Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Dabo

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


34 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

J.C.M. Meijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Clemens Zewald

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uwe Haas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

j. van de Weerd

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

petra Slabber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

N. Weiss - Bronsveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

J. van Vlijmen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

F.H. Snackers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

M. Blok

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

M. Gerringa

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ova kućica u Dabu omogućila nam je (muškarac, žena i kći od 7 godina) odličan tjedan odmora! Trebali biste posjetiti posebno ovu okolicu ako volite planinarenje / staze za hodanje i planinsko okruženje / prekrasnu prirodu. No, fantastičan je bio pogled s litice manje od 200 metara od ove kućice. Također, pogled s vrha kod crkve u Dabu, predivan je! Možete plivati u malom jezeru u Walscheidu. U kućici stvarno ima sve što čovjek poželi, opremljena svim udobnostima i sredstvima! No, ako ne volite buditi se uz pijetla, spavajte u spavaćoj sobi na desnoj strani kućice. Ukratko, vrhunsko mjesto za sigurno ne previše novca (što je važno). Gostoljubivi ljudi. I, unatoč tome što nije navedeno, dostupan je WiFi. Samo pronađite mrežu i unesite WPA ključ s modema, i to je to!

J.P. van Dam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajno vrijeme u i oko te kuće. Strmi prilaz je bio malo čudan prvog puta, ali savjet da se prilazi s druge strane je bio koristan. Susjedi imaju malo životinja, ali nismo to puno primijetili (pas laje samo kada netko prođe pored, a to se ne događa često, a pijetao nismo čuli prije 10 sati). Okolina je lijepa za šetnju, s malo nagiba. Lift za brodove u Saint-Louis Arzviller je zanimljivo vidjeti u radu. Strasbourg je lijep grad, pri čemu je P&R praktično koristiti. Iako je sat vremena vožnje, možete to kombinirati s kupovinom, koja je udaljena oko pola sata od kuće. Napomena: upravitelj ključeva, Margot, je jako ljubazna i govori njemački i francuski.

Bart Verdaasdonk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlična kuća za odmor. Prostrana za obitelj s dvoje djece. Lijepa lokacija. Dobro opremljena. Vlasnici su vrlo ljubazni. Uživali smo. Potrebno je malo paziti s malom djecom: vrt strmo pada prema cesti. Malo smo se mučili s kokicom od susjeda u pet ili šest sati ujutro.

Eveline Sandifort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odličan, domaćica je bila vrlo ljubazna. Kuća je prostrana, lokacija je vrlo tiha i prekrasna. Korisno je što ima dvije kupaonice, od kojih jedna s kadom. Kuhinjski pribor ipak treba provjeriti i zamijeniti. Poneki lonci su nepotpuni, teflonski sloj se ljušti s tave, a kuhinjski noževi su jako tupi. Kuća je udaljena od centra, morate hodati ili voziti bicikl.

L. van der Heiden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala njemačka (i engleska) govoreća domaćica. Našao se spremna boca mjehurića za nas. Vila je dobro opremljena, sve što vam treba je dovoljno, međutim nedostajale su nam žlice za posluživanje kao što smo navikli. Također su nam nedostajali kukice za ručnike u kuhinji. Nažalost, kreveti nisu bili dovoljno dugi za dvije osobe u našem društvu. Također smo imali problema s madracem o kojem je već ranije pisano. Okolina je prekrasna, ali je šteta što se pjetlovi susjeda oglase i noću i danju.

James Haak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Od sela Dabo vozite se cesticom uz brdo pored nekoliko lijepih stijena. kod kuce morate malo voziti naviše do parkirališta (prakticnije je voziti dalje i okrenuti se te onda naprijed doći na njega) Kuća je bila uredna i čista kad smo stigli, vlasnica je unaprijed obavijestila da kljuc visi u garazi (u garazi se nalazi perilica i sušilica rublja!) Kuhinja je potpuno opremljena, električni štednjak s pecnicom, veliki hladnjak s zamrzivačem, perilica posuđa(!) U dnevnoj sobi veliki stol za blagovanje s 8 stolica, kauč s foteljama i (mali) televizor ali jasna slika. veliki vrt koji okružuje kuću s nekoliko udobnih ležaljki i vanjski set za sjedenje i roštilj. na katu 3 spavaće sobe, 2 2-kreveta i 1 soba s 3 1-kreveta, i krevetić. dovoljno prostora u ormarima i noćna svjetla. kupaonica s kadom i wc, na 1. katu odvojeni wc i zaseban tus. Bilo je vrlo lako za 2 odrasle osobe i 5 djece. rolete na prozorima su bile vrlo korisne kad je bilo tako toplo (bilo je 40 stupnjeva kad smo bili tu) Vrlo ste slobodni, pored je farma ali cujete samo ponekad čuvaja pasa ili guske. U Dabo je mala trgovina i otprilike 25 minuta vožnje veliki Intermache u Phalsbourgu. Posjetili smo crkvu na stijeni u Dabo (vrlo lijepo), dvorac u Lutzenbourgu i Strasbourg, lijep grad s centrom s pravim srednjovjekovnim karakterom. od kuće su dostupne više staza za planinarenje preko brda (Grand Ballerstein), uzeli smo rutu od 8 kilometara koja je vrlo lijepa s šumom, stijenama i visinskim razlikama. Gospođa domaćica bila je vrlo prijateljska i susretljiva.

Peter Kruitbosch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ključ je bio unutra prema dogovoru (putem e-pošte). Kuća izgleda kao na fotografijama. Nalazi se na uskom slijepom putu. Prekrasno okruženje, vrlo dobre i lijepe mogućnosti za šetnju. Mnogo toga za vidjeti i učiniti.

J Leendertse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva predivna tjedna odmora u ovoj mirnoj kući. Kuća je prilično izolirana na brdu u blizini Daba. Susjedi imaju guske, ovce, kokoši (i pijetao) i psa. Osim povremeno čujnog pijetla i psa, vrlo je tiho. Iz kuće se može napraviti prekrasna planinska šetnja Circuit du dieu Baldur. Dobro opskrbljen supermarket u selu Dabo. Kuća je potpuno opremljena. Znamenitosti u regiji uključuju stijenu Dabo, brodsku dizalicu u Arzvilleru, koncentracijski logor Natzweiler-Struthof, planinu Le Donon, grad Saverne, kuće troglodita. Plivanje je odlično moguće u jezeru u Walscheidu. Ukratko, prekrasno mjesto za otkrivanje ovog dijela Vosgesa! U Sarrebourgu (pola sata vožnje) ima Lidla i velikih supermarketa.

John Busing

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je lako pronaći. Kao i vlasnik. Vrlo prijateljski doček s potrebnim informacijama o kući i okolici. Okolina Daba je ruralna, šumovita, brdovita i prije svega mirna. Lijepa zona za istraživanje pješice, ali i biciklom.

Danny Van Damme

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnik živi nekoliko stotina metara dalje, više gore. Nagib je strm za dovesti automobil do vrata, kut je preoštar. Stoga je bolje voziti još sto metara dalje, okrenuti se i ući u prilaz iz spuštajućeg smjera.

James Haak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Od sela Dabo vozite se uskim putem uzbrdo kroz nekoliko lijepih stijena. Kod kuće morate malo voziti prema gore do parkirališta (praktičnije je da malo nastavite vožnju i okrenete se, a zatim naprijed parkirate). Kuća je bila uredna i čista kad smo stigli, ključ je vlasnica unaprijed rekla da visi u garaži (u garaži se nalaze i perilica i sušilica za rublje!). Kuhinja je potpuno opremljena, električni štednjak s pećnicom, veliki hladnjak s zamrzivačem, perilica posuđa(!). U dnevnom boravku se nalazi veliki blagovaonski stol sa 8 stolica, kauč s naslonjačima i (mali) televizor ali solidna slika. Veliki vrt oko kuće s nekoliko udobnih ležaljki, vanjskom garniturom i roštiljem. Na katu su 3 spavaće sobe, 2 bračna kreveta i 1 soba s 3 jednostruka kreveta, i dječji krevetić. Dovoljno prostora za odjeću i noćne lampe. Kupaonica s kadom i WC-om, na prvom katu zaseban WC i zasebni tuš. Bilo je vrlo ugodno boraviti s 2 odrasle osobe i 5 djece. Roletne na prozorima su bile vrlo korisne kad je bilo tako vruće (bilo je 40 stupnjeva kad smo bili tamo), osjećate se vrlo slobodno, pored je jedno seosko imanje, ali jedino što čujete su povremeno čuvanje pasa ili guske. U Dabu ima mali supermarket, a oko 25 minuta vožnje veliki Intermarché u Phalsbourgu. Posjetili smo crkvu na stijeni u Dabu (vrlo lijepo), ruševinu dvorca u Lutzenbourgu i Strasbourg, lijep grad s središtem s pravim srednjovjekovnim karakterom. Iz kuće je moguće krenuti na nekoliko planinskih staza (Grand Ballerstein), mi smo uzeli rutu od 8 kilometara i vrlo je lijepa s šumom, stijenama i visinskim razlikama. Domaćica je bila vrlo prijateljska i korisna.

E.M. de Zoete

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Iznajmite ovu kuću! Bilo je super! To je predivna kuća, vrlo opremljena, prilično luksuzna i u zaista sjajnom okruženju. Također, svakako preporučujem za ljubitelje šetnje. Kažem, napravite to.

N. Penneman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna kuća s prilično malim i strmim vrtom. Također strmi prilaz, ali inače vrlo tiho i šumovito područje. Ovdje se posvuda može naći dobra hrana, a za djecu je tu jezero za kupanje u Walscheidu, životinjski park u St-Croixu i naravno prekrasne šumske šetnje. Malo dalje imate Alsace gdje Haut-Konigsberg i Colmar itekako vrijedi posjetiti. Odlično mjesto za odmor, odlično za opuštanje. Hvala vam!!!

C.A.H. de Waal

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

U kolovozu 2012. imali smo vrlo lijep odmor u Dabu. Kuća je više nego kompletna i okolina je prekrasna. U šumu se ulazi direktno iz kuće. I želite li nešto dalje? Tada se morate samo kratko voziti i posvuda možete hodati. Za trgovine možete otići do samog Daba.

M. Gerringa

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ova vikendica u Dabu nam je (mužu, ženi i 7-godišnjoj kćeri) omogućila sjajan praznični tjedan! Posebno biste trebali biti u ovom području ako volite šetnju / pješačke staze i planinsko okruženje / prekrasnu prirodu. Super su, međutim, bili pogledi sa stijene manje od 200 metara od ove kuće. Također do vrha kod crkve Dabo, fantastičan pogled! Možete plivati u malom jezeru u Walscheidu.



U kućici stvarno sve što čovjek može poželjeti, opremljena svim pogodnostima i resursima! Ali ako vam se ne sviđa da vas budi pijetao, onda se zavucite u spavaću sobu na desnoj strani kuće.



Ukratko, prvo mjesto za sigurno ne previše novca (i dalje važno). Dobrodošlica ljudima. I, unatoč činjenici da nije naveden, WiFi je dostupan. Samo potražite mrežu i upišite WPA ključ na dnu modema i gotovi ste!

John Busing

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuću je lako pronaći. Kao i stanodavac. Vrlo ljubazna dobrodošlica s potrebnim informacijama o kući i području.

Kraj oko Daba je ruraln, šumovit, brdovit i nadasve miran.

Prekrasno područje za istraživanje pješice, ali i brdskim biciklom.

Maarten van der Touw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prijateljska dobrodošlica, prostrana kuća, prekrasna lokacija. Impresivne stijene uz cestu do kuće za odmor. U vrtu oko kuće ima mnogo insekata i ptica. Za toplog vremena dovoljno hlada kroz krov. Od kuće iu okolici vode lijepe šetnice, koje su vrlo dobro označene, s prekrasnim stijenama. Topla preporuka za sportske hodače.

L. van der Heiden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Domaćica koja govori njemački (i engleski) srdačno nas je dočekala. Čekala nas je boca s mjehurićima. Kuća za odmor je dobro opremljena, ima dosta svega što vam treba, ali nam je nedostajalo serviranje žlica na koje smo navikli. Nedostajale su nam i kuke za ručnike u kuhinji.

Nažalost, kreveti nisu bili dovoljno dugi za dvije osobe u našoj grupi. Doživjeli smo i probleme s madracem o kojima se prije pisalo.

Prekrasan ambijent, ali šteta što susjedovi pijetlovi kukuriču i noću i danju.

Peter Kruitbosch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ključ je bio po dogovoru (mail kontakt) unutra.

Kuća izgleda kao na slikama. Lokacija je u uskoj slijepoj ulici.

Lijepa okolica, vrlo dobre i lijepe mogućnosti za planinarenje.

Puno toga za učiniti/vidjeti.

Danny Van Damme

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnik živi nekoliko stotina metara dalje. Nagib je strm da dovede auto do vrata, kut je preoštar. Stoga je bolje odvesti se stotinjak metara dalje, tu skrenuti i na prilaz ući iz silaznog smjera

Jmj Haak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Od sela Dabo vozite se malom cestom uz planinu pored prekrasnih stijena. kod kuće se morate malo odvesti do parkirališta (lakše je voziti dalje i okrenuti se pa voziti naprijed) Kuća je bila uredna i čista kad smo stigli, ključ je vlasnika unaprijed obavijestio da je obješen u garaži (u garaži je perilica i sušilica rublja!) Kuhinja je potpuno opremljena, električni plinski štednjak s pećnicom, veliki hladnjak sa zamrzivačem, perilica suđa (!) U dnevnom boravku veliki blagovaonski stol sa 8 stolica , kauč sa stolicama i (mali) TV ali dobra slika. veliki vrt koji ide oko kuće s nekoliko lijepih ležaljki i vanjskom garniturom i roštiljem. na katu 3 spavaće sobe, 2 bračna kreveta i 1 soba sa 3 odvojena kreveta i dječjim krevetićem. dovoljno prostora u ormaru i noćnih lampi. kupaonica s kadom i wc-om, na 1. katu odvojeni wc i odvojeni tuš. Bilo je vrlo izvodljivo s 2 odrasle osobe i 5 djece. kapci na prozorima bili su jako lijepi kad je bilo tako vruće (bilo je 40 stupnjeva kad smo bili tamo) vrlo ste slobodni, pokraj je farma, ali jedino što čujete je pas čuvar ili guske. Postoji supermarket u Dabou i veliki Intermache u Phalsbourgu udaljen oko 25 minuta. Išli smo do crkve na stijeni u Dabu (vrlo lijepa), do ruševine dvorca u Lutzenbourgu iu Strasbourg, prekrasan grad sa središtem pravog srednjovjekovnog karaktera. od kuće možete uzeti nekoliko pješačkih staza preko planine (Grand Ballerstein) mi smo išli rutom od 8 kilometara i vrlo je lijepa sa šumom, stijenama i visinskim razlikama. Domaćica je bila vrlo ljubazna i uslužna.

Eveline Sandifort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak u redu, ljubazna domaćica.

Kuća je prostrana, a lokacija je vrlo mirna i lijepa. Lijepo što ima dvije kupaonice, jedna s kadom. Kuhinjsko posuđe mora se jednom provjeriti i zamijeniti. Nepotpune tave, labav teflonski sloj u tavi i super tupi kuhinjski noževi.

Kuća je udaljena nekoliko minuta hoda / vožnje biciklom od centra.

Bart Verdaasdonk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlična kuća za odmor.

Prostran za obitelj sa dvoje djece. Lijepo smješten. Dobro opremljen. Ljubazni iznajmljivači. Uživali smo. Budite oprezni s malom djecom: vrt se strmo spušta prema cesti. I malo gnjavaže od susjedovog pijetla u pet-šest ujutro.

J.P. van Dam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo nam je lijepo u ovoj kući i oko nje. Na strmi prilaz treba se malo priviknuti prvi put, a savjet da se vozi s druge strane bio je vrlo koristan. Susjedi doduše imaju neke životinje, ali s njima nismo imali velikih problema (pas laje samo kad netko prolazi i to rijetko, a pijetla nismo čuli prije 10 sati).

Područje je lijepo za šetnju, s prilično malom visinskom razlikom. Dizalo za čamce u Saint-Louis Arzvilleru lijepo je vidjeti kako radi. A Strasbourg je lijep grad, gdje je P&R zgodan za korištenje. Udaljen je sat vremena vožnje, ali to možete kombinirati sa shoppingom, jer je i to lako pola sata vožnje od kuće.

N.B. Glavni upravitelj Margot je vrlo prijateljski raspoložen i govori njemački i francuski

J Leendertse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva prekrasna tjedna odmora u ovoj mirnoj kući. Kuća je dosta udaljena na brežuljku kod Daba. Susjedi imaju guske, ovce, kokoši (i pijetla) i psa. Osim povremenog pijetla i psa, vrlo je tiho. Od kuće možete napraviti prekrasnu rock šetnju Circuit du dieu Baldur. Dobro snabdjeven supermarket u naselju Dabo. Kuća je kompletno opremljena. Zanimljiva mjesta u regiji su stijena Dabo, žičara za čamce u Arzvilleru, koncentracijski logor Natzweiler-Struthof, planina Le Donon, grad Saverne, Maisons de trogloditiques. Plivanje je u redu u jezeru u Walscheidu. Ukratko, prekrasno mjesto za otkriti ovaj dio Vosgesa! U Sarrebourgu (pola sata vožnje) nalazi se Lidl i veliki supermarketi.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 309280

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/309280.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Dabo» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 34 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat