Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Beauvais

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 10 km

10 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


31 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jel Braaksma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nadine De Wolf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sonja Schroyen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

E. Sultani

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

M, Dijkman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Marie Goossens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Topli doček od vlasnika kuće za odmor u Follevillu u Pikardiji. Renovirana kuća u kojoj stvarno ima sve. Lijepo grijani bazen u velikom vrtu s ležaljkama, velikim suncobranom, vanjskim tušem, itd. Vrt s 2 terase. Dnevna soba i vrtni stol sa stolicama. Vrlo mirno mjesto, vlasnici daju savjete o okolici. Preporučujemo i vjerojatno se vraćamo sljedeće godine u rujnu.

Tessa Peerdeman-Brouwer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odličan. Simpatični vlasnici, ali gotovo ne govore engleski pa je to malo teže ako sami ne govorite francuski. Kućica je bila slatka s nekim prednostima i manama. Gornji kat je nizak, a stepenice još niže, zbog čega smo često udarili glavom. Opremljen je raznim stvarima poput perilice posuđa, perilice rublja i sušilice, tostera, aparata za kavu itd. itd. Održavanje je pak malo lošije. Djeca su uživala u bazenu. Vlasnik održava bazen odlično. Sami ga također koriste pa nije potpuno privatno. Kućica ima ograđeni dio terase koji pruža nešto privatnosti. Okolina je tiha, u neposrednoj blizini nema ničega više osim šetnji poljima. Na 10 minuta vožnje nalazi se supermarket. Možete od kućice napraviti zanimljive izlete do gradova Amiens, Pariza i Beauvaisa. Tamo ima prekrasnih stvari za vidjeti.

Isi Declercq

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček, s lijepom dobrodošlicom tablom. Unutra je bilo spremno nešto za grickanje i piće. Vrlo prijateljski vlasnici! Kratak ali jasan obilazak kuće. Vrlo ugodan i čist smještaj gdje se nalazi sve što vam treba. (I čak više!) U okolici nema puno toga za vidjeti, ali je idealno ako tražite mir.

Dirk Ooms

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni vlasnici, mirno okruženje, lijep bazen i odlična kućica. U okolici puno toga za vidjeti (muzeji/spomenici Prvog svjetskog rata/Amiens i prekrasni dvorac u Compiègneu). Uživali smo.

Martsje de Visser

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo malo kasni, ali to nije bila nikakva smetnja. Toplo smo dočekani. Automobil može biti parkiran ispred kuće što je idealno. Također, parkiralište je pokriveno krovom, tako da automobil nije na suncu. Sve je bilo u savršenom redu.

Henk-Jan van der Klis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio srdačan i gostoljubiv. U kući za odmor čekao nas je dobrodošli paket (kolač, pivo) za piće dobrodošlice s vlasnicima smo odmah ili kasnije tijekom dana dolaska mogli pristupiti. Vlasnici jedva govore engleski. Poznavanje francuskog, čak i najosnovnijeg, jako pomaže. Smještaj je kao što je opisano - kućica za odmor koja je nekad bila staja ili garaža. Sve je tu, ali prostor je malen i - na gornjem katu - nizak za nas, visoke Nizozemce. Kreveti za dvije osobe na katu su mali s rubom. Ja sam visok 1,93 m i to sam smatrao jasnim nedostatkom. Pokrivač i jastuk na jednom od kreveta za dvije osobe zamijenili smo dekom i jastukom koji su bili u ormaru kao rezerva. Naime, pokrivač je već neko vrijeme očito nije dobio svježi zrak. Vlasnici svakih nekoliko dana obavljaju čišćenje bazena, tako da se vi ni sami ne morate brinuti o tome. Da, vlasnici žive na istom posjedu, pored kuće za odmor, ali vam dopuštaju potpunu slobodu u korištenju terase, bazena, plinskog ili ugljenog roštilja i vrta + namještaja, bez toga da ste "u posjeti" jedni drugima. Čak ih velika šansa da ih gotovo i ne vidite. WiFi modem je u kućici za odmor. Signal je jak kako na donjem tako i na gornjem katu. Satelitski prijem na TV-u uključuje veliki broj francuskih i njemačkih kanala, nema nizozemskih kanala poput BVN-a ili drugih. Parking za vaš automobil ide pod nadstrešnicom na posjedu koji je zatvoren s daljinski upravljivom vratima. Ključ od kuće + daljinski upravljač za vrata su za vas kao najmoprimcu tijekom najma. Tu je sef i kolekcija letaka i brošura o znamenitostima u okolici koji se mogu mjeriti s turističkim informacijskim centrom. Samo selo Folleville je malo (150 stanovnika raspoređenih po nekoliko ulica). Nema trgovina ili drugih sadržaja. Morate posjetiti crkvu + ruševinu. Za kupnju namirnica najbliže su Morisel (Lidl, pekara, mesnica) nego Bretuil (Lidl, LeClerq, u centru još druge usluge) (10 naspram 15 km). Neposredna okolica Follevillea sastoji se od brda i dolina, puno poljoprivrede. Trčanje se svidjelo i mnoge, mnoge kilometre neasfaltiranih staza kroz poljske puteve, rubove polja, kroz šumu, itd. čine mogućim kratke ili vrlo dugačke (sam napravio 40 km i 30 km ruta na temelju GR-124 koja prolazi pokraj prazne kuće) šetnje. Za Disneyland Pariz računajte 2 sata putovanja, Pariz Boulevard Périphérique može se postići za oko 1,5 sati, za Versailles trebate računati oko 2 sata. Amiens i Beauvais udaljeni su oko pola sata. Zanimljiva nam je bila i Sjećanje na rutu koja prolazi pokraj groblja i spomenika bitke na Sommi / Prvog svjetskog rata na sjeveru departmana Somme, kao i dvorac / štale / hipodrom / šume u Chantillyju, u Oiseu.

Daniel Van Mieghem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srdačan doček, uredan smještaj i čisti bazen te njegovani vrt. Ugodno mjesto za boravak u tišini i miru. Kuhinja, kupaonica i imanje su sjajni. U dnevnom boravku osim stola i stolaca postoji samo kauč na razvlačenje, što može biti problem ako više od 3 osobe žele opuštati se uz TV navečer. Spavaće sobe su uredne i ugodne. Stepnice na vrhu su pomalo neobične zbog kosih zidova, a rustikalni drveni pod lagano škripi dok se korača gore-dolje, što daje cijelom prostoru retro šarm. Ormar s mjesta za vješanje s vešalicama bilo bi poželjno imati u spavaćoj sobi, ali zbog nedostatka prostora možda nije lako izvedivo. Vlasnici su prilično prisutni što ograničava privatnost, posebno zato što odlučuju kada će bazen biti otvoren ili zatvoren te kada će se pumpa / filteri uključiti ili isključiti. Iako to nije problem, ipak je manje privatnosti nego što se očekivalo. S druge strane, vrlo su prijateljski, ugodni i osobito korisni ljudi koji su nam rado dali upute i stavili na raspolaganje sve sadržaje, te su nam dali savjete o mogućim izletima i aktivnostima, uključujući i Amiens i druge lokacije. Osjećali smo se kao da smo prijatelji koji su ih posjetili, a ne stranci koji su došli iznajmiti na tjedan dana. Sve u svemu, bili smo vrlo zadovoljni boravkom. Veliki plus su privatni ulaz i nadstrešnica te prisutnost modernih pogodnosti poput kombinacije hladnjaka i zamrzivača, perilice posuđa te perilice i sušilice rublja. Ugodan boravak s naša 2 psa, koji su primljeni kao pravi gosti, a ne samo kao životinje. Veliki plus za to! Činjenica da psi nisu smjeli u bazen nije bila problem jer u smislu higijene to nije optimalno, pa je to bilo razumljivo i za nas. Hvala domaćinu i domaćici.

Pieter Dreissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo vrlo miran odmor sa svojom obitelji. Da biste došli do prvog dućana (Lidl), morate voziti 15 km kroz polja, a do prvog sela sa prvim pekarom je još malo dalje. Stoga morate unaprijed planirati svoj sljedeći dan. Kućica je bila vrlo udobna s izuzetno ljubaznim domaćinima. Sve je bilo osigurano od A do Ž, čak i dječji krevetić, stolica za hranjenje, i tako dalje… Bazen je bio divan za vruće dane, a za kulturne sadržaje nije potrebno daleko ići jer se na 50m nalazi važna srednjovjekovna crkva i dvorac. Dvorac je u tom trenutku bio temeljito obnavljan i bio je moguće posjetiti samo izvana.

M.A. Jouwsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mjesto Folleville vrlo je lako dostupno i nije potrebno dugo tražiti adresu jer se mjesto zapravo sastoji gotovo od jedne ceste. Kuća za odmor nalazi se na imanju na kojem također žive vlasnici. Ipak, imate vlastiti ulaz za automobil. Vlasnici su nas vrlo srdačno dočekali (s darom dobrodošlice). Kuća je definitivno pogodna za 4-5 osoba. Iako možda ne izgleda vrlo moderno, sve je uredno i čisto. Kuhinja je prilično opremljena, a tu je i perilica rublja. Na katu su dvije spavaće sobe, ali treba paziti prilikom penjanja stepenicama jer zbog kosog krova visoki ljudi mogu udariti glavom. Ali inače je sve u redu. U toplim danima ova kuća ima veliku prednost, a to je korištenje bazena. Vlasnici ga čuvaju i održavaju čistim te smo ga mogli koristiti u bilo koje vrijeme što je bilo vrlo osvježavajuće. Okolina je vrlo opuštajuća, a lijepa šetnja navečer duž ruševina dvorca i crkve daje lijepu sliku mira na selu. Za kupovinu trebate voziti 10 km do Breteuila, ali tamo postoji bogat izbor. Folleville može poslužiti kao polazište za posjete gradovima (Amiens, Beauvais i Arras), također možete posjetiti obalu ili zabavni park. Vlasnici su vrlo susretljivi i sve u svemu, ovdje možete provesti lijep tjedan. Obitelj Jouwsma.

M.A. Jouwsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mjesto Folleville vrlo je lako dostupno i nije potrebno dugo tražiti adresu jer je mjesto zapravo gotovo jedan put. Turistički objekt se nalazi na imanju na kojem žive i vlasnici. Međutim, imate vlastiti ulaz za automobil.
Vlasnici su nas vrlo srdačno dočekali (s poklonom dobrodošlice). Kuća je sigurno pogodna za 4-5 osoba. Iako možda ne izgleda vrlo moderno, sve je uredno i čisto. Kuhinja je prilično opremljena, a tu je i perilica i sušilica rublja. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, ali trebate biti oprezni s stepenicama jer zbog kosišta krova visoki ljudi mogu udariti glavom. Ali inače, sve je u redu.
Za vruće dane, ova kuća ima veliku prednost, a to je korištenje bazena. Vlasnici ga održavaju čistim i možemo ga koristiti u svako doba dana što je lijepi osvježenje.
Okolica je vrlo opuštajuća, a lijepa večernja šetnja pored ruševine dvorca i crkve daje lijep dojam mira na selu.
Za kupovinu je potrebno voziti se 10 km do Breteuila, ali tamo ima i širok izbor.
Folleville može poslužiti kao polazna točka za posjete gradovima (Amiens, Beauvais i Arras), također možete posjetiti obalu ili zabavni park.
Vlasnici su vrlo korisni i sveukupno možete provesti lijep tjedan ovdje.
Obitelj Jouwsma.

Dirk Ooms

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljski vlasnici, mirna okolina, lijep bazen i odlična kućica. U okolici ima puno toga za vidjeti (muzeji/spomenici Prvog svjetskog rata/Amijen i lijepi dvorac u Compiegneu.
Uživali smo.

Daniel Van Mieghem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ljubazan doček, uredan apartman i čisti bazen i održavan vrt.

Ugodno mjesto za boravak u potpunom miru.

Kuhinja, kupaonica i imanje su fantastični. U dnevnom boravku osim stola i stolice postoji samo kauč na razvlačenje što predstavlja maleni problem ako više od 3 osobe žele opuštati se pred televizijom navečer. Sobe su uredne i ugodne. Na vrhu stubišta se treba naviknuti na kosine zidove, a rustikalno drveno stubište škripi dok hodamo gore-dolje, što stvara retro atmosferu. Ormar s vješalicama za odjeću bi bio dobrodošao u sobi, ali zbog nedostatka prostora možda nije jednostavno. Vlasnici su prilično prisutni, što malo ograničava privatnost, pogotovo jer oni odlučuju kada otvoriti ili zatvoriti bazen i uključiti/isključiti pumpu/filtre. To nije problem, ali ipak je manje privatno nego što bismo očekivali. S druge strane, vrlo su ljubazni, ugodni i posebno korisni ljudi koji nam s veseljem daju objašnjenja i stavljaju sve mogućnosti na raspolaganje te nam daju savjete o mogućim izletima i aktivnostima, uključujući Amiens i druge gradove. Osjećalo se kao da smo prijatelji koji su došli posjetiti njih, ne nepoznate osobe koje su došle na tjedan dana najma. Sve u svemu, bili smo vrlo zadovoljni našim boravkom. Veliki plus je vlastiti ulaz i garaža i prisutnost modernih pogodnosti poput kombinacije hladnjak-zamrzivač, perilice posuđa i perilice/sušilice rublja. Ugodan boravak s naša 2 psa, koji su dočekani kao pravi gosti, a ne samo kao životinje. Pohvala za to! Nije bilo problema što psi nisu smjeli u bazen jer to nije optimalno za higijenu, pa nam je to bilo i samorazumljivo. Hvala domaćinima.

T de Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljski doček. Sve čisto s čak potpuno novim dječjim krevetićem. Uređeno na način da još uvijek imate prostora za sebe i zajednički. Ograđeno dvorište. Sigurno za djecu i pse. Vlasnik živi pored. Uvijek je na raspolaganju i pomaže, ali također daje prostora gostima. Svakako bismo opet ići. Jer s dobrim vremenom bazen je sjajan.

Pieter Dreissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo vrlo miran odmor s našom obitelji. Da biste došli do prvog dućana (Lidl), morate voziti 15 km kroz polja, a za prvo selo s prvom pekarom je još malo dalje. Morate unaprijed planirati svoj sljedeći dan.

Inače, vrlo udobna kućica s izuzetno ljubaznim ljudima. Sve je bilo osigurano od A do Z, čak i dječji krevetić, dječja stolica, itd. Bazen je bio divan u vrućim danima, a za kulturu vam nije potrebno puno hodati jer ste na 50 m od važne srednjovjekovne crkve i dvorca. Dvorac se u trenutku temeljito obnavljao i mogao se posjetiti samo izvana.

CH Kauffmann

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica Le Clos St. Vincent u Follevilleu nam se svidjela. To je uglavnom zbog (ne prevelikog) bazena. Vlasnici su prijateljski i susretljivi par. Smještena je mirno u malom selu, na rubu livade. Tu je terasa s vrtnim stolom i raznim sjedećim garniturama. Unutra nije veliko, ali sve je tu. U spavaćim sobama na prvom katu može biti vruće kad je toplo vrijeme. Okolica je mirna brdovita poljoprivredna regija, gdje možete dobro hodati uz pomoć plana za pješačenje. Obitelj Kauffmann.

Tessa Peerdeman-Brouwer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odličan. Ljubazni vlasnici, ali gotovo ne govore engleski jezik, tako da je to malo teško ako sami ne govorite francuski.

Kućica je bila lijepa s nekim pozitivnim i negativnim točkama.

Gornji kat je nizak, a stepenice su još niže, zbog čega smo često udarili glavom.

Opremljen je raznim stvarima poput perilice posuđa, perilice rublja i sušilice, tostera, aparata za kavu itd. Međutim, održavanje je malo lošije.

Djeca su vrlo uživala u bazenu. Vlasnik održava bazen vrlo dobro. Sami ga također koriste, pa nije potpuno privatno.

Kućica ima ograđeni dio terase koji pruža malo privatnosti.

Područje je tiho, nema više toga za raditi osim šetanja poljima u pješačkoj udaljenosti. Na deset minuta vožnje nalazi se supermarket.

Iz kućice možete napraviti lijepa izletišta u gradove Amiens, Pariz i Beauvais. Tamo se mogu vidjeti prekrasne stvari.

Isi Declercq

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček, s lijepom dobrodošlicom. Unutra je bila grickalica i piće. Vlasnici su vrlo prijateljski! Kratak, ali jasan obilazak kuće. Vrlo lijep i uredan smještaj u kojem ima sve što vam treba. (I još više!)

Okolina nije tako zanimljiva, ali idealna ako tražite mir.

Sarah Hendrickx

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mir i spokoj. Lijepi šetnje iz sela. Osobni doček i privatna tura ruinama i posebnoj crkvi. Puno mjesta iz Prvog svjetskog rata. Australijski spomenik s posjetiteljskim centrom u Villers-bretonneuxu vrlo impresivan.

Martsje de Visser

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo malo kasni, ali to nije bilo ništa važno.
Toplo smo primljeni. Automobil se može parkirati ispred vrata gite što je idealno. Također, on je pod nadstrešnicom, tako da automobil nije na suncu. Sve je bilo u savršenom redu.

Andrew Dewis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Stigli smo u našu ljetnu kuću u Follevilleu uz ljubaznu dobrodošlicu vlasnika Yannicka i Florence, koji su nas odmah osjećali kao kod kuće i dali nam brzi turu kućicu. Unutra ima svu modernu udobnost, uključujući izvrsnu wifi. Ima dovoljno prostora za obitelj i ima divno dvorište s vrtnim namještajem od ratana i staklenim stolom i stolicama koje vode prema bazenskom području. To je ono što zaista izdvaja ovu kućicu od drugih. Besprijekorno je održavan i održava se na ugodnoj toplini. U lokalnom području ima puno toga za vidjeti, uključujući posjet Amiensu i bojnim poljima prvog svjetskog rata. Plaže Fort-Mahon plage udaljene su oko 60 milja i vrijedi posjetiti. Također nije predaleko Parc Asterix koji je sjajan za cijelu obitelj i sigurno bolja vrijednost od Disneyland Pariza. Sve u svemu, odlično mjesto za boravak.

Jasper Fonteyn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna, čista kućica. Izuzetno ljubazni vlasnici. Osjećate se kao gost na njihovom posjedu, ali nikada ne osjećate da ste im na teret. Vrlo čist bazen. Okolica je nešto manje impresivna. Malo je ravna i nedostaje zanimljivih mjesta. Ipak, preporučujem.

Henk-Jan van der Klis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio srdačan i gostoljubiv. U kući za odmor nas je dočekao paketić dobrodošlice (kolač, pivo), a mogli smo se odmah ili kasnije na dan dolaska pridružiti vlasnicima na dobrodošlici. Vlasnici jedva pričaju engleski. Poznavanje francuskog, čak i ako je minimalno, jako pomaže. Smještaj je, kao što je opisano, kućica za odmor, najvjerojatnije nekad bila štala ili garaža. Sve je unutra, ali je malo usko i - gore - nisko za nas visoke Nizozemce. Kreveti za dvije osobe gore su kreveti s ogradicom. Ja sam visok 1,93 m i to sam smatrao jasnim nedostatkom. Jastuk i deka na jednom od kreveta za dvoje zamijenili smo s prekrivačem i jastukom koji su bili spremljeni u ormaru. Deka nije mirisala svježe već neko vrijeme. Vlasnici svakih nekoliko dana čiste bazen, tako da se oko toga ne morate brinuti. Da, vlasnici žive na istom imanju, pored kuće za odmor, ali vas potpuno puštaju da koristite terasu, bazen, plinski ili roštilj na drva i vrt + namještaj, bez potrebe da ste "u posjeti". Čak je i velika šansa da ih jedva vidite. Modem za wifi je prisutan u kući za odmor. Signal je jak dolje i gore. Satelitski prijem na TV-u uključuje velik broj francuskih i njemačkih kanala, ali nema holandskih kanala poput BVN-a. Parkiranje automobila ide ispod nadstrešnice na imanju koje je zaključano daleko upravljivom kapijom. Ključ od kuće + daljinski upravljač za kapiju su za vas kao najmoprimca tijekom najma. Postoji sef i kolekcija brošura i letaka o znamenitostima u okolici koja se može usporediti s turističkim centrom. Samo selo Folleville je malo (150 stanovnika raspoređenih po nekoliko ulica). Nema trgovina ni drugih sadržaja. Morate posjetiti crkvu + ruševinu. Za kupovinu, Morisel (Lidl, pekara, mesara) nije najbliže, već Bretuil (Lidl, LeClerq, u centru još drugih objekata) (10 naspram 15 km). Okolina Follevillea se sastoji od brda i dolina, puno poljoprivrede. Trčanje je bilo dobro, a mnogi, mnogi kilometri nerazvijenih staza za šetnju preko seoskih puteva, poljskih rubova, kroz šumu, itd. omogućuju kraće ili pak vrlo dugačke (sam otišao na 40 km i 30 km pjesačenje temeljeno na GR-124 koji prolazi pored kuće za odmor) šetnje. Za put do Disneylanda u Parizu računajte 2 sata putovanja, za Pariz Boulevard Périphérique pripremite se više od 1,5 sata, za dvorac Versailles računajte više od 2 sata. Amiens i Beauvais su udaljeni oko pola sata vožnje. Zanimljivo smo pronašli i Rutu sjećanja koja vodi kroz groblja i spomenike bitke na Sommi / Prvog svjetskog rata na sjeveru departmana Somme, i dvorac / konji / trkaće staze / šume Chantilly u Oiseu.

Marie Goossens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Topli doček od vlasnika kuće za odmor u Follevilleu u Pikardiji. Renovirana kuća u kojoj je doista sve prisutno. Lijepo grijani bazen u velikom vrtu s ležaljkama, velikim suncobranom, vanjskim tušem, itd. Vrt s 2 terase. Dnevna soba i vrtni stol s stolicama. Vrlo mirno mjesto, a vlasnici pružaju savjete i informacije o okolici. Preporučeno, vrlo vjerojatno ćemo se vratiti sljedeće godine u rujnu.

Laura Van den heuvel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bio sam dva puta zaredom u ovom malenom kućici. Stvarno je prekrasna kućica. Vlasnici su izuzetno ljubazni ljudi. Smještena je na njihovom posjedu, ali nismo uopće bili uznemiravani. Izuzetno su prijateljski nastrojeni. Kućica je dobro održavana i opremljena. U okolici ima puno toga za vidjeti i raditi, a letci se nalaze i u kućici. Ukratko, stvarno vrijedi preporuke!!

Dellbrügge

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća se nalazi predivno tiho, bazen je genijalan i zbog pokrivača je dobro koristiv i na hladnijim ili vjetrovitim danima. Vlasnici su nas srdačno dočekali i bili vrlo pomoćni pri pitanjima. Osjećali smo se vrlo ugodno i možemo to samo preporučiti, naš je pas također srdačno dočekan i smije se slobodno kretati po posjedu. Sveukupno, vrlo lijek objekt za opuštajući odmor!

Andrea den Otter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo 2 predivna tjedna. Ljubazno su nas dočekali vlasnici. Bazen je lijep, možete ga koristiti i hladnijim danima jer se krov može otvarati i zatvarati. Oko kuće ima dovoljno privatnosti s vlastitom terasom i sjedećim mjestom. Supermarket je malo udaljen vožnjom, u samom selu nema trgovina ili restorana. Dostupna je opsežna kuhinjska oprema. Ukratko, odličan boravak za malu obitelj. Brzo se može doći iz Nizozemske.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 310044

Posljednje ažuriranje: 17.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/310044.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Beauvais» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 31 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat