Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bayeux

maks.  6   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
95m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Roštilj
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

3,8 od 5
3.8 Oprema
3.8 Cijena/učin
3.8 Servis
3.8 Položaj
3.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Esther Bruining

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Hans Rook

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Guido van Haeringen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Bart Van den Tillaar

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Gonny Taalman

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Bok, naš boravak u Saint Laurent sur Meru bio je divan. Kuća je bila opremljena svim udobnostima, jedino je bila jedna mala poteškoća - kreveti su bili prekratki za nas Nizozemce (HA HA), pa je rješenje bilo spavati odvojeno tijekom našeg boravka. Inače, uživali smo i u kući i u okolini, naš pas je također imao divno vrijeme tamo.

Ingrid van Bladel-Rakké

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi tik uz vrlo prometnu cestu, odmah iza zavoja, gdje od ranih jutarnjih sati (06:00) do kasnih večernjih sati (23:00) prolazi puno prometa na putu do i s plaže Omaha Beach, uključujući mnogo turističkih autobusa. Promet gotovo doslovno prolazi preko stola za blagovanje. Iz tog razloga nije preporučljivo za obitelji s malom djecom, ili vrlo pažljivo paziti da djeca ne izlaze iz kuće bez odrasle osobe. Također, vrlo uskim i strmim stepenicama do gornjeg kata mogao bi biti problem kako za malu djecu tako i za starije osobe, posebno noću jer je jedina kupaonica dolje. Osim toga, puno stepenica između različitih prostorija. Spavaće sobe su prostrane i kreveti su dobri. Kupaonica je dobra. Kuhinja je prilično dobro opremljena, i sjedeći za stolom za jelo imate dobar pogled na prolazeće turističke autobuse. U dnevnom boravku svjetla farova prometa upadaju ravno unutra navečer, pa je bolje rano zatvoriti rolete. Vrtni dio nudi puno privatnosti i tu su dobri vrtići. WiFi je dobar. Pazite: Susjedni restoran nije uvijek otvoren za večeru izvan sezone. Inače, tamo možete dobiti odličnu hranu po pristupačnoj cijeni.

Jürgen Demets

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Kuća je prilično prostrana, ali prilično zastarjela. Nova bi namještaj bila dobrodošla. Također, prilično je bučno zbog prometa na ulici, ali to se očekuje ako rezervirate smještaj uz tranzitnu cestu. Plaža Omaha je na pješačkoj udaljenosti i dobro je smještena za posjet različitim povijesnim lokalitetima.

Guido van Haeringen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Odlična osnova za posjete mjestima D-dana. Omaha plaža je udaljena ~12 minuta hoda. Kuća je uredna, ali na francuski način. Mi to volimo, ne mora sve biti "savšeno". Kuhinja je uredna i potpuno opremljena, a iza kuće se nalazi lijepa, zatvorena terasa. Sobe su u redu, kreveti su malo mali za članove obitelji visoke 1,95 m...

Omjer cijene i kvalitete je izvrstan.

Gonny Taalman

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

bok

Naš boravak u Saint Laurent sur meru bio je divan.

Kuća je bila opremljena svim udobnostima, samo je jedan problem bio- kreveti su bili prekratki za nas Nizozemce (HA HA), pa je rješenje bilo spavati odvojeno tijekom našeg boravka.

Uživali smo i u kući i u okolini.

Naš pas također je tamo imao divno vrijeme.

Ingrid van Bladel-Rakké

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Gîte se nalazi neposredno uz vrlo prometnu cestu, neposredno iza zavoja, gdje od ranih jutarnjih sati (06:00) do kasnih večernjih sati (23:00) prolazi mnogo vozila na putu do i s plaže Omaha Beach, uključujući mnogo, mnogo turističkih autobusa. Promet doslovno vozi preko blagovaonskog stola. Iz tog razloga, nije preporučljivo za obitelji s malom djecom, ili je potrebno pažljivo paziti da djeca ne izađu iz vrata bez odraslih. Također, vrlo uske i strme stepenice do gornjeg kata mogu biti problem za malu djecu i starije osobe, posebno noću jer postoje samo toaleti na donjem katu. Općenito, ima puno stepenica između različitih prostorija.

Sobe su prostrane i kreveti su dobri. Kupaonica je dobra. Kuhinja je prilično dobro opremljena, a sjedeći za blagovaonskim stolom imate dobar pogled na prolazeće autobuse. U salonu svjetla od reflektora prometa svijetle ravno unutra navečer, tako da je poželjno rano zatvoriti rolete. Unutarnje dvorište pruža puno privatnosti i ima dobar namještaj za vrt. WiFi je dobar.

Napomena: Susjedni restoran nije uvijek otvoren za večeru izvan sezone. Usput, tamo možete dobiti dobru hranu po pristojnoj cijeni.

J.A Janse

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Kuća je pogodna za maksimalno 5 odraslih osoba. Razočaravajuće je što se nalazi na prometnoj cesti. Također, kuća nije bila čista pri dolasku, kao što su pribor za jelo i ladica za pribor, WC i odvod za tuširanje su bili začepljeni.

Jürgen Demets

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Kuća je prilično prostrana, ali prilično zastarjela. Nove namještaj ne bi štetile. Također prilično glasna buka s ceste, ali to se očekuje ako rezervirate uz tranzitnu cestu. Omaha plaža je u šetnji udaljenosti i dobro je smještena za posjet raznim povijesnim lokalitetima.

Ingrid van Bladel-Rakké

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Gîte se nalazi neposredno uz vrlo prometnu cestu, neposredno iza zavoja, gdje od jutra (6.00 sati) do večeri (23.00 sata) prolazi puno prometa koji ide prema i s Omha plaže, uključujući mnoge turističke autobuse. Promet doslovno prolazi preko blagovaonskog stola. Iz tog razloga, nije preporučljivo za obitelji s malom djecom, ili jako paziti da djeca ne izađu iz prednjih vrata bez odrasle osobe. Također, vrlo uski i strmi stepenici do gornjeg kata mogu biti nešto problematični za malu djecu i starije osobe, posebno noću jer se jedini wc nalazi dolje. Inače postoji puno stepenica između različitih prostorija.

Sobe su prostrane i kreveti su dobri. Kupaonica je dobra. Kuhinja je prilično dobro opremljena, a dok sjedite za stolom imate odličan pogled na prolazne turističke autobuse. U salonu svjetla farova prometa upadaju ravno unutra navečer, pa je bolje zatvoriti rolete rano. Vrt nudi puno privatnosti i ima dobar vanjski namještaj. WiFi je dobar.

Napomena: Restoran u susjedstvu nije uvijek otvoren za večeru izvan sezone. Inače, tamo dobijete dobru hranu po pristojnoj cijeni.

Gonny Taalman

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

bok

naš boravak u Saint Laurent sur meru bio je divan

kuća je bila opremljena svim udobnostima samo je postojao mali problem, kreveti su bili prekratki za nas Nizozemce (HA HA) pa smo za rješenje odlučili spavati odvojeno tijekom našeg boravka

inače smo uživali u kući i okolini

čak je i naš pas tamo imao divno vrijeme

J.A Janse

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kuća je pogodna za maksimalno 5 odraslih osoba. Ono što je razočaravajuće je to što se nalazi na prometnoj cesti. Također, kuća nije bila čista pri dolasku, kao što su pribor za jelo i ladica za pribor, WC i odvod tuša su bili začepljeni.

Ingrid van Bladel-Rakké

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Gite se nalazi tik uz vrlo prometnu cestu, odmah iza zavoja, gdje prolazi mnogo prometa tijekom cijelog dana od ranog jutra (06:00) do kasno navečer (23:00), uključujući mnogo turističkih autobusa, i doslovno promet prolazi preko blagovaonskog stola. Zbog toga nije preporučljivo za obitelji s malom djecom, ili je potrebno vrlo dobro paziti da djeca ne izlaze bez odrasle osobe. Također, vrlo uski i strm stepenik do gornjeg kata može biti izazov za djecu i starije osobe, pogotovo noću jer se na donjem katu nalazi samo WC. Isto tako, dosta je stepenica između različitih prostorija.

Spavaće sobe su prostrane i kreveti su dobri. Kupaonica je dobra. Kuhinja je prilično dobro opremljena, a sjedeći za stolom za jelo imate dobar pogled na prolazeće turističke autobuse. U salonu, svjetla automobila iz prometa upadaju unutra tijekom večeri, stoga treba rano zatvoriti rolete. Vrt dvorišta pruža puno privatnosti i ima dobar vrt namještaj. Wi-Fi je dobar.

Napomena: Susedni restoran nije uvijek otvoren za večeru izvan sezone. Usput, tamo se može dobiti dobra hrana po pristojnoj cijeni.

Guido van Haeringen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odlična baza za posjete stranicama dana D. Plaža Omaha udaljena je oko 12 minuta hoda. Kuća je uredna, ali s francuskim štihom. Volimo to, ne mora sve biti 'savršeno'. Kuhinja je uredna i kompletna, a iza kuće se nalazi lijepa privatna terasa. Spavaće sobe su u redu, kreveti na maloj strani za članove obitelji dužine 1,95m....

Vrijednost za novac je izvrsna.

Gonny Taalman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

bok

naš boravak u Saint Laurant sur Meru bio je prekrasan

kuća je bila opremljena sa svim pogodnostima, jedini problem su bili kreveti prekratki za nas Nizozemce (HA HA) pa je rješenje bilo spavati odvojeno tijekom našeg boravka

za ostalo su uživali iu kući iu okolišu

naš pas se također tamo lijepo proveo


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 308182

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/308182.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bayeux» je dobio ocjenu gosta 3.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat