Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Nimes

maks.  6   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ulrich Weihing

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Markus Boldt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Pozitivno Čisti objekt, ljubazno osoblje, održavane sobe, 2 terase na sjeveru/jugu, dobre pravilo parkiranja i bazena, dobra ponuda trgovina, mnogo izletišta u blizini. Negativno Madraci nisu prikladni za probleme s leđima, mnogo dodatnih troškova (TV, WiFi, ...)

Eric Lauer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepo uređen kompleks s različitim mogućnostima za bavljenje sportom i zabavom. Kompleks je vrlo izložen na brdu, zbog čega može duvati jači vjetar. Unatoč veličini, kompleks je vrlo miran i pregledan. Svaki red kuća je vrlo dobro uređen i ima dovoljno prostora. Kuće su dobro opremljene (naša ima perilicu posuđa). Nažalost, sadnja zelenih površina je još uvijek svježa, zbog čega (još uvijek) nije potpuno idiličan dojam. Međutim, s vremenom će se sigurno poboljšati. Nažalost, u kupaonici nema! kukica za ručnike ili slično. Kompleks je udaljen oko 3 km izvan sljedećeg grada, pa je potrebno obaviti sve veće nabavke automobilom.

Ellen Dörr-Theebe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odnos cijene i kvalitete po našem mišljenju nije ispravan. Mnogo novca za vrlo minimalnu kućicu. Posebno tijekom sezone (za nas drugi tjedan) puno smetnji od drugih stanovnika/gostiju čak i nakon 3 sata ujutro. Tijekom dana je mirno na parku. Mnogi ljudi ostaju u kući ili odlaze na plažu. Kupaonica je bila vrlo minimalna. Nije bilo moguće stajati pod tušem jer je tuš bio postavljen na visini bokova (ručni tuš). Sami smo smislili konstrukciju da bismo mogli objesiti tuš. Stolice u kućici nisu prikladne za sjedenje 2 tjedna. Naša je kućica bila označena za 6 gostiju, ali unutra su bilo samo 4 stolice i dvije male stolice za sjedenje. Izvan kućice su plastične stolice koje nisu udobne za dugotrajan boravak. Ne preporučujemo ovu kućicu za 6 odraslih osoba. Tijekom našeg boravka izbio je požar u selu do parka. Naša se kućica okretala leđima prema požaru pa nismo primijetili da je izbio požar iz našeg vrta. Nije bilo obavijesti na engleskom, pa nismo bili svjesni tog požara. Naša susjeda koja je trebala ući u svoju kuću s stražnje strane vidjela nas je u vrtu i pokušala nam na lošem engleskom objasniti da svi moraju doći na prednju stranu parka. Kada smo stigli do prednje strane parka, osiguranje nije moglo objasniti na engleskom što trebamo raditi. S našim minimalnim znanjem francuskog nismo mogli pratiti tempo razgovora. Kroz našu susjedu doznali smo što trebamo učiniti u slučaju evakuacije. Park je, osim nekoliko recepcionara koji slabo govore engleski i prisutni su samo 4 sata dnevno, potpuno francuski govoreći. To naravno nije problem, ali s obzirom na okolnosti bilo bi korisno da nam netko može pružiti objašnjenje osim susjede. Plaža La Grande Motte udaljena je otprilike 25 minuta vožnje. Na ulazu 60 psi su dozvoljeni na plaži, što je za nas bilo vrlo lijepo. Na lokaciji nema supermarketa. Moguće je rezervirati sendviče.

Luc Van Laeren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Apsolutno preporučujem. Vrlo praktičan smještaj za odmor s čak 2 terase, tako da smo cijeli dan mogli uživati u suncu. Budući da smo boravili na imanju u rujnu, bilo je prilično mirno i ugodno boraviti.

Vincent Van Hemert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Glavni park 'franski' i doista nitko tko pristojno govori engleski. Za razliku od onoga što Belvilla kaže, nema animacije na nizozemskom jeziku. Također, imaju potpuno svoju metodu rukovanja s pologom od 300 eura i ne pridržavaju se uvjeta/pravila Belville, što je šteta jer je to izazvalo raspravu već pri dolasku. Kućica je bila prilično dobra (iako zastarjela) osim nekoliko nedostataka (nedostatak vrata za kuhinju i slabo radni perilica posuđa). Vrtovi nisu bili održavani, sjedili smo u šljunku između korova. Bazena je lijep i ima dovoljno ležaljki. Za djecu (ako ne govorite francuski) nema puno toga za raditi. Prijelaznu provjeru kućice i obračun pologa (jer smo željeli otići izvan radnog vremena recepcije) nije bilo moguće. Recepcionarka je rekla da bismo mogli nešto uzeti naknadno... (ne znam što jer vrijednost namještaja vjerojatno ne doseže vrijednost od 300 eura pologa) i da bismo već dobili natrag svoj polog. Zar, osjećala sam se kao polu-kriminalka. Šteta, ali sigurno nećemo više ovdje ići.

Gerrit Brouwer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mi, stariji par, izvrsno smo se proveli. Iz naše kolibe mogli smo vidjeti cijelu dolinu i jako nam se svidjelo. Ujutro smo posjetili Montpellier i Nimes na 20 km udaljenosti, Le Grau Roi na 23 km (30 min vožnje autom) i bili na plaži ili šetnji u okolici. Postoji izvrsna mreža pješačkih staza, karta za šetnje košta 3 eura u Calvissonu u trgovini biciklima ili u Sommieresu u turističkom uredu. Popodne smo išli na bazen i na recepciji je bilo dovoljno mogućnosti za posjetiti nešto s popustom od 10 do 15 %. Susreli smo se s nekim sitnicama, ali odmah su riješili sve probleme.

Markus Boldt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Pozitivno Čisti objekt, ljubazno osoblje, uredni apartmani, 2 terase sjever/jug, dobro organizirano parkiranje i bazen, dobra ponuda trgovina u blizini, mnogo izletišta u blizini

Negativno Madraci nisu prikladni za probleme s leđima, mnogo dodatnih troškova (TV, wifi, ...)

Simone Engel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Riječ je o lijepom, uređenom kompleksu s lijepim, funkcionalno uređenim kućama koje nude puno prostora. Prekrasan je divovski položaj na planini s kojeg se vide svi vinogradi. Također je vrlo dobra polazna točka za izlete u bližu i daleku okolinu.

Eric Lauer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasan objekt s raznim mogućnostima za bavljenje sportom i zabavu. Objekt je vrlo eksponiran na planini, što znači da ponekad može zapuhati jak vjetar. Unatoč veličini, kompleks je vrlo tih i upravljiv. Individualne kuće u nizu bile su raspoređene vrlo dobro i s dovoljno prostora. Kuće su dobro opremljene (naše s perilicom posuđa).

Nažalost, zelenilo je još uvijek vrlo svježe, što znači da ukupni dojam (još) nije tako idiličan. Ali to će se sigurno poboljšati s vremenom. Nažalost, nema ih u kupaonici! Dostupne kuke za ručnike ili slično. Kompleks je udaljen oko 3 km od najbližeg grada, zbog čega sve veće poslove morate obavljati automobilom.

Gerrit Brouwer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mi stariji bračni par smo se lijepo zabavili, iz naše vikendice mogli smo promatrati cijelu dolinu,
i doživjeli ste da je vrlo ugodno ujutro vidjeti nešto Montpellier i Nimes na 20 km, Le Grau Roi na 23 km (je 30 minuta vožnje automobilom), a vi ste na plaži ili šetate područjem, postoji izvrsna šetnja mreže tamo, karta za pješačenje košta 3 eura u Calvissonu u trgovini bicikala ili Sommieresu na off. du turizam.
poslijepodne na bazen i na recepciji mnoštvo prilika za posjetiti nešto uz 10 do 15 o/o popusta
naišli smo na par sitnica, ali su odmah sanirane.

Vincent Van Hemert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uglavnom 'francuski' park i zapravo nema nikoga tko razumno govori engleski. Suprotno onome što kaže Belvilla, nema animacije na nizozemskom jeziku. Nadalje, oni imaju vlastitu metodu rješavanja depozita od 300, - i odstupaju od uvjeta / pravila Belville, šteta jer je to već dovelo do rasprave po dolasku. Kuća je bila sasvim razumna (ali zastarjela) osim niza nedostataka (nedostaju kuhinjska vrata i neispravna perilica posuđa). Vrtovi nisu bili održavani, sjedili smo u šljunku između korova.
Bazen je lijep i ima dovoljno kreveta. Za djecu (ako ne govorite francuski) nema puno posla.

Na odlasku je bila ranija provjera kuće i plaćanje depozita (jer smo htjeli otići izvan radnog vremena recepcije) nije bilo moguće. Recepcionar nam je rekao da bismo mogli ponekad ponijeti nešto sa sobom poslije ......... (ne bih znao što jer vrijednost namještaja vjerojatno neće dosegnuti ni vrijednost od 300 £ pologa) i tada već dobili nazad naš depozit. Uzdah, osjećao sam da me tretiraju kao pola kriminalca.
Šteta, ali sigurno više nećemo ići ovdje.

Luc Van Laeren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Svakako za preporuku. Vrlo praktičan smještaj za odmor sa čak 2 terase, kako bismo mogli uživati na suncu cijeli dan.
Budući da smo boravili na domeni u rujnu, bio je prilično miran i ugodan boravak.

Ellen Dörr-Theebe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po našem mišljenju, omjer cijene i kvalitete nije dobar. Puno novca za vrlo minimalnu kuću. Uglavnom u visokoj sezoni (za nas drugi tjedan) puno neugodnosti od drugih stanara / gostiju čak i nakon 3 sata ujutro. Danju je u parku tiho. Mnogi ljudi ostaju u kući ili idu na plažu.



Kupaonica je bila vrlo minimalna. Nije bilo mogućnosti stajati pod tušem. Ovo je naime bilo obješeno u visini kukova (ručni tuš). Sami smo osmislili konstrukciju da možemo objesiti tuš.

Stolice u kolibi nisu prikladne za sjedenje puna 2 tjedna. Naša koliba je bila predviđena za 6 gostiju, ali unutra su bile samo 4 stolice i dva mala taburea za sjedenje. Vani su plastična sjedala na kojima se ne može sjediti cijeli dan. Ne preporučujemo ovu kolibu za 6 odraslih osoba.



Tijekom našeg boravka izbio je požar u selu pored parka. Kuća nam je bila okrenuta leđima vatri, tako da iz našeg vrta nismo shvatili da gori. Nije bilo komunikacije na engleskom, tako da nismo bili svjesni ovog požara. Naša djevojka iz susjedstva koja je morala ući u njihovu kuću sa stražnje strane vidjela nas je kako sjedimo u vrtu i pokušala nam je na lošem engleskom objasniti da svi moraju doći ispred parka. Kad smo stigli ispred parka, osiguranje nam nije moglo objasniti na engleskom što moramo učiniti. Uz naše minimalno znanje francuskog, nismo mogli pratiti brzinu razgovora. Preko naše djevojke iz susjedstva saznali smo što učiniti u vezi moguće evakuacije. Osim nekoliko recepcionara (koji loše govore engleski i prisutni su samo 4 sata dnevno), park je u potpunosti francuski. To naravno nije nikakav problem, ali s obzirom na okolnosti bilo bi korisno da nam netko može dati objašnjenje pored naše djevojke iz susjedstva.



Plaža La Grande Motte udaljena je oko 25 minuta vožnje. Oko ulaza 60 pas smije na plažu, što nam je bilo jako lijepo.



U sklopu objekta nema supermarketa. Međutim, sendviče je moguće rezervirati.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 308709

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/308709.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Nimes» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina