila i brinula se za kuću je izvrsna! Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno naš idealan (ljetni) dom! Do sada nismo pronašli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam je potrebno. Vidjeli smo mnogo lijepih mjesta, sela i gradova, a i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali smo se rado opuštali kod kuće pored bazena (gdje je inače bio ukusan Provanse ružičasti već ohlađen za nas zahvaljujući dragoj vlasnici) ili u ležaljki, igrajući stolni tenis i tako dalje - sve je pažljivo promišljeno. U kuhinji je sve što trebate također prisutno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine. Također, plus je komunikacija između nas i vlasnice, kao i gospođe koja dočekuje i održava kuću je izvrsna!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je bila naša savršena (ljetovališna) kuća! Do sada nismo našli bolje mjesto. Kuća ima sve što vam treba. Vidjeli smo puno lijepih mjesta, sela i gradova i plaža je samo 40 minuta vožnje, ali radije smo ostajali kod kuće u bazenu (gdje je imala prekrasnog rozea iz Provanse za nas) ili opuštali u ležaljci, igrali stolni tenis - mislim sve je mislim uzeto u obzir. U kuhinji ima sve što vam treba. Svakako se vraćamo sljedeće godine.️

Još jedan plus: komunikacija između nas i vlasnice, kao i dame koja nas je dočekala i brinula se o kući je bila vrhunska!

Maud

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Lars Schumacher

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Jednostavan pristup uz toplu dobrodošlicu. Sve nam je pokazano i odgovoreno na naša pitanja. Detaljna dokumentacija tehničkih uređaja dostupna je na nekoliko jezika. Njemačka dokumentacija bi bila dobra. Smještaj je odgovarao opisu kuće i našoj mašti. Ubuduće treba paziti da se cjepanice koje su bile spremne u vatri ne spremaju u kamin. Miris logorske vatre ostaje u kući. Nakon zbrinjavanja postalo je bolje.

Bili smo ugodno iznenađeni lijepom garniturom za sjedenje na terasi sa suncobranom na prvom katu. Bazen nije ostavljao ništa zaželjenog, a bilo je dovoljno ležaljki i suncobrana. Kad bi kućica uz bazen imala hladnjak i malo više održavanja, popravilo bi ukupni dojam. Weber Grill je korišten sa zadovoljstvom.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Linda Roodhuyzen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća. Prekrasna lokacija, vrlo privatna, ali blizu svih potrepština. Kuća je naspram planine, puno prostora oko nje i potpuno opremljena. Atmosferski, prekrasan vrt ispred i iza s prekrasnim maslinama. Terasa iznad i veliki vrt ispod za prekrasnu kuhinju, lijep čist bazen s ogradom oko njega. Za nas vrhunski odmor i svakako preporučujemo.

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena (za)kuća za odmor! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali jednako smo bili sretni i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Maud Souren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno bila naša savršena kuća (za odmor)! Bolje mjesto još nismo našli. Kuća ima sve što je potrebno. Vidjeli smo mnoga lijepa mjesta, sela i gradove, a plaža je udaljena samo 40 minuta vožnje, ali smo jednako sretni bili i kod kuće na bazenu (gdje nam je, usput rečeno, već bio ohlađen ukusni rosé iz Provanse zahvaljujući dragom vlasniku) ili opuštanje u visećoj mreži, pin pong, kako god, na sve se mislilo. Kuhinja također ima sve što vam je potrebno. Sigurno se vraćamo sljedeće godine.️

Također svakako plus: komunikacija između nas i vlasnika, kao i sa gospođom koja radi na recepciji i brine o kući je odlična!

Vunena tkanina

Gerrit Hopster

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak super. Idilično i upravo zato smo odabrali ovu lokaciju. Doček je bio topao i lijep, čak nas je čekala i boca hladnog roséa (direktan pogodak). Okruženje je prekrasno i opuštajuće. Prekrasna priroda ali i more je u blizini.



Sama kuća je predivno tiha, a unutra je lijepo i hladno. Svi sadržaji su dostupni za potpuno opuštanje i odmah ćete se osjećati dobrodošli. Stvarno sam uživao i toplo preporučujem.

Jeroen Voorham

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nakon duge vožnje s dvoje male djece, vrlo toplo nas je dočekala naša kontakt osoba na licu mjesta i lijepa boca roséa. Prethodno smo imali kontakt s vlasnikom telefonom, vrlo ugodan i osoban

Naš boravak nije bio ništa manje nego fantastičan. Za nas kao mladu obitelj kuća je bila savršena i potpuno opremljena: veliki trampolin, prekrasan bazen sa sigurnom ogradom i praktična vanjska kuhinja s hladnjakom, stol za stolni tenis, roštilj i veliki vrt s mnogo ugodnih mjesta za sjedenje . Kuća je bila uređena baš po našem stilu, tako da smo se odmah osjećali kao kod kuće.

Potpuno smo se opustili tijekom odmora i definitivno se planiramo vratiti u ovu lijepu kuću.

rochtus

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Šarmantna kuća - veliki bazen - kuhinja je potpuno opremljena - kreveti su u redu - Draguignan nije ugodan grad

Kakva doista mračna, pljesniva kuća!

Kuća može koristiti temeljito čišćenje/čišćenje.!

Luuk Rietveld

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak. Lijepa kuća, lijep vrt, odličan bazen. Lokacija je središnja: blizu plaže, lijepih sela i tržnica u okolici i lijepih šuma za šetnju. Kuća je karakteristična i atraktivna te opremljena mnogim pogodnostima. Sigurno ćemo se vratiti.

Luuk Rietveld

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasno vrijeme u fantastičnoj kući s lijepim bazenom. Čak i uz vrućinu bilo je ugodno. Vrlo je dobra baza za (kratke) šetnje, posjet tržnicama, pa čak i dan na plaži.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307463

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307463.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Draguignan» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 169 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina