Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak St. Honoré les Bains

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 12 km

12 km

Restoran 1.7 km

1.7 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


35 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

John Huijsmans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Guido Zonderhuis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Anton Groenewegen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tim Van der Loo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

J. Allard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Angelique Declercq

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

A.P Latuihamallo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Anthony Smit

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

A. C. Bary

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

mirjam roozendaal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

H. van de Haar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

W. Borgers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor na predivnom mjestu s prekrasnim vrtom opremljenim dječjim igralištima i velikom trampolinom (promjera 4m) na kojem možete potrošiti puno energije. Ispred kuće nalazi se prekrasna natkrivena veranda s osvjetljenjem, ispod koje se nalazi biljarski stol gdje možete igrati biljar koliko god želite. Selo St. Honorés les Bains malo je i ima malu trgovinu 8áhuit, pekaru, frizera, trgovinu suvenirima/razglednicama, kafić Vin Cetera s nizozemskim vlasnicima te nekoliko malih auto-servisa od kojih neki imaju benzinsku crpku. U okolici, koju je najbolje obići automobilom, na primjer, na sat vremena vožnje, nalazi se selo Autun koje vrijedi posjetiti. Lac des Settons je lijepo jezero s mnogo aktivnosti za ljubitelje vode. Niévre, koji se nalazi uz rijeku Loire, nije nas posebno oduševio. Moulin-Engilbert udaljen je 10 minuta i mali je gradić s većim supermarketom. Tamo smo redovito išli po namirnice. Svi su bili vrlo srdačni i susretljivi.

Rianne van Asselt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u Maison Ferdinandu. Sve je bilo upravo kao na slikama. Divan veliki vrt s trampolinom, gdje su se pas i kći dobro zabavljali. Kućica je također bila u redu, roditeljska spavaća soba dolje bila je malo skučena s krevetom od 140x200, ali sve u redu. U kuhinji imamo Senseo, super! Besplatan WiFi u kući. Upraviteljica (engleska dama) bila je vrlo korisna, voljela bi znati kada točno odlazite. Samo selo je malo, ali ima ugodan kafić (Vin Cetera s nizozemskim vlasnicima). Za velike supermarkete (Lidl, Leclerc, Carrefour) morate voziti 30 km, u selu je Huit a Huit, ali tamo nema dječje hrane, za to idi do Ataca, oko 15 km izvan sela. Okolica je prekrasna za vožnju ili šetnju. Odlično smo se proveli i sigurno bismo se vratili!

Kok Vermeulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je prilično stara, vrata se ne zatvaraju dobro, WC je vrlo mali, na tavanu ćeš udariti glavom u grede, a stepenice na tavan definitivno nisu pogodne za starije osobe. Međutim, uređenje je odlično, veliki TV sa svim nizozemskim kanalima, WiFi je izvrstan i besplatan, perilica posuđa, perilica rublja, mikrovalna pećnica pa čak i aparat za kavu Senseo. Stolice i kauč su također u redu. U okolici je vrlo malo turističkih atrakcija (unutar 200 km). Smješteni ste na rubu nacionalnog parka gdje možete puno hodati i voziti bicikl. Čak su postavljene različite biciklističke staze u okolici. Restorana je vrlo malo u blizini, a ponuda po restoranu nas je razočarala. Diagonalno preko puta nalazi se kamp gdje možete jesti ili čak uzeti brzu hranu ili pomfrit. Ali za cijenu koju sam morao platiti, dajem ukupnu ocjenu 7.

T. Maes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica, prostrana i čista ali nedostajao je dobrodošao napitak. Idealno smještena za šetnju/vožnju biciklom. Šteta što su kućica na drvetu i ljuljačka bile slomljene. Naša djeca su to vidjela kao plus.

Leendert Mantjes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nakon dugog putovanja stigli smo na lokaciju (napomena: naš navigacijski sustav ne poznaje ulicu, stoga bi bilo korisno imati bilješku s rutom). Odmah smo imali dobar osjećaj za naš boravak sljedećih 2 tjedna. Djeca su bila u potpunosti uzbuđena zbog prisutnih igrališta i nakon dugog sjedenja mogli su se lijepo ispucati. Unutrašnjost je bila u redu, iako zastarjela, ali uz izuzetak nekoliko predmeta koji bi trebali biti ažurirani bila je udobna i odgovarala je okruženju kuće. Što se tiče čistoće, bili smo vrlo zadovoljni. Naravno, negdje može biti paučina, ali s kućom poput ove to se ne može izbjeći. Upravitelji su također bili vrlo ljubazni i rado su vam pomogli. Ono što bi učinilo kuću još više vilom za nas je postavljanje mrežica na prozore. Budući da se radi o šumovitom području, ima puno komaraca i drugih štetočina. Kada je toplo, želite otvoriti vrata ili prozore uvečer, ali nedostatak mrežica sprječava to. Unatoč tome, izuzetno smo uživali na ovom odmoru i sigurno ćemo ovaj smještaj imati na umu za sljedeću godinu.

Wilma Bruinsma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor. Lijepa priroda za bicikliranje i šetnje. U prostranom vrtu možete uživati u mirnoj okolini. U selu ima nekoliko malih trgovina i nekoliko restorana, ali to je bilo dovoljno za nas.

Riko Mets

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zbog toga što kućica ima nizozemske vlasnike, tu su mnoge nizozemske stvari poput Senseo aparata, nizozemske televizije preko satelita. Imajte na umu da je kuća udaljena od autoputa. Na primjer, Baunee je udaljen 145 km (prema TomTomu).

T. Maes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica, prostrana i čista, ali nedostajao je dobrodošli napitak.

Idealno smještena za šetanje / biciklizam.

Žao nam je što su viseća kućica i ljuljačka bile slomljene. Naša djeca su to vidjela kao plus.

Rianne van Asselt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dva tjedna smo proveli u Maison Ferdinand. Sve je bilo upravo kao na slikama. Prekrasno veliko dvorište sa skakaonicom gdje je pas i kći uživala. Kućica je također bila odlična, spavaća soba s bračnim krevetom dolje je bila uska sa krevetom od 140x200, ali inače je bilo sve u redu. U kuhinji imamo Senseo, super! Besplatni WiFi u kući. Upraviteljica (engleska dama) je bila vrlo korisna, ali želi da bude obaviještena kada točno odlazite.

Sam je selo malo, ali ima ugodan kafić (Vin cetera sa nizozemskim vlasnicima). Za velike supermarkete (Lidl, Leclerc, Carrefour) trebate voziti 30 km, u selu je Huit à Huit, ali ovdje, na primjer, nema bebi hrane, za to morate ići do Ataca, otprilike 15 km izvan sela. Okolica je prekrasna za vožnju ili šetnju.

Imali smo divno vrijeme i svakako bismo se vratili!

Riko Mets

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Budući da kućica ima nizozemske vlasnike, prisutni su mnogi nizozemski predmeti poput Senseo aparata i nizozemske televizije putem satelita. Imajte na umu da je kućica udaljena od autoceste. Na primjer, Baune je udaljen 145 kilometara (prema TomTomu).

Angelique Declercq

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Inter puni i zanimljivi jesenski praznici.

Svakodnevno smo išli na pješačenja s djecom i nismo se umorili od prekrasnih šuma koje su nas okruživale. Sunce i gljive su bile prisutne. Potpuno smo se odvojili od svakodnevnih briga.

C Linders

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Unatoč lošem vremenu, proveli smo lijepo vrijeme. Ima puno aktivnosti na otvorenom u okolini, pa je suho vrijeme prednost. Kuća je opremljena svim potrepštinama i kreveti su bili udobni (bez bolova u leđima).

Kok Vermeulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je zapravo prilično stara, vrata ne zatvaraju dobro, WC je vrlo mali, na potkrovlju udarite glavom o grede, a stepenice za potkrovlje sigurno nisu pogodne za starije osobe. Međutim, po uređenju je odlična - veliki TV sa svim nizozemskim kanalima, WiFi je izvrstan i besplatan, perilica posuđa, perilica rublja, mikrovalna pećnica i čak aparat za kavu Senseo. Stolice i kauč su također u redu. U blizini ima vrlo malo turističkih atrakcija (unutar 200 km). Nalazite se na rubu nacionalnog parka gdje možete uživati ​​u dugim šetnjama i vožnji biciklom. Čak su i postavljene različite biciklističke staze u okolini. Restorani su vrlo rijetki u blizini i ponuda po restoranu nas je razočarala. Sa druge strane nalazi se kamp gdje možete jesti i dobili smo snack ili pržene krumpiriće. Ali za cijenu koju sam morao platiti, sve zajedno bih to ocijenio sa 7.

J. Allard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vidjeli smo prirodu kako se mijenja u roku od dva tjedna. Još nekoliko tjedana na licu mjesta i sve je postalo potpuno zeleno. St-Honoré je idealno smješten u južnom Morvanu, na sat vremena vožnje od Loirea, na sat vremena vožnje od Chateau-Chinona (glavnog grada Morvana), uz kanal du Nivernais, tako mirno. Proveli smo pola dana istražujući terme St-Honoré, posjetili smo obitelj i prijatelje, otkrili mnogo (čak do hladnijeg sjevernog Morvana) i divili se. Priroda je netaknuta i sve je tako čisto i uredno. Inače, Francuska na selu je tako lijepa i lijepo održavana. Vodič Michelin u zelenoj boji svakako je preporučljiv. Što se tiče kuće, smatrali smo da su sobe male. Ali općenito smo zaista vrlo zadovoljni.

Sofie Canoo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je idealna za one koji vole prirodu i mir. Ako vam ne smeta voziti sat vremena da biste otkrili lijepe gradove, ova kuća je idealna, posebno zato što možete savršeno provesti dan tamo zbog mnogih sadržaja (biljar, trampolin, ljuljačka, ...). Čišćenje mora biti puno bolje! Temeljito čišćenje i iznutra i izvana bi učinilo boravak mnogo ugodnijim.

W. Borgers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa vikendica na predivnom mjestu s predivnim vrtom s igralištima za djecu i velikom trampolinom (4 m promjera) na kojoj možete potrošiti svu energiju. Na kući je lijepa natkrivena veranda s osvjetljenjem, ispod koje se nalazi bilijarski stol na kojem se može neumorno igrati biljar. Selce St. Honorés les Bains je malo, ima malu osmerostranu trgovinu, pekaru, frizer, suvenirnicu/knjižaru, kafić Vin Cetera s nizozemskim vlasnicima i nekoliko malih autopraonica od kojih neke imaju benzinsku crpku. U okolici, koja se najbolje može obići autom, nalazi se na primjer selo Autun koje je vrijedno posjeta, udaljeno sat vremena vožnje. Lac des Settons je lijepo jezero s izazovima za ljubitelje vode. Nièvre, smještena uz rijeku Loiru, razočarala nas je kao mjesto. Moulin-Engilbert udaljen 10 minuta je malo mjesto s većim supermarketom. Tamo smo često išli po namirnice. I svi su bili srdačni i korisni.

Wilma Bruinsma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor.

Lijepa priroda za bicikliranje i šetanje.

U prostranom vrtu možete uživati u mirnoj okolini.

U selu ima nekoliko malih trgovina i nekoliko restorana, ali bilo je dovoljno za nas.

J.j. Roosen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica ostavlja tužan dojam zbog zastarjele namještaja i lošeg osvjetljenja (25 vata u "svjetiljkama za čitanje"). Prijem je ograničen na predaju ključeva. Oprema bez uputa za uporabu (bilo je 6 daljinskih upravljača u kutu). Čišćenje površno (mišji izmet u kuhinjskom ormaru).

Femke Rijkens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ponovno smo uživali u ovoj divnoj kući za odmor. Posebno ugodna veranda s pećem na drva i biljarom pruža mnoge ugodne večeri s obitelji. Domaćin je vrlo koristan i ljubazan. Prilikom dolaska dobili smo predivnu bocu vina. Preporučujemo park Le Pal u okolici.

Leendert Mantjes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nakon dugog putovanja, stigli smo na odredište (savjet: naš navigacijski sustav ne poznaje ulicu, pa bi bilješka s putem bila korisna).

Odmah smo imali dobar osjećaj za naš boravak sljedeća 2 tjedna. Djeca su bila oduševljena igralištima i nakon dugog putovanja su se mogla lijepo ispuhati.

Interijer je solidan, doduše zastario, ali izuzev nekoliko predmeta koji bi mogli biti osvježeni, bilo je udobno i u skladu s okolinom kuće.

Što se čišćenja tiče, bili smo vrlo zadovoljni. Naravno, može se negdje naći paučina, ali s kućom poput ove to se ne može izbjeći. Upravitelji su također bili vrlo prijateljski nastrojeni i voljni pomoći.

Ono što bi za nas učinilo kuću još više vilom bilo bi da prozori imaju komarnike. Budući da je područje obraslo šumom, ima puno komaraca i drugih insekata. Kad je vruće, želite otvoriti vrata ili prozore navečer, ali nedostatak komarnika to sprječava.

Ipak, uživali smo na ovom odmoru i sigurno ćemo ovaj smještaj imati na umu za drugu godinu.

Vincent Sautenet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Ugodan boravak u obitelji, vrtni namještaj vrlo dobro opremljen za djecu (trampolin, ljuljačka, kućica na drvetu) i odrasle (roštilj, vrtna garnitura itd.). I terasa oko kuće, s biljarom!

B En Am Van Der Wal En Berkman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Savrseni odmor bilo je s prekrasnim vremenom za listopad. Gotovo svaki dan smo mogli biti vani. Lijepa prostrana kuhinja sa svim potrebnim. Nedostajalo nam je grijanje u kupaonici jer je ujutro bilo dosta hladno. Šteta što nije bilo drva za loženje. Odlican krevet.

Linda Cuypers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Boravak je bio vrlo ugodan. Kućica je bila dobro opremljena, ima tuš, prostranu kuhinju i sjedeći prostor. Lijepa terasa, prostrano dvorište za psa. Nismo imali djecu, ali mogli su se zabaviti na trampolinu i ljuljačkama. Biljar i pikado su također bili dodatna vrijednost, samo su koplja i strelice trebali biti zamijenjeni. Postoji roštilj, ali i taj bi mogao biti zamijenjen. Prilikom dobrodošlice smo dobili puno objašnjenja o boravku i okolici, također su bili vrlo korisni u rješavanju problema s TV-om, za to su odmah stupili u kontakt s vlasnikom, veliki pohvala za to. Naših 14 dana odmora je proletjelo ovdje, unatoč vrućini, 33 stupnja, bilo je hladno u kućici. Definitivno je vrijedno ponavljanja.

Marco van Kan

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, lijep vrt. Neke igračke. Vrt je podijeljen s drugom kućom koja se nalazi na zemljištu. Vlasnica je prijateljska i susretljiva. Jedini minus je da vrt nije potpuno ogradjen, ima rupa u ogradama. To je nama bilo bitno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 309315

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/309315.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak St. Honoré les Bains» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 35 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat