Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Roquebrun

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 45 km

45 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 48 km Béziers

48 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Pascal Elegeert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Haentjens Geert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Ab Heijboer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Simona Clever

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Thandt Johan

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Rudy Lenaerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Danas počinje naš peti dan odmora. Do sada je bilo fantastično. Kuća je smještena veličanstveno (iako malo zastarjela) s prekrasnim pogledom. Jedino je put do nje prava katastrofa. Posljednjih 300 metara cesta se završava i prelazi u šumski put prepun kamenja i stijena, tako da vožnja automobilom nije uopće ugodna. Čak i izlazak iz kuće automobilom nije jednostavan. Ali prešućujemo to. Također nema klima uređaja, a s temperaturama oko 35 stupnjeva i više, unutra je zaista neizdrživo. Ali i to ćemo pretrpjeti. Idemo prema sljedećim fantastičnim danima.

Geert Van hecke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrhunska lokacija, opremljena svim luksuzom, ugodan interijer, dobro opremljena kuhinja, svježe kupaonice, velika terasa s prekrasnim pogledom u autentičnom francuskom vinarskom selu. Uvijek smo mogli uživati u predivnom bazenu nakon jedne od navedenih aktivnosti u blizini. Odličan savjet za sportaše je adrenalinska kajakaštvo u Roquebrunu ili večer električnim trotinetom vozeći se kroz vinograde s marendom od preukusnih lokalnih proizvoda. Vrlo lijepa bila je jutarnja šetnja Ceps- Vieussanom (prekrasno selo uz planinu bez turističke gužve), također preporučujemo šetnju kroz obližnju klisuru d'Heric (rano ujutro gotovo ste sami, kasnije tijekom dana je prilično gužva). Prekrasno područje za planinarenje od sela do sela. U blizini možete jednostavno, ali ukusno jesti, a u Cepsu samom degustacija vina u malom obiteljskom domaćinstvu Vieux Chai je preporučljiva.

Lorenzo billiet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Super kućica. Već smo prodani! Ovo je druga godina da provodimo naš odmor ovdje. Nema se što prigovoriti. Uživamo na bazenu i predivnom pogledu na vinograde. I sve to uz 100% privatnost. Ove godine kućica je također opremljena klima uređajem. Također je lijepo istraživati okolicu. Opustena šetnja ili posjet gradićima.

Carole meulemeester

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u vrlo lijepom okruženju. Sve je dostupno za super odmor. Roquebrun ima lijepe restorane. Nema pekara ili mesara kako je navedeno, ali ima trgovina s osnovnim prehrambenim namirnicama. Za veće kupovine trebate voziti sigurno 30 minuta. Jedini nedostatak su vrlo tvrdi kreveti, vrlo teško za ljude s osjetljivim leđima.

Geert Van hecke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Odlična lokacija opremljena sa svim luksuzom, ugodan interijer, dobro opremljena kuhinja, svježe kupaonice, velika terasa sa prekrasnim pogledom u autentičnom Francuskom vinogradarskom selu. Uz sve to, mogli smo uživati ​​u bazenu nakon jedne od aktivnosti u blizini.

Adrenalinski kajak na rijeci Orb iz Roquebruna je preporuka za sportske entuzijaste, kao i vožnja električnim trotinetom kroz vinograde u večernjim satima, a zatim završiti uz grickalice sa slasnim lokalnim proizvodima. Prekrasno je jutarnje šetnja kroz Ceps- Vieussan (prekrasno selo na planinskoj padini bez turističkih zavrzlama), a preporučuje se i planinarenje kroz obližnju "gorge d'Heric" (u ranim jutarnjim satima ovdje ste gotovo sami, kasnije je gužva).

Prekrasna regija za planinski biciklizam od sela do sela.

U blizini se može jednostavno, ali dobro jesti, a u Cepsu je degustacija vina u malom obiteljskom domaćinstvu Vieux Chai preporučljiva.

Dominique Vermeulen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi u malom, mirnom selu okruženom prekrasnom prirodom. Kao što možete vidjeti na slikama, s naše terase se pruža prekrasan pogled. Neprocjenjivo! Sve je osigurano u kućici: roštilj, puno ležaljki, sjedećih mjesta... Proveli smo nekoliko dana na bazenu, ali smo isto tako otišli na nekoliko izleta. Ako želite leći na rijeci, na pješačkoj udaljenosti od 10 minuta nalaze se nekoliko plaža za sunčanje. Također smo napravili pješačenje u Colombièresu, zahtjevno pješačenje, ali preporučljivo za ljude koji redovito hodaju. Posjetili smo i Carcassonne, ali smo se ovdje vozili nekoliko sati zbog planina. Ukratko: imali smo vrlo ugodan boravak i to je pravi raj za one koji traže mir i planinare!

Johan Thandt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Jedna vrlo lijepa kuća s svime što vam je potrebno je dostupna. Prekrasan pogled s lijepog terase. Bazen jako dobro održavan, voda je bila divna. Sobe i kreveti ugodni i dobre kvalitete. Na gornjoj terasi također možete uživati u prekrasnom pogledu, planinama i brdima vinograda, gdje su također dostupni stolovi i stolice. Dolje lijep ulazni tuš, a gore kada za odabir umivanje. Fantastičan i ugodan interijer kuće. Sve je bilo uredno kada smo stigli. Lijepa šetnja i biciklizam. To se može ponoviti, praznici su bili vrhunski, toplo preporučujemo! Mir, priroda, hodanje i biciklizam, kanu, a na 5 km selu Roquebrun odlični restorani, sve to možete napraviti tamo.

Marieke Witkamp

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divna kuća koja ima sve za prekrasan odmor: dovoljno prostora unutra, lijepo uređena i opremljena svim udobnostima. Vanjski dio nudi prekrasan pogled i ugodan (grijani) bazen te terasu s mnogo sunčanih i sjenovitih mjesta. Konačno, kuća se nalazi u prekrasnom okruženju s lijepim selima gdje ima dovoljno toga za raditi. Rado bismo se vratili.

Rudy Lenaerts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Započinjemo danas naš peti dan odmora. Do sada nam je bilo fantastično. Kuća je izvrsno smještena (malo zastarjela), s prekrasnim pogledom. Samo put do tamo je katastrofa. Posljednjih 300 metara put ne postoji i pretvara se u šumski put pun kamenja i stijena, tako da vožnja autom stvarno nije ugodna. Osim toga, napustiti kuću automobilom nije baš jednostavno. Ali gledamo kroz prste. Također, nema klima uređaja, a s temperaturama od oko 35 stupnjeva Celzija i više, unutra je zaista nemoguće podnijeti. Ali i to ćemo podnijeti. Idemo dalje prema sljedećim odličnim danima.

Ab Heijboer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan, lokacija, pogled fenomenalan, sadržaji, namještaj kako unutar tako i izvan kuće. Sve je dostupno za kuhanje vani. Bazen je olakšanje. Okolina s kanuizmom, pješačenjem, Gorge d'Héric TOP TOP i još jednom TOP. Rado bih se tamo ponovno vratio ako bi kuća bila opremljena klima uređajem. Čuo sam da će ga instalirati sljedeće zime. Naša ocjena nije fantastična čisto zbog nedostatka klima uređaja. Obitelj Heijboer

Lorenzo billiet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Super kućica. Već smo prodani! Ovo je već druga godina koju provodimo ovdje na odmoru. Ništa za prigovoriti. Uživanje na bazenu i s prekrasnim pogledom na vinograde. A sve to uz 100% privatnosti. Ove godine kućica također ima klima uređaj. Također lijepa okolina za istraživanje. Opustajuće šetnje ili posjet grada.

Geert Van hecke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrhunska lokacija, opremljena svim luksuzom, ugodan interijer, dobro opremljena kuhinja, svježe kupaonice, velika terasa s prekrasnim pogledom u autentičnom francuskom vinskom selu. Uvijek smo mogli uživati u prekrasnom kupanju u bazenu nakon jedne od aktivnosti ispod u okolici.

Sportskim entuzijastima toplo preporučujemo Adrenalinski izlet kajakom iz Roquebruna ili večer s električnim trotinetom kroz vinograde, koji završava zakuskom s ukusnim lokalnim proizvodima. Vrlo lijepa je bila jutarnja šetnja Ceps-Veussan (prelijepo selo uz planinski zid bez turističkih tralala), još jedna preporuka je pješačenje kroz obližnji klanac d'Heric (rano ujutro ste gotovo sami ovdje, kasnije tijekom dana slobodan Zauzet).

Prekrasno područje za brdski biciklizam od sela do sela.

U susjedstvu možete uživati u jednostavnoj, ali dobroj hrani, au samom Cepsu preporučuje se kušanje vina u malom obiteljskom području Vieux Chai.

Dominique Vermeulen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vikendica se nalazi u malom, mirnom mjestu okruženom prekrasnom prirodom. Baš kao što se može vidjeti na slikama, imali smo prekrasan pogled s naše terase. Neprocjenjivo! Sve je osigurano u kućici: roštilj, mnogo ležaljki, prostor za sjedenje ... Proveli smo nekoliko dana na bazenu, ali i bili na nekim izletima. Ako želite mirno ležati na rijeci, naći ćete nekoliko ležećih plaža unutar 10 minuta hoda. Išli smo i na planinarenje u Colombières, naporno hodanje, ali preporučljivo za ljude koji redovito izlaze. Posjetili smo i Caracasonne, ali smo se preko nje vozili nekoliko sati zbog planina. Ukratko: vrlo ugodan boravak i pravi raj za ljubitelje mira i planinare!

Johan Thandt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća sa svime što vam je na raspolaganju. Vrlo lijep pogled na svako mjesto s prekrasne terase. Bazen je jako dobro održavan, voda je bila blažena. Sobe i kreveti su ugodni i kvalitetni, kao i na gornjoj terasi, također možete uživati u prekrasnom pogledu, planinama i brdima vinskih polja gdje su stolovi i stolice također dostupni na gornjoj terasi. Dolje lijepa tuš kabina, a iznad kada, tako da imate dovoljno izbora za pranje. Kuća iznutra fantastična i udobna. Sve je bilo uredno kad smo stigli. Lijepa šetnja isto za vožnju biciklom. Vrijedno je ponoviti, odmor je bio odličan, toplo preporučljivo! Mir, priroda, hodanje i vožnja biciklom, vožnja kanuom i 5 km selo Roquebrun, vrlo dobri restorani, tamo možete učiniti sve.

Marieke Witkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sjajna kuća koja ima sve za prekrasan odmor: dovoljno prostora unutra, lijepo uređena i potpuno opremljena. Izvana prekrasan pogled i lijep (grijani) bazen i terasa s puno sunčanih i hladovitih područja. Konačno, kuća se nalazi u prekrasnom području s prekrasnim selima gdje ima puno posla. Htjeli bismo se vratiti nekad.

Rudy Lenaerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Danas počinje naš peti slobodan dan. Do sada je bilo fantastično. Kuća je na odličnoj lokaciji (malo zastarjela) s prekrasnim pogledom. Samo je put do njega katastrofa. Zadnjih 300-tinjak metara cesta staje i prelazi u šumsku cestu prepunu kamenja i gromada tako da vožnja zaista nije gušt. Također nije lako izaći iz kuće automobilom. Ali mi to previđamo. Također nema klime i s temperaturama oko 35 stupnjeva. I to je sve što zapravo možete učiniti unutra. Ali i to uzimamo u obzir. Do sljedećih divovskih dana

.

Ab Heijboer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan, lokaciju, fenomenalan pogled, sadržaje, dekor iznutra i izvana. Sve je tu za kuhanje vani. Reljef za bazen. Područje kanuing, planinarenje, Gorge d'Héric TOP TOP i opet TOP. Definitivno bih se opet vratio tamo da kuća ima klima uređaj. Shvatite da će instalirati te nadolazeće zime. Naša ocjena nije fantastična isključivo zbog nepostojanja klima uređaja. Obitelj Heijboer


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307578

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307578.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Roquebrun» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina