Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vidauban

maks.  8   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
6 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
250m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

6 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 50 km

50 km

Izlaz s autoceste 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

bjorn Wauters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Manfred Rooij, van

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

WIM VAN DEN BERGHE

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Po dolasku dobro primljeni od čuvara ključeva i dobili smo lijep obilazak. Kuća se nalazi na prilično strmom brdu i morate biti oprezni prilikom vožnje prema ulaznim vratima, da biste izašli morate nekoliko puta manevrirati. Kuća je odmah pored drugih vila, pa morate paziti da ne pravite previše buke. Bili smo sami ugodno iznenađeni što je okolina bila tako tiha unatoč bliskosti apartmana i vila. Kuća je bila jako čista. Lijepo i stilski uređena i dovoljno velika za nas osmero. Bazen je također bio fantastičan! Proveli smo lijep tjedan, ali jedna stvar nas je smetala kako je tjedan odmicao. Toplina koja je ostala u kući. Noću je bilo prevruće vani da bi otvorili prozore, isto i tijekom dana. Ventilatori koje smo imali nisu dovoljno pušili da bi se ohladili. Samo su sobe na donjem katu bile dovoljno hladne za spavanje. Sobe u prizemlju i na gornjem katu bile su nepodnošljive. Žalosno.

Steven Willems

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček u prekrasnoj vili. Miran položaj, a ipak u blizini pekare i trgovina. Prostrana vila, vrlo čista, udobni kreveti, lijepi kupaonice, ugodan dnevni boravak, praktična kuhinja i fantastičan pogled na okolicu. Lijepo uređena vila s svim potrebnim sadržajima. Vlasnik se trudi učiniti odmor nezaboravnim. Vila je savršeno smještena za izlete u unutrašnjost i na obalu. Lijep bazen i ugodne terase. Prava preporuka za nezaboravan odmor s obitelji, rodbinom ili prijateljima.

Bart Nulens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična vila s svim potrebnim sadržajima za nas kao obitelj s 2 male djece. Vila je također blizu centra Vidaubana, što je dodatna prednost. Iz Vidaubana je lako napraviti izlete u veće kupališne gradove ili u ugodna planinska sela. Svakako preporučujemo ovu vilu obiteljima s malom djecom, ali mislim da će i drugi ciljani gosti uživati ovdje.

Yvonne Van Malderen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

U kolovozu smo boravili s obitelji tjedan dana u vili Parure. Bili smo 6 odraslih i 3 djece. To je lijepa, velika vila. Imali smo dovoljno prostora i uživali u bazenu. U kuhinji smo imali dovoljno opreme na raspolaganju. Kupaonice i WC-i bili su u redu. Perilica rublja i sušilica dobro su došle. Bila je to vrlo vruća sedmica i budući da u vili nema klima uređaja, nismo mogli koristiti gornji kat za spavanje. Samo na donjem katu bilo je malo podnošljivo noću. Bilo je samo 2 mala ventilatora, koji nisu dobro radili. To je bilo uznemirujuće. Imali smo dobru uslugu od čuvara kuće.

Math Pilet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Unajmili smo vilu La Parure kako bismo proslavili našu četrdesetu godišnjicu braka s djecom i unucima u malom krugu. Uživali smo zajedno, u lijepoj kući, vremenu i bazenu. Definitivno preporučujemo. Tineke i Math Pilet iz Maastrichta.

David Volmer 

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

La parure je lijepa i prostrana vila. Opremljena svim udobnostima. Više kupaonica / WC-a, prostrana kuhinja, dnevni boravak, mala biblioteka i veliki vanjski prostor s često korištenim roštiljem. Uživali smo ovdje s 2 obitelji (8 osoba). Zbog položaja imamo lijep pogled na Vidauban i dobro je što je supermarket vrlo blizu. Patrick je također bio vrlo koristan. Klima uređaj u prizemlju bi ga upotpunio, ali zbog podzemnog položaja prostorije su prilično svježe.

Michael Sleeuwagen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vila je prekrasna. Vrlo dobro održavan i čist. Nalazi se na brežuljku tako da imate prekrasan pogled. U okolici postoje vrlo lijepe MTB staze (ovo se svakako preporučuje). U blizini vile nalazi se mali supermarket, pekara,... Autom ste u Hyper U (jako veliki supermarket, usporediv s Makro u Belgiji) za pet minuta. St-Maxime, Sint-Tropez, Monako dostupni su automobilom.

Math Pilet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Iznajmili smo vilu la Parure kako bismo s djecom i unucima u uskom krugu proslavili 40. godišnjicu braka. Uživali smo jedni u drugima, u prekrasnoj kući, vremenu i bazenu. Zaista preporučljivo.

Tineke i matematike Pilet Maastricht.

C Van Boxtel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan odmor s našom djecom i unucima. Vila je nadmašila naša očekivanja. Toliko prostrano da imate privatnost ako želite i možete biti divni zajedno. Šetajte zajedno, posjećujte gradove, igrajte golf i brdski bicikl. I prekrasno hlađenje u bazenu. Potpuno super i ako imate pitanja, uključujući Asb o putovanju vlakom do zračne luke, odmah ste dobili dobar savjet. Sigurno ćemo se opet vratiti. Obitelj Van Boxtel.

Yvonne Van Malderen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

U kolovozu smo tjedan dana boravili s obitelji u Villi Parure. Bilo nas je 6 odraslih i 3 djece. To je lijepa, velika vila. Svakako smo imali dovoljno mjesta i uživali smo u bazenu. U kuhinji smo imali dovoljno opreme. Kupaonice i toaleti bili su u redu. Perilica i sušilica su mi dobro došle.

Bio je vrlo vruć tjedan i budući da u vili nema klima uređaja, nismo mogli koristiti gornji kat za spavanje.

Jedino je na najnižem katu noću bilo malo podnošljivo.

Bila su samo 2 mala ventilatora, koji također nisu radili kako treba. To je bila nesreća. Dobili smo dobru uslugu od domaćice.

Bart Nulens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična vila sa svim potrebnim sadržajima za nas kao obitelj s 2 male djece. Vila se također nalazi blizu centra Vidaubana, što je plus. Iz Vidaubana je također lako krenuti na izlete u veće primorske gradove ili ugodna planinska sela.

Ovu vilu svakako preporučujemo obiteljima s malom djecom, ali mislim da će i druge ciljne skupine uživati ovdje.

Steven Willems

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prijateljska dobrodošlica u prekrasnoj vili. Na tihoj lokaciji, a opet unutar pješačke udaljenosti od pekare i trgovine. Prostrana vila, vrlo čista, dobri kreveti, lijepe kupaonice, udoban dnevni boravak, praktična kuhinja i fantastičan pogled na okolicu. Lijepo uređena vila i opremljena svim smještajem. Vlasnik koji čini sve da odmor bude nezaboravan. Villa savršeno smještena za izlete u unutrašnjosti i na obali. Lijep bazen i ugodne terase. Topla preporuka za nezaboravan odmor s obitelji, rodbinom ili prijateljima.

WIM VAN DEN BERGHE

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Po dolasku, ključar ga je dobro primio i lijepo nas je vodio. Kuća je na prilično strmoj planini i morate biti oprezni kada se vozite do ulaznih vrata, da biste se vozili natrag, morate manevrirati nekoliko puta. Kuća je odmah do drugih vila, tako da morate paziti da ne stvarate previše buke. Bili smo ugodno iznenađeni što je područje bilo tako tiho unatoč neposrednoj blizini apartmana i vila. Sama kuća je bila vrlo čista. Lijepo stilski uređen i dovoljno velik za nas osmero. bazen je također bio odličan! Imali smo lijep tjedan, ali jedna nas je stvar zaustavila kako je tjedan odmicao. Toplina koja je ostala u kući. noću je vani bilo prevruće za otvaranje prozora, a također i danju. Ventilatori koje smo imali sa sobom nisu dovoljno puhali da nas rashlade. Napuhali smo se. Samo su sobe u prizemlju bile donekle dovoljno hladne za spavanje. sobe u prizemlju i one na katu bile su nepodnošljive. Žalosno.

René Geens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao vrlo glatko, malo smo uranili, ali nam je ipak dopušteno ući u vilu. Poklon dobrodošlice bio je ugodno iznenađenje! Sama vila bila je vrlo prostrana, vrlo čista i udobna. Mnogo lijepih putovanja, između ostalog. Saint-Tropez, Sainte-Maxime (jet ski), Monako i Cannes.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 310268

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310268.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vidauban» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina