Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Saint Cybranet

maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3.2 km

3.2 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 1.3 km

1.3 km

Centar grada/mjesta 14 km

14 km

Zračna luka 75 km

75 km

Kolodvor 14 km

14 km

Izlaz s autoceste 45 km

45 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wilfred Janssen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Anita de Wit-Bune

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sofie Neyrinck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jean Marie Vanderkeulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Bre Bruno

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

A.w. Schepers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dva tjedna u kući za odmor Ollie u srpnju s 3 male djece (2-7 godina). Odabrali smo kućicu zbog lokacije (južna Francuska, ali dobro povezana za vožnju s djecom u 1 dan), autentičnih zidova debljine pola metra, prisutnosti perilice za rublje i suđa, internetskog pristupa te prostranog vrta. Unutrašnjost kućice je više nego dovoljna za obitelj od pet. Kao što je uobičajeno za ovakve kuće, unutra je prilično tamno, ali ostaje ugodno hladno za toplo vrijeme. Kupaonica je u razumnom stanju prema francuskim standardima. Kuhinja nije najnovija, ali je opremljena svom mogućom kuhinjskom opremom. Štednjak, hladnjak i kombinirana pećnica su relativno novi i dobro funkcioniraju. Jasno je da je ovo obiteljska kuća koja se povremeno iznajmljuje - osjećaj kao da ste kod prijatelja ili obitelji koji trenutačno nisu tu, i to ima svoj šarm. Vrt je predivan, s lijepim pogledom, puno biljaka i drveća te sjenovitih i sunčanih mjesta u bilo koje doba dana. U okolici ima dovoljno za vidjeti i učiniti za obitelj. Preporuka za iznajmljivanje kanua (s djecom starijom od 5 godina) i spuštanje niz Dordognu.

Frans Van Antenhove

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća i okolina su lijepe, ali kupaonica i WC koji se otvaraju ravno prema stolu za blagovanje i štednjaku nisu ugodni. Osim toga, koljena udaraju o vrata dok sjedite na WC-u. Inače prekrasna kuća, fantastično mirno okruženje opremljeno knjigama, društvenim igrama, klasičnom glazbom na CD-u, sportskom opremom, itd.... TV prijem bio je problematičan s lošim prijemom i oštećenim slikama.

Marga Riemens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mi, mama, dva odrasla sina (18 i 20), prijateljica (21) i kćerka (11) boravili smo 6 dana u kući Olli. Jednom kad ste stigli, ne želite više otići jer je u kući bilo puno sadržaja. Posebno su djeci odgovarale Wi-Fi usluge! Pogled je predivan, imali smo pristup velikom vrtu gdje smo mogli igrati badminton ili jesti. Tamo su bili ležaljke, rekete za badminton, golf palice, roštilj, suncobran... Sve je bilo prisutno! Domaćin je bio prijateljski raspoložen, ali je govorio isključivo francuskim jezikom. Ipak smo se nekako razumjeli gestikulacijom. Kuća je autentična i tipično francuska s oblozima na prozorima i vratima. Kuhinja je bila odlično opremljena, namještaj je bio skoro antikni, ali je savršeno odgovarao kući. U blizini možete ići na kajak, što je apsolutno preporučljivo. Ukratko, super odmor u kući Olli!

Juditha Sterkenburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Naš odmor u Ollieju bio je super. Kuća je blizu raznih znamenitosti i aktivnosti (kajak!). Prekrasni gradovi, predivna priroda i ugodni restorani su u blizini. Kuća je bila kako je opisano. Ugodna, antikna (lijepi kamini) i dobro opremljena. U kuhinji stvarno ništa ne nedostaje od inventara. Sanitarni sadržaji su vrlo jednostavni. Tri kreveta širine 1,20m nisu dugi, pa u slučaju veće visine tijela može biti malo skučeno. (Sinovi visoki oko 1,90m) Ugodan vrt gdje možete uživati ​​dugo u večernjim satima pod fantastičnim noćnim nebom.

Wilfred Janssen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa, tipična perigordska kuća. Vrlo potpuno namještena s dovoljno posuđa, čaša, pribora za jelo, kuhinjske opreme itd. Glazbena instalacija s velikom kolekcijom CD-ova. Nažalost, TV nije radio, ali je nadoknađeno ogromnom kolekcijom DVD-ova. Veliki vrt s dovoljno vrtnog namještaja, roštilja i raznih suncobrana.

Po dolasku su kreveti posteljani i tu je bocu ružičastog vina.

Vrlo ugodan smještaj za odmor!

A.w. Schepers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dva tjedna u kući za odmor Ollie u srpnju s 3 male djece (2-7 godina). Odabrali smo kuću zbog njezine lokacije (južna Francuska, ali još uvijek se lako voziti s djecom u 1 danu), autentičnih zidova debljine pola metra, prisutnosti perilice rublja, internetske veze i prostranog vrta.



Iznutra je kućica više nego dovoljno prostrana za peteročlanu obitelj. Kao i obično za ovaj tip kuće, unutra je prilično mračno, ali ostaje lijepo i hladno po toplom vremenu. Sanitarni čvorovi su u razumnom stanju prema francuskim standardima. Kuhinja nije novijeg datuma, ali je dobro opremljena sa svim zamislivim kuhinjskim posuđem. Ploča za kuhanje, hladnjak i kombinirana mikrovalna pećnica relativno su novi i rade dobro. Jasno je da se radi o obiteljskoj kući koja se povremeno iznajmljuje - pomalo kao boravak kod prijatelja ili obitelji koji sami nisu tu, i to ima svoju čar što se nas tiče.

Vrt je lijep, s prekrasnim pogledom, mnogo biljaka i drveća i sjenovitim i sunčanim mjestima u svako doba dana.



Obitelj ima mnogo toga za vidjeti i raditi u okolici. Preporuka za iznajmljivanje kanua (s djecom od 5 godina) i spuštanje niz Dordogne.

Juditha Sterkenburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Naš odmor u Ollieju bio je super. Kuća je u blizini svih vrsta znamenitosti i aktivnosti (kanu!). Prekrasni gradovi, prekrasna priroda i ugodni restorani nadohvat ruke. Kuća je odgovarala opisu. Ugodan je, starinski (lijepi kamini) i dobro je opremljen. Od inventara u kuhinji vam stvarno ništa ne nedostaje. Sanitarije su vrlo jednostavne. 3 sumnjivca nisu dugi, pa su s malo više duljine tijela malo tijesni. (Sinovi od +/- 1,90 m) Nadalje, lijepi vrt u kojem možete uživati u lijepoj dugoj večeri pod fantastičnim zvjezdanim nebom.

Georgette van Velzen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kakav smo divan odmor proveli u ovoj lijepoj kući! Lijepo je smješten na toj planini i s puno vrta oko sebe. Dekor je star, baš kao i kuća, i to ima mnogo više šarma od tako glatkog, elegantnog dizajna!

Marga Riemens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nama, majci, dva velika sina (18 i 20), djevojci (21) i kćeri (11) dopušteno je ostati u kući Olli 6 dana. Kad jednom dođete, ne želite izaći iz kuće, mnogi sadržaji su bili dostupni. Konkretno, wifi je bio jako dobar s djecom! Pogled je prekrasan, imali smo pristup velikom vrtu gdje ste mogli igrati badminton ili jesti. Mislilo se i na ležaljke, badminton, palice za golf, roštilj, suncobran... Sve je bilo tu! Domaćin je bio ljubazan, govorio je i razumio samo francuski. Razumjeli smo se i rukama i nogama. Kuća je autentična i tipično francuska s griljama na prozorima i vratima. Kuhinja je bila super kompletna, namještaj gotovo starinski, ali vrlo prikladan za kuću. Možete voziti kanu posvuda u okolici, što je apsolutno neophodno. Ukratko, super odmor u kući Ollie!

Frans Van Antenhove

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

kuća i okolica su lijepi, ali kupaonica i wc koji se otvaraju na stol i štednjak nisu ugodni.



štoviše, koljenima udarate o vrata kada sjedite na WC školjki.



Inače prekrasna kuća, fantastično mirno područje i opremljena knjigama, društvenim igrama, CD-ima klasične glazbe, sportskom opremom, itd ....



TV prijem je bio problematičan sa slabim prijemom i iskrivljenom slikom

Christiane Dorner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stara kuća na lijepoj i prostranoj okućnici. Doček/instrukcije od strane timaritelja, koji govore samo francuski, bili su ljubazni i uz znakovni jezik možete stići u nekom trenutku. Prekrasno okruženje s mnogo odredišta. Kuća je bila vrlo bučna, ali je radila s dvoje ljudi. Zbog godina i tw. Nažalost, bilo je bogato pljesnivo oko svega u povijesnom namještaju, koji ste također nosili sa sobom u odjeći...


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 308420

Posljednje ažuriranje: 16.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/308420.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Saint Cybranet» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat