Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Brives-sur-Charente

maks.  8   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
300m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 45 km

45 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 13 km

13 km

Kolodvor 13 km cognac

13 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Carine Van den Broeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Osjećaj kao da se vraćate kući kada idete u ovu kuću u Brives-sur-Charente. Grijani bazen, ograđen i dobro održavan vrt, terasa, dnevna soba, sobe, dnevni boravak, grad Saintes, Pons ... i najvažnije od svega .... tišina prirode. Uvijek je veliko zadovoljstvo biti ovdje i obavezno se vratiti barem 1x/god.

Hans den Breejen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je fantastično, vlasnici su također sjajni. Smještaj je iznad mojih očekivanja, velik i prostran kako iznutra tako i izvana na imanju na kojem naši psi mogu slobodno trčati jer je potpuno ograđen, a tu je i prekrasan bazen koji je okrenut prema jugu.

Ron Tebeest

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana s užitkom u Vili Petite Champagne u blizini mjesta Brives-sur-Charente. Kuća je vrlo prostrana i ima jedan kat s lijepim velikim vrtom oko nje. Bazen je dobro održavan, a dostupno je 5 ležaljki. Suncobran je mali i trebao bi biti zamijenjen većim modelom. Srećom, pokraj bazena postoji natkriveni dio s prostorom za sjedenje. Spavaće sobe su prostrane s udobnim krevetima. Kupaonice i WC-i su uredni. Kuhinja ima sve potrebne stvari za kuhanje. Dnevni boravak je vrlo prostran, a tu su i TV i internet. Ova kuća svakako je preporučena!

Carine Van den Broeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Osjeća se kao da dolazite kući kad idete u ovu kuću u Brives-sur-Charente. Grijani bazen, ograđena i dobro održavana vrt, terasa, dnevna soba, sobe, dnevni boravak, grad Saintes, Pons ... i najvažnije od svega ... tišina prirode. Uvijek je veliko zadovoljstvo biti ovdje i obavezno se vratiti barem jednom godišnje.

Hans den Breejen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je fantastično, vlasnici su također divni.

Smještaj je iznad mojih očekivanja, velik i prostran kako iznutra tako i izvana na imanju na kojem naši psi mogu slobodno trčati jer je potpuno ograđeno, te ima prekrasan bazen koji je okrenut prema jugu.

Werner Broeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Kućica, ali i vrt i bazen su hitno potrebni osvježenju. Po dolasku nije bilo baš čisto. Dva od pet ležaljki su slomljena, i ventilator je bio pokvaren. Nije bilo vanjskog roštilja. Ograda oko bazena više nije tamo. Moglo je biti bolje!

Hans den Breejen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Boravak je izvan mojih očekivanja, prostran i prostran kako iznutra tako i izvana na imanju naši psi mogu trčati slobodno jer je potpuno ograđeni i ima predivan bazen koji je smješten na južnoj strani.

Werner Broeck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Kućica, ali i vrt i bazen su hitno potrebni osvježenja. Po dolasku nije bilo baš čisto. Dva od pet ležaljki su slomljena, također je bio pokvaren i ventilator. Nije bilo vanjskog roštilja. Ograda oko bazena više nije stajala. Moglo je biti bolje!

Marc Suiskens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tiha okolina, grijani bazen, ograđeni i prostrani vrt. Sve to je bilo sjajno i ono što smo očekivali. Međutim, higijena je bila znatno lošija, posebno u sanitarnim prostorijama i kuhinji. WC-ovi nisu bili svi čisti. Na tanjurima su ostaci hrane, pod je bio samo djelomično čist. Morali smo sami nekoliko sati raditi čišćenje, nakon čega smo imali izvrstan provod.

Andrew Pinkstone

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Ova vikendica je izvanredna. Vanjski prostor je velik, a bazen je prilično velik i vrlo čist. Vrtovi su potpuno zasebni zbog živica/ograda oko imanja, što ga čini sigurnim mjestom. Spavaće sobe su udobne, a kupaonice su također dobre. Sve što vam je potrebno nalazi se u kući, pa nam ništa nije nedostajalo i vrlo preporučujemo ovu nekretninu svima.

Ron Tebeest

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo zadovoljstvo boraviti tjedan dana u Vili Petite Champagne u selu Brives-sur-Charente. Kuća je vrlo prostrana i jednospratna s lijepim velikim vrtom oko nje. Bazen je dobro održavan i ima 5 ležaljki. Suncobran je mali i trebao bi biti zamijenjen većim modelom. Srećom, pored bazena postoji natkriveno prostor s sjedećom garniturom. Soba su prostrane s udobnim krevetima. Kupaonice i WC-i su uredni.

Kuhinja ima sve potrebne stvari za kuhanje. Dnevni boravak je vrlo prostran, a tu su i TV i internet. Ova kuća je definitivno preporučljiva!

Carine Van den Broeck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Osjeća se kao da dolaziš kući kada ideš u ovu kuću u Brives-sur-Charente. Grijani bazen, ograđeni i dobro održavani vrt, terasa, dnevna soba, sobe, dnevni boravak, grad Saintes, Pons ... i najvažnije od svega .... tišina prirode. Uvijek je veliko zadovoljstvo biti ovdje i obavezno se vratiti barem 1x/godinu.

Anne Poelmans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jedna super lijepa, mirna kuća, s mnogo sadržaja u vezi bazena i prostora, lijepo okruženje za šetnje i biciklizam! Sve je bilo dostupno u kuhinji, posteljina, ručnici za kupanje i kuhinju, čak i ručnici za bazen su bili dostupni, bazen se održavao svaki tjedan, također lijepo darivanje dobrodošlice, osjećali smo se kao kod kuće i definitivno ćemo se vratiti!

Tjeert De Boer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio glatko organiziran s kodovima za pristup ograde i kuće. Nije bilo potrebe za osobnim dočekom. Smještaj je bio vrlo prostran i ugodan s dovoljno osvjetljenja za čitanje. Kuhinja je bila dobro opremljena sa svime, udobni kreveti, savršen bazen i dobro funkcionirajući wifi. Bilo je šteta što jedna od roleta još nije bila popravljena i ponuda programa na televiziji nije bila onakva kakva bi trebala biti prema informacijama na web stranici, čak i nakon intervencije tehničara.

Hans den Breejen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je fantastično, vlasnici su također sjajni.

Boravak je iznad mojih očekivanja, velik i prostran kako iznutra tako i izvan zemljišta, naše pse se može slobodno šetati jer je potpuno ograđeno, a tu je i predivan bazen koji je okrenut prema jugu.

Ron Tebeest

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo veliko zadovoljstvo provesti tjedan dana u Vili Petite Champagne u mjestu Brives-sur-Charente. Kuća je vrlo prostrana i jednokatna sa lijepo velikim vrtom oko nje. Bazen je dobro održavan i ima 5 ležaljki. Suncobran je mali i trebao bi biti zamijenjen većim modelom. Srećom, pored bazena ima natkrivena terasa sa sjedećom garniturom. Sobe su prostrane, s dobrim krevetima. Kupaonice i wc su uredni.

Kuhinja ima sve potrebne stvari za kuhanje. Dnevna soba je vrlo prostrana i ima televiziju i internet. Ova kuća svakako je preporučljiva!

Anne Poelmans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jedna super lijepa, mirna kuća sa puno sadržaja poput bazena i prostora, lijepo okruženje za šetnje i biciklizam! Sve je bilo prisutno u kuhinji, posteljina, kupaonski i kuhinjski ručnici su bili prisutni čak i ručnici za bazen, bazen se redovito održavao, također lijep poklon dobrodošlice, osjećali smo se kao kod kuće i sigurno se vraćamo!

Tjeert De Boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio glatko organiziran s kodovima za pristup ograđenom području i kući. Nije bilo potrebno osobno primanje. Smještaj je bio vrlo prostran i ugodan s dovoljno svjetla za čitanje. Kuhinja je dobro opremljena, kreveti su bili odlični, bazen savršen i WiFi je dobro radio. Bilo je žao što jedna od roleta još nije bila popravljena, a ponuda televizora nije bila onakva kakva bi trebala biti prema informacijama na web stranici, čak i nakon intervencije tehničara.

Werner Broeck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Kućica, ali i vrt i bazen hitno trebaju obnovu. Po dolasku nije bilo baš čisto. Dva od pet ležaljki su slomljena, također je bio slomljen i ventilator. Nije bilo vanjskog roštilja prisutnog. Ograda oko bazena više nije tu. Moglo je biti bolje!

Marc Suiskens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mirno okruženje, zagrijani bazen, ograđena i prostrana vrtna površina. Sve je to bilo odlično i ono što smo išli tražiti. Međutim, higijena je bila puno lošija, posebno u sanitarnim prostorijama i u kuhinji. Wc-i nisu bili svi čisti. Na tanjurima su ostaci hrane, pod je bio umjereno čist. Sami smo nekoliko sati radili i nakon toga smo imali više nego izvrsno vrijeme.

Andrew Pinkstone

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Ova kuća za odmor je izvanredna. Vanjski prostor je velik, a bazen je dovoljno velik i vrlo čist. Vrtovi su potpuno izolirani ogradom oko imanja, što ga čini sigurnim mjestom za boravak. Sobe su udobne, a kupaonice su također dobre. Sve što vam je potrebno nalazi se u kući, pa nam ništa nije nedostajalo i vrlo bismo preporučili ovu kuću svima.

Tjeert De Boer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio organiziran glatko s kodovima za pristup vratima i kući. Stoga nije potreban osobni prijem. Smještaj je bio vrlo prostran i udoban s dovoljno svjetla za čitanje. Kuhinja dobro opremljena svime, izvrsni kreveti, savršen bazen i dobar radni wifi. Šteta što jedna grilja još nije bila popravljena, a izbor TV kanala ni nakon intervencije tehničara nije bio onakav kakav je trebao biti prema informacijama na web stranici.

Ron Tebeest

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživali smo u tjednu boravka u vili Petite Champagne u blizini grada Brives-sur-Charente. Kuća je vrlo prostrana iu prizemlju sa prekrasnim velikim vrtom oko nje. Bazen je dobro održavan i na raspolaganju ima 5 ležaljki. Suncobran je mali i može se zamijeniti za veći model. Srećom, bazen ima krov s prostorom za sjedenje. Spavaće sobe su prostrane s dobrim krevetima. Kupaonice i wc uredni.

Kuhinja ima sve što je potrebno za kuhanje. Dnevni boravak je vrlo prostran i TV plus internet je dostupan.Ova kuća je svakako preporuka!

Anne Poelmans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Super lijepa, mirna kuća, s puno sadržaja u smislu bazena i prostora, prekrasno okruženje za šetnju i vožnju biciklom! Sve je bilo u kuhinji, krevetu, kupaonici i kuhinjskom rublju, čak i ručnici za bazen, kupanje. bazen se održavao tjedno, također lijep poklon dobrodošlice, ovdje smo se stvarno osjećali kao kod kuće i sigurno ćemo se vratiti!

Marc Suiskens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mirno područje, grijani bazen, zatvoreni i prostrani vrt. Sve u redu i ono za čim smo išli. S druge strane, higijena je bila puno manja, posebno sanitarni čvorovi i kuhinja. Zahodi nisu bili svi čisti. Na tanjurima je još bilo ostataka hrane, pod je bio srednje čist. Nekoliko sati smo odmahivali rukama, a onda se proveli više nego odlično.

Andrew Pinkstone

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Ova kuća za odmor je izvanredna. Vanjski prostor je velik, a bazen je dobre veličine i održava se vrlo čistim. Vrtovi su potpuno izolirani živicom/ogradom oko posjeda što ga čini sigurnim mjestom za boravak. Spavaće sobe su udobne, a kupaonice su također dobre. Sve što vam je bilo potrebno nalazilo se u posjedu pa nismo htjeli ništa i toplo bismo preporučili ovu nekretninu svima.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 308239

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/308239.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Brives-sur-Charente» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina